Getest door de prof

()

Maandagochtend… Met een diepe zucht en veel tegenzin kwam ik uit bed. Om 9 uur startten de eerste lessen van de dag. Ik was geneeskundestudent, tweede master. Hoewel de lessen steeds praktischer werden, bleef het aantal theoretische lessen groot. Ik had een ganse dag les voor de boeg en ik had helemaal geen zin. Op de anatomie les na dan… Ik moet toegeven dat ik niet ongevoelig was voor het uiterlijk van onze prof anatomie. Ik schatte hem ongeveer 40 jaar oud. Hij was groot en mooi gebruind door de zon. Zijn donkere haar en stoppelbaard begonnen lichtjes grijs te kleuren en hij was verbazend goed gespierd. Maar vooral niet onbelangrijk: hij was getrouwd.

De dag begon op zich best goed. Als eerste stond een les anatomie van mr. Hottie op het programma. Ik liep de aula in en ging ergens halverwege de zaal zitten. Dit was ongetwijfeld de beste plek. Van hieruit kon ik hem ongehinderd bekijken zonder dat hij veel op mij lette. Want dat was het punt toch? Ik wilde helemaal niet dat hij wist hoe lekker ik hem vond. Soms fantaseerde ik over hem, ik beeldde me in hoe het zou zijn om zijn stijve pik in mijn hand te houden en hem te laten smeken om meer. Hoe het zou voelen als ik de macht over hem had. Maar geen haar op mijn hoofd dat eraan dacht om deze fantasie ook werkelijkheid te laten worden. Hij was professor, ik was één van de driehonderd van zijn studenten. Hij zou me nooit opmerken…

De lessen waren afgelopen en ik liep verstrooid door de gangen van de faculteit. Waar ik juist zat met mijn gedachten weet ik niet meer, maar toen ik opkeek, stond hij plots voor mijn neus. “Zo, waar zit jij met je gedachten?” vroeg hij met een speelse grijns op zijn gezicht. Ik durfde hem nauwelijks aankijken en ik voelde mijn wangen rood worden. “Jij zat deze ochtend toch in mijn les geloof ik?” Hij keek me onderzoekend aan. “Ik denk niet dat er iemand anders in de zaal zoveel aandacht had voor mijn lessen. Hoewel ik het gevoel kreeg dat je eerder mijn anatomie aan het bestuderen was dan mijn presentatie.” Als ik zowaar nog roder kon worden, dan gebeurde dat absoluut op dit moment. Ik wist niet wat ik tegen hem moest zeggen en alleen maar de vloer staren. De gang was verder leeg en we waren alleen. Hij kwam iets dichter naar me toe. Ik voelde hoe zijn blik op mij rustte, terwijl ik mijn ogen strak op de grond gericht hield. Voorzichtig nam hij mijn hand vast en draaide mijn handpalm naar boven.

“Laat ons de les van vanochtend even herhalen, want ik heb het idee dat je niet alles hebt meegekregen”, zei hij terwijl hij nog enkele centimeters dichter naar me toe kwam. Mijn hand lag in zijn handpalm en met de wijsvinger van zijn andere hand zocht hij mijn pols op. Ik voelde hoe mijn hartslag de hoogte in schoot. Mijn blik volgde zijn vinger. Langzaam liep hij met zijn vinger over mijn pols en over mijn onderarm. Hij tekende de spier af die we deze ochtend in de les gezien hadden. “Laten we een spelletje spelen. Jij bewijst me dat je deze morgen alleen maar in mijn lessen geïnteresseerd was door me de namen van de spieren te geven die we vanmorgen geleerd hebben. Als je dat niet lukt, was alleen maar mijn anatomie geïnteresseerd en mag ik een stukje van die van jou bestuderen.”

Ik keek op. Hij stond nu zo dichtbij dat ik de zwoele geur van zijn aftershave rook. Hij keek me aan met zijn donkere ogen en ik beantwoordde zijn blik. Ik voelde hoe mijn onderbuik tot leven kwam. Ik kon mijn blik niet van hem losmaken. Hij liet mijn pols los en streelde mijn hals. Voor de eerste maal zette ook ik een stapje naar voren, zodat ik slechts op enkele centimeters van zijn gespierde lichaam af stond. Ik weet niet wat me bezielde, maar ik sloot mijn ogen en kuste hem. Hij beantwoordde mijn kus gretig. Zijn hand gleed over mijn rug en duwde me dichter tegen hem aan. Ik voelde zijn gespierde borst door zijn hemd en voelde de bult in zijn broek doorheen mijn jurkje tegen me aan drukken. Zonder zijn mond van de mijne los te maken, opende hij een deur. We stonden vlak voor zijn bureau! Hij begeleidde me naar binnen, sloot de deur en duwde me ruw met mijn rug tegen de binnenzijde van de deur. Ik werd nog geiler en legde mijn hand op zijn stijve penis. Hij kreunde. Dit was alles wat ik nodig had!

Ik trok zijn hemd open en bewonderde zijn goed gevormde borstspieren en Sixpack. Daarna ging mijn hand naar zijn gulp. Met een grimas gaf hij aan dat het hoog tijd werd om zijn stijve pik van zijn strakke broek te verlossen. Ik ritste zijn broek open en wreef met mijn hand over zijn harde eikel. Hij draaide me bruusk om en duwde mijn beide polsen tegen de deur. Hij hield me met één hand vast terwijl hij met de andere onder mijn jurkje door ging en mijn natte klit begon te masseren. Ik was bloedgeil en hoorde mezelf hijgen. Ondertussen wreef hij zijn stijve pik tegen mijn billen aan. Dit hielden we geen van beiden lang vol! Hij trok mijn slipje naar beneden en trok mijn kont naar zich toe. Hij legde zijn hand over mijn mond terwijl hij met een vlotte beweging diep in mij stootte. Mijn kreun, werd gesmoord door zijn hand. Tergend langzaam begon hij te stoten. Met zijn andere hand maakte hij cirkelbewegingen over mijn gezwollen klitje. Ik was nog nooit zo nat geweest en voelde hoe het warme vocht langs mijn dijen omlaag liep. Hij kuste mijn hals. Mijn ademhaling werd oppervlakkiger en ik begon luider te kreunen. Nog even en ik zou klaarkomen!

Plots trok hij zich uit me terug en duwde mij op mijn rug op zijn bureau. Hij tilde mijn dijen op, zodat hij mooi zicht had op mijn natte opening en duwde met een grijns zijn stijve pik opnieuw naar binnen. God, wat voelde hij heerlijk! Hij keek mij diep in mijn ogen terwijl hij steeds dieper stootte. Ik voelde zijn eikel tegen mijn cervix duwen. Diep vanbinnen begon zich een spanning op te bouwen die ik nooit eerder ervaren had. Een honger naar meer. Een gevoel dat zich door gans mijn lichaam trok en mij tot volledige overgave dwong. Ik voelde hoe zijn pik groeide en me steeds meer vulde. Ik hoorde hoe zijn ademhaling raspte en zijn bewegingen steeds dwingender werden. Ik kon nergens meer aan denken, al mijn spieren begonnen te tintelen en spanden zich op. Het enige wat ik nog kon doen, was mij overgeven aan het hevigste orgasme dat ik ooit ervaren had. Ik gilde het uit. Mijn vocht spoot langs zijn stotende pik naar buiten. Hij duwde me met al zijn kracht tegen hem aan en kwam al schokkend diep in mij klaar.

Uitgeput liet hij zich op mij zakken. Ik streelde zijn haren en genoot na van wat zonet gebeurd was. Hij richtte zich langzaam op en trok zich uit me terug. Een zelfvoldane glimlach speelde om zijn lippen. “Wel, juffrouw, ik denk dat ik uw theoretische kennis vanaf nu vaker zal moeten toetsen aan de praktijk.” Hij hielp me van zijn bureau af en gaf me een welgemeende kus.

Eva

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *