Dagdromen

()

Het was op een doordeweekse dag dat ik had afgesproken om met een vriendin een dagje te gaan winkelen in een naburige stad, Zij woonde twee plaatsen verder dan ik en we spraken af om met de trein te gaan. Na het winkelen, kunnen we dan nog even de kroeg in om nog even lekker door te zakken. En dan hoeven we niet met alcohol op achter het stuur te kruipen.

Terwijl ik die ochtend op het perron sta, valt mijn oog al op een prachtige jongen van zo’n twintig jaar oud. Toch wel een paar jaar jonger dan ik, en heel mooi om te zien en stevig gebouwd. Hij draagt een strak zittende spijkerbroek en een sportief hemd. Hij heeft een walkman op en lijkt in gedachten verzonken. ‘Mm…, lekker ding’, flitst door me heen. De trein arriveert en we stappen in. Ik neem schuin tegenover hem plaats. Hij zit aan het raam en ziet mij niet. Hij concentreert zich voornamelijk op zijn muziek lijkt het wel. Ik sla mijn boek open en probeer wat te lezen. Maar mijn gedachten dwalen steeds af. Ik moet steeds aan gisteren denken, toen mijn vriend en ik weer eens op een heerlijke manier de liefde hebben bedreven. Drie jaar lang hebben we een relatie, en de vonken vliegen er nog steeds van af!

We waren samen met de auto naar de stad geweest en op de terugweg leg ik een hand op het dijbeen van Hans. Dat laat hem niet onberoerd merk ik. Ik begin zijn dijbeen te strelen en schuif mijn hand omhoog richting kruis. Daar bevindt zich ondertussen een grote bobbel. Hans is ondertussen behoorlijk opgewonden geraakt. Eenmaal thuisgekomen laden we onze boodschappen uit de auto. Uiterlijk onbewogen, maar innerlijk brandt en zindert het van verlangen! Nadat ik met de laatste boodschappen in de keuken kom, laten we alles uit onze handen vallen en vliegen in elkaars armen. Een innige omhelzing is het gevolg.

Ik duw Hans stevig tegen me aan en voel duidelijk zijn kloppend lid. Wat windt me dat op! Hans steekt intussen zijn handen tussen mijn benen en nadert ondertussen mijn kletsnatte plekje. Heel lichtjes raakt hij mijn onderbroekje aan. Ik ril van genot. Dan tilt hij een randje opzij en hij steekt zijn vinger recht in mijn kletsnatte kutje. Ik kreun van genot en kom al bijna klaar. Ineens laat Hans me los, hij trekt met een ongeduldig gebaar zijn rits open, stroopt zijn broek naar beneden en draait mij in één beweging om, tegen het fornuis. Ik hoor Hans kreunen van verlangen terwijl hij mijn slipje van me afrukt. Ik voel zijn eikel tegen mijn vagina en ga iets op mijn tenen staan om hem te kunnen ontvangen, waarop Hans zijn penis in één gebaar bij me naar binnen stoot. Wat is hij heerlijk, wat is hij groot! Hans heeft ondertussen mijn T-shirt opgestroopt, mijn borsten ontbloot en knijpt in mijn tepels die behoorlijk stijf geworden zijn. Met zijn andere hand beroert hij mijn clitoris, die ondertussen opgezwollen is ter grootte van een walnoot.

Wat houd ik ervan om zo geneukt te worden. Gewoon, overdag in de keuken tegen het fornuis, terwijl ik uit het raam in de tuin van de buren kijk. Ik hoor hoe de ademhaling van Hans zwaarder wordt en dieper. “Annie, wat ben je toch een heerlijk geil mens”, hijgt hij, terwijl hij stoot en stoot. “Neem me, heerlijke kerel van me!” roep ik, terwijl ik zijn penis diep in me voel en ik steeds meer opgewonden word. Dan plotseling kan ik het niet meer houden. De climax komt ineens en heftig en ik schreeuw het uit van genot. Op datzelfde moment komt Hans ook klaar. Hij spuit en spuit alles wat hij heeft in me, waarna we tegen het fornuis aangeleund uithijgen.

Deze geile herinnering laat me ook in de trein niet onberoerd, en ik schuif mijn benen iets van elkaar en steek mijn hand onder mijn rok. Vanonder mijn wimpers kijk ik of de jongen niet ziet waar ik mee bezig ben. Nee, hij kijkt uit het raam. Mijn plekje is alweer drijfnat en ik steek mijn vinger in mijn vagina, en beroer met de kletsnatte vinger mijn clitoris. Ik ben weer zo geil als boter en hijg heel zachtjes van genot. Ineens kijkt de jongen me aan. Ik dacht dat hij een andere kant opkeek, maar intussen had hij via het raampje precies gezien wat ik aan het doen was! De jongen vindt wat er gebeurt behoorlijk spannend. Hij kijkt me recht aan, terwijl hij met één voet langs mijn benen strijkt. Hij maakt met zijn hoofd een gebaar in de richting van de wc, staat op en loopt weg. Ik weet even niet wat te doen, maar besluit hem te volgen. Ik moet! Ik ben te opgewonden! Ik wil dit meemaken!

Ik zie dat hij het toilet ingegaan is en dat de deur niet op slot zit. Ik ga naar binnen en word meteen vastgepakt door twee sterke armen. Hij staat tegen het wasbakje geleund en doet de deur direct op slot. Zijn handen glijden langs me heen en hij drukt zijn lippen tegen de mijn. Zijn handen zijn overal. Ze glijden langs mijn haren, langs mijn schouders, over mijn billen, waarna hij deze tegen zijn kruis aan drukt. “Wat wind je me op”, fluistert hij. “Ik zit al zeker een kwartier naar je te kijken.” Ik voel hoe geil hij geworden is en druk hem nog wat steviger tegen me aan. Ik voel heel duidelijk zijn kloppende lid en kan me niet meer inhouden. “Ik wil je”, zeg ik, terwijl ik aan zijn rits trek en zijn broek van zijn billen afstroop. Zijn slip zit behoorlijk strak om zijn penis en ik bevrijd deze. Ik zak door mijn knieën en neem het kloppende lid tussen mijn lippen. O, wat een heerlijke geile jongen. Ik neem zijn penis helemaal in mijn mond en diep in mijn keel, terwijl ik intussen met mijn andere hand zijn ballen masseer. De jongen kreunt van genot. Hij houdt met beide handen mijn hoofd vast en beweegt hem heen en weer. Ineens gaat hij op de rand van de wc zitten en neemt me tussen zijn handen en manoeuvreert mijn vagina boven zijn kloppende piemel. Ik sta wijdbeens en laat me over hem heen zakken. Ik span de spieren van m’n bovenbenen en berijd hem met man en macht. “O heerlijke vent”, hijg ik, “Neuk me, laat me je stevige paal diep in me voelen!”

Bij het horen van deze woorden stoot de jongen extra hard. Ik voel hoe zijn penis echt grote proporties aanneemt. Hij houdt me stevig vast bij mijn middel en beweegt me nog een paar keer heftig op en neer waarna hij kreunend in me klaar komt. Hij spuit zijn zaad diep in me. Ik sta even doodstil, raak heel zacht met mijn hand mijn clitoris aan, en kom ook klaar, terwijl zijn handen mijn borsten kneden. We horen dat de trein het volgende station nadert. Snel fatsoeneren we onze kleren, en ik neem weer plaats in de coupé. Daar stapt mijn vriendin in. “Wat zie jij er verhit uit”, zegt ze. “Is het hier zo warm?” Vraagt ze. “Dat was het zeker”, zei ik, “maar ik heb het raampje opengezet.” En ik kijk nog even naar buiten waar ik de knappe jongen het perron af zie lopen.

Anja

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *