Nordic Walking met David

()

Het is prachtig voorjaarsweer, de zon schijnt mijn slaapkamer binnen en raakt met haar stralen mijn naakte lijf. Dit is een heerlijke manier van wakker worden en een goede start maken voor een stevige Nordic Walking training. Vandaag heb ik afgesproken om met mijn vrienden van de wandelgroep te gaan trainen. Vlak bij mijn huis is een pad dat naar de bossen loopt en ik prijs me gelukkig dat ik binnen de kortst mogelijke keren midden in de natuur ben.

Mijn naam is David, ik ben 35 jaar en door mijn drukke baan nog steeds vrijgezel. Ik doe een nieuwe strakke gifgroene hardloop singlet aan en daaronder een slip in het model van een tok, die mijn billen vrij laten maar mijn geslacht een heel goede ondersteuning geven. Daarover doe ik een zomer sportlegging aan die heel erg dun is, zodat ik het er niet te warm door krijg. De stof is heel glad zodat mijn binnenbenen niet tegen elkaar schuren. Het is een nieuwe legging die ik net online heb gekocht en de heerlijke eigenschap bezit dat deze enigszins doorschijnend is. Ik ben benieuwd hoe de vaste groep dames van de club waarmee ik train, mijn nieuwe kleren zullen vinden als wij zo straks samen de bossen in gaan. De singlet is lekker strak en lang, zodat deze gemakkelijk mijn billen kan bedekken.

Ik heb deze sexy uitrusting speciaal aangeschaft omdat één van de dames een tijdje geleden een flitsend pakje heeft gekocht uit China en zij als het ware het startsein heeft gegeven voor de groep tot het kopen van zeer uitdagende looptenues. Als we zo samen bij elkaar staan, lijkt het of de dames zo uit een modeshow zijn gestapt. Ik raak niet uitgekeken op alle heerlijkheden van de meisjes door hun geraffineerde kleding en vaak moet ik snel iets wegwerken wat in erectie staat.

Een van de meisjes die Petra heet, heeft een paar weken geleden een paars-roze legging geleverd gekregen, die heel strak haar onderlichaam omsluit en zodoende een paar prachtige billen laten zien en als ze zich omdraait, zie je ook de mooie aftekening van haar geproportioneerde lipjes. Om dit te vervolmaken, heeft ze ook nog een fraai decolleté, waar haar borsten op een werkelijk schitterende wijze zijn geëtaleerd. Ik raak hier helemaal opgewonden van en iedereen heeft dit in de gaten dat ik helemaal in onbalans raak.

De dames hebben heel goed in de gaten dat ik tijdens de trainingen, mateloos opgewonden wordt en ze doen het er gewoon om, gezien de onderlinge communicatie die ze onderling bezigen als ze denken dat ik ze niet kan horen. Het is gewoon een heel leuk spel van hen tegen twee heren van de vaste loopgroep. Als de meisjes met nieuwe kleding komen, moeten ze als eerste aan de twee mannen geshowd worden en moeten we ook enthousiaste kreten slaan van bewondering.

Op mijn beurt wil ik ze ook eens terugpakken met dat sexy pak van mij. Ik ben van nature exhibitionistisch en het lijkt me fantastisch om hen met mijn lichaam eens lekker op te winden. We trainen drie keer in de week en hebben allemaal een goed figuur door het sporten en met de mooie outfits worden we door bijna iedereen nagekeken. We komen vaak wielrenners en fietscrossers tegen die ons met een behoorlijke snelheid passeren en als ze te lang achterom kijken doordat ze afgeleid zijn, is het wel eens gebeurd dat er bijna iemand een weiland in schiet.

Ik voel met mijn oude kleding dat ik een beetje uit de toon val en dat is de reden dat ik ook nieuwe kleren heb gekocht waarin mijn lichaam zich helemaal aftekent. De meeste meisjes hebben hun kleding in China gekocht en daarom heb ik ook op de site menig uurtje doorgebracht om tot een juiste keuze te komen. Voor mijn vriend Peter die ook bij de groep hoort, heb ik ook een set gekocht zonder dat hij weet dat de legging transparant is. Hij mag deze volgende keer dragen als hij niet hoeft te werken. Ik moet Peter wel op de hoogte houden via de app of de dames onze pakken mooi vinden.

Aangekomen op de afgesproken plek in het bos word ik verwelkomd door mijn vriendinnen en gecomplimenteerd met mijn nieuwe kleding. Ik draai gelijk een rondje om hen lekker aan hun trekken te laten komen. Ik sta expres in het zonnetje zodat de huid van mijn benen dwars door de hardlooplegging heen schijnt. Ik heb mijn singlet net genoeg omhoog getrokken dat de aanzet van mijn billen te zien is. Een paar dames loopt stiekem een rondje om mij heen om te kijken of ze nog meer kunnen waarnemen, omdat ze vermoeden dat ik geen slip draag.

Ze weten nog niet wat mijn plannetje is als we dadelijk over de zandduinen gaan lopen. Ik zie Leonie en Anna met elkaar praten, terwijl hun ogen naar mijn onderlichaam gericht zijn. Carla onze leidster zegt op dit moment dat we nu onze Nordic Walking stokken aan moeten doen omdat we gaan vertrekken. Het eerste stuk lopen we warm en vandaag is het heerlijk weer met temperaturen van rond de 20 graden.

Als we bij de zandduinen zijn aangekomen gaan we rek en strek oefeningen doen, schuift mijn singlet ineens iets omhoog omdat ik expres in de zon sta en schijnen mijn billen dwars door mij legging heen. Ik zie de meisjes een veelbetekenende blik elkaar toewerpen. Mijn “Erotica String” uit China, schijnt door mijn legging heen en ik heb ogenschijnlijk niets in de gaten dat ze dankzij dit broekje een stuk van mijn malse ronde billen kunnen zien. Tijdens het rekken en strekken is het onrustig in de groep en inwendig lach ik me helemaal rot dat de dames op hun beurt nu eens lekker opgewonden worden.

Op een gegeven moment moeten we helemaal voorover buigen en trek ik stiekem mijn singlet zo omhoog dat iedereen mijn blote billen door de legging kan zien. Ik doe net of ik heel geconcentreerd naar onze trainster luister. De dames hebben echter totaal geen gehoor meer voor haar en plotseling klapt ze in haar handen en vraagt of er iets aan de hand is. Leonie ons brutaaltje, neemt gelijk het woord en zegt tegen Carla dat ik de oorzaak van de onrust ben. Ik kijk iedereen met een gezicht aan of ik me van geen kwaad bewust ben.

Leonie wijst nu naar mijn billen en zegt dat deze dwars door mijn legging schijnen en dat ze het vermoeden hebben dat ik geen slip aan heb. Aan de andere kant is dat ook weer niet, mogelijk zegt ze, omdat ze mijn penis niet aan de voorkant door mijn dunne legging zien. Ik neem nu het woord en vertel dat ik nieuwe kleding heb besteld en dat dit een onderbroekje is die de billen vrij laat zodat het lijkt dat ik niets onder de legging aan heb.

Dames zeg ik; “Ik doe dit om jullie een keer terug te pakken om jullie buitengewoon sexy outfits die jullie altijd aan hebben en waar ik elke keer mateloos opgewonden door raak.” De meisjes beginnen te lachen en Leonie loopt op mij toe en vraagt of ze de Jock mogen zien. Ik vind dat geen probleem omdat we in dit gedeelte van de bossen nooit mensen tegenkomen. Als jullie voor de zekerheid een kring om mij heen willen maken, is het goed. De meisjes gaan om mij heen staan en dan trek ik mijn legging helemaal uit en de kreten van enthousiasme zijn niet van de lucht. De Jock aan de voorkant sluit prachtig om mijn penis en ballen waarbij de twee linten mooi uit bij mijn taille, onder mijn billen geknoopt is. De meisjes willen allemaal met mijn Jock op de foto en om mijn privacy te waarborgen is alleen de Jock het gedeelte wat op de foto komt.

Iedereen is door de jaren heen heel erg vrij tegen elkaar en als we wedstrijden hebben en na afloop moeten douchen, is het gewoon dat we dit gezamenlijk doen. Peter en ik wachten altijd speciaal op de meisjes tot ze ook naar de badruimte komen, omdat wij beiden als exhibitionist dit een ultiem moment van genot vinden als de dames naar ons kijken. Door de vrije omgang kennen de dames onze lichamen heel goed en worden Peter en ik ook vaak bloot aangehaald omdat ze daar gewoon behoefte aan hebben. Het is een genot om dan hun heerlijke borsten tegen je aan te voelen en vaak masturberen mijn vriendinnen tegen mij aan als het hun soms te veel wordt. Alles blijft binnen de club en zodoende is het een stille afspraak dat alle dames zich graag laten likken. Er wordt verder niet geneukt in de groep.

De meisjes zijn nog niet helemaal tevreden nu ze mijn broekje zien en iedereen moet even voelen hoe mooi de Jock aan de voorkant aansluit over mijn geslacht. Ik moet de Jock daarna op hun verzoek uitdoen en nu helemaal naakt met de hele groep op de foto gaan. Hier geniet ik zo van dat ik iedereen uit dankbaarheid in mijn blootje afloop om ze te knuffelen en drie kussen te geven. Ik heb door dit gebeuren wel een enorme erectie gekregen en op deze manier kan ik me niet weer aankleden in het looptenue. Leonie biedt als vrijgezelle dame enthousiast aan om mij daar van af te helpen, omdat zij zeker weet dat mijn Jock niet meer past.

De meisjes roepen als een koor dat ze mij moet opeten. Ze laat zich niet kennen, gooit wat water uit een drinkfles over mijn penis zodat deze lekker schoon en fris is en grijpt mij vervolgens bij mijn billen. Ze neemt nu mijn penis in de mond en begint mij uitgebreid te pijpen. Langzaam maar zeker glijdt hij steeds dieper naar binnen totdat ik voel dat hij in haar keel glijdt. Ik heb zoiets intens nog nooit beleefd en vooral dat ze gewoon door gaat als ik haar waarschuw dat ik ga komen. Leonie zuigt alleen maar krachtiger en laat me klaarkomen in haar mond en onder luid applaus van de meisjes laat ze zien dat haar mond vol is met mijn zaad en slikt demonstratief dit kostelijke vocht door.

Ik vertel na de fotosessie om de verrassing er in te houden, niet tegen de meisjes dat Peter die er vandaag niet bij is door zijn werk dat ik ook voor hem zo’n legging en shirt heb gekocht. Ik ga hem deze geven, zonder te zeggen dat de legging doorschijnend is. Ik denk dat de dames volgende week weer een feestje zullen hebben, omdat ze nog niet weten van de transparante legging en dat de billen van Peter nog iets ronder en malser zijn dan die van mij.

David

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *