Schoonmoeder.

()

Maandag ochtend word ik gebeld door me schoonmoeder Gerda. Ze vraagt me of haar dochter nog thuis is, ik zeg haar dat ze net weg is. Desondanks vraagt ze met een bazige stem of ze even langs kan komen… Ik twijfel even, maar zeg spontaan ja. Een uurtje later gaat de bel. Ik doe de deur open en zie een mooie rijpere dame op hoge hakken. Het is mijn schoonmoeder Gerda. Nog voordat ik haar binnen kan laten stapt ze naar binnen en doet de deur achter haar dicht! Ze pakt me vast en duwt zichzelf tegen mij aan, haar mooie lichtblauwe ogen en lekkere parfum maken mijn lul meteen stijf.

Ik veeg haar mooie grijze haren voor haar oog weg en begin spontaan met haar te zoenen. Ik voel haar hand over me lul wrijven. Ik pak Gerda bij haar lekkere billen vast en til haar op, zoenend til ik haar naar de woonkamer. Ik leg haar neer op de bank, en begin haar sexy benen te kussen. Nadat ik haar hoge hakken heb uitgedaan en haar voetjes heb gekust begint ze mijn gulp open te maken. Mijn stijve lul vliegt uit mijn broek en ze begint er volop op te zuigen. Ze spuugt lekker veel en maakt mijn lul goed nat en stijf. Ik zeg haar dat ze moet gaan liggen en ik doe haar rokje omhoog, tot mijn verbazing heeft ze niks onder het rokje aan, ik begin langzaam aan haar kutje te likken die kleddernat is.

Ze kijkt omlaag met haar mooie lichtblauwe ogen en zegt. “Ik wist dat je me wilt, ik zie wel hoe je naar me kijkt.” Ik blijf haar net zolang beffen tot ze klaarkomt, daarna begin ik haar kontje te likken, terwijl ik met mijn vingers over haar kutje wrijf totdat ze nog een keer klaarkomt. Daarna zeg ik haar dominant dat ze doggie style moet gaan zitten. Terwijl ze nog een beetje trilt van het klaarkomen duw ik toch mijn dikke lul in haar kutje, ze schreeuwt het uit van genot en zegt zelfs dat ze van me houdt! Ik blijf haar net zolang pompen totdat ze begint te squirten ze spuit letterlijk de hele kamer vol. Ze zegt me dat ze dit in haar 60 jaar nog nooit heeft meegemaakt en dat ze even een pauze nodig heeft.

Na een korte pauze beginnen we met standje 69 terwijl ik haar lekkere kutje lik, zuigt Gerda aan me lul, wrijft over me ballen en af en toe wrijft ze met haar vinger over mijn kontgaatje. Ik voel dat ik klaar ga komen en pak haar mooie grijze haren vast, ze pakt me ballen stevig vast terwijl ze doorgaat met zuigen! 3, 2, 1 ik spuit haar hele gezicht en grijze haren vol met warm zaad. Ik blijf maar komen en haar hele gezicht en haar zit vol met mijn warme zaad. Ik zeg “sorry schatje,” maar ze kijkt me sexy aan met haar mooie lichtblauwe ogen en ze likt me zaad bij haar lippen weg en slikt het door. Ze zegt lachend “dit is beter dan een vakantie in Frankrijk met Henk, volgende week maandag weer?”

“Pfff… ja, graag.” Ik heb net meer pret beleefd dan gedurende een hele week met haar dochter. Als ik dat aan Gerda beken gaan haar ogen twinkelen.

Janneke

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *