Een hete middag

()

Onze verhouding is moeilijk te definiëren. We hebben er ook nooit een naam op gekleefd. We horen elkaar als we zin hebben en zien elkaar als het ons beiden past. Geen verplichtingen, geen gedoe. Op het vlak van seks zitten we ook op dezelfde golflengte. Het mag allemaal wat gewaagder. Geen zeemzoete seks, maar geil en wild en vooral niet te braaf.

Het was dan ook meer dan eens ter sprake gekomen en het hing al even in de lucht, een trio. We wilden beiden het idee van een derde partij niet loslaten. Maar een tweede vrouw vinden waar het mee klikt, die er op dezelfde manier tegenaan kijkt en discreet is, bleek moeilijker te vinden.

Toen was daar plots Tinne. Zelfzeker, geïnteresseerd en open-minded. Het idee dat het er misschien eindelijk van ging komen, maakte me gespannen en onzeker. Maar ik wilde nu niet afhaken. Once in a lifetimet. Een ervaring die tussen ons drieën blijft. In het slechtste geval valt het tegen en hebben we het er nooit meer over. In het beste geval krijgen we het nadien warm als we er aan terugdenken.

Dus er werd wat geappt, er werd een datum geprikt en een hotel geboekt. Nu het eindelijk zo ver is, gieren de zenuwen door mijn lijf. Ik stuur als voorproefje nog even een foto terwijl ik me klaar maak. Rode lippen, zwart kanten lingerie en een sexy panty. Ik trek er een kort zwart kleedje over en ben klaar om te vertrekken. De spanning in mijn buik verraadt dat ik toch wel wat nerveus ben als ik de parking op rijd. Ik had met haar al iets vroeger afgesproken. We komen de kamer binnen en er staat een fles champagne klaar. Heeft hij goed geregeld. We drinken een glas en nemen naast elkaar plaats.

Ik vraag haar of ze nerveus is. Tot mijn verbazing zegt ze nee en ze raakt mijn been even aan. Ik voel de plaats tintelen en de alcohol neemt gelukkig de meeste zenuwen weg. Haar hand schuift onder de rand van mijn kleedje. Ze ziet mijn panty en glimlacht goedkeurend. We worden onderbroken door een klop op de deur. Ik schenk onze glazen nog even bij terwijl zij richting de deur loopt. Hij begroet haar met een kus op de mond. Zijn blik kruist de mijne als haar lippen uiteen wijken. Ik ga terug zitten, neem een slokje en kijk verlegen weg. Elke vezel in mijn lichaam schreeuwt om recht te staan en de deur uit te rennen. De angst overvalt me en ik vraag me af wat ik daar eigenlijk doe. Hij ziet mijn aarzeling, komt mijn richting uit en trekt me recht. Ik bots onhandig tegen hem aan en fluister dat dit misschien toch niet zo een goed idee is. Hij snoert me de mond en drukt zijn lippen op de mijne. Zijn tong dringt mijn mond binnen en hij drukt me tegen zich aan. Ik voel zijn opwinding en merk dat zij ondertussen achter me is komen staan. Haar vingertoppen strelen mijn nek. Ik sluit mijn ogen en geef me over. Ik voel haar borsten tegen mijn rug terwijl haar vingers me verder zacht beroeren.

Plots stopt hij met zoenen en zet een stap achteruit. Voor ik kan reageren, neemt ze zijn plaats in en drukt haar lippen op de mijne. Haar lippen zijn zachter en voller. Ze proeft zoet en ik proef een vleugje van de champagne als ze speels op mijn lip bijt. Ik zucht zacht en laat haar het initiatief nemen. Ze heeft dit tenslotte nog gedaan. Ik ben compleet vergeten dat hij er ook nog is. Al zoenend opent ze de rits van mijn kleedje. Plots sta ik halfnaakt in de kamer. Haar vingers volgen mijn hals naar beneden. Ze schuift onder het bandje van mijn bh en ik voel haar vingers langs mijn borst strijken. Mijn tepels reageren terwijl ze er zacht even in knijpt.

Ze duwt me richting de rand van het bed en gaat tussen mijn benen staan. Ik kijk verwachtingsvol hoe ze haar kleren uittrekt. Tot mijn verwondering draagt alleen maar een rode string. Haar borsten zijn groter dan de mijne, vol en stevig. Ze duwt me neer en gaat verder waar ze gestopt was. Ik voel haar warme borsten mijn buik aanraakt terwijl ze mijn tepel kust. Ze zuigt en cirkelt, bijt zachtjes voor ze zich verplaatst naar mijn andere borst. Traag vervolgt ze de weg naar beneden. Ik voel mijn kutje kloppen als ze eindelijk mijn string uittrekt. Ze spreidt mijn benen en haar tong glijdt langs de binnenkant van mijn lippen, plagend, terwijl ik me drijfnat voel worden.

Ik wil kijken wat ze met me doet en open mijn ogen. Mijn blik kruist de zijne. Ik zie de bobbel in zijn broek. Dit laat hem duidelijk ook niet onberoerd. Hij schuift zijn hand in zijn broek. Hij weet dat dit me geil maakt en blijft me aankijken als ik zijn hand zie bewegen. Ik wil hem erbij, hier, nu. Ik wil zijn handen op mijn lijf. Alsof hij mijn gedachten leest, staat hij recht en hij trekt zijn kleren uit. Kan het nog trager? Vraag ik me af.

Hij komt naast me staan. Ik neem zijn harde vast en begin hem traag af te trekken. Hij glijdt met zijn hand over haar kont, trekt haar string opzij en duwt een vinger in haar kutje. Ik hoor hoe hij ze vingert. Hij gromt van genot en laat me aan zijn vingers proeven. Ik zuig en proef haar geilvocht terwijl ik verder met hem speel. Ik wil hem pijpen, maar ik voel de spanning in mijn buik opbouwen. Ze zuigt aan mijn klitje, cirkelt en verhoogt de druk met haar tong. Ik voel dat ik ver klaarkom en laat hem los. Hij draait me ruw om en trekt me op handen en knieën. Hij schuift zijn harde pik in mijn drijfnatte kut terwijl haar vingers me blijven stimuleren. Mijn spieren spannen zich aan terwijl hij diep in me glijdt. Hij kreunt zacht en beweegt sneller en dieper. Al na een paar stoten kan ik een kreet niet bedwingen en schokt mijn hele lichaam. Hij trekt zich snel terug, want hij wil nog niet komen. Terwijl de tinteling nog nazindert, zie ik haar glimlachen. Ze geeft me speels een kus en fluistert of we hem samen gaan pijpen.

Ik knipoog en schuif op handen en knieën zo elegant mogelijk zijn richting uit. Ik kus hem en druk mijn naakte lichaam tegen hem aan. Zijn hand schuift richting mijn kont. Ik trek haar erbij. Haar lange haar valt over haar schouders als ze het topje van zijn lul likt. Ze zuigt en neemt hem vervolgens volledig in haar mond. Ik zak naast haar door mijn knieën. Ik masseer zachtjes zijn gladgeschoren ballen en ga langzaam met mijn tong richting zijn eikel. Ik zie dat zij hetzelfde doet. Onze monden ontmoeten elkaar bovenaan. Mijn tong zoekt de hare terwijl we beiden zijn eikel likken. Ik proef niet alleen haar lekkere mond, maar ook zijn voorvocht. Hij geniet van het uitzicht en kijkt hoe we elkaar zoenen terwijl we hem verder verwennen. Ik zie hoe hij in zijn ballen knijpt en het moment nog wat probeert uit te stellen, maar ik merk dat hij dit niet lang meer volhoudt.

Ze neemt hem diep in haar mond, diep tot achteraan haar keel. Ik streel ondertussen haar borsten en ga met mijn mond richting haar harde tepel. Mijn vingers glijden langs haar buik. Ze reageert en spreidt haar benen. Ik wil weten hoe ze proeft, maar laat eerst mijn hand langs de binnenkant van haar dijen glijden. Ik vervolg de weg met mijn tong naar beneden en zuig verder aan haar tepel terwijl ik een vinger in haar kutje laat glijden. Haar warme natte vocht komt me tegemoet. Ik laat mijn vinger afwisselend langs haar klit, in en uit haar glijden. Ze kreunt als ik een extra vinger bij haar binnen duw. Ik voel hoe ze haar heupen kantelt. Ik laat mijn hoofd tussen haar benen zakken en lik langs haar schaamlippen tot aan haar opgezwollen klit. Ik merk dat ze het lekker vindt en blijf haar klitje stimuleren. Ik maak een cirkelende beweging en zuig. Ik beweeg iets sneller en duw met mijn tong op haar gevoelig knopje. Het idee dat ik haar met mijn tong kan laten komen maakt me geil. Ik hoor haar kreunen en blijf likken terwijl het vocht langs haar benen stroomt. Ik merk dat haar onderbuik aanspant, voer het tempo nog iets op en blijf haar ondertussen vingeren. Haar spieren spannen aan. Ze tilt haar bekken nog iets verder en ik voel haar hele lichaam schokkend klaarkomen. Haar benen trillen als ik haar een laatste lik en kus op haar klitje geef.

Ik schuif opzij en zie dat hij zich traag aftrekt, genietend van de show die zich voor hem afspeelde. Ik kruip zijn richting uit en neem het van hem over. Mijn stem is een beetje hees als ik hem vraag hoe hij wil komen. Zijn eikel blinkt van het voorvocht. Ik lik het op terwijl ik verder ga. Een zucht ontsnapt en hij stamelt dat hij het niet meer houdt. Ik merk dat ze naast me komt zitten, voel haar borst tegen mijn arm als hij mijn hand wegduwt. Het blijft geil om hem met zichzelf bezig te zien. Ik blijf kijken terwijl ik haar borst streel. Hij komt dichter, zijn hand beweegt sneller. Hij blijft bewegen terwijl haar tong even langs zijn eikel likt. Ik merk de verandering in zijn ademhaling. Hij ademt sneller, zijn beenspieren spannen aan. Een lange kreun ontsnapt zijn mond als hij zijn zaad op haar borsten spuit. We vallen met drie op bed neer. Er wordt niet gesproken, alle drie in gedachten verzonken. Tot hij na enkele minuten de stilte verbreekt en vraagt of we samen douchen en klaar zijn voor ronde twee…

Roos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *