De fotografieclub

()

Noa en Hugo hebben elkaar leren kennen op de fotografieclub. Ze zijn begin twintig jaar en daarmee een behoorlijk stuk op de weg naar volwassenheid. Sinds drie maanden wonen ze, volkomen gelukkig, samen in een klein appartement boven een winkel. John en Lucia zijn ook lid van de club. Zij zitten met hun leeftijd van rond de veertig, volop in de volwassenheid. Zij wonen aan de rand van hetzelfde dorp als Noa en Hugo in een vrijstaand huis met vier ruime slaapkamers, waarvan er twee een eigen badkamer en wc hebben.

Ondanks het leeftijdsverschil krijgen ze bij de eerste keer dat zij Noa en Hugo ontmoeten direct wederzijdse waardering voor elkaar. De gezamenlijke hobby laat deze waardering rijzen als gist in brooddeeg. Bij sommige foto-opdrachten moeten ze verder weg dan hun dorp. Als het kan, gaan ze daar met zijn vieren in één auto naartoe. Hoewel hun relatie vriendschappelijk is, vinden ze elkaar wel aantrekkelijk. Dit uit zich in de complimenten die ze elkaar geven over hun kleding en uiterlijk. Hugo en Noa jennen elkaar af en toe, in een melige bui, door flauwiteiten te zeggen als: “Volgens mij geil jij een beetje op John.” Of: “Ik zag je wel naar de borsten van Lucia kijken.” Ze weten van elkaar dat dit inderdaad waar is en daar schamen ze zich niet voor. Of Lucia en John die gevoelens over hen ook hebben weten ze niet.

Tijdens een opdracht raken ze in gesprek over boeken met als onderwerp fotografie. John heeft hiervan een grote verzameling vertelt hij en nodigt ze uit om die te komen bekijken. Ze spreken af dat ze zaterdagmiddag bij ze komen en blijven slapen. “Want dan kunnen we een wijntje drinken bij het eten”, is de redenering van Lucia. Noa bereidt zich voor op het weekeinde. Ze trekt een tanga aan, maar de bijpassende bh blijft in de la liggen. Verder trekt ze een short aan die een deel van haar billen vrijlaat. Over haar tietjes, zoals ze die zelf liefkozend noemt, komt een topje. Haar buik verwent hiermee naar bloot verlangende ogen. “Arme John”, is het commentaar van Hugo op haar uiterlijk. “Van mijn tietjes moet ik het niet hebben, dus dan de billen maar.”

“Daar heb je gelijk in. Hoewel ik die tietjes van jou erg mooi en supersexy vind”, geeft Hugo haar een gemeend compliment. “In tegenstelling tot mij moet Lucia het wél hebben van haar dansende kokosnoten. Zie ik er een beetje knap uit, Hugo?” Vraagt Lucia. “Prachtig. Ik kan me nauwelijks beheersen.” Ze lachen samen om hun flauwe grappen. Wanneer ze bij Lucia en John arriveren is direct te zien dat zij ook werk hebben gemaakt van hun uiterlijk. De borsten van Lucia hebben alle ruimte om te bewegen in haar korte jurk met diep decolleté, waaraan duidelijk te zien is dat ook haar bh in de la ligt. Met drie kussen en complimenten over hun uiterlijk begroeten ze elkaar. John en Hugo trekken hun T-shirt uit om zo veel mogelijk van de zon te genieten. Samen beginnen ze aan de voorbereiding van de barbecue. Lucia en Noa staan ze te bekijken.

“Ze zijn beiden zeer verschillend en toch even knap”, merkt Lucia op. “Dat is waar, hoewel John veel zwaarder gebouwd en veel hariger is dan mijn Hugo, wat ik erg aantrekkelijk vind.” Antwoordt Noa. “Gek is dat. Ik vind Hugo juist erg aantrekkelijk omdat hij dat niet heeft”, zegt Lucia. “Je vindt iets wat je niet hebt veel aantrekkelijker. Hugo vindt jouw borsten veel mooier dan de mijne en ik denk dat John de mijne mooier vind dan die van jou, klopt dat?” Lucia moet lachen om de opmerking van Noa. “Verdomd, je hebt gelijk.”

“Hoe zit het met de seks?” vraagt Lucia met een lach op haar gezicht. “Mwah, een beetje eentonig.”

“Hoe bedoel je?”

“Hij vingert mij en ik trek hem af.”

“Niets anders?”

“Ik ben daar wel aan toe, maar of Hugo dat ook is, weet ik niet.”

“Heb je daar al eens met hem over gepraat?”

“Ja, ik heb hem verteld over een eerdere keer dat ik gevreeën heb. Die jongen stak zijn paal in mijn doos zonder voorspel, wat erg zeer deed.” Hiermee laat Lucia het onderwerp met rust. Nu snap ik dat hij erg rustig aandoet, denkt ze. Ze bewondert hem daarvoor. Lucia en Noa regelen de wijn en de bijgerechten. Tijdens de barbecue zien ze in de verte een onweerswolk hangen. Na een kwartier uitbuiken in de zon moeten ze naar binnen om te schuilen. John nodigt ze uit om zijn collectie boeken over fotografie te bekijken. Met zijn vieren staan ze voor de kast. Noa spot meteen een boek met de titel: “Erotiek in de fotografie.”

“Hé dat is iets wat wij nog niet hebben gedaan. Jullie wel?”

“Nee, ook nog niet.” Het boek ligt op tafel. Met zijn vieren staan ze eromheen, terwijl Lucia in het boek bladert. “Wauw! Dat is een mooie,” roept Noa. De close-up foto is een grote, harige mannenhand op de venusheuvel van een naakte vrouw waardoor haar vagina onzichtbaar is. Gefascineerd kijkt Noa ernaar en zegt: “Zulke foto’s wil ik ook maken.”

“Die specifieke foto is misschien wel een beetje extreem, maar we kunnen overleggen wat er wel mogelijk is, Noa,” stelt Lucia voor. “Dat wil ik wel.”

“Het mooie van het digitale fotograferen is dat je ze meteen kan bekijken, ze deleten of bewaren,” oppert John. “John, zal ik een naaktfoto van jou maken? Kan ik die boven mijn bed hangen.”

“Leuk idee, laten we van ons allemaal een naaktfoto maken en boven ons bed hangen.”

Ze lachen om de dwaze opmerkingen van Noa en John. Ondanks de grappen loopt de seksuele aantrekkingskracht tussen de vier op, waardoor Noa zegt: “We kunnen wel oefenen, of willen jullie dat niet?”

“Dat willen we wel”, klinkt het in koor. “John en ik en jij en Hugo gaan elkaar fotograferen in een slaapkamer en daarna bekijken we morgenochtend de foto’s. Of ga ik nu te ver?” Lucia vindt het voorstel erg aantrekkelijk. Ze zegt: “Het idee is leuk, maar gaat wel te ver. Wat we kunnen doen is foto’s maken in de slaapkamer en wie daar klaar mee is, gaat weer naar de kamer en wacht op de anderen om samen de foto’s te bekijken. Daarna kunnen we met zijn vieren foto’s maken van meer dan één persoon.”

“Zijn er nog grenzen wat wel en niet is toegestaan?” vraagt Hugo. “Nee, het is kunst en daar mag je geen regels voor stellen”, antwoordt John op de vraag van Hugo. Zonder overleg weten ze wie met wie meegaat. Noa en John gaan met hun fototoestel naar boven. Lucia en Hugo lopen achter ze aan. In de kamer gaat Noa op het bed zitten en kijkt naar John. Hij zegt liefkozend: “Wat wil je doen, boefje?”

“Kom voor me staan, dan kleed ik je uit.” John doet wat ze zegt. Ze trekt zijn shirt uit en streelt zijn borst. Langzaam gaat ze naar beneden. Ze trekt zijn short uit. Met haar fototoestel maakt ze een close-up van zijn kruis. “Nu nog één met erectie.” Met haar fijne handen streelt ze zijn paal en ballen. Ze ziet hem in zijn slip zwellen en zwellen, tot ze denkt: die is nog groter dan die van Hugo. Door de gedachte dat ze op die paal paardje kan rijden, gaat er een siddering door haar hele lichaam. Ze maakt weer een foto. Nu trekt ze zijn slip uit. Ze vraagt hem dwars te gaan staan. “Ontbloot je eikel en houd je paal vast.” Met de groothoek maakt ze een serie waarbij ze zijn ballen en paal op verschillende manieren vasthoudt. “Nu wil ik een foto van je klaarkomen. Dat doe ik met pijpen, zodat ik hem altijd heb. Zal ik je eerst pijpen tot je bijna klaarkomt? Dan moet je de rest zelf doen. Ik leg op de grond een handdoek neer.” Met deze opmerking is ze bang dat ze te ver gaat. John weet dat de anderen het ook doen, want hij heeft met Lucia afgesproken dat het initiatief bij het jonge stel ligt. “Ga je gang.” Fanatiek en met plezier pijpt ze hem en streelt zijn billen tot hij aangeeft dat ze moet stoppen. Ze richt haar camera en zet de automaat aan tot hij uitgespoten is.“Dat was geweldig, bedankt.”

“Heerlijk gedaan. Nu jij.” Ze gaat voor hem staan en kijkt hem verlangend en brutaal aan. Genietend en traag tilt hij haar topje over haar borsten. “Daar zijn die adembenemend mooie tietjes van je, zoals jij ze zelf ook noemt.” Zonder te protesteren, omdat zij ze veel te klein vindt, aanvaardt ze zijn compliment. Hij maakt een serie foto’s. “Nu maak ik opnames met je gezwollen tepels.” Ze kreunt zachtjes als goedkeuring. Eerst streelt hij ze met zijn grote handen. Ze kijkt en geniet van zijn tedere techniek. Hij maakt weer opnamen. Nu neemt zijn mond het werk over. Ze heeft moeite om te blijven staan. Hij stopt om opnames te maken. Ze kreunt afkeurend. Hij gaat weer verder met haar borsten. Langzaam gaat hij over haar buik likkend naar beneden tot hij bij haar tanga is. Met zijn handen trekt hij hem teder uit. Kut, weer opnames, denkt ze.

“Zullen we van plaats ruilen? Dan kan ik betere opnames maken.” Hij plaatst haar opgetrokken benen op het bed. Ze laat haar opgetrokken benen op het bed zakken. “Prima, zo is je doos prachtig in beeld.” Hij maakt een paar opnamen. Waarna hij met zijn ene hand over haar lippen wrijft en met zijn andere haar billen en anus streelt. Dan laat hij een vinger tussen haar lippen gaan. Ze voelt schokken van genot door haar lichaam gaan. John steekt zijn vingers in zijn mond en zegt: “Dat is een lekker sapje, mag ik nog meer?” Ze maakt een geluid waarmee ze wil zeggen: “Héél graag, schiet op.” Hij gaat op zijn knieën voor haar zitten. Ze pakt snel een kussen en legt dat onder haar hoofd. Zo kan ze zien wat hij gaat doen. Met zijn gesloten mond streelt hij zachtjes haar lippen. Ze schokt van genot. Wanneer ze er klaar voor is, steekt hij zijn tong tussen haar lippen. Hij gaat verder naar haar klitje. Afwisselend likt hij haar lippen en klitje. Ze mompelt nauwelijks verstaanbare aanmoedigingen tot ze aan haar orgasme begint. Hij houdt zijn mond op haar doos tot ze aangeeft dat hij die los mag laten. Ze gaan zich kort douchen voor ze naar beneden gaan.

Lucia en Hugo staan in de slaapkamer. Lucia stelt voor dat zij, net als John, met de opnamen gaat beginnen. Dit is eigenlijk niet de bedoeling. Om Hugo te laten beginnen kan niet, want ze ziet dat hij te verlegen en onzeker is, waardoor hij dit niet durft. Een bijkomend voordeel is dat het ook voor Hugo prettig is, omdat hij niet goed weet wat Lucia wel en niet wil. Ze gaat op bed zitten en dirigeert Hugo voor zich. Ze trekt zijn T-shirt uit. “Je hebt een prachtig, gespierde body.”

“Dank je.” Ze streelt kort zijn borst, tepels en zijn buik voor ze opnames maakt. Hugo ontspant zich en geniet van de schoonheid die hem streelt. Wanneer ze klaar is met fotograferen, trekt ze zijn short uit. Ze maakt foto’s van zijn kruis. Dan trekt ze zijn slip uit. “Dat ziet er lekker uit.” Hugo knikt alleen. Lucia weet dat hij nog een beetje voorzichtig en verlegen is en denkt: Dat gaat straks wel over. Na de opnames zegt ze: “Vind je het goed dat ik hem aanraak? Want ik wil ook een paar opnames maken als hij stijf is. Dat is nog veel mooier.”

“Prima”, klinkt het al een stuk minder verlegen. Vaardige handen spelen met zijn paal en zak. In enkele seconden is hij keihard. “Het stijf worden is een heerlijk gevoel in mijn handen. Mag ik hem een kusje geven?”

“Graag”, klinkt het nu zelfverzekerd.

Lucia gaat niet zijn spuiten fotograferen. Ze wil zo snel mogelijk zijn handen op haar hete body voelen. Ze begint rustig het topje van zijn paal te likken, waarna ze hem leegzuigt. Hugo heeft het gevoel dat hij tijdelijk in een andere wereld is terechtgekomen. Hij weet dat hij nu aan de beurt is, wat hem onzeker maakt of hij dit wel kan. Lucia ziet het aan hem en zegt: “We gaan verder met ons spelletje. Maak je geen zorgen, ik help je wel.”

Hugo zit op bed. Lucia gaat met haar rug naar hem toe voor hem staan. Hij snapt direct haar bedoeling. Met trillende vingers maakt hij het bandje van haar jurk los. Ze draait zich om. Ze trekken samen de jurk uit. Hugo voelt zijn mond droog worden. Aarzelend strekt hij zijn handen uit en pakt haar borsten vast. “Dat is lekker.” Door deze beloning voor zijn actie is hij nog zelf zekerder en begint haar borsten te kneden. Ze maakt goedkeurende geluiden. Hij rolt haar tepels tussen zijn duimen en wijsvingers. Al zijn remmingen en onzekerheden vallen weg. Met zijn tong likt hij haar buik voor hij naar haar borsten gaat. Hier heeft hij zo vaak over gefantaseerd. Lucia denkt genietend: Hoezo verlegen en onervaren? Het verder maken van foto’s is totaal vergeten. Ze gaat op bed liggen. Hugo trekt haar slip uit. Hij ziet haar zorgvuldig geschoren doos. Met zijn hand streelt hij over haar lippen. Lekker wild, zoals ze het later noemt, begint hij haar te vingeren, waarna zijn mond het overneemt. Hij verandert van positie waardoor hij met zijn vingers haar billen en met zijn duim haar anus kan verwennen. “Zo ja, lekker ruig”, weet ze uit te brengen voor ze aan haar orgasme begint. Ze liggen naast elkaar uit te hijgen. Hugo streelt met de rug van zijn hand haar borsten. “Dit moet je ook bij Noa doen.”

“Réken maar.”

Ze horen de deur van de andere slaapkamer dichtslaan. “Zullen we ons douchen en dan naar beneden gaan?” De kleding blijft achter op de slaapkamers. Met veel plezier bespreken ze wat ze hebben gedaan. Hieruit volgt dat het fotograferen een kutsmoesje is. De kiekjes zijn onder veel hilariteit bekeken en met de delete-knop gewist, op één mooie na, namelijk het spuiten van John. Lucia vraagt aan Noa of ze een spelletje weet. “Wat wij regelmatig doen is tegenover elkaar zitten en met onszelf spelen. Nu weet ik daar een leuke variatie op. Ik ga naast John op de bank zitten. Lucia, jij gaat naast Hugo. We gaan even ‘kroelen’ en dan gaan jij en ik, met onze gezichten naar elkaar op de paal van de mannen zitten.”

“Briljant, we zetten de banken tegenover elkaar.”

Het ‘kroelen’ duurt geen vijf minuten voor ze met een kreun op de palen gaan zitten. Het uitzicht is fenomenaal. De vrouwen leunen met hun rug tegen de mannen. Zij slaan hun armen om ze heen. Met een hand spelen ze met hun borsten, de andere hand met hun klitje. Het is het einde van het feest. Noa en Hugo liggen in bed na te praten over wat ze hebben gedaan die dag. Ze zijn het met elkaar eens dat het een geweldige ervaring is. Hun liefde en de intimiteit van samen de nacht doorbrengen staat hier ver boven. Ze strelen elkaar tot ze in slaap vallen. De volgende morgen begint het lachen en gedonder weer als Noa aan Lucia vraagt: “Heb jij weleens een dp geprobeerd?”

Esmeralda

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *