Een nachtje weg

()

Ik doe mijn ogen open en ben even in de war. Ik hoor een ademhaling naast me en denk: ‘Heu, Johan was toch niet mee naar het hotel?’ Dan draai ik me om en kijken twee prachtige blauwe ogen me aan. “Goedemorgen schoonheid, weet je nog wie ik ben?” Even ben ik in de war, blijkbaar ben ik nog niet helemaal wakker. Maar dan weet ik het weer. Het was dus geen droom van vannacht, maar het is echt gebeurd. Ik hoor mezelf zeggen: “Én…, je naam is me even ontschoten, maar de rest kan ik me absoluut herinneren.” De mooie vrouw naast me lacht en zegt: “Ik geloof ook niet dat ik me heb voorgesteld aan je. Ik ben Lola, aangenaam!”

“Hoi Lola, ik ben Nora. Kom je hier vaker?” Eens in de zoveel tijd moet ik voor mijn werk naar de andere kant van het land. Dan slaap ik de nacht daarvoor al in een hotel, zodat ik er op tijd kan zijn. En hoewel Johan en ik een geweldig seksleven hebben, kijk ik ook weleens uit naar die avondjes alleen in het hotel. Op zo’n avond neem ik mijn verzameling met speeltjes mee en geniet ik de hele avond van mezelf en mijn heerlijke lichaam. Onderweg ernaartoe kan ik al zo nat worden bij de gedachte dat ik mezelf die avond zo ga opgeilen en dat ik verschillende keren ga komen. Zo ook gisteren dus, was het plan…

Rond een uur of acht check ik in bij het hotel. De receptioniste overhandigt mij de kamersleutel en zegt: “Kamer 1069, op de tiende etage.” Mijn hart maakt een sprongetje. De tiende etage. Dat betekent dat niemand mij van beneden kan zien en ik mijn speeltjes misschien wel voor het raam kan gaan uitproberen. En kamer 69… Is dit een voorteken? Het idee al maakt me nog iets meer opgewonden dan ik al ben. Ik voel mijn stijve tepels door mijn bh heen prikken. Ik moet snel naar boven toe!

De lift lijkt een eeuwigheid onderweg te zijn naar de tiende etage. Eenmaal boven haal ik de kamersleutel uit mijn zak en ik maak de deur open. Een prachtige kamer verschijnt vanachter de deur. Ik zie dat er precies voor het raam een bankje staat en dat er recht tegenover een kantoorpand is. Even ben ik teleurgesteld. “Hm…, dat is jammer. Dan kunnen ze me zien.” Hoor ik mezelf mompelen. Ik besluit om eerst te gaan douchen. Om mijn geilheid onder de douche te behouden, besluit ik om een vibrerend eitje in te brengen. Ik trek langzaam mijn broek en slipje uit en breng het eitje in. Terwijl ik dit doe, raak ik mijn clitje aan en ik slaak een kreet: “Aha, wat lekker.” Ik ben zo opgewonden van het idee dat ik met een kleine aanraking mezelf al helemaal gek weet te maken. Ik zet het eitje aan op de hardste stand en hij begint heerlijk te trillen.

Ik zet de douche aan en het warme water stroomt over mijn lichaam. Ik kijk naar beneden en zie mijn borsten. Mijn tepels zijn zo stijf. Ik begin er voorzichtig mee te spelen. Ik pak een tepel tussen mijn vingers en maak ronddraaiende bewegingen. Ondertussen trilt het eitje diep vanbinnen. Het is zo lekker dat ik mijn handen tegen de muur aan zet om mijn evenwicht te bewaren en begin zachtjes te kreunen. Ik wil zo graag mijn vingers naar mijn clitje brengen, maar ik weet dat ik dan heel snel een orgasme bereik en ik wil dit juist zo lang mogelijk uitstellen.

Ineens heb ik een idee. Ik stap onder de douche vandaan en droog me af voor het open raam. Hm…, wat een geil idee dat mensen me nu kunnen zien. Met het eitje nog in, kleed ik me weer aan. Ik ga een rondje door het hotel lopen terwijl ik het eitje nog in heb. Dit idee alleen al maakt me nog meer opgewonden. Dan stap ik de kamer uit, richting de lift. De afstandsbediening heb ik in mijn zak gestopt, zodat ik hem uit kan zetten als het me toch iets te spannend wordt.

Ik ga naar beneden en loop een rondje door de lobby. Die mensen moesten eens weten wat ik hier aan het doen ben! Eigenlijk is het me net iets te rustig. Ik besluit wat te kopen in het winkeltje en ga toch maar weer met de lift naar boven. Terwijl ik in de lift sta, komt er een vrouw aangerend. “Wacht op mij!” Ik stop de liftdeuren en besluit te wachten op de vrouw. Een beeldschone, blonde vrouw komt aangelopen en stapt de lift in. Ze drukt ook op het knopje van de tiende etage. Net zoals aan het begin van de avond gaat de lift langzaam. Maar dit keer vind ik het niet erg. Ik wil eigenlijk wel even naar deze mooie vrouw blijven kijken. Mijn hand verdwijnt in mijn jaszak en ik zet het eitje harder. Omdat het stil is in de lift, ben ik ineens bang dat ze het getril hoort. In paniek probeer ik het uit te zetten, maar in plaats daarvan zet ik hem nog harder. Er is nu geen ontkomen meer aan, dit moet ze gehoord hebben.

De vrouw kijkt me ondeugend aan. Ze doet een stap naar voren en fluistert in mijn oor: “Klopt het wat ik, hoor? Ben je lekker aan het genieten?” Ik voel mezelf rood worden. De vrouw zegt: “Ik zag het meteen aan je. Ik doe dit ook weleens.” Nog altijd is haar hoofd dicht bij mijn oor. Ik hoor en voel haar ademhaling. Mijn hart begint harder te kloppen, want hoewel ik nog nooit seks heb gehad met een vrouw, is dit wel iets waar ik vaak over fantaseer. Er ontsnapt een kreun uit mijn mond. De lippen van de mooie vrouw verplaatsen zich van mijn oor naar mijn mond. Ik wil haar zo graag zoenen! Ping. De liftdeuren gaan open. Jeetje, wat een anticlimax zeg! Maar dan voel ik dat de vrouw mijn hand pakt en me de lift uit trekt. “Welke kamer heb je?”

“Kamer 1069, hier rechts.” De vrouw heeft nog altijd mijn hand vast en trekt me richting de kamerdeur. Ik voel mezelf nog heel even tegenstribbelen, want Johan zit onschuldig thuis, maar mijn geilheid wint het al snel van mijn geweten. Ik doe de deur van de kamer open en de vrouw duwt me tegen de muur terwijl ze de deur dicht trekt. Haar lippen komen weer in de buurt van de mijne en eindelijk kan ik haar lippen proeven. En wow, ze zijn zó zacht! Al zoenend gaan we richting het bed. Ze duwt me het bed op en houdt haar hand boven mijn hoofd. “Hier met die afstandsbediening”, lacht ze. Het idee alleen al dat deze vrouw de controle over mij heeft. Ik geef de afstandsbediening snel aan haar.

Langzaam kleedt ze me uit en dit doe ik ook bij haar. Haar prachtige borsten komen onder haar bh tevoorschijn. Ik kijk mijn ogen uit. “Je mag ze ook aanraken hoor”, zegt ze lachend. Dat laat ik me geen tweede keer zeggen. Net zoals ik aan het begin van de avond onder de douche mijn eigen tepels zachtjes masseerde, doe ik dat nu ook bij haar. Ik rol over haar heen op het bed, zodat zij nu onderop ligt. Ik trek haar slipje uit en mijn vingers gaan zachtjes over haar clitje heen. Een voor een duw ik een vinger bij haar naar binnen en ik voel dat ze iedere minuut natter wordt. Ondertussen veranderen de trillingen van mijn vibrerende eitje steeds.

Haar armen glijden over mijn lichaam en bereiken mijn clitje. Eindelijk die vingers over mijn clitje waar ik de hele avond al zo naar verlang. “Voorzichtig!” roep ik. Ik wil niet bij de eerste de beste aanraking klaarkomen. Ze lacht en trekt het eitje zacht uit me. Vervolgens voel ik haar warme tong over mijn clitje gaan. Ik slaak een kreet. Wat lekker! Zo zacht en teder heeft nog nooit iemand me weten te likken. Ik ga helemaal op in het moment en sluit mijn ogen. Het is net alsof ik even niet meer op de wereld ben. Mijn ademhaling versnelt, het hijgen, wordt steeds harder en ik hoor mezelf hard kreunen. De mensen in de kamer naast ons moeten dit haast wel horen, maar het kan me helemaal niets meer schelen. Als ze ook nog eens met twee vingers naar binnen gaat tijdens het likken, houd ik het niet meer. Ik bereik het lekkerste hoogtepunt wat ik ooit in mijn leven heb gehad.

Ze komt omhoog en ik zoen haar. Ik proef de sappen die ze zojuist uit mijn kutje gelikt heeft en wat is dat heerlijk zeg! Ze kijkt naar links en ziet daar alle speeltjes liggen die ik heb meegenomen. “Wil je er eentje proberen?” vraag ik. “Kies er maar een uit!” Ze kiest voor een g-spot vibrator. Ik breng deze bij haar naar binnen en speel met haar clitje terwijl we zoenen. Haar warme lippen zijn zó zacht en smaken zó goed! Vervolgens ga ik met mijn tong naar beneden via haar nek, haar borsten en uiteindelijk bereik ik haar zachte lipjes beneden. Ik begin haar te likken en haar ademhaling versnelt. “Wacht”, zegt ze, “Draai je om. Ik wil jou tegelijk ook likken.”

Ik draai me om en we liggen nu in standje 69. Tegelijk likken we elkaar nu. Mijn clitje is nog opgezwollen van het vorige orgasme, maar dit is zo opwindend dat ik zeker nog een keer kan komen. Nog eens gaat ze met een vinger bij me naar binnen en ik merk dat dit niet heel lang meer gaat duren. Ook haar ademhaling versnelt en ik voel dat haar benen beginnen te trillen. We laten elkaar helemaal gaan. “Ik ga komen!” roep ik. “SST… ik ook”, roept ze. We laten ons allebei helemaal gaan. Trillend en gillend bereiken we tegelijk ons orgasme.

We blijven even uitgeput liggen, maar al snel draait ze zich om en gaat in mijn armen liggen. We kijken om ons heen en we lijken weer terug op de wereld te komen. Dan zie ik dat het gordijn nog open is en er een man vanuit het kantoorgebouw tegenover ons staat aan te staren. Maar het boeit me niet meer. Ik voel mijn ogen zwaar worden en we vallen samen in slaap.

Britt

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Een nachtje weg”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *