Maandagmorgen

()

Het beloofde een doodgewone doordeweekse dag te worden. Het is maandagochtend en ik sta voor mijn kleerkast. Vandaag staat een afspraak gepland op kantoor met een dame die “via — via” bij mijn kantoor terecht was gekomen. Ik adviseer en begeleid zelfstandige ondernemers over de risico’s van het ondernemen. Het is altijd weer leuk als er sprake is van een nieuwe kennismaking uit mijn netwerk. Ik bedenk wat ik vandaag aan zal doen. Ik weet niet goed hoe oud de dame is, maar de gemeenschappelijke “kennis” Lucia is ongeveer 40 jaar oud. Ook zij is zelfstandig ondernemer, heeft net als ik geen partner en geniet van haar onafhankelijkheid en vrijheid. Hm… Ik ga er maar vanuit dat mijn nieuwe afspraak ongeveer even oud zal zijn.

Ik besluit om een spijkerbroek en een poloshirt aan te doen. Als ik op kantoor aankom, is mijn assistente er al. Linda is blond, 165 cm lang en met een prachtig gevuld figuur. Zij is biseksueel op een heerlijk ongedwongen manier en met een lichte voorkeur voor vrouwen. Linda vindt het heerlijk dat zij hierover tegen mij openhartig kan zijn. Zij werkt nu alweer ruim 10 jaar bij mij en voornamelijk omdat zij volledig zichzelf kan zijn, zo zegt zij regelmatig. En dat is ook zo. Ik ben nu alweer 4 jaar alleen nadat mijn vrouw onverwacht en na een korte ziekte was overleden. Ondanks dat wij beiden alleen zijn, is er nooit een gevoel van verlangen naar elkaar geweest. Linda is sinds een paar jaar weer alleen na een vooral seksueel getinte relatie met Connie, een knappe verpleegkundige. Juist de verschillende werktijden maakten de relatie tussen hen uiteindelijk onhaalbaar. En Linda vindt het prima zo. Af en toe een spannende date en verder niks, zegt zij altijd. Ik vraag dan maar niet verder.

Enthousiast begroet Linda mij. Zij draagt een bloesje met een druk printje dat strak rond haar stevige borsten zit en een nét iets te kort rokje. Aan haar blote voeten witte gympen. Terwijl zij honderduit praat over haar weekeinde, maakt zij ondertussen koffie voor me. “Over een half uurtje komt je afspraak, toch?” vraagt zij ineens. Ik knik instemmend. “Mag ik er een keer bij zitten? Ik ben wel benieuwd hoe jij je verhaal doet.” Ik geef aan dat ik dit eerst even aan de bewuste dame moet vragen. “Oké!” Linda geeft mij mijn koffie en dartelt naar haar bureau.

Stipt op tijd gaat de voordeurbel. Mijn afspraak is zo te horen gearriveerd. Ik hoor dat Linda rap naar de deur loopt en deze opent. Hartelijk begroet zij onze gast. “Zal ik jullie jassen even ophangen?” hoor, ik haar zeggen. ‘Jullie?’ Vraag ik mij af… Ik sta nieuwsgierig op van mijn bureau en loop naar de hal van ons kantoor. Daar staan twee dames. De ene dame ken ik. Lucia. Knap en goed verzorgd als altijd, met bruine ogen en een flinke bos donker halflang loshangend haar lijkt het wel of zij van Spaanse afkomst is. Zij draagt een zwart rokje, wit bloesje zonder mouwen en zwarte pumps. Haar lippen glanzend van haar felrode lipstick. Linda komt terug van de garderobe en ik zie dat zij met steelse interesse kijkt naar Lucia. Lucia en Linda zijn ongeveer even groot en ook Lucia heeft een gevuld figuur met prachtige rondingen. Naast Lucia staat een slanke blonde, door de zon gebruinde, dame. Zij lijkt inderdaad ongeveer even oud te zijn als Lucia. Zij is iets langer dan Lucia. En zij is helemaal in het wit gekleed. Wit, ruim zittend truitje, wit rokje, witte pumps. Zelfs een wit hangertje om haar nek en een wit armbandje. En zelfs haar blonde haar heeft zij met een witte klem speels opgestoken. Met uitgestoken hand komt zij op mij af. Een glimlachje om haar mond. Met haar blauwgroene ogen kijkt zij mij geamuseerd aan. “Dag, ik ben Jolanda.” Haar stem is melodieus. Ik schud haar hand. “Ik ben Pieter.” Ik kijk vervolgens Lucia aan met een vragende blik. “Ja, ik dacht, ik kom gezellig mee”, zegt zij. “Misschien leer ik nog iets.”

Ik begeleid iedereen naar de spreekkamer. “Als we het dan toch zo gezellig hebben, mag Linda er dan ook bij zitten?” vraag ik. Lucia reageert nét iets te snel. “Graag! Misschien leert zij ook nog iets”, zegt Lucia met een lach naar Linda. Linda lacht beleefd terug en gaat naar de keuken. Ik ga voor het whiteboard staan en de dames gaan ieder aan een zijde van de lange spreektafel zitten. Terwijl Linda druk bezig is in de keuken, heb ik de gelegenheid om te vragen naar de relatie tussen Lucia en Jolanda. Lucia vertelt dat zij Jolanda heeft leren kennen tijdens een bijeenkomst over vrouwelijk ondernemerschap in een mannenwereld. Ik kijk Jolanda hierop aan en zij knipoogt naar me. De knipoog verwart me een beetje en blijkbaar ziet zij dit. Ze schuift haar stoel iets naar achter en draait wat meer naar mij toe, zodat ik haar nog iets beter kan opnemen. Ze doet haar benen over elkaar. Ik kijk naar haar witte pump en het valt mij op hoe schattig klein haar voetje is. Hooguit maat 36 à 37, schat ik. Het lijkt wel of Jolanda dit aanvoelt, want met een soepele beweging haakt zij de pump los van haar voet en hij valt op de grond. Jolanda heeft inderdaad een prachtig klein voetje met rood gelakte nageltjes. Op haar wreef heeft zij een kleine tatoeage staan. Ik herken het bekende Platboy-konijntje…

Linda komt de spreekkamer binnen met een dienblad met kopjes en een schaaltje met chocolaatjes. Zij buigt voorover om het dienblad neer te zetten, waardoor Lucia zonder moeite haar bloesje in kan kijken. Lucia kijkt mij daarna aan met pretlichtjes in haar ogen. “De rokjes zijn ruim in de meerderheid vandaag, Pieter”, zegt zij plagerig. “Over vrouwelijk ondernemen in een mannenwereld gesproken:…” Ik lach een beetje onbeholpen.

Terwijl Linda naast Lucia gaat zitten, kijk ik nog even naar Jolanda, die met haar blote voetje zit te wiebelen. Alsof zij mijn aandacht wil trekken. Terwijl ik naar haar voetje kijk, zet zij deze neer op haar tenen en spant haar kuit aan. Mijn blik gaat van haar onderbeen omhoog, langs haar slanke been. Alsof zij dit aanvoelt, opent zij haar benen iets. Haar witte rokje schuift iets op en ik zie even het wit kanten broekje… Ik slik en kijk gauw naar de andere kant van de tafel. Lucia kijkt mij weer geamuseerd aan. En ook Linda lijkt iets in de gaten te hebben.

“Goed, waar gaan we het over hebben?” vraag ik aan de dames. Linda schraapt haar keel. Ik kijk haar aan en zij bloost. Dát ken ik niet van haar. In 10 jaar had ik dit niet eerder bij haar gezien. “Ik moet iets bekennen, Pieter”, fluistert zij. “Ik wilde je zó graag bedanken voor al je steun en vertrouwen van afgelopen paar jaren dat ik Lucia heb gebeld en haar mijn plannetje heb voorgelegd.” Blijkbaar kijk ik oprecht verbaasd, want Lucia begint zachtjes te lachen. “Plannetje?” vraag ik. Ik kijk de tafel rond. Jolanda staat op, loopt om de tafel heen, gaat voor Lucia en Linda staan. De andere pump is ook al uit, zie ik. “Ja, Pieter. We hebben een plannetje”, zegt zij. Vervolgens draait zij zich om naar Linda en buigt voorover, en kust haar vol op haar mond.

Verbaasd kijk ik naar dit onverwachte beeld. Na een secondelange tongzoen richt Jolanda zich weer op en buigt nu naar Lucia. Maar tijdens deze beweging trekt zij haar witte rokje iets omhoog. Tijdens de lange tongzoen met Lucia, waarbij Lucia zachtjes kreunt, dwaalt mijn blik naar het kontje met de kanten, zo zie ik nu, string van Jolanda dat zichtbaar is geworden. Linda ziet mij kijken en roept tegen Jolanda: “Toe maar, Jolanda.” Dit is blijkbaar een afgesproken teken voor Jolanda, want ze trekt met een soepele beweging de kanten string uit haar bilnaad en opzij, terwijl zij Lucia blijft zoenen. Mijn adem stokt in mijn keel. Ik zie een roze flonkering van de diamanten kop van een buttplug tussen haar billen glinsteren. En daaronder twee half geopende vochtige lipjes. Jolanda richt zich weer op en gaat achter de stoel van Linda staan. Uitdagend kijkt zij mij aan.

“Dát is dus mijn plannetje, Pieter”, hoor ik Linda zeggen. “Ik heb Lucia én haar nieuwe vriendin gráág bereid gevonden om met jou een erotisch avontuur te beleven. Tenzij je dit niet wilt, natuurlijk…” Ik kijk zonder iets te zeggen van de ene mooie vrouw naar de andere. Daar waar mijn relatie met Linda altijd strikt zakelijk en respectvol is geweest, voel ik ineens een golf van verlangen. Een verlangen om Linda naakt te willen zien. Haar rondingen. Haar borsten. Haar kont. Ik knik en Linda kijkt zichtbaar opgelucht naar Lucia.

Nu Jolanda achter Linda is gaan staan, kan ik Lucia beter zien. Zij was door de tongzoen iets onderuit in de stoel gaan liggen met haar benen lichtjes gespreid. Ik zie dat zij helemaal niets onder haar rokje aan heeft. Ik kijk letterlijk tegen haar lipjes aan. Dat merkt zij op en plagerig laat zij haar vingers in de richting van haar lipjes glijden en duwt twee vingers naar binnen. Haar tepels zijn hard, zie ik door haar bloesje heen. Ik zie nu eigenlijk ook pas dat zij geen BH aan heeft. Linda duikt in haar tas naast haar stoel en haalt een grote paarse tarzan-achtige dildo in de vorm van een kunstpenis tevoorschijn. Zij legt de enorme dildo op de spreektafel en staat op. Met een stoute blik in haar ogen staat zij op en opent haar bloesje. Onder haar bloesje komt een duur uitziende BH tevoorschijn waarin haar grote borsten keurig verborgen zijn. Zij reikt naar de sluiting en met een vloeiende beweging is de BH ineens weg en haar pronte borsten dansen in de verkregen vrijheid.

Linda is zich bewust van mijn blikken en bloost een beetje. Zij grijpt haar borsten stevig beet en draait zich vervolgens om. Zij wurmt zich uit haar rokje. Ze draagt een rode string. Linda schopt haar gympen uit, maar laat haar string aan. Ik staar naar haar wulpse vormen. Ze pakt de dildo en zet hem aan. Het gezoem is veelbelovend. Jolanda laat nu ook haar rokje zakken. Haar kanten string valt aan haar voetjes en ze buigt zich diep voorover voor Linda om haar opnieuw te tongzoenen. De flonkerende buttplug is duidelijk zichtbaar. Ademloos kijk ik toe. Jolanda neemt de trillende dildo over en laat hem over de buik van Linda glijden, langzaam naar beneden. Uiteindelijk trilt de top van de dildo door haar string tegen Linda’s lippen… Dan trekt Jolanda de string opzij en duwt het trillende topje tegen haar clit. Ik hoor Linda kreunen van ingehouden genot als de trilling van de dildo door haar clit trekt. Haar onderbuik maakt een heftige beweging en haar ronde billen verstrakken. Linda staat op, trekt haar rode string naar beneden en gaat ogenschijnlijk ongegeneerd op de spreektafel liggen. Naakt en uitnodigend. Ze kijkt gespannen naar de trillende dildo en trekt haar benen hoog op. Jolanda streelt met de dildo over haar clit en dan zie ik hoe zij de dildo tergend langzaam tussen haar lippen duwt. Ze stoot de dildo traag in haar en ik zie Linda’s kont draaien van geilheid op de tafel; haar benen nog steeds hoog opgetrokken. Jolanda pompt de kunstpenis nu met draaiende bewegingen dieper en dieper haar kutje in. Linda kreunt ongegeneerd van genot.

Lucia kijkt eerst toe hoe Linda wordt verwend, maar draait zich dan om naar mij. Langzaam loopt zij naar mij toe. Heupwiegend. Haar ogen kijken mij intens aan. Daarna zie ik haar ogen dalen naar mijn kruis, waar een duidelijk stijve pik opgesloten zit in mijn spijkerbroek. “Open je broek” beveelt zij. Langzaam knoop ik mijn broek open. Terwijl ik dit doe, knoopt zij haar bloesje open; haar stevige borsten springen tevoorschijn. Haar tepels nog steeds hard. Vervolgens duwt zij haar rokje over haar heupen naar beneden. Ze houdt haar pumps aan en draait haar kont naar me toe. Ik heb ondertussen mijn broek en mijn boxer laten zakken en mijn pik staat stijf overeind. Ik trek mijn polo over mijn hoofd en schop mijn schoenen uit. Gauw ook mijn sokken uit. Ik ben helemaal naakt. Lucia bukt zich diep voorover en zij heeft óók een buttplug in haar kont! Met een zwarte ring. “Trek hem er maar uit… Maak mijn kontje vrij”, fluistert Lucia geil.

Ik streel haar stevige billen en kijk ondertussen naar Linda en Jolanda. Voorzichtig trekt Jolanda de dildo uit Linda. Met een soppend geluid laten haar natte lippen de dildo vrij. Jolanda zet de kunstpenis uit en legt hem op tafel. Vervolgens trekt ze haar truitje over haar hoofd en haar kleine, stevige borsten springen vrij. Geen BH. Zij trekt haar rokje nog iets verder omhoog en bukt voorover terwijl zij met één hand de stoel vasthoudt. Haar andere hand laat zij tussen haar billen glijden. Langzaam trekt zij de diamanten plug uit haar kontje. Linda bekijkt dit met een opgewonden blik in haar ogen en ze bijt op haar onderlip. Linda was opgestaan van de tafel, pakt de kunstpenis en zet hem weer aan. Zij richt haar aandacht op de bilnaad van Jolanda. Aarzelend laat zij de eikel van de kunstpenis tussen haar billen glijden, steeds dichter naar het nauwe holletje dat nog iets open staat van de plug. De dildo glinstert nog van het vocht. Linda duwt de eikel tegen het kontgaatje. Jolanda slaakt een opgewonden kreetje en duwt in één vloeiende beweging twee vingers tussen haar lippen. Met pompende bewegingen vingert zij zichzelf. Linda kijkt met glanzende ogen naar het kleine kontje van Jolanda en duwt de grote kunstpenis langzaam haar kontje binnen.

Ik richt mij nu op de buttplug van Lucia en pak de ring beet. Lucia kijkt om met een geile glimlach. “Trek hem er maar uit. Bevrijd mijn kont.” Langzaam trek ik aan de buttplug. Ik voel weerstand. Het lijkt wel of hij vast zit. Lucia ontspant zich en heel langzaam geeft haar kontgaatje mee. Met een plop schiet de buttplug uit haar kont. Het is een enorm ding. Lang en dik. Lucia fluistert: “Ja… ha… ah dat voelt lekker aan, mijn gaatje in de open lucht… Staat hij open?” Ik kijk naar haar kontgaatje en hij staat inderdaad wijd open. Lucia zakt op haar knieën en neemt mijn pik in haar hand. Haar tong glijdt langs het gevoelige randje van mijn eikel en ik huiver…

Ik was zo gefocust op de verleiding van Lucia dat ik Linda en Jolanda bijna was vergeten. Ik kijk terug naar de spreektafel en zie hoe Linda de dildo nu met harde, stotende bewegingen diep in het kontje van Jolanda stoot. Ik zie aan de reacties van Jolanda dat zij op het punt staat om een orgasme te krijgen. Haar hand gaat fel heen en weer op haar clit. Dan ineens slaakt zij een langgerekte kreet en haar lichaam schokt intens. Linda vertraagt haar bewegingen om uiteindelijk de dildo met een bevrijdend geluid uit Jolanda’s kontje te trekken. Zij legt de dildo voorzichtig op de tafel. Jolanda komt overeind en zoent Linda hartstochtelijk… Zij strelen elkaars billen tijdens het zoenen en ik zie hoe Linda haar lichaam hongerig tegen Jolanda aandrukt. Blijkbaar “voelen” de dames dat ik naar hen kijk.

Linda laat Jolanda los en komt naar mij toe. Zij komt achter me staan en ik voel haar handen op mijn billen. Zij fluistert tegen me: “Dit heb ik altijd al een keer willen doen, wát een lekkere kont heb jij zeg!” En op hetzelfde moment voel ik haar vingers tussen mijn billen glijden. Ik span mijn billen en op dat moment neemt Lucia mijn pik in haar mond. Jolanda, is op een stoel in de hoek van de spreekkamer gaan zitten met één been opgetrokken, zodat ik een prachtig zicht heb op haar vingers die traag haar lippen bespelen en af en toe even haar kontgaatje strelen. Linda’s handen zwerven nu over mijn hele lijf. Zij gaat achter mij op haar tenen staan en ik voel haar borsten met de harde tepels tegen mijn rug. Zij fluistert in mijn oor: “Ik heb nog nooit een pik in mijn kont gehad… en nu ik het met Jolanda heb beleefd… Zou je…” Ik kijk haar aan en zij lacht verlegen en krijgt een blos. Lucia laat mijn pik uit haar mond glijden en terwijl zij hem nog stevig vasthoudt, zegt zij geil: “Dát wil ik meemaken!”

Jolanda staat op en komt naar mij toe met haar zilveren buttplug en een flesje glijmiddel in haar handen. Waar zij die ineens vandaan heeft, is een raadsel. Linda is om ons heen gelopen. Ineens valt me op hoe sexy zij is als zij heupwiegend naar de tafel loopt en zich dan voorover bukt, zodat haar borsten het tafelblad raken. Vervolgens trekt zij één been op het tafelblad. Haar billen wijken open en ik kijk naar een maagdelijk klein kontgaatje. Het lijkt werkelijk op een sterretje. Jolanda houdt het flesje boven de bilspleet van Linda en knijpt flink. Een straal glijmiddel landt in de bilnaad van Linda en zij huivert… Jolanda drukt haar buttplug in mijn hand en knikt met een knipoog naar me. Ik laat de buttplug door het glijmiddel afdalen tussen de bilspleet van Linda’s kont. Totdat hij aankomt bij haar kontgaatje. Plagerig duw ik ertegen met het topje van de plug. Linda maakt kleine geluidjes en ik zie haar kontgaatje bewegen onder de lichte druk van de plug. Ik duw de buttplug nu iets verder en ik zie dat Linda haar billen spant. “Ontspan je kontje, Linda”, hoor ik Lucia zeggen. “Maar hij is zo groot”, kreunt Linda. Maar toch ontspant zij zoveel mogelijk haar billen en ik zet iets meer druk op de buttplug. Langzaam zie ik dat de weerstand van haar kontgaatje afneemt. De buttplug gaat steeds ietsje dieper. Ik duw hem erin en trek weer iets terug. Erin. Eruit. Ik hoor soppende geluidjes van het glijmiddel. Linda kreunt nu onophoudelijk. Weer duw ik met iets meer kracht de buttplug in de kont van Linda, maar nu houd ik de druk erop. Harder en harder. En dan ineens floept hij door en zie ik alleen nog de flonkerende diamant. Linda laat een langgerekte kreun horen.

Mijn pik is keihard. Ik duw mijn eikel tegen haar iets openstaande lipjes. Ik glij gemakkelijk naar binnen. Mijn penis verdwijnt gestaag dieper en dieper in haar knijpende kutje. Ik voel de buttplug in haar kont zitten. En ik realiseer me wat zij mij had ingefluisterd. Terwijl ik met mijn kloppende pik in haar blijf zitten, trek ik zachtjes aan de diamant. Hij floept er met enige weerstand uit. Ik duw hem weer terug. Haar kontje is glibberig van het glijmiddel. En ik trek hem er weer uit. Linda kreunt. Ik trek mijn stijve pik uit haar knijpende kutje en Linda laat een teleurgesteld geluidje horen. Maar dat gaat direct over in een zucht van verlangen, want ik duw mijn warme eikel tegen het nog van de buttplug een beetje openstaande kontje. De weerstand is door de buttplug iets weggenomen, maar haar kontje is ongelooflijk nauw. Mijn stijve pik doorbreekt de weerstand en ik duw hem in één keer tot mijn ballen in haar kont. Linda slaakt een kreet en haar hand zoekt direct haar clit en begint het knopje intensief te masseren. Ik blijf even stil staan om haar kontgaatje aan mijn grote, warm kloppende pik te laten wennen.

Ik voel een intense warmte en zachtheid rond mijn pik. Jolanda masseert Linda’s borsten en Lucia streelt de billen van Linda. Heel langzaam begin ik te bewegen. Eerst er bijna uit en dan heel langzaam weer helemaal erin. Het langzame tempo voelt zó waanzinnig geil dat ik voel dat ik dit niet lang ga volhouden. Mijn zaad borrelt… Linda voelt dit ook en begint wild met haar kont te bewegen. Toch blijf ik langzaam stoten. Ik voel mijn orgasme naderen en mijn pik zwelt op. Met een luide kreun, ontplof ik diep in haar kont en schokkend spuit ik haar kontje vol. Linda slaakt een langgerekte luide kreet en komt heftig trillend klaar.

Wonderlijk genoeg voel ik nattigheid op mijn buik. Ik voel met mijn hand wat die nattigheid is en word wakker. Ik voel mijn eigen sperma op mijn buik… Linda? Meewarig schud ik mijn hoofd. Nee… dat kan niet… Of toch? Ik sta op en open mijn kledingkast. Wat zal ik vandaag aandoen? Er komt een nieuwe klant…

Charlie

Graag uw hartenwaardering en/of een reactie onder het verhaal.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *