OVERSTAG

()

Ik haal het pasje door de sleuf van de hotelkamer. Gooi mijn tas op het bed en loop richting de badkamer, ik schrik me wezenloos als ik zie dat Lieke in het bad ligt. “Jezus, wat doe jij hier?”, schreeuw ik bijna, “ik dacht dat je er nog niet was, je ging toch nog met Irene de kroeg in?”

“Ik heb me bedacht, ik voelde me niet helemaal lekker dus besloot ik om in bad te gaan.” Zonder iets te zeggen loop ik richting de wastafel en maak me klaar om te gaan slapen. “Hoelang gaan we dit nog volhouden Isa? Blijf je me ontlopen of gaan we dit nog uitspreken?” Geërgerd draai ik om en ga naast het bad staan. “Ontlopen? Serieus? Wie is wie hier aan het ontlopen?” zeg ik boos, “de hele avond heb je nog geen woord tegen me gesproken en als we überhaupt al iets te bespreken hadden met elkaar, dan waren het maar een paar oppervlakkige woorden.” Lieke gaat wat rechtop in bad zitten en pakt me bij mijn pols vast en trekt me naar beneden zodat ik op het randje van de badrand kom te zitten. Geïrriteerd haal ik een diepe zucht. Wat wil ze nu eigenlijk van me?

“Isa… het spijt me dat ik je de laatste tijd misschien wat heb ontlopen vooral vanavond en dat het momenteel niet zo lekker tussen ons gaat, maar je bent mijn beste vriendin en ik wil niet dat we ruzie hebben. Je betekent echt heel erg veel voor me, kunnen we dit alsjeblieft nu uitpraten samen?” Ik slaak een diepe zucht, en besef dat Lieke gelijk heeft. Onze vriendschap betekent meer voor me dan wat dan ook. “Oké”, zeg ik zacht, “zeg me maar wat je op je hart hebt.”

“Waarom kom je niet eerst ook gezellig in bad?” Hoe graag ik dat ook zou willen, ik verbaas me over haar vraag. “Dat lijkt me niet verstandig”, zeg ik wat kortaf. “Kom op Isa, ontspan een beetje, het is heus niet dat we meteen iets verkeerds doen.” Even twijfel ik maar ik blijf bij mijn besluit.

“Lieke… deze ruzie of onenigheid of hoe je het ook wilt noemen is gekomen doordat ik mijn gevoelens naar je heb geuit, jij bent degene die weggelopen is hiervoor en niet andersom.” Ik zie zorgen in haar ogen verschijnen. Nog eens pakt ze mijn hand, maar ze houdt het dit keer vast. Ik voel vluchtdrang opkomen en moet mijn evenwicht een beetje corrigeren. “Lieke… wat doe je?”

“Isa”, zegt ze bijna ademloos, en ze kijkt me recht in mijn ogen aan, “zoen me alsjeblieft.” Wacht wat? Wilt ze dit nu echt?

“Liek ik…” Ik weet even niks meer uit te brengen. Ik kan alleen maar naar haar kijken. Er gaat van alles door mijn hoofd en ik kan van niets meer logica maken.

“Zoen me Isa”, en voor ik het weet is ze met haar hoofd gevaarlijk dichtbij dat van mij. Haar half naakte lichaam glimmend van het water en half in het sop leunt tegen me aan. Hoe kan ik hier nu nee tegen zeggen, elke cel in mijn lichaam schreeuwt. Mijn hart gaat als een bezetene tekeer en er ligt een hand op mijn wang. Ik kijk haar in haar prachtige bruine ogen aan en bewonder haar mooie gezicht. Als ik zie hoe gewillig ze naar me kijkt, trek ik het niet meer. Ik druk mijn lippen op de hare en zoen Lieke met volle overgave, ik doe mijn mond iets open en direct dringt haar tong bij me naar binnen.

Gewillig slokt ze me op. Ze smaakt nog naar de wijn die we vanavond met de meiden hebben gedronken, haar tong proeft heerlijk zacht. Een warm gevoel vult me van binnen. Hoe kan het dat we hier opeens zijn beland? Het ene moment ontwijken we elkaar en het andere moment wil ze me. Zo dronken was ze toch niet toen ik haar achterliet met Irene dacht ik. Mijn vingers knopen zich in haar haren en ik druk haar stevig tegen me aan. Een zachte kreun ontsnapt uit haar keel. Mijn ademhaling begint op hijgen te lijken en mijn hartslag vliegt omhoog. Ik voel dat mijn hele wezen haar op mijn schoot wil trekken en absoluut wil genieten van haar natte goddelijke lichaam tegen me aan. Ik schrik van mijn eigen gedachte en duw Lieke van me af.

“W-wat is er?”, vraagt ze verschrikt. “Hm… mm… wauw! Dat was lekker.”

“Waarom stop je dan?” Ze wil me weer zoenen. Maar ik leg mijn vinger op haar lippen. “Geniet nog maar even lekker van je bad ik zie je zo meteen wel.” Ik sta op en loop weg. Verbouwereerd laat ik Lieke in bad achter.

Ik ga op de rand van het bed zitten en zucht diep. “Wat – hé – wat? Wat is er nu zojuist gebeurd?” Ik lach in mijzelf en betrap me erop dat ik helemaal een beetje in een roes zit. Ondertussen kleed ik me uit en ik ga in bed liggen. Ik pak een boek en ik probeer mezelf een beetje af te leiden. Ik zie de woorden staan, maar sla ze niet op.

Nog geen tien minuten later komt Lieke de kamer binnen gelopen met niets anders dan een handdoek om haar heen, haar lichaam nog drijfnat. “Ik weet wel waarom je weg liep Isa, maar dit keer kom je niet van me af”, zegt ze vastberaden. Ze klimt op het bed bij het voeteneind en kruipt speels naar me toe. Door haar reactie ga ik opeens verschrikt rechtop zitten, mijn hartslag vliegt omhoog en mijn mond wordt droog. Mijn onderbewuste wil vluchten, maar zoals ze naar me toe komt met die gewillige ogen, neemt het verlangen alleen maar toe. Gehypnotiseerd door hoe ze met me speelt.

Als ze bijna bij me is, duik ik naar voren en zoen haar vol overgave. Dit zag ze niet aankomen. Ik druk mijn hele lichaam tegen dat van haar en voel hoe haar warmte mij heet maakt. Haar handen glijden onder mijn hemdje en trekt deze in een vloeiende beweging over mijn hoofd. We kijken elkaar aan. Ik pak haar hoofd vast en zoen haar stevig. We weten wat er komen gaat en we voelen hoe de spanning stijgt. De ademhalingen versnellen en de kreunen worden harder. Met mijn handen pak ik de rand van de handdoek vast, en trek die in een vloeiende beweging van haar af, mijn ogen volgen elke beweging van wat tevoorschijn komt. Zonder dat ik het door heb, houd ik mijn adem in. Ik wil elke centimeter van haar aanraken en proeven. Vol bewondering kijk ik Lieke aan. Ze lacht liefelijk. Ze pakt mijn pols vast en vouwt mijn hand om haar borst heen. Haar al hard geworden tepel is te voelen in de palm van mijn hand. “Neem me Isa” hijgt Lieke, “neuk me.” Mijn mond voelt gortdroog aan en ik voel me licht in mijn hoofd als ze die woorden uitspreekt. Ik neem haar tepel tussen mijn duim en wijsvinger en trek eraan. “Ah… mm…”, krijst Lieke. “Ik neuk je, en laat je klaar komen zoals je nog nooit bent klaar gekomen Lieke, ik wil dat je je helemaal laat gaan, vertrouw me goed?”

“Oké”, piept ze bijna ademloos. Ik pak haar benen vast en trek die naar me toe, ze valt op haar rug. Met een spoor van mijn tong baan ik een weg naar haar dijbenen. Hoe dichter ik bij haar poes kom, des te meer kan ik zien hoe haar schaamlippen opzwellen. Plagerig bijt ik in haar been en streel haar liezen. Ik kan me niet meer inhouden en raak met mijn tong vederlicht haar clitoris aan. Als reactie drukt ze haar bekken tegen me aan. Holly fuck. Met twee vingers vouw ik haar al natte schaamlippen opzij en begin die tergend langzaam te likken. “Isa hm… o fuck!”, ze vlecht haar vingers in mijn haren. Met mijn duim maak ik roterende bewegingen tussen haar clitoris en grotje. Met mijn wijs- en middelvinger masseer ik haar G-spot. Ik voel hoe ze steeds natter wordt, en begin het tempo op te voeren, maar vermijd nog steeds dat ik rechtstreeks haar opgezwollen klit aanraak. Als automatisch beweegt Lieke haar heupen. Haar grip wordt steviger in mijn haar en haar buik begint wat strakker aan te voelen. Van binnen geniet ik echt van het uitzicht dat ze geeft en met het idee dat ze zo geil van me wordt, maakt me helemaal gek, ik voel me zelf heerlijk nat worden. “O, God ga door Isa ik kom bijna”, hijgt Lieke. Abrupt stop ik de kwelling. “Isa w-wat…” Voor dat Lieke iets kan uitbrengen zit ik al op haar buik en heeft mijn mond de hare al gevonden. Wild van verlangen en in een wervelwind van handen die over onze lichamen heen gaan beweeg ik langzaam en ritmisch met mijn heupen.

“Doe je slipje uit”, beveelt Lieke. In één handige beweging weet ik het uit te trekken. Nu we allebei naakt zijn betrap ik mijzelf erop dat ik me kwetsbaar voel, nog nooit van mijn leven heb ik mij bij iemand ‘naakt’ gevoeld. Wat nu als ze me niet goed genoeg vindt? Alsof Lieke voelt dat ik er even niet bij ben, drukt ze me dichter tegen zich aan. Ik kijk haar in de ogen aan en duw mijn vulva tegen haar drijfnatte poes aan. Ze grijpt mijn heupen vast en begint met bewegen. Een oergeluid klinkt door mijn keel. Liefdevol pak ik haar handen vast en houd die boven haar hoofd. Lieke voert het tempo op en ik kan niets anders dan volgen. Kreunen en grommen vullen de kamer. “Kom hard voor me klaar Lieke…” Haar nagels staan ondertussen in mijn rug en voel de zwelling in mijn buik opkomen. Ik verhoog het tempo en een overweldigend gevoel maakt zich meester van ons beiden. Bezweet geil en met een lach liggen we verstrengeld in elkaars armen.

Gille

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *