Job interview

()

Het is vrijdagochtend. Het weekeinde ligt bijna voor me en vandaag staat een afspraak in de agenda met Lucia. Een nieuwe cliënte die via een bestaande relatie bij mij terecht is gekomen. En blijkbaar vond ik hier een klein weekje geleden iets van, want ik heb over deze ontmoeting gedroomd. Ik ben vrijgezel en geniet daar volop van. Maar om nu begin deze week wakker te worden na een natte droom (letterlijk) dat is toch wel wat. En die droom ging niet alleen over Lucia, maar óók mijn assistente Trudy kwam erin voor. Nog zo’n totaal onverwacht element. Trudy werkt al zo lang met mij en er is nooit enige vorm van wederzijdse lichamelijke affectie naar elkaar geweest. Tot nu dan na die zeer opwindende droom van afgelopen maandag. Ik heb Trudy er uiteraard niet over verteld. Maar onbewust kijk ik toch anders naar haar. Mijn geheimpje.

In mijn droom was Lucia slank, blond en geheel in het wit gekleed. Tot haar witte hakjes aan toe. Wonderlijk genoeg kan ik een belangrijk deel van de droom nog ‘terughalen’. Vooral de buttplug met een diamanten knop was een indrukwekkend element in mijn droom…

Na een snelle douche kleed ik mij aan. Het is al weken erg warm, dus ik kies voor een witte polo, katoenen crèmekleurige broek en instapschoenen. Vaag herken ik ook hier iets uit mijn droom, maar ik denk er niet verder over door. Een licht ontbijt en een kop koffie en daarna onderweg naar kantoor. Ik loop de deur uit en krijg een berichtje op mijn telefoon. Trudy. Zij komt vanochtend niet naar kantoor omdat zij, dat is waar ook, haar auto naar de garage moet brengen voor een onderhoudsbeurt. En daarna werkt zij thuis. Prima.

Ik kom aan op kantoor en doe daar nog even gauw de gebruikelijke handelingen, eindigend met een stapeltje post op het bureau van Trudy. De afspraak met Lucia staat in de agenda om 09.30 uur, dus ik heb nog even de tijd om mijn mail door te nemen. Terwijl ik dit doe gaan mijn gedachten nog even terug naar die bewuste droom en het eindresultaat. Ik voel het direct kriebelen in mijn onderbuik. Oef… ik kom toch niets te kort of zo? Ik kan mij dit niet voorstellen; vrijheid heeft zo zijn voordelen, zeg maar… Zou zij slank en blond zijn? En zou zij straks in het wit gekleed zijn? Ik schud mijn hoofd en grinnik. Waar ben ik met mijn gedachten mee bezig?

De bel gaat. Ik sta op en toch wel iets gespannen loop ik naar de deur. Ik doe de deur open. Voor mij staat een knappe door de zon gebruinde vrouw met donkerblond haar. Met een snelle blik constateer ik dat zij niet helemáál in het wit gekleed is. Zij heeft een jurkje aan in een frisse gele kleur. Wél witte naaldhakjes. Een ragfijn gouden kettinkje om haar hals. Een paar bruine ogen kijken mij blijmoedig aan. Ik glimlach. En dit doet haar wenkbrauwen iets optrekken. “Peter, neem ik aan?” vraagt zij met een vriendelijke stem. Ik bevestig en steek mijn hand uit. “Lucia, neem ik aan?” reageer ik met een lach. Zij schiet in de lach en ik zie hagelwitte tanden. Lucia was misschien niet helemaal zoals ik over haar had gedroomd, maar wát een sexy vrouw.

Ik stap opzij en Lucia stapt naar binnen. Dit geeft mij de gelegenheid om haar achterzijde even te bekijken. Volslank, zou je kunnen zeggen. Met mooie rondingen, extra geaccentueerd door het jurkje. Kleine voetjes in mooie witte hakjes. Hierdoor worden haar kuiten extra aangespannen. Het jurkje zit zodanig om haar lichaam dat ik kan zien dat zij een schitterend kontje heeft. Ik slik… Oef…

Lucia draait zich naar mij om en vraagt: “Waar gaan we naartoe?” Ik wijs naar het einde van de gang, waar de spreekkamer is. Heupwiegend loopt zij voor me uit. Terwijl we naar de spreekkamer lopen, leg ik aan haar uit dat mijn assistente vanochtend niet op kantoor is en vraag ik aan haar of zij zin heeft in een kopje koffie. “O ja, lekker”, antwoordt zij. Ik verwijs haar naar één van de stoelen aan de spreektafel en ga het beloofde kopje koffie organiseren.

Een paar minuten later kom ik de spreekkamer in met een dienblad met een kopje koffie voor Lucia. Zij zit met de stoel iets naar achteren geschoven met haar benen over elkaar. Het jurkje komt tot net halverwege haar bovenbeen… Ik verdring het beeld dat nog in mijn hoofd zit uit mijn droom en ga tegenover haar zitten. Ik open het gesprek. “Je bent via Jasmin bij mij terechtgekomen. Wat verwacht je van mij, of beter gezegd van dit gesprek?” vraag ik. Lucia nipt even aan haar koffie, zet het kopje weer neer, glimlacht en kijkt mij met pretlichtjes in haar ogen aan. “Om heel eerlijk te zijn had ik geen zakelijke argumenten voor dit gesprek”, antwoordt zij. Met een vragende blik kijk ik haar aan en zij vervolgt: “Eigenlijk wilde ik je, vooral door wat Jasmin over jou heeft verteld, graag ontmoeten. Ik ben vrijgezel en, laat ik het maar zo zeggen, ik wil zoveel mogelijk genieten in het leven. Jasmin heeft mij verteld dat jij ook zo in elkaar zit. Én Jasmin heeft gezegd…”, Lucia houdt even stil en kijkt mij met haar bruine ogen ondeugend aan, “…dat je een lekkere vent bent.” Ik schiet in de lach. “Heeft Jasmin dat gezegd?” Lucia lacht nu ook. “Ja, en zo te zien heeft zij gelijk. Je bent leuk én hebt een lekker lijf.” Ik sla even mijn ogen neer en kijk onder de tafel naar haar voeten. Waar gaat dit naartoe, vraag ik mij af.

Lucia heeft in de gaten dat ik naar haar voetjes zit te kijken en schopt met een simpele beweging van haar voetjes de pumps uit. Twee perfecte voetjes, inderdaad hooguit maatje 37, komen tevoorschijn. Geen rode nageltjes en ook geen tatoeage, maar haar nageltjes zijn uiterst mooi verzorgd met manicure. Ik slik. Dit is wat mij betreft al opwindend…

“Het heeft dus blijkbaar zo moeten zijn dat je assistente vandaag niet op kantoor is”, zegt zij, nu iets zachter. Lucia staat op. “Vind je mij ook leuk en lekker?” vraagt zij recht op de man af. Ik ben wat verrast dat zij is opgestaan en kijk haar blijkbaar met een lichte opwinding in mijn ogen aan. Mijn ogen dwalen af naar haar borsten in het gele jurkje. Ik realiseer me dat ik geen Bh-bandjes zie… Lucia lacht zachtjes. “Nu? Vind je me lekker?” vraagt zij nog eens. Ik knik. Zonder een verder uitgesproken antwoord af te wachten, haakt Lucia in één vloeiende beweging de schouderbandjes van haar jurkje van haar schouders. Het jurkje valt naar beneden. Geen BH. Haar stevige borsten dansen bevrijd uit het jurkje vriendelijk op en neer. Volle rondingen, maar toch strak. Een licht gewelfd buikje. Mijn blik daalt af naar haar onderbuik en zie dat zij óók geen broekje aan heeft! “Jezus”, mompel ik. Zij is helemaal naakt, op het glinsterende halskettinkje na. Haar kutje is volledig kaalgeschoren en als zij plagerig één been optilt en op de stoelzitting zet, zie ik haar roze lipjes glinsteren van het vocht.

“Jasmin zei ook dat je een kontjesman bent”, vervolgt Lucia. Hierop gaat zij op haar knieën in de stoelzitting zitten en duwt haar kontje naar achteren, haar benen iets gespreid. “Vind je mijn kontje mooi?” vraagt ze met een trillende stem van ingehouden opwinding. Ik kan niet anders dan gebiologeerd naar het kleine knoopje tussen haar billen kijken… Mijn pik is ondertussen hard geworden in mijn broek en ik betrap mijzelf erop dat ik met mijn hand over de bobbel in mijn broek wrijf. Lucia kijkt om, nog steeds met haar kontje naar mij toe gericht, en ziet mijn gebiologeerde blik. Zij draait met haar billen en wrijft twee vingers tussen haar billen door. “Moet ik doorgaan?” vraagt ze plagerig. Ik beantwoord gretig, “O ja, alsjeblieft! Wouw…!”

Ik sta op en knoop mijn broek open. Mijn schoenen heb ik onder de tafel al uitgedaan. Ik duw de broek naar beneden en doe hem samen met mijn sokken uit. Daarna trek ik mijn polo over mijn hoofd. Ik ben ook naakt. Als dat geen bevestiging voor haar is dat ik haar lekker vind… Mijn stijve pik staat recht overeind. Met een paar druppeltjes voorvocht op mijn glimmende eikel. Lucia kijkt goedkeurend naar mijn naakte lijf en vooral naar mijn stijve pik. Met een stout glimlachje rond haar mond staat zij op en loopt om de tafel heen naar me toe. Lichtvoetig en soepel. Haar borsten lichtjes dansend.

Vlak voor mij gaat zij tegen de rand van het tafelblad staan. Zij buigt zich naar mij toe en zoent me vol op mijn mond. Haar tongetje zoekt voorzichtig haar weg en we vinden elkaar in een opwindende tongzoen. Mijn handen glijden langs haar lichaam omhoog en vinden haar borsten. Haar tepels voelen hard in mijn handen. Ik voel hoe zij mijn stijve pik vastpakt en masseert. Na de zoen, richt zij zich op en gaat vervolgens achterover op de tafel liggen. Zij spreidt haar benen en ik heb een direct zicht op haar openstaande lipjes. Ik kan mij niet bedwingen en grijp de zijkant van haar billen en duik met mijn gezicht tussen haar benen. Ik laat mijn tong zachtjes over haar clit glijden. Lucia’ s kutje smaakt heerlijk. Zij kreunt, trekt haar benen op en zet haar tenen op de rand van de tafel. Haar kuiten gespannen. Hongerig drukt zij haar lipjes tegen mijn gezicht.

Door het optrekken van haar benen opent haar bilnaad zich en ik zie opnieuw haar kleine roze knoopje. Net een sterretje, bedenk ik me. Ik laat mijn tong van haar clit afdalen tussen haar lippen in de richting van haar kontje. Ter hoogte van het plekje tussen haar lipjes en haar kontje ruik ik een lichte bloemetjesgeur. Hm… Zij heeft zich blijkbaar voorbereid… Lucia hikt even als ik het puntje van mijn tong tegen haar ‘sterretje’ duw. Ik maak mijn tong extra nat en ga over de hele lengte van haar bilnaad op en neer, zo nat mogelijk. Iedere keer langs haar kontgaatje. Langzaam, teder, nat… Haar vingers hebben haar clitje gevonden en terwijl zij diepe zuchten slaakt, zie ik haar buikje bewegen van het genot. Met twee vingers masseert zij haar clitje. Ik richt mij op. Zij kijkt mij met haar bruine ogen intens aan en blijft haar clitje masseren. Dan laat zij haar twee vingers tussen haar lipjes glijden. Ik hoor daardoor dat haar lipjes nat zijn. Ik kijk naar haar borsten en zie haar tepels hard overeind staan.

Lucia komt overeind en kijkt mij met een zachte en verlangende blik aan. Zij gaat schrijlings met haar benen over mij heen en laat zich zakken. Zij pakt mijn pik beet en laat zich vervolgens over mijn pik heen zakken. Mijn pik glijdt zó haar kutje in, zo vochtig is zij ondertussen. Dieper en dieper. Er gaat een genotsgolf door het heerlijke lichaam van Lucia heen. Haar billen trillen van opwinding en haar gekreun wordt intenser. Ik pak haar billen stevig beet, terwijl zij ritmisch op en neer beweegt. Dan laat ik mijn vinger tussen haar billen glijden en duw ik zachtjes met mijn vingertopje tegen haar kontgaatje. Lucia kreunt weer en mijn vingertopje glijdt iets naar binnen. Ik haal mijn vingertopje een paar keer heen en weer. Dan duw ik voorzichtig dieper. Ohm…, wat is haar kontje nauw. Ik voel haar kontje knijpen rond mijn vinger. Lucia gooit haar hoofd in haar nek en haar borsten staan pront naar voren. Mijn pik zit diep begraven in het knijpende kutje. En ik vinger haar kontje.

Lucia kijkt mij ineens met een intense blik in haar ogen aan. “Ik wil je daar”, fluistert zij hees. En zij voegt direct de daad bij het woord. Zij richt zich op en mijn pik verlaat met een nat geluidje haar kutje. Hij is gewillig nat van haar sappen. Zij pakt hem stevig beet en stuurt hem naar haar kontgaatje. Haar bilnaad is nog nat van mijn verwennerij met mijn natte tong. Langzaam duwt zij haar kontgaatje tegen mijn pik. Er ontstaat een soort afwezige blik in haar ogen en dan laat zij zich zakken. Ik voel weerstand. Maar Lucia beweegt door. Het voorwerk van mijn vinger heeft effect, want ineens wordt de weerstand verbroken en zit mijn pik half in haar nauwe tunnel. Zij blijft even bewegingloos zitten en dan begint zij heel langzaam te bewegen. Te rijden. Omhoog. En weer naar beneden. Weer omhoog en dan iets verder naar beneden. Steeds dieper. Heel langzaam. “O, wat is je pik groot!” kreunt Lucia. Haar kontje is zo ongelooflijk nauw. Ik voel dat ik dit niet lang ga volhouden. Dan laat zij zich helemaal zakken, zodat mijn pik tot aan mijn ballen in haar kontje zit. Doodstil blijft zij zitten. Ik voel mijn pik warm kloppen in haar kontje.

Ik til haar op terwijl mijn pik nog in haar zit en draai naar de tafel toe. Ik leg haar voorzichtig achterover op de tafel neer. Zij trekt haar benen weer op en ik heb nu alle vrije ruimte om te stoten, terwijl ik sta. Ik begin met lange halen mijn pik diep in haar kontje te stoten. Dieper. Harder. Sneller. Zij houdt de rand van de tafel met haar handen vast en ik pak haar borsten stevig beet. Ik stoot nog harder en sneller. Haar kontje voelt zalig zacht en tegelijkertijd strak rond mijn pik aan. Haar ogen verraden dat zij bijna gaat klaarkomen. “Spuit mijn kontje vol!” roept zij dan ook. Ik stoot met machtige bewegingen mijn pik diep in haar kont. Mijn ballen kletsen tegen haar billen. En dan, met een soort van gigantische elektrische schok, ontploft mijn pik diep in haar kontje. Lucia schreeuwt het uit en komt schokkend klaar van mijn ontlading in haar kontje. Haar lichaam blijft nog lang nazinderen.

Langzaam komen wij weer tot onze positieven. Ik kus Lucia en laat mijn pik uit haar kontje glijden. Zij komt overeind en valt in mijn armen. Schuchter kijkt zij mij aan. “Zullen we vandaag vrij nemen en naar mijn huis gaan?” vraag ik haar. “Gaan we daar lekker in bad…” Lucia knikt met blosjes op haar wangen. Ik pak haar jurkje en doe het over haar hoofd. Hij valt over haar lijf en verbergt haar prachtige lichaam. Lucia tovert een broekje uit haar tas en trekt zich even terug in de sanitaire ruimte. Ik kijk haar na en glimlach. ‘Een droomvrouw’, denk ik…

Ik stuur een sms-berichtje naar Trudy en geef aan dat ik de hele dag verder niet beschikbaar ben. Ik krijg een duimpje en een smiley terug. Mooi zo. Soms moet je meegaan met de flow van de dag…

Remco

Graag uw sterrenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *