Spannend ontspannen

()

De hele dag voel ik al een spanning in mijn lijf. Het is druk op het werk en mijn agenda wordt tot op de laatste minuut gevuld. Ik werk voor een evenementenbedrijf, ontzettend leuk werk maar op dit moment vooral veel stress. Ik ben alleen op zakenreis en gezien het grote tijdsverschil is er weinig tijd om met mijn man te bellen, daardoor kan ik mij niet ontspannen. Om negen uur klap ik mijn laptop dicht en besluit ik dat het genoeg is geweest voor vandaag. Ik fris mezelf even op en schiet in een los vallend jurkje. De deur van de hotelkamer valt achter mij dicht en ik ga naar beneden naar de bar.

Het is niet erg druk in de bar en voornamelijk gevuld met zakenmensen. Het is ook niet echt een toeristisch hotel, maar wel met een goed cocktail menu. Ik bestel er eentje bij de barman en laat me op een van de barkrukken vallen. Nippend aan mijn drankje krijg ik het gevoel dat ik bekeken word. Ongemerkt kijk ik wat om me heen tot de barman een knikje geeft richting de andere kant van de bar. Daar zit een man alleen, bijna buiten mijn zicht. Ik doe net of ik het niet gezien heb en probeer zo ongemerkt mogelijk te kijken. Een knappe man zo te zien, ik gok eind veertig, donker kort haar, een licht baardje dat de suggestie wekt dat hij zich een paar dagen niet geschoren heeft, maar waarschijnlijk expres zo zit, en een mooi blauw overhemd. In de donkere bar is het moeilijk om meer te onderscheiden, maar toch voel ik dat zijn ogen op mij gericht zijn. Ik pak mijn telefoon er maar weer bij maar eigenlijk boeit het me niet zo wat ik zie. Ik scrol wat op verschillende webshops terwijl ik mijn drankje opdrink. Terwijl ik mijn telefoon opberg, brengt de barman mij ineens nog een cocktail. O huh? “Deze had ik niet besteld hoor, ik ga zo weer naar boven.”

“Klinkt als een goed idee”, hoor ik ineens achter me. Ik draai me om en zie de mysterieuze man staan met een glas whisky in zijn hand. “Euh hallo?”, vraag ik. Hij stelt zich voor als Nick en gaat naast me zitten. “Dat drankje is van mij, maar als jij liever naar boven gaat, dan sta ik ook ervoor open, hoor.” Ik houd wel van een beetje brutaal en moet lachen om zijn directe aanpak. Ik stel me ook voor en pak het drankje aan van de bar. “Nou Nick, vertel maar eens iets over jezelf dan.” Ik heb nu ook de kans hem wat beter te bekijken en ben erg blij met wat ik zie. Hij vertelt dat hij aan hetzelfde evenement werkt als ik maar voor een ander bedrijf en al gauw hebben we het over alles wat er nog geregeld moet worden. Mijn glas is alweer leeg maar voor hij de barman kan waarschuwen zeg ik dat ik toch echt wel heel moe ben en eigenlijk alleen even wilde ontspannen. Zijn hand rust ondertussen op mijn blote been. “Dat aanbod om mee te gaan staat nog hoor, misschien kan ik je laten ontspannen?” Even twijfel ik, maar heb eigenlijk wel zin in een lekkere afsluiter dus ik pak zijn hand; “oké, laat maar zien wat je kunt dan.”

Samen lopen we terug naar de lift waar zijn hand om mijn middel glijdt. We komen bij mijn kamer aan en als hij alle papieren en de laptop ziet staan moet hij lachen. “Je werkt inderdaad veel te hard jij!” Nick trekt me naar zich toe en zoent me op mijn mond. Ik open mijn mond om hem toe te laten en proef de whisky van beneden. Ik leun tegen hem aan en met mijn handen frunnik ik wat aan de knoopjes van zijn overhemd. Maar hij draait mijn arm naar achter; “neen, nee meisje jij moet ontspannen.” Gewillig laat ik hem mijn jurk van mijn schouders glijden en hij vraagt mij op bed te gaan liggen op mijn buik. Ik voel de koelte van de lakens en langzaam glijdt de stress van mij af. Nick haakt mijn BH los en ik hoor hem het flesje olie open maken dat in de badkamers van dit hotel staan. De heerlijke olie drupt op mijn rug en zijn grote handen smeren het uit. Zijn benen zitten aan weerskanten van mijn billen terwijl hij mijn rug masseert. Steeds zachtjes langs de zijkanten van mijn borsten voel ik zijn vingertoppen. Ik draai wat met mijn billen en voel zijn pik in zijn broek. Hij lacht en laat zijn handen net wat langer langs mijn borst gaan. Hij schuift wat naar achteren en ook mijn broekje moet nu wijken voor zijn handen. Ik voel de olie op mijn billen vallen en met lange halen masseert hij die ook. Hoewel ik zeker ontspannen ben, ben ik ondertussen ook bloedgeil. Ik wurm wat met mijn benen en draai me om. Volledig naakt lig ik voor hem terwijl hij nog volledig gekleed is en alleen zijn mouwen heeft opgestroopt. “Hm… dus je wil meer van dit?”, knipoogt hij naar me.

Zijn handen omvatten mijn borsten en mijn tepels staan recht omhoog. Langzaam buigt hij voorover en zuigt hard aan een tepel. Ik kan een kreun niet meer inhouden als hij de andere ook in zijn mond neemt. Terwijl hij afwisselend aan mijn tepels zuigt, voel ik zijn handen omlaag gaan. Ik spreid mijn benen een beetje, maar hij masseert alleen mijn liezen. Ongeduldig probeer ik zijn hand naar mijn kutje te leiden, maar daar trapt hij niet in. Onverstoorbaar gaat hij verder met mijn benen te masseren, terwijl hij me indringend aan blijft kijken. Ik kronkel onder zijn handen en voel mijn kutje steeds natter worden. Ik streel mijn eigen borsten en laat een hand afdwalen omlaag. Dat wordt niet gewaardeerd en Nick legt mijn handen ferm boven mijn hoofd. Zijn handen glijden over mijn benen en zijn duimen raken zacht mijn kutje aan. Ik spreid mijn benen nog iets meer en zijn duimen masseren nu duidelijk de buitenkant.

Nick gaat wat verzitten en ineens voel ik zijn tong tussen mijn lippen glijden. Een harde kreun kan ik niet onderdrukken. “Hm… wat smaak je lekker”, zucht Nick. “Ik wil meer”, kreun ik. Nick laat zijn vingers in mij glijden en begint langzaam te stoten. Als vanzelf draai ik mijn heupen op zijn ritme en voel mijn lichaam volledig ontspannen. Ik kreun met mijn ogen dicht, terwijl hij langzaam blijft stoten en af en toe mijn clit likt. Steeds harder stoot hij met zijn vingers. Zijn duim draait nu rondjes op mijn clit. Ik hijg dat ik ga komen. “Kijk me aan als je komt”, hoor ik hem dwingend zeggen. Ik open mijn ogen en zie Nick die mij strak aan kijkt, terwijl zijn vingers in en uit mij knallen. Ik houd het niet meer, zijn vingers, zijn strakke blik en de ontlading die zo nodig is. Ik kom hard klaar en het vocht spuit over zijn hand terwijl ik hem aan blijf kijken. Er verschijnt een scheve glimlach op zijn gezicht, “zo nu ben je ontspannen.”

Mijn benen trillen nog na als hij zijn broek open knoopt en zijn overhemd uittrekt. Ik sla ze om zijn middel en samen rollen we zoenend over het bed. Ik laat zijn pik in me glijden en beweeg langzaam op en neer. Nu zie ik zijn gezicht ontspannen en voel ik zijn pik in mij groeien. Zijn duim vindt weer mijn clit en al gauw bouwt de spanning weer op. Ik zie zijn gezicht vertrekken en nu is het mijn beurt om zijn uitspraak te herhalen. “Kijk me aan als je komt, laat me zien wat het met je doet”, kreun ik. Mijn vingers vliegen over mijn clit en terwijl ik hem voel komen golft het tweede orgasme ook door mijn lijf. Uitgeput vallen we naast elkaar in slaap. De volgende ochtend blijken we bij dezelfde vergadering aanwezig te moeten zijn. Met een knipoog sluiten we allebei aan in de groep, dit kan nog wel eens een leuke reis worden verder.

Arjan

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *