Afspraak

()

Al dagen loop ik me te verheugen op ons afspraakje. Vanmiddag is het zo ver. De hele morgen ben ik nerveus. Ik neem een douche, smeer me in met heerlijke bodylotion en sta een uur voor de kast om te bedenken wat ik nu toch eens aan zal trekken. Twee uur voor de afgesproken tijd stap ik in mijn auto, ik houd het niet meer uit thuis! Veel te vroeg kom ik op de afgesproken plaats aan. Ik kan niet geloven dat ik dit echt doe.

Mijn gedachten dwalen af naar de vorige keer, ik denk aan die keer dat we uit eten waren en grinnik zachtjes. Wat was het eten heerlijk, maar wat hebben we weinig gegeten. We konden geen hap door onze keel krijgen. Vlak bij mijn auto ga ik op een boomstronk zitten en kijk over de hei uit. Ik ben zo verdiept in mijn gedachten dat ik je niet aan hoor komen, maar ik voel ineens je hand in mijn nek en ik schrik me rot. Een beetje onwennig zeggen we elkaar gedag. Ik geef je drie kussen en heel bewust plant ik de derde zoen op je mond. Gelukkig, ik zie je ogen glimmen…

We gaan een stukje lopen. Na een paar minuten stop ik en kus je zachtjes. “O God, waar ben ik mee bezig”, spookt het door mijn hoofd, maar al snel ga ik er zo in op dat ik daar niet meer aan denk. Ik voel je handen over mijn lijf glijden en realiseer me dat ik me dicht tegen je aangedrukt heb. Ik zie dat ook jij meer wilt dan alleen dit. Ik wist het, het is maar goed dat ik erop gerekend had en een kamer heb gereserveerd in dat leuke hotelletje. We beginnen weer te lopen, kletsen wat over koetjes en kalfjes. Uiteindelijk gaat het gesprek toch over seks. We hebben het over de combinatie vrouw – vrouw en ik zie aan je dat het je opwindt. Ik vertel dat ik het zou willen doen met een vrouw, en wat ik zou willen doen. Je lacht en zegt dat je dat graag zou willen zien. Ik lach geheimzinnig. Je kijkt verbaasd en ik vraag of je me vertrouwt. Je knikt en ik draai me om. Ik loods je mee terug naar de auto. We stappen in en rijden weg.

Na een kwartiertje komen we aan bij een klein hotelletje. Je kijkt verbaasd als je merkt dat ik al een kamer gereserveerd heb. Ik pak de sleutel aan en loop naar boven. Ik doe de deur open en laat jou eerst naar binnen gaan. Je ogen moeten wennen aan de duisternis, want er branden alleen wat kaarsjes in de kamer. Als je ogen een beetje gewend zijn aan de duisternis zie je dat er een vrouw in de stoel bij het raam zit. Ze is stevig en heeft flinke borsten, waar haar truitje strak omheen gespannen staat. Ze loopt, verleidelijk met haar heupen draaiend, op je af en kust je vol op je mond, waarna ze zich voorstelt als Lucia. Ze draait zich naar mij toe en ik kus haar. Een heerlijke tongzoen volgt en ik kreun zachtjes. Ik kijk over haar schouder naar jou en zie aan je dat je tegelijkertijd verbaasd en geil bent. Langzaam beginnen we elkaar te strelen. Ik trek haar truitje uit en streel haar borsten. Mijn jasje en topje liggen al snel op de grond, net als de rest van onze kleren. Plotseling houdt ze op en draait zich om naar jou. We lachen allebei zacht en lopen op je af. We beginnen je te kussen, te strelen, knopen je broek en je bloes los. Mijn hand glijdt over je rug naar je buik en verdwijnt vervolgens in je boxer. Al snel liggen ook jouw kleren op de grond.

Lucia duwt je zacht op bed. Je strekt je uit, wachtend op wat er komen gaat. Ik blijf staan, terwijl Lucia naast je gaat liggen en je begint te zoenen. Ik hoor haar zachtjes kreunen als je je hand op haar borst legt. Ik glimlach terwijl ik denk aan de dag dat ik Lucia ontmoette. Een zucht die uit jouw mond ontsnapt, brengt me terug in de werkelijkheid. Ik had nooit durven dromen dat ik haar met je zou delen. Langzaam buig ik me naar je toe en kus je. Overal laat ik kleine kusjes dwarrelen; op je mond, in je nek, op je borstkas, om steeds verder af te zakken naar beneden. Uit mijn ooghoek zie ik dat je pik recht omhoog staat. Plagerig geef ik een klein likje aan je eikel en ik hoor dat je even je adem inhoudt. Een gemeen lachje ontsnapt aan mijn lippen en weer laat ik mijn tong, dit keer wat langer, over je eikel glijden. Lucia heeft de hint begrepen en ook haar tong glijdt even over je eikel. Om de beurt geven we er kleine likjes aan, af en toe pauzerend om elkaar even aan te kijken. Je kreunt en dit is voor mij een teken om door te gaan. Langzaam glijdt je pik in en uit mijn mond. Lucia kreunt klagerig en trekt me aan mijn haar omhoog.

Voor ik het weet kust ze me en laat haar tong wild om de mijne heen draaien. Ik leg mijn hand op haar borst. Ze kromt haar rug ten teken dat ze hierop wachtte en terwijl ik haar borst kneed, laat ik mijn andere hand tussen haar benen glijden. Ik kreun als ik voel dat ze al helemaal nat is en laat mijn vinger over haar klitje glijden. Eerst langzaam, maar dan steeds sneller masseer ik met mijn vingers dat kleine knopje en ik hoor haar hijgen. Licht schokkend komt ze klaar. Dan buigt ze zich voorover. “Ach Mark, nu geven we jou helemaal geen aandacht. Hoe kan ik dat toch eens goedmaken?”. Haar stem klinkt kinderlijk plagerig. Nog voor je haar kunt antwoorden begint ze je vol overgave te pijpen. Ik besluit naast je te gaan liggen en netjes op mijn beurt te wachten. Ik hoor je ademhaling versnellen, ik zie je handen naar Lucia ’s hoofd gaan. Jouw handen beginnen het tempo aan te geven en steeds sneller glijdt je pik in en uit haar heerlijke mondje. “Hm…, ja…”, hoor ik je kreunen, binnen enkele seconden gevolgd door “O, ik kom zo…”.

Je laat Lucia ’s hoofd los zodat ze zelf kan beslissen of ze je in haar mond laat komen of niet. Maar ik grijp haar bij haar haar en fluister, hard genoeg voor jou om te horen: “Slikken meisje, maar bewaar een beetje voor mij”. Ik laat haar los en aan de schokkende bewegingen van je onderlijf zie ik dat je klaarkomt. Een langgerekte kreun ontsnapt uit je keel. Lucia heft haar hoofd op en steekt haar tong uit. Op het puntje van haar tong zie ik een klodder zaad liggen. Ik buig me voorover en steek mijn tong uit, om jouw zaad over te nemen en langzaam door te slikken.

Ik begin Lucia teder te zoenen, maar het zoenen wordt al snel heftiger. Ik kneed haar borsten, wat me trakteert op een diepe zucht. Ik kreun, ze heeft zulke heerlijke borsten. “O Lucia, ga door,” hoor ik zachtjes, en haar kreunen sporen me aan om mijn hoofd nog lager te brengen. Mijn tong zoekt haar klitje. Ze smaakt heerlijk, een beetje zoet en ik wil meer van haar proeven. Steeds sneller laat ik mijn tong over haar klitje gaan en mijn vingers schieten in rap tempo in en uit haar kutje. Mijn tong blijft zijn weg zoeken tussen haar lipjes en vindt zijn weg keer op keer. Ik kijk je geil aan en zie dat je pik alweer rechtop staat. Mijn ogen vertellen je wat ik wil, woorden zijn niet nodig. Lucia rolt van het bed af en zakt voldaan onderuit in de stoel bij het bed. Langzaam zak je bovenop me. Bijna als vanzelf vindt je pik de weg naar mijn ondertussen natte kutje. Onze zoenen worden heftiger en steeds sneller pomp je op en neer. “O Marc, dit voelt zo goed, ga alsjeblieft door”! Ik kan een schreeuw van genot nauwelijks onderdrukken.

Langzaam trek je je terug en rolt me op mijn buik. Je steekt een vinger in mijn kutje en glijdt langzaam omhoog om hem tussen mijn billen te plaatsen. Tergend langzaam glijdt je vinger in mijn kontje en ik geniet! Ik kreun en kom ongelooflijk snel klaar. Deze keer houd ik me niet in en ik schreeuw het uit. Je kijkt me vragend aan en ik knik heftig van ja. Voor ik er zelfs maar erg in heb, is het grootste gedeelte van je lul al in mijn kontje verdwenen. Even een kleine scheut van pijn, maar dan een onbeschrijfelijk genot. Ik kijk naar je en zie aan je gezicht dat ook jij op het punt staat om klaar te komen. Ik schuif snel naar voren en draai me om, zodat je je lading zaad over me heen kunt spuiten. In dikke stralen schiet je je zaad over mijn gezicht en borsten en Lucia zit naast me om het zaad dat naast mijn mond komt van me af te likken.

Moe maar voldaan ga je liggen en Lucia en ik komen naast je liggen. “Ik heb hier lang van gedroomd. Ik kan niet geloven dat je dit hebt geregeld Lucia, geweldig gewoon!” Ik geef je een zoen en leg mijn hoofd in je nek. “Je hebt het aan jezelf te danken. Je wekt zoveel geile gevoelens in me op, die moest ik een keer met je delen”. Na een half uurtje zo gelegen te hebben ga je douchen. Als je na een half uur onder de douche uitstapt en de kamer inloopt, zie je dat Lucia weg is. Je zakt naast me op het bed en kijkt me aan. “Hoe moet dit nu verder Lucia?” Ik haal mijn schouders op en kijk heel even van je weg. “Dit was eenmalig Marc. Er komt geen tweede keer, het moet geen structureel bedrog worden. We zijn tenslotte allebei getrouwd! Als ik zo onder de douche uitkom wil ik dat je weg bent Marc. Het leven gaat door zoals het was, goed?” Je knikt.

Als ik een kwartier later onder de douche uitkom ben je weg. Er ligt een briefje op bed “Bedankt moppie, het was heerlijk. Ik zou het graag nog eens overdoen. Ik bel je snel. Liefs, Marc”. Ik kijk naar de hoek van de kamer, waar mijn handcamera verdekt staat opgesteld. Als je dit toch eens zou weten! Met een glimlach om mijn mond laat ik me op bed vallen en zo val ik in slaap, terwijl ik alles in mijn droom nog eens beleef.

Lucia

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *