De kip of het ei

()

Ik was op de terugweg van mijn werk. Ik had die avond gewerkt en na het werk ben ik direct naar huis gereden omdat we nog een feest hadden van een vriendin. Mijn vriendin en onze beste vrienden (ook een koppel), waren alvast naar het feest gegaan. Op het feest aangekomen ging ik, na het feliciteren van de jarige, bij mijn vriendin en onze vrienden staan, niet wetende dat dit een spannende avond ging worden die ik niet snel zou vergeten.

Lucia, de vriendin van mijn beste vriend, had namelijk een vibrerend eitje meegenomen naar dit feest, en tijdens het feest het eitje ingedaan en de afstandsbediening aan haar vriend gegeven. Lucia had dit ook tegen mijn vriendin Lieve verteld, die toevallig hetzelfde vibrerend eitje thuis had liggen. Ze kwam hier pas op het feest achter, dus ze had hem zelf helaas niet bij. Lieve vertelde me dit direct toen ik op het feest arriveerde en ik zag dat ze dit wel spannend vond. Later die avond kreeg ik van Jozef, mijn beste vriend, stiekem de afstandsbediening in mijn handen gestopt van het eitje wat Lucia ondertussen in had gedaan. Ik schrok hier een beetje van en wist niet goed wat hij hiermee wilde zeggen. Zou hij willen dat ik zijn vriendin Lucia op afstand zou opgeilen met de afstandsbediening? Of was het gewoon voor de grap? We hadden het hier nog nooit over gehad samen. Laat staan of Lieve dit wel goed vond.

Na een korte tijd heb ik hem daarom de afstandsbediening, maar weer teruggegeven en ben ik nog een biertje gaan halen uit de koelkast. Toen ik terugkwam, keek Lucia mij aan, met een geile blik die ik nog nooit had gezien bij haar. Zou Jozef verteld hebben dat ik de afstandsbediening had? Zou ze niet weten dat ik deze alweer terug had gegeven? Kennelijk niet, want ze bleef me maar uitdagen met haar ogen. Ondertussen had de rest van de gasten op het feest niks door en ook Lieve had niks door. Dacht ik. Want toen ik even later naar het toilet ging, volgde ze me naar de gang en gaf me een lange geile zoen. “Vind je het lekker om Lucia zo te pesten met de afstandsbediening?” vroeg ze met een zwoele stem. Ik vertelde haar dat ik deze al aan Jozef had teruggegeven, maar dit leek ze niet te geloven. “Ik word er zo nat van om jou zo met Lucia bezig te zien”, zei ze en kuste me vervolgens weer. Deze kant van Lieve had ik nog nooit gezien. Kennelijk had ze een erotische fantasie waar ik nog niets vanaf wist.

Ik vond dit helemaal niet erg, want Lucia was een zeer mooie blondine met een prachtig lijf. Een D-cup en een lekkere kont. Een avontuurtje met Lucia zou ik dan ook zeker niet afslaan. Toen ik terug kwam van het toilet, zag ik dat Lieve en Lucia stevig aan de shotjes zaten en dat de sfeer tussen ons vieren steeds intiemer werd. Aan de blik van Jozef zag ik dat hij ook wel zin had in een kwartetje, want ook Lieve is een lekkere meid, met lange bruine haren en een lekkere kont. We besloten daarom om het feest te verlaten en af te spreken bij Lucia en Jozef thuis. Lieve wilde eerst naar huis om ook haar vibrerend eitje op te halen, zodat ik en Jozef beide dames op afstand konden verwennen. Thuis aangekomen was Lieve bijna niet meer te houden. Ze had ondertussen het eitje ingedaan en gaf mij de afstandsbediening. Ik voelde met mijn vingers in haar slipje en voelde dat haar kutje drijfnat was. Zo nat was ze in tijden niet meer geweest. Ze kreunde en fluisterde in mijn oor of ik het geil vond om te kijken, terwijl zij en Lucia elkaar zouden verwennen. Ik fluisterde dat me dat heerlijk leek en was ook bloedgeil geworden van de gedachten.

Ze keek op haar telefoon of ze al het bericht had ontvangen van Lucia dat ze onderweg naar huis waren, maar ze had nog niets ontvangen. “Dan maar alvast wat opwarmen”, besloot ze, en ze knoopte mijn broek los en deed vervolgens mijn boxershort naar beneden. Ze haalde mijn ondertussen grote kloppende paal eruit en begon er gulzig aan te zuigen. Ik stond tegen het aanrecht en genoot van elke beweging die ze maakte met haar mond, tot plots het geluid van haar telefoon ging. Het was Lucia. Er was een kleine ruzie ontstaan op het feest waar we vandaan kwamen en Lucia had hierbij een woordenwisseling gehad met de vriendin die het feest gaf. Ze waren nu onderweg naar huis, maar ze was door heel deze ruzie zo boos dat ze het liefst direct wilde gaan slapen. Ik zag de teleurstelling in Lieve haar ogen, maar in tegenstelling tot Lucia was Lieve haar stemming er niet minder op geworden. Dan maken we het nu hier wel met zijn tweeën af, en dan maken we het met zijn vieren wel een andere keer gezellig, stuurde ze naar Lucia. Om wat extra te plagen vroeg ze of ik een foto van haar, liggend in haar natte slipje, wilde maken, met hierop de afstandsbediening van het vibrerende eitje. Ze stuurde deze naar Lucia met de tekst: Jammer dat je dit moet missen vanavond. Ze legde haar telefoon weg en ging naast me op de bank zitten. “Ik ben zo geil”, fluistert ze, “je mag alles met me doen.”

Dit liet ik me geen twee keer zeggen. Ik begon haar drijfnatte kutje te likken. Ze kreunde zachtjes en fluisterde dat ze graag wil zien dat ik Lucia’ s kutje ook zo lekker verwen. Ik werd met de minuut geiler en stak twee vingers in haar natte kutje, terwijl ik haar bleef likken. Ze kreunde steeds harder en duwde mijn hoofd harder tegen haar kutje aan. Met het vocht van haar op mijn vingers, drong ik zachtjes met een vinger haar kontje binnen. Haar kutje werd nu nog natter dan ze al was en vroeg om mijn grote, harde paal. Terwijl ik haar bleef verwennen in beide gaatjes, haalde ik mijn paal tevoorschijn en hield die bij haar mond. Ze likte er een paar keer van onder tot boven aan en begon er daarna aan te zuigen. Ik kreunde en voelde mijn stijve paal in haar mond kloppen. Ik keek haar aan en vroeg of ze het lekker vond om al haar gaatjes gevuld te hebben. Ze kreunde verlangend en begon nog harder te pijpen. Ik merkte dat ze bijna haar hoogtepunt bereikte en begon met twee vingers over haar g-spot te wrijven. Ze kreunde het uit van genot en het duurde niet lang voordat ze spuitend klaar kwam.

Ik liet haar even bijkomen en begon daarna zachtjes op haar tepels te zuigen en de buitenkant van haar poesje te strelen. Het duurde dan ook niet lang of ze was weer net zo geil als voor ze klaar kwam. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en begon haar kutje weer te likken. “Oh!” Kreunde ze en smeekte me om mijn grote paal diep in haar te stoppen. Ik fluisterde plagend dat ze die dadelijk kreeg en ik bleef haar lekkere zoete klitje likken. Ondertussen vroeg ik me af of Lucia ’s kutje ook zo lekker smaakte als die van Lieve. Dit is een vraag waar ik het antwoord hopelijk ooit nog te weten krijg. Ook ik kon mijn geilheid nu niet meer de baas en ik besloot mijn harde paal in het natte kutje van Lieve te stoppen. Ik begon haar rustig met diepe stoten te neuken, maar ze smeekte me om haar lekker hard te nemen. Ze ging op haar knieën op de bank zitten en stak twee vingers in haar natte kut. “Neem me lekker hard en diep”, zei ze.

Ik stak mijn lul weer in haar en begon haar lekker hard te neuken. Tijdens het neuken had ik een mooi uitzicht over haar lekkere billen, die vragend naar meer, de lucht instaken. Ik maakte mijn vinger een beetje nat met haar kutvocht en stak die langzaam in haar kontje. Ze kreunde goedkeurend en ik vroeg haar of ze het niet jammer vond dat ze maar door één paal werd genomen. Kreunend zei ze dat het haar dat heerlijk leek en dat ze graag wilde zien hoe ik Lucia net zo hard nam als ik haar nu nam. Het idee alleen al maakte me zo geil dat ook ik mijn hoogtepunt voelde komen. Ik riep kreunend tegen Lieve dat ik ging komen. “Ik ook!” gilde ze. Een paar stoten later spoot ik mijn lading zaad vol in haar kutje. Ik voelde hoe de binnenkant van haar kutje samentrok om mijn nog stijve paal. Even later zaten we nog nagenietend tegen elkaar op de bank, en kijken erg naar uit om de volgende keer Lucia en Jozef weer zien.

Moraal van het verhaal; zonder kip heb je niets aan een ei.

Djinn

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *