Anonieme mail

()

Toen ik je voor het eerst ontmoette, werkte je prachtige glimlach ontwapenend. Meteen vielen jouw felblauwe ogen en jouw volle, sensuele lippen mij op. Ik houd van je stijl, van hoe je loopt en van hoe je praat. Hoe jou soms een rollende r ontvalt en daarna weer niet. Dat je daarbovenop ook nog eens veel van de wereld weet en zo intelligent bent maakt mijn verlangen naar jou nog groter. Je bent vaak serieus, maar ik voel dat er in jou een hete passie zit die ik maar wat graag wil onthullen. Telkens als ik je zie, vraag ik me af of jij dezelfde lust voelt als ik. We zijn nog nooit alleen geweest en ik heb nog nooit de kans gekregen om jou te verleiden.

De laatste tijd komen er op onbewaakte momenten oncontroleerbare gedachten aan jou in mij op. Ik fantaseer hoe het zou zijn om jouw lippen op de mijne te voelen. Ik droom ervan die eerste, aarzelende maar passionele kus met jou te beleven. Ik wil je veroveren, heel even voor mij alleen. Ik stel me voor dat we eindelijk alleen zijn en dat je beseft dat jij net zo warm wordt van mij als ik van jou. Dat je me verleidt en met me flirt om mij voor even de jouwe te maken. Ik verlang er intens naar je te zien, te horen, te voelen en te proeven. Soms lijkt het alsof ik ga barsten van verlangen en dat er niets anders meer op de wereld is dan de lust die ik voel om met jou een spannende avond te beleven. Mijn fantasie slaat op hol… “Ga jij maar liggen. Sluit je ogen. Denk aan niets. Ik ga jou in hogere sferen brengen. Zodat je kreunt van genot.” Ik kus je hals en laat me weerloos bedwelmen door jouw heerlijke geur. Ik word licht in mijn hoofd en het enige wat ik nog wil is, jou mijn passie laten voelen. Mijn zachte lippen strelen je keel en volgen je prikkelende baard naar je lichtjes geopende mond.

Al maanden maakt de gedachte aan jouw lippen me gek van verlangen. Voorzichtig bijt ik in je onderlip. Ik zwijmel. Je trekt me zacht naar je toe en drukt je mond op de mijne. Ik sluit mijn ogen. Het voelt zalig om zo dicht bij jou te zijn. Ik streel je haar terwijl jouw tong de mijne zoekt. De aanraking van jouw zachte warme tong doet duizend vlinders omhoogvliegen in mijn buik. De wereld staat stil. Ik geef me volledig over aan deze perfecte kus die een zalige eeuwigheid lijkt te duren. Je handen vinden mijn gezicht, mijn haar en glijden langzaam over mijn rug naar beneden.

Ik knoop je hemd los en kus elk stukje huid dat wordt ontbloot. Je drukt je hoofd in de kussens en ademt diep in en uit. Mijn vingertoppen gaan over je naakte bovenlijf, je navel, je tepels en je behaarde borst. Ik duw je arm zachtjes omhoog en snuif je heerlijke mannelijkheid op. Je ruikt zo lekker. Ik word wild van je geur en het voelen van je naakte huid. Je kust me opnieuw en je handen glijden over mijn hals naar beneden. Je hand raakt de bovenkant van mijn jurkje en je trekt het zachtjes naar beneden zodat mijn borsten, die perfect in jouw sterke handen passen, worden ontbloot. Bij elke aanraking wil ik meer. Mijn hart gaat als een gek tekeer en ik kan mijn ademhaling niet meer controleren. Ik schuif een beetje naar boven. Mijn borsten verlangen naar jouw sensuele lippen. Plagend speelt je mond rond mijn harde tepels. Ik brand vanbinnen en fluister dat je lekker bent. Wanneer je je tong langzaam over mijn tepels laat glijden voel ik het beneden intens tintelen. Ik voel vocht je wegslippen tussen mijn dijen. Ik krom mijn rug en er ontsnapt een stille kreun uit mijn mond. Ik voel je lichtjes glimlachen. Je hoeft niet eens te vragen of ik het lekker vind. Je weet dat je me gek maakt.

Mijn handen glijden over je heerlijke mannelijke lijf naar beneden. Terwijl je mond de mijne weer beroert open je je broek en mijn vingers glippen er achteraan tussen. Ik voel aan je ronde zachte kontje en duw je daarna voorzichtig maar vastberaden op je rug. Ik wil je hier en nu uitgebreid verwennen. Ik trek je broek en je kousen uit. Ik zie je nu volledig naakt. Mijn adem stokt bijna. Je lichaam is prachtig. Exact zoals in mijn dromen. Het is onweerstaanbaar je nog een keer hartstochtelijk te kussen. Hoe vaker we kussen, hoe passioneler het wordt. Ik krijg maar niet genoeg van je heerlijke lippen en je tong die mij naar een andere wereld lijkt te brengen. Je handen grijpen onder mijn jurkje en trekken mijn onderbroek uit. Dronken van verlangen laat ik me weer naar beneden glijden en focus ik me op je onderbuik. Je vingers gaan door mijn haren.

Tergend traag lik ik rondjes rond je navel terwijl mijn vingertoppen je bovenlijf verkennen. Je ademt zwaar en ik voel je handen naast je op bed vallen. Je ontspant volledig. Je weet wat er zal komen. Mijn tong volgt de haartjes vanaf je navel naar beneden en mijn handen hebben de zachte binnenkant van je dijen gevonden. Mijn lippen raken de bovenkant van je gezwollen eikel die al nattigheid heeft achtergelaten op je onderbuik. Ik lik het op, proef je zoute vocht en kreun zachtjes. Ik laat mijn vingers amper voelbaar glijden van je eikel over de hele lengte van je penis en masseer je grote strakke ballen. Je stijve penis trekt enkele keren samen en wordt nog groter dan hij al was. Ik hoor je zwaar ademen en ik voel me beneden tintelen en natter worden.

Ik trek mijn jurkje op en plaats mijn knieën links en rechts van je middel. Terwijl we opnieuw kussen en jij mijn borsten langzaam kneedt, laat ik zonder verwittiging je harde pik diep in mijn natte poes glijden. Een lange kreun ontsnapt uit je mond en ik krijg nog meer zin in je. Ik houd ervan als mannen kreunen. Ik fluister je naam in je oor en laat je bekken sensueel op en neer gaan, zodat je geile harde eikel de hele binnenkant van mijn vagina masseert.

Ik kijk je aan. Je ademt in schokjes door je mond en je fronst je wenkbrauwen van genot. Je blauwe ogen boren diep in de mijne. Ik heb enorme zin om je urenlang te plagen tot je het niet langer meer houden kan… Laat me binnen in jouw stoutste fantasieën en laat me weten hoe dit verhaal moet eindigen. Ik wacht in spanning op je antwoord.

Victoria

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *