Hete ochtend

()

Het is zaterdagochtend. Ik word wakker van de eerste zonnestralen die tussen de lamellen door de slaapkamer in schijnen. Ik lig op mijn rug en sla mijn ogen op. Ik voel een naakt lichaam tegen me aan en kijk naar het rustige gezicht van Lucia die nog slaapt. Na ons wilde avontuur gisterenochtend op kantoor zijn we naar mijn huis gegaan. Daar heb ik een uitgebreide lunch bereid en hebben we dit op ons gemakje met een glaasje champagne genuttigd. Tijdens de lunch was er alle tijd om elkaar beter te leren kennen. Na een aantal uren gezellig met elkaar te hebben gebabbeld over van alles en nog wat en toen de fles uiteindelijk leeg was, heb ik Lucia mee naar boven genomen naar de badkamer.

Ik heb, al zeg ik het zelf, een geweldige badkamer. Enorm ruim met een grote doucheruimte en een enorm groot tweepersoons bad met jet streamers. Daarnaast een solarium ingebouwd in de muur naast de douche en een muziekinstallatie in het plafond. Lucia keek haar ogen uit, terwijl ik het bad liet vollopen. We hebben uiteindelijk heerlijk lang in bad gezeten met veel schuim en badolie, en heerlijk genoten van elkaars gezelschap. Veel gepraat, gelachen, en loom genoten van het elkaar wassen. Daarna waren we zó heerlijk ontspannen dat we in bed met katoen-zijde dekbedhoes zijn gaan liggen en in elkaars armen een romantische film hebben gekeken. Daarna heb ik sushi laten bezorgen en hebben we dit heerlijk in bed gegeten. Daarna nog een kopje cappuccino met allerlei zoete lekkernijen. We hebben nog lang in bed nagepraat en zijn uiteindelijk tegen elkaar aan in slaap gevallen.

En nu is het dus zaterdagochtend. Ik kijk naar het ontspannen gezicht van Lucia. Blijkbaar werkt het zo dat dit wordt gevoeld, want Lucia wordt wakker. Met een slaperige blik in haar bruine ogen kijkt zij mij aan. “Heeeey”, fluistert zij. “Wat was het fijn gisteren”, vervolgt zij. “En wat is dit dekbed héérlijk!” Zij kruipt iets naar mij toe. Ik glimlach. “Heb je zin in een ontbijtje?” vraag ik. Zij knikt. Ik stap uit bed, naakt, en pak mijn badjas. “Hm…”, verzucht Lucia als zij naar mijn billen kijkt. Ik draai mij om en knipoog. “Ontbijtje”, zeg ik zacht en geef haar een handkusje. Ik ga naar beneden naar de keuken en maak verse jus, croissants, koffie en allerlei beleg. Op een groot dienblad neem ik dit mee naar boven. Als ik de slaapkamer binnenkom, maakt Lucia een klein geluidje van plezier. Zij gaat rechtop zitten in bed waardoor haar borsten prachtig boven het dekbed uitkomen. Ik bewonder even wat ik zie, maar biedt haar dan een T-shirt van mij aan om even aan te doen. Zij doet het shirt aan dat natuurlijk veel te groot is. Haar tepeltjes prikken door de stof en dat ziet er enerzijds supersexy en anderzijds, door het grote shirt, zó schattig uit. Ik zet het blad op het bed, doe mijn badjas uit en ga naast Lucia in bed zitten.

Na het ontbijtje op bed, breng ik het dienblad naar de keuken en ruim de boel op mijn gemakje op. Ik houd van een opgeruimde keuken. Daarna ga ik gauw weer naar boven. Als ik bijna boven aan de trap ben, houd ik stil. Ik hoor een zacht gekreun uit de slaapkamer komen. Stilletjes kijk ik om het hoekje van de slaapkamerdeur naar het bed. Lucia ligt achterover in haar kussen, haar ogen gesloten. Zij heeft het dekbed naar beneden geduwd tot aan haar voetjes en heeft haar benen iets opgetrokken. Zij heeft mijn T-shirt nog steeds aan. Ik zie haar tepeltjes nog nadrukkelijker door de stof prikken, maar nu omdat zij hard zijn van genot. Genot dat zij zelf veroorzaakt.

Aangezien de deur van de slaapkamer recht tegenover het voeteneinde van het bed zit, kijk ik zó tussen haar benen. Haar ene hand masseert langzaam haar clitje. Haar andere hand knijpt onder het shirt stevig in één van haar borsten, de harde tepel tussen haar vingers. Zij drukt haar hakjes van haar blote voetjes in de matras en haar lichaam beweegt kronkelend in reactie op haar eigen ‘verleidingen’. Met haar mond halfopen maakt zij kleine geluidjes, als een marmotje. Mijn pik reageert onmiddellijk onder mijn badjas en groeit. Ik voel opwinding in mijn onderbuik. Mijn hand glijdt onder de badjas en ik pak mijn pik beet. Ik wil in eerste instantie blijven kijken naar dit opwindende schouwspel.

Lucia weet zichzelf op geraffineerde wijze te bespelen. Afwisselend duwt zij enkele vingers tussen haar natte lipjes en bespeelt zij haar gevoelige knopje. De geluidjes die zij hierbij maakt worden intenser. Ineens rolt zij op haar buik en tilt haar kontje omhoog. Onder haar buik door zie ik haar vingers haar lipjes strelen. Haar hoofd half verborgen in het kussen. En dan komt haar andere hand van boven en achterlangs tussen haar bilnaad glijden, totdat haar vingers haar kontgaatje hebben bereikt. Zij streelt met haar vingers over het knoopje terwijl zij nu twee vingers diep tussen haar lipjes schuift. Wát een geweldig geil schouwspel! Mijn pik is hard en klopt warm in mijn hand.

Na een poosje laat Lucia haar kontje verder met rust en richt zich nu vooral op haar clitje. Haar vingers bewegen met een flitsende snelheid heen en weer over haar knopje. Ik zie haar billen steeds weer aanspannen en ontspannen. Wat een heerlijke blik oplevert op haar knijpende kontgaatje. Alles in haar lijf is erop gericht om klaar te komen. Ik kijk naar haar voetjes en zie dat zij haar tenen gekromd heeft. Haar voetjes hol gespannen. Ik hoor een gesmoorde, langgerekte kreun uit het kussen komen en Lucia komt klaar. Haar billen trillen heftig en haar lichaam schokt van haar orgasme op haar vingers. Zij laat zich zijwaarts op het matras vallen en houdt haar hand tussen haar benen. De golven van extase ebben langzaam weg. Als zij het dekbed op wil trekken, ziet zij mij staan. In mijn badjas die is opengevallen en met mijn stijve pik in mijn hand. Zij glimlacht loom. “Heb je genoten van me?” Ik knik met een geile blik in mijn ogen. Wát een hete vrouw, denk ik bij me zelf.

“Kom je bij me?” fluistert Lucia met een uitnodigende klank in haar stem. Ik doe mijn badjas uit. Gooi hem van me af en kruip onder het dekbed. Ik ga op mijn rug liggen en verwacht dat zij tegen me aan gaat liggen, maar alweer verrast zij mij. In één beweging gaat zij bovenop me liggen, pakt mijn pik beet en duwt hem direct tussen haar natte lipjes. Met een draaiende beweging van haar onderlijf laat zij zich helemaal met haar kutje over mijn pik zakken, zodat ik tot aan mijn ballen diep in haar zit. Dan richt zij zich op, zodat zij letterlijk rechtop op mijn pik zit. Zij trekt met een soepele beweging mijn T-shirt uit en is weer naakt. Haar prachtige borsten staan boven me. Haar tepels priemen uitnodigend hard naar voren. Ik richt mij iets op, vang één van haar tepels met mijn mond en knabbel zuigend zacht aan het harde topje. Lucia kreunt en ik voel haar kutje knijpen rond mijn pik. Ik pak nu ook de andere tepel en zuig iets harder. Haar kontje begint malende bewegingen te maken, waardoor haar kutje een zuigend effect heeft op mijn pik. Ik val terug in mijn kussen en laat Lucia me berijden, terwijl ik mijn handen op haar heupen leg. Met sensuele bewegingen van haar lichaam “bespeelt:” Lucia me gedurende een aantal minuten. Ik moet mij inhouden om niet te willen stoten. Ik dwing mezelf te genieten van haar erotische bewegingen.

Dan laat Lucia zich langzaam voorover vallen, zodat haar borsten op mijn borst rusten. Mijn handen glijden van haar heupen naar haar billen en ik streel haar ronde vormen. Zij blijft nog even een rijdende beweging maken op het ritme van mijn strelende handen. Ik kan me niet langer beheersen. Ik pak haar billen beet, trek haar billen open en begin omhoog te stoten. Langzaam en diep. Met lange stoten. Ik voel hoe Lucia zich aan mij vastklampt en haar nagels in mijn schouders duwt. Ze kreunt zachtjes in mijn oor: “Stoot hard, spuit mijn kutje vol!” Ik aarzel niet en begin harder en vooral sneller te stoten. Ik druk mijn voeten in de matras en ram mijn harde pik met snelle stoten diep in haar kutje. Kirrende kreetjes in mijn oor zijn mijn beloning. Ik verhoog het tempo nóg wat meer en voel mijn orgasme naderen. “Ik kom bijna klaar, schat!” roep ik tegen haar. Lucia reageert: “Ja…ha…ja! Ik ook, toe maar!” Ik krom mijn rug en met een laatste diepe stoot komen we gelijktijdig klaar. Ik spuit mijn hete lading diep in haar buik en Lucia slaakt een lange kreet. Met haar lichaam schokkend ontvangt zij mijn hete lading en haar orgasme is explosief. Haar borsten wild schommelend van haar ongecontroleerde bewegingen. Zij valt in mijn armen en haar kutje blijft nog lang knijpen.

Mijn ademhaling wil maar niet rustiger worden, zó heftig was dit gevoel. Ik voel haar warme adem in mijn oor als zij in mijn oor fluistert: “Je hebt verder toch geen plannen voor vandaag, hoop ik?” Ik grinnik. “Nee, hoezo?” vraag ik. “Nou, ik wil dat bad van jou ook wel eens op een andere manier beleven, straks”, fluistert zij met een zwoele stem. “Op een héél andere manier…” En met een kusje op mijn lippen bevestigt zij haar intenties. Na deze veelzeggende belofte van Lucia douchen we samen. Daarna zeer luchtige kleding; gaan we in de tuin snoeien en het is nog steeds een ongekend hete zomer. Lucia heeft een boxer van mij aangedaan. Daarop een shirtje, ook van mij. Wel een string, geen BH. De natuurlijk veel te ruim zittende kleding maakt dat zij er schattig sexy uitziet. Ik heb een korte broek aangedaan en een polo. Slippers aan de voeten. Geen ondergoed.

De tuin kent veel privacy. Van geen enkele kant kun je in de tuin kijken. Daar waar het wel zou kunnen staat er een enorme gemeenteboom nét buiten de tuin. Ik ben onkruid aan het weghalen. Lucia is met bloembakken bezig; zij haalt overal de uitgebloeide bloemen weg. Op haar blote voetjes. Het haar in een staart. En dat maakt dat zij er nóg sexyer uitziet. Als Lucia zich moet bukken over een lage bloembak, krijg ik een blik gegund op haar blote borsten onder het veel te grote shirt. Ik glimlach. Wát een vrouw! Terwijl we zo ontspannen bezig zijn, vraagt Lucia uit het niets of ik toevallig massageolie in huis heb. Nu heb ik dat toevallig een paar weken geleden besteld. Speciale olie op siliconenbasis. Geweldige massageolie die ervoor zorgt dat de huid niet gaat plakken én gelijk kan dienen als glijmiddel! Ik bevestig aan haar dat ik dit inderdaad in huis heb en vraag haar waarom zij dit wil weten. “Nou, je hebt hier zo’n mooi grasveldje. Ik zou hier na de lunch best op een handdoekje willen liggen en door jou gemasseerd willen worden”, antwoordt zij. De knipoog die zij hierbij geeft, is op zijn zachtst gezegd veelbetekenend. “En dan gaan we daarna in bad…” Nóg een knipoogje.

Na de zinvolle tijdsbesteding in de tuin besluit ik de lunch te gaan voorbereiden. Onder de overhangende boom in de tuin is een tafel met makkelijke lage stoelen. Ik dek de tafel met verschillende broodjes. Een schaal met verschillende soorten fruit. Verschillende soorten beleg. Een paar gekookte eieren. En een enorme karaf met frisse limonade en ijsklontjes. Lucia is alvast gaan zitten. Ook ik plof lekker neer in de schaduw onder de boom en we genieten van de uitgebreide lunch en de verkoelende drankjes. De karaf met wel 2 liter frisdrank gaat helemaal leeg. Tijdens de lunch ben ik mij bewust van de schoonheid van Lucia in haar ongewone outfit. Zij zit relaxed achterover in de lage stoel. Haar hoofd achterover en haar ogen gesloten. Haar benen gestrekt en over elkaar. Ik kijk naar haar mooie voetjes met de perfect gelakte teentjes. Als ik mijn blik weer omhoog laat gaan, blijkt dat zij glimlachend naar me zit te kijken. “Volgens mij ben je gek op mijn voetjes?” vraagt zij met een stoute klank in haar stem. “Je voetjes zijn niet alleen mooi en elegant, maar ook ongelooflijk sexy”, antwoord ik. “Hm…”, mijmert zij. “Heb je een aantal grote handdoeken, of misschien een kleed?” Ik knik en sta op. Ik heb nog iets beters voor het doel dat Lucia voor ogen heeft; een oud dekbed. Én natuurlijk inderdaad een paar oude, grote badlakens. En ik heb ook nog wel een paar extra kussens, bedenk ik me. Ik ga naar zolder en vind alles waar ik naar zocht. Inderdaad een oud dekbed. Drie grote badlakens. En – nog beter – twee flinke rolkussens; ooit eens “in” geweest op de bank. Ik pak de grote, zwarte fles massageolie en rol hem in een handdoek. Ik neem alles onder de arm en daal weer af naar de tuin. Lucia zit nog onder de boom en schiet in de lach als ik met mijn armen vol kom aanlopen. Met pretlichtjes in haar ogen kijkt zij hoe ik het dekbed op het gras uitspreid. Twee handdoeken eroverheen. Eén rolkussen een de zijkant en één rolkussen in het midden van het dekbed. En de laatste handdoek houd ik nog even apart. Ik zet de fles massageolie in de zon om op te warmen.

Ik sta naast het dekbed en bekijk het tafereel. “Hoe vind je het?” vraag ik aan Lucia. Lucia staat op en komt naar me toe. “Geweldig”, antwoordt zij. Als zij bij het dekbed is aangekomen kijkt zij nog even om zich heen of er inderdaad niet door iemand in de tuin gekeken kan worden. Gerustgesteld duwt zij mijn boxer over haar heupen tot hij valt. Zij stapt eruit en trekt vervolgens mijn shirt over haar hoofd. Zij staat nu in de volle zon, naakt met alleen nog haar satijnachtige, knalrode string. Prachtig. “Hoe moet ik gaan liggen?” vraagt zij met een schijnbaar onschuldige blik. Ik help haar. Haar onderbuik op het rolkussen in het midden. Het rolkussen aan de rand bij haar hoofd. Haar benen lichtjes gespreid. Haar kontje wordt door het rolkussen nu iets omhoog gedrukt. De rode string vráágt erom om weggehaald te worden. En dat doe ik dan ook. Ik trek de string uit haar bilnaad en trek vervolgens het broekje langs haar benen naar beneden. Ik zie een vochtig plekje in het broekje. Nu is zij volledig naakt. Ik bedenk me dat de zon wel heel heet kan worden en loop gauw naar het terras. Daar staat een grote parasol op een voet met wieltjes. Ik rol hem naar het dekbed en zet hem zo neer dat Lucia’ s lichaam uit de zon is. Lucia heeft haar hoofd op het rolkussen gelegd en haar armen langs haar lichaam. En wacht, ogenschijnlijk geduldig.

Ik trek mijn polo uit en trap mijn slippers in de richting van het gras. Grappig genoeg kijk ik ook nog even om me heen, maar we hebben echt alle privacy. Ik laat de korte broek zakken en ga op mijn knieën naast haar lichaam zitten. De massageolie binnen handbereik. Ik voel aan de fles en hij is inderdaad warm. Handig dat de fles zwart is, bedenk ik me. Ik open de dop en laat flink wat warme olie in mijn handen lopen. Ik leg mijn handen plat op haar rug en beweeg ze rustig heen en weer om haar lichaam te laten wennen. Dan laat ik mijn ene hand naar haar voetje glijden en de andere hand naar haar schouder. En vervolgens weer terug. Over haar onderbeen, haar knieholte, haar dijbeen, haar bil (ietsje langzamer) tot mijn handen weer bij elkaar zijn. En weer terug. Dit herhaal ik twee keer. Ik sta op en ga aan de andere kant van haar lichaam zitten en doe vervolgens exact hetzelfde. Lucia zucht diep.

Ik sta weer op, spreid haar benen nog iets meer en ga weer op mijn knieën tussen haar benen zitten. Lucia ligt nog steeds op haar buik met haar onderbuik op het rolkussen. Het uitzicht op haar intieme holletjes is hierdoor op zijn zachtst gezegd supergeil. Ik probeer dit een beetje te negeren. Dit lukt echter maar half. Mijn pik is al gezwollen. Ik doe haar voetje voorzichtig met mijn hand omhoog in de lucht. Ik neem nog wat extra olie in mijn hand en ga gericht met haar voetje bezig. Ik wrijf mijn handen over elkaar zodat de olie goed wordt verdeeld en pak vervolgens met mijn beide handen haar voetjes beet. Glibberig laat ik mijn handen om haar voetje en enkel bewegen. Het zuchten wordt dieper. Ik richt me nu op haar teentjes en neem ze één voor één tussen mijn glibberige vingers. Hete zuchten gaan over in zachtjes kreunen. Ik laat mijn handen nu langs haar enkel afdalen naar haar knieholte. Heen en weer tussen haar knie en voetje. Draaiend. Strelend. Knedend. Dan draai ik me naar haar andere voetje, en ik doe het allemaal nog een keer opnieuw. Daarna leg ik ook dat voetje weer voorzichtig neer en richt me op haar dijen.

Ik ben met mijn benen gespreid gaan zitten en heb Lucia ’s onderbenen aan beide kanten over mijn dijen gelegd. Haar kontje ligt nog sierlijk omhoog gericht door het rolkussen. Haar billen hierdoor iets wijd. Ik pak de fles met warme olie en hou hem omgekeerd boven haar bilnaad. Als de straal met olie begint te lopen, hoor ik Lucia haar adem inhouden. Ik mik tussen haar billen en daarna over haar billen en dijen. Ik zet de fles neer en maak met mijn handen draaiende bewegingen over haar dijen, langzaam omhoog totdat ik haar billen onder mijn handen heb. De draaiende bewegingen over haar billen hebben tot gevolg dat de olie tussen haar billen geperst wordt. Mijn handen volgen de ronding van haar billen in de richting van haar lipjes en bewegen vervolgens weer omhoog langs de rand van haar bilnaad. Ik maak de omtrekkende beweging verschillende keren. Bij de derde keer draait haar kontje gewillig mee. Dat is het moment om mijn duimen via haar bilnaad naar beneden te bewegen terwijl ik haar billen vast blijf houden. Als mijn duimen over haar kontgaatje heen glijden, voel ik haar billen even aanspannen. Ik draai door met mijn handen en kom zodoende op haar rug terecht. Met een langzame opwaartse beweging laat ik mijn beide handen over haar rug op en neer glijden. Lucia maakt nu constant spinnende geluidjes. Ik kijk tussen haar benen en haar lipjes staan open, als een gare mossel.

“Je mag op je rug gaan liggen, Lucia”, zeg ik zacht. “Maar wel weer op het kussen, nu met je onderrug.” Ik sta op, zodat Lucia zich kan omdraaien. Zij gaat liggen en ik nestel me weer met gespreide benen tussen haar benen. Ik heb op deze manier aan schitterend uitzicht op haar kaalgeschoren kutje, haar zachte gewelfde buik en haar prachtige borsten. Ik pak de fles met olie weer en giet een flinke scheut op mijn hand. Even in mijn handen wrijven en dan grijp ik met mijn zeer glibberige handen haar borsten beet. Ik voel haar tepels direct in mijn handpalmen hard worden. Ik masseer haar borsten en speel met haar tepels. Haar buikje gaat op en neer in reactie op deze erotische handeling. Dat is voor mij de uitnodiging en ik daal met mijn beide handen af naar haar buik. Ik streel met beide handen haar buik en daal daarna verder af. Plagerig neem ik haar lipjes tussen mijn vingers en wrijf zachtjes. Met mijn glibberige duim streel ik haar clitje. Ik hoor een zacht gekreun en ik kijk Lucia aan. Zij kijkt mij met glanzende blik in haar ogen aan. “Zullen we het bad bewaren voor een andere keer?” hoor ik haar zachtjes uitspreken. “Ik voel me door jouw liefkozingen en plagerijtjes nu héél stout”, vervolgt zij. “Héél erg stout”, zegt zij nog een keer, terwijl zij mij intens aankijkt. Vervolgens dwaalt haar blik af van mijn gezicht naar beneden. Zij kijkt tussen haar benen door zó tegen mijn stijve pik aan. “Blijf zo zitten”, smeekt ze haast.

Door het kussen onder haar kontje ligt haar kutje iets omhoog. “Kijk naar mijn kutje, lieveling”, vervolgt Lucia. Haar hand glijdt over haar gladde buik naar beneden. Met haar vingers spreidt zij haar lipjes. Haar clitje komt een beetje tevoorschijn. Ik kijk zó in haar grotje. Mijn stijve pik is op een kleine 50 centimeter verwijderd van haar lipjes. Gebiologeerd kijk ik naar haar gespreide lipjes en haar mooie vingers. “Schat…”, verzucht Lucia. Ik kijk haar weer in haar ogen. Ik zie een héle stoute blik in haar ogen. Ik kijk weer naar beneden en zie dat Lucia haar buik aanspant. Op het moment dat ik dat besef gebeurt het… Met een harde straal plast Lucia tussen haar vingers door, precies over mijn onderlijf en pik heen. Een harde straal warm vocht. Een enorme golf van geilheid gaat door mijn lijf heen als ik besef wat Lucia doet. En het blijft maar doorgaan. Door al die frisdrank heeft zij genoeg vocht om over mij heen te spuiten. Lucia drukt haar kontje nog iets omhoog. Ik pak mijn pik en maak een masturberende bewegingen. Wouw! Wat een ongekende sensatie is dit!

Dan ineens houdt het op. Lucia kreunt en kijkt mij geil aan. “Dit heb ik altijd al eens willen doen”, fluistert zij stout. “Hoe was dit voor jou?” vraagt zij nieuwsgierig. Ik sta op, ga vervolgens op mijn knieën tussen haar benen zitten en kijk haar aan. “Misschien moet je het zelf ervaren”, antwoord ik. Ook ik moet namelijk enorm nodig plassen. Ik voel een enorme druk. Mijn pik is stijf, maar ik kan hem nog wel richten. Ik voer de druk op in mijn onderbuik en pak mijn pik beet. Gespannen kijkt Lucia naar het topje van mijn pik. Ik richt op haar buik. En dan geef ik druk. Een harde straal landt op haar buik. Lucia slaakt een gilletje en grijpt haar borsten. Mijn hemel, wat is dit geil. Ik voel de druk verminderen en richt nu wat naar beneden, zodat ik ook over haar kutje klater. Zij drukt haar kutje omhoog om de iets minder harde straal te ontvangen. Ondertussen geselt zij haar clitje met haar hand. Zij wil hierop klaarkomen, besef ik… Ik heb het nog niet bedacht of haar lichaam explodeert in een kronkelende ontlading. Zij rolt van het kussen af op het natte dekbed en trekt haar benen in het orgasme naar haar lijf, terwijl haar hand nog steeds op haar kutje rust. Terwijl ik hiernaar kijk, heeft mijn hand mijn pik gevonden en maak ik snelle pompende bewegingen. Ik ga ook spuiten voel ik. Ik ga staan en Lucia kijkt, terwijl zij ligt bij te komen, vragend omhoog naar mijn pik. Ik spuit. Warme klodders zaad landen op haar borsten. Ik schok met mijn onderlijf en blijf traag pompen.

Lucia smeert mijn zaad over haar borsten. Dan richt zij zich op en ze neemt mijn pik in één keer in haar mond. Met haar hand er strak omheen. Zij likt mijn pik zorgvuldig schoon. Dan staat zij op en doet een stapje opzij. We kijken neer op het natte dekbed, kijken elkaar aan en beginnen tegelijkertijd te lachen. Dit was voor ons allebei een geheel nieuw avontuur. Een avontuur dat ongetwijfeld nog wel een keer een vervolg zal krijgen. “Zullen we nog een keer gaan douchen?” vraag ik voorzichtig terwijl ik naar haar borsten kijk, waar mijn zaad nu opgedroogd zichtbaar is. Lucia lacht. “Of heb je misschien een tuinslang hier? Het is warm genoeg”, antwoordt zij. Ik kijk haar met een schuine blik aan. “We moeten toch genieten van het lekkere weer?” lacht Lucia. Dat is waar. En de gedachte dat ik haar prachtige lichaam met een tuinslag mag “schoonspuiten” in de open lucht.

Gust

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *