Hete duinen

()

Het is een hete zomerdag in augustus. Ik heb thuis al mijn spullen al bij elkaar gevist voor een mooie, zonnige dag naar het strand. Ik trek mijn wit, zomers jurkje aan en pak mijn schoenen. Als ik klaar ben om de deur uit te gaan, pak ik mijn tas en mijn sleutels en stap de voordeur uit. Ik voel de warme zonnestralen al op mijn licht gebruinde huid, en ik voel mijn huid al opwarmen. Ik stap op mijn fiets en rij richting het strand. Eenmaal aangekomen begin ik aan de tocht richting het strand. De strandopgang is namelijk nogal lang.

Eenmaal boven in de duinen aangekomen, voel ik het zweet al langs mijn borsten sijpelen. Ik heb het bloedheet en kan niet wachten om lekker te gaan liggen en mij te ontdoen van de kleding die ik aan heb. Eerst zal ik nog moeten zoeken naar een goed plekje. Ik kijk om me heen en zie geen andere mensen. Snel sluip ik de duinen in, die je eigenlijk niet mag betreden, maar ik vind het heerlijk om ergens afgelegen in mijn eentje te zonnen. Ik wandel door het helmgras en stuit op een perfecte plek. Een grote zandkuil, afgelegen van de strandopgang. Ik zet mijn spullen neer en leg mijn tweepersoonshanddoek neer. Ik trek al mijn kleding uit en plof neer op mijn handdoek. Uit mijn koeltas pak ik een flesje wijn, die heerlijk gekoeld is, en uit mijn tas een glas en een boek. Ik begin te lezen en krijg het al snel warmer van het verhaal.

Ik fantaseer over mijn eigen seksleven. De laatste keer samen met een man is nogal lang geleden en door het warme, zomerse weer ben ik al dagenlang hitsig. Hoe lekker zou het zijn om weer even aangeraakt te worden door een paar grote, zachte, mannelijke handen. Van mijn stoute gedachten krijg ik het nog warmer dan ik al ben en ik streel zachtjes mijn borsten. Door het zweet glijden mijn vingers gemakkelijk over mijn tepels, en deze worden al snel hard. Mijn borsten zijn niet heel groot, maar mogen er zeker zijn. Ik masseer ze en neem mijn tepels tussen duim en wijsvinger. Ik voel al een kriebel daar beneden, waardoor ik het nog warmer krijg. Langzaam streel ik met een hand naar beneden, langs mijn buik, richting mijn dijen. Ik kietel zachtjes aan de binnenkant van mijn bovenbenen en streel langzaam richting mijn kloppende clit. Zodra ik mijn kutje aanraak, voel ik hoe nat het is, en niet van het zweet. Ik masseer langzaam met twee vingers over mijn natte clit en fantaseer hoe het zou zijn als dit door een heerlijke vent gedaan zou worden.

Ik ben al even bezig als ik het gevoel krijg dat ik bekeken word. Ik kijk op en zie een man staan. Een lange, licht rossige, gespierde man bekijkt hoe ik mij streel. Ik schrik ervan en stop direct. Beschaamd kom ik overeind en blozend verontschuldig ik mij. De man glimlacht naar me en komt als een roofdier op me afgelopen. Zijn verschijning zorgt voor een kriebel in mijn onderbuik en mijn ademhaling versnelt. “Laat mij je niet tegenhouden”, zegt de man met een hese, duidelijk opgewonden, stem. “Mijn naam is James, en met wie heb ik het genoegen?”

“Uhm.” Ik stotter door zijn sexy verschijning en zijn ongelooflijk sexy stem. “Ik huh, mijn naam is Lucia.” Hij glimlacht. “Zo Lucia, mag ik dan jouw Romeo zijn?” Ik ben zo verward dat ik niet eens doorheb dat hij al bij mijn handdoek is. Hij staat voor me en ik kan zien hoe groot hij daadwerkelijk is. Ik bekijk hem van top tot teen. Zijn haar is krullerig en warrig en zijn gezicht heeft een roze blos van de warmte, of misschien wel van het tafereel dat hij zojuist mocht aanschouwen. “Wil jij mijn Romeo zijn dan?” vraag ik uitdagend. Ik kijk hem aan met hete, vragende ogen. Hij lacht en ziet het als bevestiging dat hij zich bij me mag voegen. Hij trekt zijn shirt uit en zijn schoenen. Ik bekijk hem nog een keer van top tot teen, en als hij zijn broek uittrekt, zie ik al dat er een enorme bobbel in zijn boxershort zit.

“Dat ziet er lekker uit hè?” vraagt hij, en ik voel me alweer betrapt. Hij moet lachen en hij ploft naast mij neer op de grote handdoek. Hij kijkt me vragend aan en ik knik. Zijn hand streelt mijn wang en hij woelt door mijn haren. “Zo’n warme dag als vandaag maakt veel los in een mens, is het niet?” vraagt James. Ik knik toestemmend en er ontsnapt een kreun als hij met zijn hand langs mijn nek naar mijn borsten glijdt. “Hm…dat vind je wel lekker hè?” Hij masseert mijn borsten en hij speelt met mijn tepels. Ik ben zo ontzettend geil en mijn onderkant begint te kloppen van verlangen.

Ik laat James zijn gang gaan en ga langzaam achterover liggen. Ik geef hem toestemming om te doen wat hij wil en om mij te verwennen. Hij streelt verder naar beneden richting mijn dijen. Hij streelt mijn benen en strijkt daarbij af en toe zacht langs mijn natte kutje. Ik kreun van verlangen en smeek hem of hij mij wil aanraken. Hij streelt langs mijn clitje met twee vingers en met zijn andere hand speelt hij met zijn tepels. Door mijn eigen voorwerk en dit enorme gevoel van verlangen duurt het niet lang voor mijn orgasme omhoog borrelt. Ik voel de druk tussen mijn benen opbouwen, en wanneer hij nog eens een vinger in mij brengt om mijn G-spot te stimuleren, ontplof ik. Een enorm orgasme verspreidt zich door mijn lichaam. Mijn benen trillen en ik voel mijn kutje samenspannen. Ik kreun zo hard dat ik blij ben dat ik afgelegen lig.

Terwijl ik op adem kom, trekt James zijn boxer uit. Ik kijk met grote ogen naar zijn enorme, harde lul. Hij legt zijn hand eromheen en begint langzaam te bewegen. Ik zie hoe hij geniet van zijn eigen aanraking en mijn verlangen om hem te verwennen wordt groter. Ik kom overeind en ik duw hem achterover op het kleed. Ik ga op hem zitten en rijdt langzaam met mijn natte kut over zijn harde pik heen. Ik wil weten hoe hij proeft. Ik zoen zijn lippen en duw mijn tong bij hem naar binnen. Hij zoent me terug en streelt mijn billen met zijn handen. “Je maakt me gek met je natte kutje”, fluistert hij in mijn oor en een rilling trekt over mijn lichaam. Ik voel de warme zon en zijn handen overal op mijn lijf. Ik zoen zijn nek, en kruip langzaam naar beneden. Aangekomen bij zijn lekkere, harde pik, sluit ik mijn mond om zijn eikel en neem hem langzaam helemaal in mijn mond.

Een grommende kreun ontsnapt uit zijn keel en zijn ogen zijn dicht. Ik zuig steeds sneller aan zijn harde pik en neem hem zo diep in mijn keel dat zijn hele pik in mijn mond verdwijnt. Ik ga door en door, tot hij mij bij mijn haar vastpakt en mijn hoofd omhoog trekt. Hij kijkt me bloedgeil aan en een kriebel trekt door mijn onderbuik. Terwijl hij mij aan mijn haar vasthoudt, trekt hij me omhoog en zoent me. Hij pakt met een hand zijn pik vast en zet deze tegen mijn ingang. Met een stoot verdwijnt zijn harde pik in mijn natte, kloppende kutje. Ik kreun en laat me op zijn borst vallen. Hij begint te stoten, steeds harder, en wat voelt het goed. Zijn harde pik stoot tegen mijn G-spot aan en ik kan niets anders dan kreunen. Hij trekt harder aan mijn haren.

“Dat vind je geil hè, vies meisje?” gromt hij hees in mijn oor, terwijl hij nog harder stoot. Ik kreun harder, bevestigend, en laat alles wat hij met me doet toe. Dan haalt hij zijn pik uit me en gooit me van hem af op het kleed. Hij legt me op mijn buik en trekt mijn billen in de lucht. In een stoot duwt hij zijn harde pik weer in mijn kutje. Doggy is mijn favoriete standje en het meest gevoelige, dus ik kreun het uit. Dan doet hij iets onverwachts, maar niet onwelkom. Hij duwt zijn duim in mijn anus en begint nog harder te stoten. Ik ga met mijn hand naar mijn clit toe en begin mezelf te strelen. Ik streel steeds sneller, terwijl hij ritmisch in mijn natte kutje stoot. Ik voel zijn pik tegen mijn G-spot en mijn vingers over mijn clitje strelen. Het orgasme begint alweer te borrelen en mijn lichaam trekt zich samen.

“Kom maar, vies meisje”, gromt hij terwijl hij zijn stoten versnelt. Dit laatste zetje doet mij exploderen. Ik kreun het uit terwijl mijn natte, hete kutje om zijn lul samentrekt. Ik voel het pulseren daar beneden en het duurt niet lang voor James zijn warme zaad in mij spuit. Hij stoot nog een keer hard en grommend komt hij klaar. Wanneer hij zijn pik uit mijn hete kutje haalt, voel ik het zaad langs mijn kutje naar buiten stromen.

We vallen buiten adem naast elkaar op het kleed en kijken elkaar aan. We moeten lachen en geven elkaar een zoen. “Zo, dat was wel een avontuur, vond je niet?” vraag ik hem met onschuldige ogen. “Ik ben blij dat ik heb mogen aanschouwen hoe jij met jezelf aan het spelen was, en ik je daarbij heb mogen helpen”, zegt hij lachend. Ik pak de fles wijn en samen drinken we deze leeg. En tot laat in de avond hebben we nog flink wat orgasmes geproduceerd bij elkaar.

Dorien

Graag uw hartenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs, My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *