Date night

()

“Lig je lekker?” Vraag ik met de liefste stem die ik in huis heb. Een tikkeltje zenuwachtig kijkt hij me aan en ik schenk hem een vertrouwde lach, in de hoop dat hij zich iets weet te ontspannen. Sinds kort is het iedere maand minstens één keer date night. Date night klinkt alsof we de deur uitgaan, maar in werkelijkheid is het een avond waarop we eens uitgebreid de tijd voor elkaar nemen. Dit in tegenstelling tot de vroege ochtenden of juist late avonden waarin we het moeten hebben van vluggertjes. Die overigens niet onderdoen voor een uitgebreide sekspartij, maar dat terzijde. In het kader van ‘uitgebreid tijd voor elkaar nemen’, trek ik de knopen in de touwen rond zijn polsen nog eens extra aan en zeg: “Ik beloof je dat er niets geks gaat gebeuren.” In zijn ogen zie ik verandering, alsof mijn woorden hem ergens op de achtergrond geruststellen en ik plant een hevige zoen op zijn lippen.

“Ik vertrouw je”, zegt hij met een schorre stem. Hij gaat iets rechter zitten en legt zijn benen uit elkaar. “Enkels zijn niet nodig, toch?” “Enkels zijn niet nodig”, lach ik terug. Ik moet toegeven dat dit beeld van hem, overgeleverd aan mij, me aardig warm weet te krijgen. Zijn diepbruine haren zijn nog nat van het douchen en hier en daar lopen er nog wat kleine druppeltjes over zijn huid. Hij is naakt en zoals altijd een lust voor het oog. Zodra hij naar me lacht, vormen er kleine rimpeltjes rond zijn mondhoeken en ogen. Het zijn de kleine rimpeltjes die mij het meest doen smelten.

Opnieuw begin ik hem te zoenen, uitgebreider deze keer. Onze tongen doen een of andere gezamenlijke slow dance en de spanning weet zich al aardig op te bouwen. Mijn handen glijden over zijn lichaam en knijpen hier en daar wat speels. Soms kreunt hij, maar we zijn voornamelijk verstrengeld in onze intieme kus. Wanneer we loslaten, bestuderen zijn ogen mijn gezicht. Alsof ze op zoek zijn naar een bepaalde uitdrukking. Ik ga iets naar achteren, om hem een beter beeld te geven. Nonchalant kijk ik dan naar beneden, naar mijn beha. Voorzichtig plaats ik mijn vingertoppen langs het kant en streel er zacht over. “Hm…, je hebt geen idee hoe graag ik je nu zou aanraken,” gromt hij.

Ik lach tevreden en doe er nog een schepje bovenop door mijn hand onder mijn beha te laten glijden. Ik kreun en sluit mijn vingers zacht rond mijn tepel. Hij kan het niet goed zien, maar uit zijn reactie kan ik opmaken dat hij donders goed weet waar ik mee bezig ben. “Dit is een straf, je weet dat ik die borsten van je nooit kan weerstaan,” zegt hij met zijn kiezen op elkaar. Op mijn rug peuter ik mijn beha los en laat hem dan zo charmant mogelijk naast me op bed vallen. Walters ogen worden groter en hij bijt verlangend op zijn onderlip. Ik begin voor zijn neus uitgebreid met mijn borsten te spelen. Dit moet een ware marteling voor hem zijn, omdat dit is wat hij het liefste doet.

“Shit, wat een uitzicht! Kom eens wat dichterbij?” Ik lach, maar negeer zijn voorstel. “Please? Laat me heel even van je tepel proeven,” smeekt hij. “Welke tepel?”, zeg ik plagend. “Bedoel je deze?” Ik maak mijn vinger vochtig en begin rondjes langs mijn tepel te draaien. De wanhoop in zijn ogen heeft een opwindend effect en zodra ik speels aan mijn tepel begin te trekken, hoor ik hem smeken. “Volgende keer misschien”, lach ik. “Doe maar alsof in je gedachten.” Met puppyogen kijkt hij me aan en begint zacht te kreunen zodra ik door ga met masseren. Het gevoel van zijn brandende ogen op mij werkt bijna verslavend. Weten dat hij me wil aanraken, maar dit niet kan, is een gevoel waar ik nooit genoeg van zal krijgen. Ik laat mijn borsten los, druk mijn nagels in zijn bovenbenen en streel speels op en neer. “Hm…”, zegt hij. “Zo maak je me echt gek, weet je dat.”

“Ik weet het”, lach ik. Mijn vingers glijden via zijn knieën naar zijn bovenbenen, langs zijn liezen en dan weer terug naar zijn knieën. Tussen zijn benen groeit hij. Hij is knetter stijf en zijn eikel glinstert van het voorvocht. “Raak me aan”, smeekt hij zacht. Met mijn rechterhand pak ik zijn stijve stevig vast en laat mijn duim over zijn top glijden. Zijn ademhaling versnelt en hij kreunt zacht mee met mijn bewegingen. Met mijn andere hand pak ik zijn ballen en begin ze zorgvuldig te masseren. “Shit, dit is zo lekker. Niet stoppen alsjeblieft.” Even kijk ik naar hem, zijn ogen zijn gesloten en zijn hoofd hangt ontspannen naar achteren. Zijn houding straalt genot uit en ik voel hoe een trots gevoel het van mij overneemt.

Dan begin ik hem af te trekken, steeds een ander tempo, steeds een stevige handdruk. Zijn gekreun wordt steeds luider, steeds aanstekelijker. Om te plagen, laat ik het tempo aflopen. Na enige tijd opent hij zijn ogen en kijkt me lachend aan. “Wat ben je van plan?”, vraagt hij. Ik lach ondeugend, lik mijn vinger nat en laat hem via zijn bovenbenen tussen zijn billen glijden. Zijn ogen zijn vurig, vol spanning. Ik vind zijn achterste en begin voorzichtig druk uit te oefenen. “Shit, voorzichtig,” zegt hij zacht. “Vind je het lekker?”, vraag ik nieuwsgierig “Ja, niet stoppen, ietsje verder,” antwoordt hij.

Voorzichtig laat ik mijn vinger dieper naar binnen glijden. Eerst alleen m’n topje, en dan langs m’n kootjes. Zodra ik begin te bewegen, begint Walter extreem te hijgen. Het touw dat ik zo strak om zijn polsen heb gebonden, bonkt nu steeds harder tegen het hoofdbord van het bed. Holly shit, ik had niet verwacht dat hij zo heftig zou reageren op deze handeling. “Fuck wat is dit lekker! Ga door, ga door!,” hoor ik hem zeggen. Aangemoedigd door zijn stemgeluid zet ik de bewegingen voort. Zijn lichaam kronkelt, alsof hij niet goed weet hoe hij moet ontspannen, maar ik stop niet. Zolang hij niet wil dat ik stop, doe ik dat ook niet. Eigenlijk geeft het best een gevoel van macht. Mijn vinger op een van zijn meest intieme plekken. Zijn gekreun is ondertussen zo luid en duidelijk, zo aanstekelijk dat ik zonder nadenken vol overgave met hem mee kreun. Walter begint te vloeken en smeekt me nog eens om door te gaan. Met mijn vrije hand pak ik zijn stijve vast en begin hem weer zacht af te trekken. Eerst om te proberen, om te zien hoe hij erop reageert. Zodra ik zie dat hij het lekker vindt, voer ik het tempo op.

Ik doe mijn best om de bewegingen van mijn handen gelijk op te laten gaan. Walter, zo hopeloos gek te zien worden, is een van de geilste dingen die ik ooit heb gezien. Tussen mijn benen voel ik hoe mijn slipje vochtig wordt, hoe mijn binnenste verlangend begint te tintelen. Ik kan bijna niet wachten om hem in me te voelen. “God, ik ga komen. Ik ga komen!” Walter begint te grommen, zijn lichaam begint te schokken en om mijn vinger voel ik hoe zijn huid zich af en aan strak trekt. Vloekend weet hij weer op adem te komen, terwijl zijn zaad in grote hoeveelheden over zijn buik golft. Ik kan niet meer wachten, kan mezelf amper beheersen. Ik wil dit gevoel dat hij heeft ook ervaren. Ik pak zijn stijve vast en terwijl de laatste lozing nog over zijn eikel golft, laat ik mezelf over hem heen zakken. Shit, wat een puur genot. Ik plaats mijn vingers tegen mijn clit en begin voorzichtig heen en weer te bewegen, in de hoop dat het niet te gevoelig is voor hem. “Ja, doe maar! Speel met jezelf!”

Op zijn aanmoediging ga ik door, in mijn eigen opzwepende ritme…net zolang tot ik ook mijn orgasme heb bereikt.

Victoria

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *