Als de kids uit huis zijn

()

Lucia is zesendertig. Sinds 5 jaar is ze getrouwd met Erik, die ze 10 jaar geleden heeft leren kennen op reis in Chili. Een coup de foudre was het geweest. Drie keer was ze datzelfde jaar nog teruggekeerd naar Valparaiso, om er uiteindelijk 6 jaar te blijven. Met de geboorte van hun tweede dochter hadden ze samen besloten om naar Antwerpen terug te keren. Erik werkte voortaan in de haven, terwijl Lucia een kantoorjob in Brussel vond. Tussen het opvoeden van twee dochters door en het combineren van ploegwerk met de verplaatsingen naar Brussel, schiet de tijd die ze samen kunnen doorbrengen er al snel mee in, ook al was er weinig veranderd aan de gevoelens van Lucia voor Erik. Hij is nog steeds die knappe latino met zijn donkere baard, een lichaam om van te dromen en met indringende ogen om jezelf in te verliezen.

Het is zaterdag en, als ware het een godsgeschenk, hebben beide meiden een Play date. Drie uur! Drie uur om zoveel praktische zaken te doen waar Lucia anders nooit tijd voor heeft. De strijk moest nog worden weggebracht, boodschappen moesten worden gedaan, er moesten nog wat jurkjes worden teruggebracht naar de winkel in de Nationalestraat aangezien deze toch niet zo flatterend waren als ze aanvankelijk had gedacht, er moesten nog wat boekjes van de meiden worden teruggebracht naar de bibliotheek, waar deze in ieder geval al 3 weken te laat zouden zijn, er moest nog… wacht.

Erik grijpt Lucia haar middel gedecideerd vast en zegt – zonder om haar plan voor de namiddag te vragen –: “schat, ik breng de meiden naar de vriendinnen deze middag. We spreken af om 14u op het terras van de Dancing Chocolat.” Lucia stamelt voorzichtig dat ze toch wat andere ideeën heeft voor de namiddag en dat er nog zoveel gedaan moest worden. “Sorry schat, maar deze keer niet” zegt Erik. “En doe die gele jurk aan die je laatst kocht. Die staat je beeldig”.

Erik loopt weg naar de keuken zonder iets te zeggen en begint het middageten voor te bereiden. Lucia’ s gevoelens schipperen tussen boos en geïntrigeerd. Wellicht heeft Erik gewoon gelijk. Er is toch in ieder geval veel te weinig tijd om alles te doen wat ze in gedachte heeft. Veel woorden worden er niet meer aan verspild tijdens de middag, want het is weer een drukte van jewelste om de meiden op tijd klaar te krijgen. Erik zet de meiden in de bakfiets, Lucia roept nog snel na of ze zeker niks vergeten zijn, maar de rollende ogen van Erik geven aan dat ze er maar op moest vertrouwen.

Het is ondertussen half twee, dus veel tijd blijft er voor Lucia niet meer over om zich klaar te maken. Ze schiet in de douche, maar haar gedachten dwalen al snel af. Ze vindt het stiekem toch leuk hoe Erik dominant kan zijn en haar uit de mallemolen in haar hoofd kan wegtrekken. Hij is lekker háár man, naar wie ze haar vriendinnen dikwijls smachtend zag kijken. Gelukkig heeft ze geen keuze om te tobben over wat aan te doen, en haalt ze haar gele jurk uit de kast. Deze was eigenlijk veel te duur geweest. Lucia heeft daarom noch steeds schroom om hem aan te doen, iets waar Erik van gruwt. Ze opent haar lingerieschuif en pikt er een zwarte kanten string uit. Deze draagt ze zelden aangezien een full Bottom toch comfortabeler zit, maar onder dit licht stofje horen vrije billen toch? Met alleen maar de string aan bekijkt ze zich in de spiegel. Ze merkt dat ze er best ok uit ziet. Erik zegt steeds dat ze een prachtig lijf heeft, maar in haar hoofd kon ze daar toch nooit aan wennen. Na al die jaren heeft ze zijn standpunt dan toch aanvaard en voelt ze zich toenemend goed in haar vel. Haar kontje is nog steeds te omvangrijk dan volgens haar goed is, maar Erik is er verlekkerd op, dus so be it. Geen BH bij deze jurk, die perfect past. Nog een laatste keer draait ze rond voor de spiegel. Ze voelt zich op en top vrouw.

Lucia springt op haar fiets en 10 minuutjes later zit ze op het terras waar ze afgesproken hebben. Als eerste! Ze bestelt gauw een glas rosé, en op datzelfde moment komt Erik licht bezweet aangefietst. De meiden hadden natuurlijk niet meer naar hem omgekeken toen ze bij de vriendinnen aankwamen. Erik maakt van het glas rosé snel een fles, kust haar vol op de lippen en nestelt zich tegen haar aan op de bank. Het is warm en ze hebben beiden net gefietst, dus werd de wijn gedronken als ware het water. Al snel zijn ze beiden licht aangeschoten en is elk onderwerp goed voor een slappe lach. Hoe leger de fles wordt, hoe vaker Erik Lucia aanraakt. De binnenkant van haar arm, haar elleboog, haar knie, de binnenkant van haar dij via haar openvallende jurk. Ze laat het graag gebeuren. “Je ziet er prachtig uit in die jurk” laat hij zich ontvallen. “Maar heel eerlijk, ik zou ze op dit ogenblik toch het liefst uit trekken”, stelt hij zonder een spier te verrekken. Lucia giechelt even als was ze weer 16, maar herpakt zich snel en fluistert in zijn oor: “wel, waar wacht je op?”.

Ze drinken hun glas leeg, laten twee briefjes van 20€ achter op tafel en snellen met de fiets terug naar huis. Eens binnen kussen ze elkaar innig. Erik duwt Lucia tegen de muur en laat zijn handen over heel haar lijf gaan. Lucia trekt snel zijn T-shirt over zijn hoofd en kust Erik zijn borstkas terwijl ze met haar handen zijn gesp open probeert te maken. Maar Erik had een ander idee. “Even wachten schat”. Hij neemt haar bij de hand en leidt haar naar de zetel in de woonkamer. “Nu is het even tijd om te ontspannen”. Hij zet een zwoele soulplaat op en danst tegen haar aan. Opnieuw volgt een lange kus. Lucia zet een stap achteruit en draait traag rond haar as terwijl Erik haar begeerlijk aankijkt. Beetje bij beetje laat ze haar jurk van haar schouders glippen, tot haar borsten tevoorschijn komen. Erik wil dichterbij komen, maar Lucia schudt vermanend met haar vinger. Ze draait nog een rondje terwijl ze haar jurk op haar enkels neer laat vallen. Alleen maar gehuld in haar kanten string steekt ze haar hand uit naar Erik, die zijn verlangen onmogelijk kan wegsteken. Hij bijt op zijn onderlip en kust haar terwijl zijn hand zachtjes over haar onderrug naar haar ontblote billen gaat.

“Leg je neer sexy meid”, zegt hij. “Ik haal wat massageolie”. Lucia vleit zich neer in de zetel, nog steeds lekker licht in haar hoofd. De alcohol had haar duidelijk geholpen te ontspannen, maar nu heeft de geilheid het duidelijk over genomen. Even laat ze haar vinger in haar broekje en door haar gladgeschoren lipjes gaan. Een siddering gaat door haar lijf. Zo nat was ze al in tijden niet meer geweest.

Erik kwam terug de woonkamer binnen met een handdoek, een flesje massageolie en een flesje glijmiddel in zijn handen. Hij stalde de flesjes uit op de salontafel en laat een scheut olie in zijn handen vallen. Hij oliet Lucia’ s bovenlijf helemaal in alvorens haar schouders zachtjes te masseren. Een kreun ontsnapt aan Lucia. Stukje bij beetje geeft hij aandacht aan elk stukje van haar rug terwijl Lucia geniet met volle teugen. Na een kwartiertje begint hij stilaan af te dalen naar beneden. Hij neemt haar onderrug goed onderhanden terwijl zijn duimen steeds weer het over het bovenste stukje van haar bilnaad gaan. Lucia glijdt steeds verder weg in een staat van algemene gelukzaligheid.

Vervolgens begint Erik haar voeten te masseren, haar enkels, onderbenen tot haar knieholte en weer terug. Steeds die enkele centimeters verder gaand, tot hij via haar dijen net de rand van haar kontje raakt. Met twee vingers gaat hij onder de randen van haar string en schuift deze behendig van haar billen af. Hij steekt zijn gespierde arm onder haar onderbuik en tilt haar voorzichtig op terwijl hij een kussen onder haar door schuift. Lucia haar kontje steekt fier en parmantig in de lucht. Ondertussen neemt Erik het flesje glijmiddel en laat een grote hoeveelheid in zijn handen lopen. Hij laat het glijmiddel druppen over haar billen, haar bilspleet en haar lipjes. Lucia kan het lachen niet laten, maar legt haar benen uitnodigend verder uit elkaar. Erik trekt ondertussen zijn broek uit. Lucia ziet hoe zijn boxer strakgespannen staat. Even draait ze haar hoofd naar hem toe en bijt door zijn boxer heen.

Zacht begint Erik haar billen te masseren. Eerst vooral de buitenkant, maar beetje bij beetje laat hij zijn ene hand richting haar lipjes glijden, terwijl zijn andere hand het bovenste deel van haar bilnaad verkent. Zachtjes begint Lucia te kreunen. Ze weet niet meer waar ze het heeft. Erik laat zijn ene duim rondjes draaien door haar lipjes, terwijl de andere vingers van zijn hand haar venusheuvel masseren. Met de handpalm van zijn andere hand masseert hij haar bilnaad, steeds zakkend richting haar gevoeligste plekjes. Ze wil zijn vingers in haar voelen, nu! Maar Erik legt een ongekende kalmte aan de dag en wijkt niet af van zijn plan. Steeds weer gaat hij met zijn duim door haar lipjes, terwijl soppende geluiden weerklinken.

Ze heeft genoeg geduld gehad. Met drie vingers dringt hij binnen, haar vullend. Met zijn duim masseert hij het plekje tussen haar kutje en haar kontgaatje. Lucia wordt helemaal gek. Ondertussen raakt hij met zijn andere duim steeds weer haar kontgaatje aan. Lucia is eigenlijk heel verlegen over dat plekje en heeft eigenlijk helemaal geen zin dat haar maagdelijke sterretje wordt betrokken bij de vrijpartij, maar door de combinatie van de alcohol en de alles overheersende geilheid vallen haar remmingen weg. Met nog steeds een gedecideerde zelfbeheersing draait Erik zijn vingers rond in haar soppende kutje, zijn vingers krullend om alle gevoelige plekjes optimaal te benutten. Zijn duim draait cirkeltjes rond haar andere gaatje, en voor ze het zelf besefte, fluistert ze “ik wil je daar voelen”. Erik weet dat ze zich daar ontzettend onzeker over voelt, en doet het dus heel rustig aan. Hij laat nog wat druppels glijmiddel door haar bilnaad vloeien en masseert haar vervolgens op dat plekje.

Lucia houdt het ondertussen bijna niet meer. Ze steekt haar kontje nog verder in de lucht, doet haar benen nog wat verder open terwijl ze met haar ene hand haar borsten betast. “Ik wil je in me voelen”. Erik bevrijdt zijn kloppende lid uit zijn veel te strak geworden boxer. Fier rechtop geeft hij een indicatie van de staat van geilheid waarin ook hij zich verkeert. Lucia masseert verder haar borsten terwijl haar ogen zich fixeren op Erik zijn harde lul. Erik gaat steeds sneller in en uit haar kutje met zijn ene hand, terwijl hij met de duim van zijn andere hand steeds meer druk zet op haar kontgaatje.

Lucia laat het allemaal over zich komen. Beetje bij beetje vult zijn duim haar kontje, terwijl haar kutje met dezelfde aandacht wordt bewerkt. “Harder, sneller, dieper”. Vanuit haar onderbuik voelt Lucia een orgasme aanrollen. Haar kutje en kontje spannen zich op om vervolgens te ontladen tot in elke vezel van haar lijf. Een gigantische kreun ontsnapt haar en een algemene gelukzaligheid overvalt haar terwijl haar mondje zoekt naar Erik zijn lul. Ze bijt er zacht in, terwijl ze dat eigenlijk keihard wil doen. Ze kan zich niet meer herinneren wanneer ze laatst zo was klaargekomen. Maar God, wat was dit lekker.

Toen ze eindelijk wat is bijgekomen, nog steeds met de pik van Erik in haar mond, kijkt ze hem lachend aan. Haar arme schat heeft lang genoeg gewacht. Geleden bijna, aan de hoeveelheid voorvocht te merken. Ze kijkt Erik indringend aan terwijl ze zijn lul diep in haar mond neemt. Met haar rechterhand masseert ze zijn gladgeschoren ballen terwijl ze met haar linker hand voorzichtig krabt aan het gevoelige plekje net eronder. Erik gromt goedkeurend. Lucia heeft voor Erik veel kwaliteiten, en pijpen is zonder meer een van de beste ervan. Lucia geniet van het laten genieten van haar man, en besluit dat het tijd is om net iets verder te gaan. Ze neemt het flesje glijmiddel, zonder de penis van Erik uit haar mond te laten glippen, en laat verschillende druppels op haar wijsvinger vallen. Ze laat het tempo wat zakken maar brengt tezelfdertijd haar wijsvinger naar zijn gaatje.

Erik schrikt even, maar laat verder alles gebeuren. Voorzichtig draait ze kringetjes rond zijn anus, terwijl ze met haar andere hand zijn balzak uitrekt en met haar tong rondjes draait rond zijn eikel. Ze ziet dat Erik helemaal gek wordt. Zachtjesaan zet ze wat druk op zijn gaatje terwijl ze opnieuw intenser begint te pijpen. Wanneer haar vingerkootje bij Erik binnenglipt, gooit hij zijn hoofd naar achter en roept uit “Zuig me helemaal leeg schatje”. Dat laat Lucia zich geen twee keer zeggen. Vol overgave laat ze zijn lul in en uit haar mondje gaan, totdat Erik zich niet meer kan houden en zijn zaad in haar mond lost. Lucia slikt alles netjes door, waarna Erik haar een tissue geeft om de restjes van haar lippen te vegen.

Gelukzalig vallen ze in elkaars armen. “Ik wil je eigenlijk nog in me voelen schat” fluistert Lucia in zijn oor terwijl ze zijn half-slappe lid zacht begint af te trekken. In geen tijd staat hij weer paraat en leidt ze hem naar haar kutje. Zachtjes begint Erik haar te neuken. Ze gooit haar benen in de lucht om hem nog dieper te kunnen ontvangen. Maar Lucia wil meer. Ze maant Erik aan om even te wachten, neemt opnieuw het flesje glijmiddel en spuit het leeg in haar handpalm. Een deel wrijft ze uit over zijn lul, terwijl ze de rest in haar bilspleet laat lopen. “Weet je het zeker schat?” zegt Erik. “Ik wil dit, nu”.

Erik drukt het topje van zijn lul tegen haar sterretje aan dat in eerste instantie van geen wijken wil weten. Maar met een klein beetje extra druk laat het zich toch nemen. Millimeter voor millimeter dringt de lul van Erik in Lucia haar kontje binnen. Het gevoel voor Lucia is onbeschrijflijk. De pijn wordt weggedrongen door allesoverheersende geilheid en wellust. Ze ritst haar vibrator uit haar nachtkastje en zet hem tegen haar clitoris, terwijl ze haar benen achter haar oren gooit. Zo geeft ze Erik optimale toegang. Beetje bij beetje begint hij haar te neuken terwijl ze de intensiteit van de trillingen van haar vibrator opdrijft. Geen van beiden zal dit lang kunnen volhouden. “Ik ga komen schat” gromt Erik, en hij ontlaadt zich met stoten in haar kontje. Op hetzelfde moment welt Lucia ’s tweede orgasme op vanuit de toppen van haar tenen. Lucia schreeuwt het uit zoals ze het nog nooit heeft uitgeschreeuwd.

Beiden liggen nog ettelijke minuten verstrengeld in elkaar te genieten, met zijn lul nog diep in haar. “Schat, ik denk dat we de kinderen moeten halen”.

“Nog 5 minuutjes”, prevelt Lucia.

Mr.Teacher.

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *