Een gezellige avond met vriendinnen

()

Ik werd gebeld door mijn vriendin Marjo. Ze vroeg of ik volgende week woensdag druk was. “Hoezo?”, vroeg ik. “Dan wil ik je graag uitnodigen”. Begon ze. “O, en waarvoor?”. Vroeg ik nieuwsgierig. “Ik ga voor mijn vriendinnen een leuke avond thuis organiseren. Ik heb een afspraak gemaakt met een vrouw die ons het allerlaatste nieuws met betrekking tot speeltjes komt tonen.” Fluisterde ze geheimzinnig. “Joh”, zei ik. “Ja, dat leek me een keer leuk. Een moderne Tupperware-avond alleen voor meiden. Er is geen koopverplichting en ik denk dat het best leuk gaat worden”. Ik keek in mijn agenda en zag dat mijn vriend de hele avond weg was om met zijn vrienden te gaan stappen. Waarom ook niet, dacht ik. “Noteer mij maar als deelneemster “, zei ik tegen Marjo. “O, dat is leuk, ik zit met jou erbij al aan de tien meiden die komen”.

’s Avonds in bed lag ik nog even te denken aan de uitnodiging van Marjo. Het was al een hele tijd geleden dat ik voor het laatst met een speeltje was bezig geweest. Vroeger deed ik het wel, maar nadat ik mijn vriend had leren kennen was dat gestopt. Mijn vriend hield daar niet zo van omdat hij de speeltjes als concurrent van hem zelf zag. En als ik heel eerlijk ben, kwam ik samen met hem niet zo vaak aan mijn trekken. Vroeger lukte dat met de speeltjes beter! Ik was benieuwd wat er allemaal te zien zou zijn.

De week vloog om en woensdagmorgen had ik roostervrij. Ik sliep eerst eens lekker uit, terwijl mijn vriend al vroeg naar zijn werk ging. Daarna nam ik uitgebreid de tijd om mijzelf te verwennen. Met het vooruitzicht van een leuke avond was ik al vroeg lekker geil. Het lukte supersnel om mijzelf klaar te vingeren en in geen tijd was ik driemaal klaargekomen. Ik kroop lekker lang onder de douche en maakte zorgvuldig mijn kruis goed glad door alle haartjes te verwijderen. Dat voelde weer een stuk beter. Ik besloot een combinatie van een rok en trui aan te trekken. Daaronder trok ik mooie paarse lingerie aan en een zwarte open kruis panty. Het voelde goed om in spannende lingerie rond te lopen en gaf mij een stuk zelfvertrouwen.

Ik besloot de stad in te gaan om eens lekker te gaan winkelen. Het was gezellig druk in de stad en ik scoorde een mooie nieuwe jas, een paar mooie zwarte pumps en nog een leuke paarse string met open kruis. Ook lunchte ik uitgebreid en genoot van mijn vrije dag. Eenmaal thuis maakte ik het avondeten klaar en toen mijn vriend van zijn werk thuis kwam bleek mijn timing perfect te zijn geweest. Hij kon zo aanvallen. Na de afwas verdween hij richting badkamer om zich op te knappen.

Een half uurtje later kwam hij fris en fruitig naar beneden. Hij gaf aan dat hij waarschijnlijk pas laat thuis zou komen omdat ze zouden gaan snookeren. “Geen punt”, zei ik. “Ik ga vanavond op bezoek bij Marjo.” Bromde ik. “O, doe ze de groeten van mij,” zei hij. “Dat zal ik doen”, lachte ik. Ik wist dat hij stiekem eigenlijk wel een oogje had op Marjo.

Toen hij was vertrokken liep ik nog even naar boven. Ik besloot om mijn paarse slipje om te ruilen voor het nieuw gekochte exemplaar. Dat stond best leuk onder dat open kruis panty. Na een lekker luchtje te hebben opgedaan en mijn make-up te hebben gecontroleerd reed ik naar Marjo. Ik belde aan en werd direct door haar ontvangen. “Hoi, kom maar gauw binnen, de andere meiden zijn er al.”

Ik liep de huiskamer in en zag een hele club meiden zitten. Ze zagen er stuk voor stuk leuk uit en ik zou ze zo maar als vriendinnen kunnen benoemen. Ik nam plaats naast een vrouw die zich Carla noemde en er ook verschrikkelijk leuk uit zag in haar strakke truitje en minirok. Marjo stelde de andere dames aan mij voor. Ik had heel lang terug wel eens gedacht dat ik lesbisch was, maar in de loop van de tijd was die gedachte naar de achtergrond verdwenen. Wel kon ik nog steeds enthousiast worden als ik een leuke vrouw zag.

Na de eerste kop koffie was het ijs al snel gebroken. Er werd eigenlijk alleen maar over seks door de dames gesproken. Ik vond het heerlijk om weer eens een keer als meiden onder elkaar te kunnen kletsen. Toen de demonstratrice aanbelde en met haar tassen naar binnen kwam, had iedereen het hoogste woord. De vrouw pakte haar tassen uit en zette verschillende speeltjes op de salontafel neer.

Toen de tweede kop koffie was gedronken kreeg ze het woord. Ze vroeg aan de aanwezigen wie van hen een of meer speeltjes bezat. Ik stond er van te kijken dat er geen dames waren, die er geen hadden. “En wie maakt er regelmatig gebruik van?”, vroeg ze. Ik keek rond en zag dat nagenoeg iedereen zijn hand op stak. “Ik niet”, antwoordde ik. Al gauw kwam de mogelijkheid om uit te leggen waarom ik mijn speeltjes niet meer gebruikte. De dames gaven hun mening over het gedrag van mijn vriend. “Je hebt er toch recht op om zo vaak als je wilt klaar te komen, daar heeft hij toch niets over te zeggen”. Ik gaf vervolgens aan dat hij mijn speeltjes als concurrent beschouwde.

“En kom jij dan wel voldoende aan je trekken?”, vroeg een van de meiden. “Nou, dat zou best wat beter kunnen”, zei ik. De demonstratrice liet mij vervolgens een luchtdrukvibrator zien en zei: “Met deze extra vriend kun je zorgen dat je niets te kort komt.” Kwam ze zelfzeker tussen. “O, die ken ik”, riep een van de meiden. “Dat is echt mijn favoriet. Die moet je echt eens uitproberen.” Ondertussen kwam Marjo langs met een dienblad vol glazen wijn. De demonstratrice ging door met het uitleggen wat de speeltjes allemaal deden. Ik zat in gedachten nog steeds in tweestrijd. Waarom zou ik toegeven aan mijn vriend ’s verlangen en mijzelf te kort doen. Na het tweede glas wijn kwam ik los en begon ik van binnen te borrelen.

Plotseling vroeg ik aan de demonstratrice: “Mag ik die luchtdrukvibrator eens even uitproberen?”. Vroeg ik een beetje timide. “Natuurlijk mag dat”, zei ze, “We zijn hier tenslotte als meiden onder elkaar dus geen probleem”. Ze overhandigde mij de vibrator en zette hem op de zachtste stand voor mij aan. Ze wees op de knopjes en maakte mij duidelijk hoe ik hem harder kon zetten. Ik dook onderuit op de bank en tilde mijn rokje een stuk op, spreidde mijn benen en zocht met de kop van de vibrator naar mijn clit die vrij bereikbaar was door het open kruis panty en string. Toen de vibrator met een zuigend geluid mijn clit naar binnen zoog, dacht ik dat ik gek werd. Ik wist niet wat mij overkwam, maar ik kon onmogelijk stoppen. De andere aanwezigen zagen wat er gebeurde en moedigden mij allemaal aan. Ik had de aandacht van de gehele groep.

Het duurde maar even voordat ik luid gillend lag klaar te komen midden tussen de andere meiden die het, maar wat leuk vonden om mij te zien klaarkomen. En goed voorbeeld deed goed volgen. Ik zag dat verschillende aanwezigen een vibrator pakten en deze op zichzelf en elkaar gingen uitproberen. Wat begon als een zoet avondje liep hierna compleet uit de hand. Ik zag overal meiden half gekleed en sommige compleet naakt aan de slag gaan. Plotseling kwam Carla gewapend met een flinke dildo mijn kant op. “Zo, en nu even genieten”, riep ze. Ze bukte voor me en begon mij met haar tong heerlijk te verwennen. Ik werd gek van alle opgekropte lust die in mij werd opgeroepen. Na even was het tijd om de forse dildo te gaan ontvangen.

Er kwamen nog een paar meiden naast mij zitten en gezamenlijk zorgden ze er voor dat ik een ongelooflijke avond meemaakte. Ik kocht naast de luchtdrukvibrator nog twee speeltjes die mij wel leuk leken. De presentatrice had een geweldige avond qua omzet. Iedere aanwezige ging met een tasje vol nieuwe dingen naar huis. Ik bedankte Marjo voor de gezellige avond en haastte mij naar huis. Daar legde ik mijn nieuwe vriendjes discreet weg in mijn nachtkastje en deed snel mijn kleren uit. Omdat mijn vriend nog weg was haalde ik snel de luchtdrukvibrator uit mijn kastje en dook in bed. Toen ik voor de zoveelste keer klaar lag te komen stond ineens mijn vriend in de slaapkamer. Ik had hem niet horen binnenkomen. Hij had gezellig geborreld en was in een uiterst goed humeur. Hij werd opgewonden van mijn spel en onmiddellijk ontving ik die avond ook nog een echte lul. Ik vertelde hem wat ik die avond had meegemaakt en hij werd daar enorm geil van. Niet een maar liefst drie keer werd ik die avond door hem genomen. “Je mag vanaf nu zoveel spelen als je wilt als ik maar mag kijken en je daarna mag verwennen.” Dat klonk mij als muziek in de oren. Zo was mijn vriendin er de oorzaak van dat mijn seksleven een flinke boost kreeg.

Britt

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *