Waar gebeurd

()

Ik ben een moderne vrouw en ik ben in het bezit van een Erotica winkel in het midden van het land. Mijn man heeft een zeer goede baan en is vaak van huis, hij moet geregeld naar het buitenland voor de zaak waar hij voor werkt. Wij hebben al vele jaren een goed huwelijk, met een goed seksleven, maar de laatste tijd nemen we steeds minder tijd voor elkaar. Maar zodra we weer van elkaar genieten dan is het ook weer snel voorbij, mijn man komt snel klaar en wil dan meteen gaan slapen. Zelf houd ik wel van een stevige en lange beurt. We zitten ook al enkele jaren in het swingwereldje. In het begin spraken we alleen maar af met Lucia, maar sinds we eens afgesproken hebben met een man spreken we wel vaker af met een man(nen). Voor onze leeftijd zien we er nog erg goed uit en dat horen we dan ook geregeld. Mijn man vindt het heerlijk als ik veel aandacht van andere mannen krijg. Ik loop dan ook vaak uitdagend gekleed, geil met stijl. Ik houd er wel van om te uit te dagen en te plagen, zeker indien ik zonder slip rondloop en de opdracht krijg van mijn man om de kerels het hoofd op hol te brengen.

Na enkele jaren op de Kamasutra beurs te hebben gestaan, besloot ik dit jaar eens naar de Eroticabeurs in Mechelen te gaan. Ik boekte voor mijn personeel en mijzelf een hotel in het centrum van Mechelen. Enkele dagen voordat het beurs was ben ik samen met een bevriend koppel naar de Nekkerhal in Mechelen om de stand in te richten. De eerste dag was het erg druk en ook wij hadden het ook erg druk, maar opeens stond daar een koppel van mijn leeftijd en vooral de vrouw trok mijn aandacht. Ze was een mooie slanke vrouw, half lang blond haar, ze had een mooi strak lakjurkje aan met daaronder een paar mooie knielaarzen. Haar borsten waren duidelijk te zien in het jurkje en zo te zien waren het een paar mooie borsten. Ik liet hen eerst even goed rondkijken en stapten op een gegeven moment op hen af en vroeg of ik hnn misschien kon helpen. Zij zei dat ze iets zocht voor de stimulatie van de G-spot, ik liet haar iets zien en liet haar meteen voelen hoe heftig de trillingen waren. Kennelijk vond ze het wel iets, want ze zei meteen tegen haar man dat ze deze wel wilde hebben. We kwamen in gesprek en ik vroeg met een geintje of hij ook niets wilde uitzoeken, hij keek heel even naar zijn vrouw en zei “nee dat hoeft niet.” Ik zei meteen; “zoek iets uit je krijgt het gratis.” Zijn vrouw zocht een cockring uit, ik pakte beide artikelen goed in en wenste hen veel plezier met de nieuwe aanwinsten. Zij wilde weg lopen, maar toen draaide hij zich om en vroeg of ik straks met hen een drankje wilde drinken in de swingersbar. Ik schrok en zei “nee, als ik klaar ben dan ga ik meteen naar mijn hotel.”

Zij verdwenen en ik ging even zitten om iets te eten en te drinken. Ondertussen stuurde ik mijn man een app, die in Londen was voor zijn werk. Ik zei hem dat ik een verzoek had gekregen om iets mee gaan te drinken. Niet veel later kreeg ik een app terug met de mededeling dat ik het wel mocht doen en hij zei meteen erbij dat hij dat wel geil zou vinden. Ik ging weer verder en een paar uurtjes later zag ik het stel weer langs lopen en we begroetten elkaar, hij kwam terug en vroeg of ik me niet bedacht had. Ik zeg “het is goed ik kom straks wel even naar de bar.”

Nadat wij alles opgeruimd hadden en afgesloten ging ik naar de bar. Ik hoefde niet lang te zoeken, ze zaten aan de bar. We stelden ons aan elkaar voor, zij heette Lucia en hij Peter. Ik nam een glaasje wijn en al snel hadden we een goed gesprek. Lucia en ik zaten geregeld aan elkaar en het duurde niet lang of Lucia zat met haar hand onder mijn jurkje en ging geregeld met haar vingers langs mijn, ondertussen nat geworden poes. Het viel haar meteen op dat ik gepierced was en werd er wel nieuwsgierig naar. Na even aandringen deed ik mijn jurkje hoger en liet de piercing zien. Ondertussen waren er twee jonge mannen, van tussen de 30 en 35, voor ons in twee fauteuils gaan zitten en deze twee keken maar al te graag mee. Nadat ik dat in de gaten kreeg, werd ik nog geiler en ondertussen zonder dat Lucia en Peter het in de gaten hadden liet ik de twee mannen geregeld genieten van mijn natte poes. Ondertussen was het sluitingstijd en Lucia en Peter boden me aan om me naar het hotel te brengen, dat sloeg ik natuurlijk niet af omdat ik ondertussen ook al wat wijntjes op had en het tijd werd om mijn bed op te zoeken. Bij het hotel aangekomen wisselden we onze telefoonnummers uit en spraken af om zo snel mogelijk eens contact op te nemen om samen met mijn man eens iets af te spreken.

De volgende dag was het nog drukker op de beurs en het was een succes. We verkochten goed, geregeld had ik een goed gesprek en ook werd me enkele keren gevraagd wat ik de avond ging doen als de beurs gesloten was. Opeens stond er een jonge man naast me met een glimlach op zijn gezicht, ik zag het gelijk het was. Een van de mannen van gisterenavond. Ik vroeg hem of ik hem kon helpen en hij antwoordde meteen met “ja, kom vanavond naar de bar.” Voordat ik wat kon zeggen was hij weg. Ik dacht wat brutaal, maar tevens wond het me wel op en voelde ik dat mijn poes weer nat werd. De hele dag zat het in mijn hoofd en ik wist niet wat ik moest doen. Tijdens een pauze voor mezelf, stuurde ik weer een app naar mijn man. Ik vertelde wat me was overkomen. Niet veel later kreeg ik een app terug met als antwoord, “doen en geniet, je weet dat ik dat geil vindt.” Ik besloot om het ook te doen en tegen sluitingstijd van de beurs ben ik me gaan opfrissen.

Bij de bar aangekomen was degene waarvoor ik gegaan was er niet. Ik besloot om een wijntje te nemen en even te wachten. Niet veel later voelde ik een hand op mijn schouder, ik draaide me om en daar was hij dan. Hij kuste me op de wang en stelde zich voor als John. Hij bestelde een biertje en voor mij nog een wijntje, ondertussen kwam het gesprek al goed op gang. Hij was een zelfstandige ondernemer uit Mechelen en tot mijn verbazing was hij 42 jaar. Na nog een wijntje en een biertje werd het gesprek wat losser en al rap zat hij met zijn handen aan mijn benen. Hij vroeg “heb je vandaag ook een slip aan?” Ik bloosde en bekende dat ik vandaag ook geen slip aan had. Toen stond hij op en zei “ik ga naar het toilet, als ik terugkom dan laat je me dat maar zien.” Hij liep weg en ik hield in de gaten wanneer die terugkwam. Zodra ik hem zag terugkomen deed ik mijn benen uit elkaar in de hoop dat hij iets kon zien.

Hij glimlachte, kwam er bij zitten en legde zijn hand op de binnenkant van mijn been. Hij wreef er zacht over heen. Ik voelde nu een warme gloed door mijn onderlichaam en merkte meteen dat mijn poesje erg nat werd. Hij had dit ook in de gaten en zijn hand zat al vrij snel bij dat natte poesje. We besloten om weg te gaan en tijdens het naar buiten lopen zei hij “we gaan naar mijn thuis.” Hij zei dit op weer zo’n dwingende toon als hij deze middag vertelde om naar de bar te komen. We reden naar zijn appartement, hij bewoonde een penthouse midden in het centrum van Mechelen. Tijdens het rijden kon hij niet van me afblijven en gaf me de opdracht om mijn jurkje omhoog te doen, zodat hij zicht had om mijn poesje. Ik zei “voor ik dat doe, vraag ik toch nog eerst toestemming aan mijn man.”

Ik stuurde een app naar mijn man, vertelde wat er gebeurt was en vroeg of hij het goed vond dat ik met deze onbekende man mee ging. Ondertussen zat John al heerlijk met zijn hand aan mijn poesje en dat werd steeds natter. Ik voelde dat mijn tepels al flink hard waren. Nu kan ik wel zeggen dat ik een paar stevige borsten heb met flinke tepels. Hij parkeerde zijn auto in de parkeergarage onder het appartement en we stapte uit. Hij kwam naar me toe gelopen en drukte me tegen de auto en hij zoende me. Voor ik het goed besefte, stonden we te tongzoenen of ons leven er vanaf hing. We liepen naar de lift en gelukkig stond de lift er al, we stapte snel in we gingen door met tongzoenen. Hij deed mijn jurkje omhoog en ging met zijn vingers langs mijn zeiknatte poes. Heel voorzichtig duwde hij een vinger naar binnen. Och… wat werd ik geil, ik kroop als een krolse kat tegen hem op en fluisterde hem in zijn oor dat ik er echt aan een goede beurt toe was. Gearmd liepen we naar de lift. M’n kut dreef van het geil, mijn tepels stonden op springen, dus jullie begrijpen waar ik aan toe was.

Ik liep naar binnen en keek zo over de stad heen, prachtig. “Vind je het wat”, vroeg hij, en ik voelde hoe hij achter me kwam staan en mij bij m’n tieten pakte. De laatste paar knopen werden losgemaakt en daar stond ik dan met m’n grote blote tieten voor het raam. “Ik vroeg vind je ze lekker? Geweldig, ik hou van grote tieten.” Ik lachte “ik van een grote lul” zei ik. Hij trok mijn jurkje uit en daar stond ik dan, in m’n blote kont klaar om aan die grote dikke lul te worden geregen. Ik hoorde dat hij zijn broek uitdeed en even later voelde ik die dikke worst tegen mijn kont aan. Hij liet zijn vingers in m’n poes glijden, ik spreidde mijn benen wat meer zodat hij er beter bij kon. Wat voelde ik me een hoerige slet.

Hij begon lekkere geile dingen in m’n oor te fluisteren en ook ik liet me niet onbetuigd. “Ga je me lekker naaien met die grote lul van je.” Plaagde ik. “Ja, en ik zal je hele kutje vol spuiten.” Ik liet me met mijn handen voorover op de rand van de stoel zakken en zei, “ram die lul er in.” Ik voelde hoe hij die dikke eikel tegen m’n natte poes aanzette en in een keer ramde hij hem erin. “JA! Ja! Ja. Ho… ja!” Riep ik “neuk me helemaal gek, kom op.” Tot aan zijn ballen zat hij erin, mensen wat lekker, die hele dikke worst zat er bij me in, ik hapte naar adem. Hij greep m’n dikke tieten beet en begon lekker aan mijn tepels te trekken, ik voelde m’n eerste orgasme aan komen. Ik draaide met m’n billen tegen zijn buik en als een idioot kwam ik klaar. Je hoorde mijn poes sopgeluiden maken zo nat was ik. John ging gewoon door en ik spoot hem helemaal onder. Ik besloot om mijn man nog even te bellen, volgens mij had hij nog nooit zo snel de telefoon opgenomen als op dat moment. “En?” vroeg hij onmiddellijk. “Je vrouwtje zit hier nu zonder jurkje met een heerlijke geile vent en heeft net een heerlijke beurt gehad. Die vent gaat me straks nog eens goed naaien” zei ik, “O… wat ben ik geil dat was de bedoeling toch,” vroeg ik. “Ja heerlijk laat je maar helemaal gaan.”

Ik zag dat John ondertussen naast me stond en besloot er nog een schepje bovenop te doen. John ging naast me zitten en legde zijn hand op mijn been, ik spreidde m’n benen wat meer en voelde zijn vingers tegen m’n natte schaamlippen gaan. “Je vrouwtje zit hier met een paar vingers in haar kut, hoe vind je dat?” Vertelde ik. “Ja, doe maar” zei hij. Ik voelde hoe John met zijn vingers mijn geile poes verwende. Ik hield het zelf ook haast niet meer, ik fluisterde tegen mijn man, “trek je pik maar even leeg terwijl dat geile vrouwtje van je wordt gevingerd.” Op het moment dat ik dat zei, hoorde ik hem met een flinke zucht klaarkomen. Ik zei, “wij gaan hier weer verder, ik ben aan een flinke beurt toe.” Plaagde ik. “Ja”, kreunde hij “laat je maar lekker afnaaien, hoe geiler hoe lekkerder.” Kreunde hij nog. John zei, “laat dat maar aan mij over” en hij drukte de telefoon uit.

Ik zakte op mijn knieën en pakte de glibberige pik beet, wat een joekel van een ding man, ik likte m’n eigen geil van zijn lul af en het smaakte heerlijk. Ik nam de dikke eikel in m’n mond en duwde m’n tong in het spleetje. Ik hoorde hem kreunen, “ga door dan spuit ik je hele mond vol.” Ik kon niet veel zeggen en kreunde want ik voelde zijn paal spannen dat ging niet lang meer duren. Ik duwde m’n handen op zijn billen en drukte zijn lul zover mogelijk naar binnen. Mijn tong deed de rest, hij pakte me bij m’n hoofd en neukte zich klaar in m’n mond. “Ik kom! Mm… ja… ik kom.” Riep hij en even later kreeg ik de volle lading. Ik slikte zoveel mogelijk door, ik ben gek op sperma, ik pakte zijn lul beet en de laatste stralen spoot hij over m’n tieten heen, heerlijk. Wat een lekkere geile bedoeling zeg, ik liet mezelf languit op de bank vallen om even bij te komen.

“Iets drinken”, vroeg John. “Graag ik heb er dorst van gekregen.” Hij schonk een glas wijn in en ik keek ondertussen naar die heerlijke pik van hem, half-stijf hing hij tussen zijn benen te bungelen. Mijn man is helemaal niet groot geschapen. Ik dacht nog, het is maar behelpen want deze was toch wel een behoorlijk stuk langer en vooral dikker. Hij zag hoe ik lag te kijken en vroeg. “Is hij je bevallen?” Opgetogen antwoordde ik. “Zeker weten zei ik, maar dit is pas het begin, ik wil nog veel meer lekkere dingen met je doen.” Geen enkele schaamte voelde ik, alleen maar lust. Ongegeneerd met m’n benen gespreid en sperma op m’n borsten lag ik te wachten op wat nog zou gaan komen.

“Vertel eens wat over jullie fantasieën” zei John, “je hebt me nieuwsgierig gemaakt.” Uitgebreid vertelde ik hoe en wat voor fantasieën we hadden en dat we al eerder een Bull hadden gehad, maar dat dit helaas gedaan was. “Geloof me”, zei ik, “veel vrouwen zouden het wel eens willen proberen, maar durven de stap niet te nemen. Ik wilde er ook eerst niet aan beginnen, maar nu vind ik het wel heel erg geil en mijn man vind het echt helemaal geil. Ik zou het heerlijk vinden om het met je doen terwijl hij toekijkt.” Stelde ik voor. “Zoals ik al zei, wat mij betreft geen probleem, het lijkt me best spannend.” Ondertussen zag ik zijn lul weer hard worden en ik begreep dat het hem ook behoorlijk opwond dat beloofde nog wat de komende tijd. Hij nam me vast en gaf me een zoen, we begonnen weer te tongzoenen en hij streelde me door mijn haar. Langzaam ging zijn hand weer richting mijn poesje, eerst streelde hij mijn borsten, waar mijn tepels nog steeds keihard zijn. Hij trekt lekker aan mijn tepels.

Zijn hand gaat nu naar mijn poes en hij wrijft lekker over mijn hele poes, lekker over de opgezwollen lippen en over mijn harde clitje. Af en toe duwt hij een vinger in mijn zeiknatte poes. Hij duwt nu 2 vingers in mijn poes en begint me lekker te vingeren. Opeens verdwijnen er nog 2 vingers bij en hij zegt zachtjes in mijn oor “sletje jij kunt meer hebben” en opeens duwt hij alle vingers in mijn poes. Och, wat is dat lekker, ik hou het nu niet meer en kom klaar, ik spuit heel zijn hand onder en ik blijf spuiten, ik kan het gewoon niet meer inhouden. Hij gaat met zijn hoofd tussen mijn benen liggen en begint me heerlijk te likken, hij likt langs mijn lippen en mijn clit. Hij neemt mijn lippen tussen zijn lippen en zuigt er zachtjes aan, dat doet hij ook bij mijn clit en af en toe bijt hij er lekker op. Nu duurt het ook niet lang en ik kom klaar, ook nu weer spuit ik maar nu likt hij alles op. Dit is toch zo ontzettend geil.

Hij gaat recht zitten, trekt me naar zich toe en duwt zijn harde pik tegen mijn poes, hij gaat nu lekker langzaam met zijn eikel tussen mijn lippen door van boven naar onder en wrijft zo ook over mijn clit, steeds sneller en sneller, ik verlang nu steeds meer naar die harde dikke pik in mijn poes Ik smeek hem dan ook “neuk me, neuk me, neuk me hard, ik wil je pik in me.” Hij laat me niet lang wachten en stoot die dikke pik diep in me en neuk me ook keihard. Wat een tempo heeft die man en hoe lang houdt hij het vol, niet normaal. Ondertussen kom ik aan de lopende band klaar. Ik blijf maar spuiten, ik weet niet waar ik het vandaan haal. Hij haalt zijn dikke pik uit mjn poes en zet me op mijn knieën, hij gaat achter me zitten en steekt die pik meteen weer met een harde stoot in mijn poes. Hij vraagt “is dit wat je wilt?” Ik zeg “ja, lekker neuk me, neuk me lekker diep en hard met die dikke pik van je.”

Hij haalt zijn pik uit mijn poes en zet zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Gelukkig had ik me schoongemaakt daar voordat we begonnen, anders had ik dit niet gewild. Hij begint langzaam zijn eikel in mijn kontgaatje te duwen en ik help hem door langzaam mijn kont naar achter te duwen. Langzaam verdwijnt die dikke pik in mijn kontje, och, wat is dit lekker. Het duurde dan ook niet lang. Hij neukt me ook lekker hard in mijn kontje. Dan vraagt hij “waar wil je nu mijn zaad hebben?” Ik twijfelde, maar wilde het toch graag in mijn poes hebben. Hij haalde dan ook zijn pik uit mijn kontje en duwde hem meteen in mijn poes, hij begon nu weer keihard te stoten en kwam dan ook met een oerkreet klaar. “ Lekker!” Hij draaide me op mijn rug en kwam bovenop me liggen, we tongzoenden, ondertussen wreef ik met mijn hand langs mijn poes en voelde dat heerlijke zaad uit mijn poes lopen, ik likte dan lekker aan mijn hand en likte het lekkere zaad van mijn hand. Zo bleven we nog even liggen en ik voelde nog steeds het zaad uit mijn poes lopen.

Ik vroeg of hij een foto wilde maken van mijn poes met het uitlopende zaad. Dit deed hij en ik stuurde de foto naar mijn man, nu kon hij morgenvroeg meteen kijken hoe mijn poesje lekker was volgespoten, iets wat hij altijd graag gewild had. Hierna ging ik me douchen, maar ik was niet mijn poes want ik wilde nog lang genieten van het zaad dat nog steeds langzaam uit mijn poes liep. Na de douche, bracht hij me naar mijn hotel, want ik wilde s ’morgens gewoon samen met mijn collega’s aan de ontbijttafel zitten, zodat ze niets in de gaten zouden hebben. Nadat ik nog een paar uurtjes geslapen had, ging ik ontbijten, maar mijn gedachten waren nog steeds bij die heerlijke nacht, die ik nog vaak hoop mee te maken met deze heerlijke man. De hele dag blijf ik eraan denken. Opeens, toen ik zat te eten zie ik hem weer staan. Ik voelde meteen dat ik warm werd. Ik liet hem even wachten en liep richting de toiletten, hij kwam achter me aan en zei “we hebben onze telefoonnummers niet uitgewisseld.” Ik noemde hem mijn nummer en hij noteerde het meteen in zijn telefoon. We spraken af dat we snel een afspraak zouden maken. Ik gaf hem nog snel een zoen en hij verdween.

Na bijna dagelijks met elkaar te appen, hebben we dan ook snel afgesproken en ondertussen hebben we al vaak van elkaar genoten zowel met ons tweeën als samen met mijn man.

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *