Cuckold

()

We hebben voor onszelf een paar extra vrije dagen gepland: lenteweer, geen verplichtingen, een mooi moment om volop te genieten. Vanochtend hebben we heerlijk ontbeten bij de lokale koffiebar, en nu rijden we door prachtig glooiend landschap via lokale wegen naar onze bestemming. Geen haast. We genieten van de muziek op de radio en praten bij over van alles en nog wat. Geleidelijk belandt ons gesprek bij het stoute plan dat we voor onszelf hebben bedacht vandaag: hoe vaak hebben we niet gefantaseerd over een tweede paar handen om jou te verwennen? Ons plan vandaag is om dat tot uitvoering te brengen.

We vervolgen onze weg door een landelijk gebied met prachtige vergezichten. Wanneer we tussen majestueuze bomen door vanaf een heuvel een vallei inrijden, krijgen we zicht op onze bestemming: een feeëriek dorpje met oude huizen en een historische abdij, ingesloten tussen de bossen. Een klein riviertje stroomt door het gebied en drijft de oude watermolen van de abdij aan. Monniken wonen hier al lang niet meer. De oude site is smaakvol omgebouwd tot hotel met wellness-voorzieningen en dat is onze bestemming vandaag. We rijden via de toegangspoort over het grindpad tot aan de receptie en parkeren onze auto. De tuin van het domein is prachtig aangelegd en deze omgeving brengt ons helemaal in de sfeer voor onze plannen vandaag.

We melden ons bij de receptie. De receptionist komt aanlopen en schrijft ons in. Hij stelt voor ons te begeleiden naar onze kamer. We lopen achter hem aan de tuin in, richting de huisjes die hier en daar tussen de bomen verscholen liggen. We komen aan bij ons huisje en worden binnengelaten in een met veel smaak ingericht paviljoentje. Niet alleen is hier onze hotelkamer voor de komende dagen, dit huisje is van alle moderne wellness faciliteiten voorzien. De receptionist geeft ons een rondleiding en een korte uitleg over de voorzieningen. Hij laat ons vervolgens achter zodat we zelf op ontdekking kunnen gaan. Hier is duidelijk veel aandacht besteed aan een mooie afwerking en het creëren van de juiste sfeer. Rustige achtergrondmuziek en sfeerverlichting maken het plaatje compleet. Wij zijn verkocht en kijken er naar uit om in deze oase van rust ons weekeinde door te brengen.

Onze afspraak komt pas later, dus we beslissen om eerst te lunchen op het terras van de abdij. We lopen terug naar het hoofdgebouw en nemen plaats op het terras. Het is nog rustig en we kiezen een tafeltje dat mooi uitzicht geeft op de omliggende tuin en het toegangspad naar de receptie. Op de kaart staan verschillende lekkere gerechten en we bestellen een lichte salade en een glaasje wijn. Als we ons eten bijna op hebben komt nog een auto aangereden over het grindpad. Als de bestuurder uitstapt, herkennen we hem van de foto’s die we eerder gezien hebben. Omdat het rustig is op het terras concludeert ook hij al snel dat wij zijn afspraak zijn voor vandaag. Hij wandelt het terras op en vraagt of hij bij ons mag komen zitten.

We maken kennis en drinken samen nog een glaasje wijn. Een leuke man zoals we al hadden gezien op de foto’s die hij doorstuurde. Niet heel opvallend, maar een positieve uitstraling en goed verzorgd. Ik zie aan zijn blikken dat hij duidelijk ook veel interesse heeft voor jou. Het klikt tussen ons drieën en het voelt goed. Als we wat gekletst hebben vragen we hem met ons mee te gaan. We lopen samen de tuin in, terug naar ons huisje. Jij en ik in elkaars armen. Heel spannend allemaal, maar het voelt goed. Eenmaal binnen kussen we hartstochtelijk. Onze vriend zoekt een plek voor zijn spullen en pakt alvast de nodige attributen uit. In dit deel van het gebouw is het redelijk donker, maar de aangepaste verlichting zorgt voor een heel speciale sfeer.

Voor we vertrokken vanochtend zijn we uitgebreid in bad geweest en hebben daar waar nodig, overbodige haartjes verwijderd. Je huid wordt daardoor altijd supergevoelig voor strelingen en die gaan er vandaag waarschijnlijk meer dan genoeg zijn. Om het ijs wat te breken beslissen we eerst een douche te nemen. Het paviljoen is uitgerust met een kleedkamer en een doucheruimte met verschillende regendouches. Ook hier is er met muziek en licht een aparte intieme sfeer gecreëerd. Ik kus je in je nek en begin de knoopjes van je kleedje los te maken. Onze vriend staat naar ons te kijken en begint zich ook uit te kleden.

Ik zie je goedkeurend kijken: zijn lichaam ziet er netjes verzorgd uit, geen extremiteiten, maar precies zoals jij dat graag ziet. Je kleedje glijdt van je lichaam en valt op de grond. Je staat nu met je mooie lingerie tussen ons in. Ik zie onze vriend goedkeurend naar jou kijken. Je straalt en ziet er dan ook fantastisch uit. Je draait je om en doet nu mijn hemd uit, om vervolgens mijn broek los te maken. Een nieuwe sensatie, om ons in de aanwezigheid van een derde uit te kleden. Maar het gecreëerde is opwindend en we genieten ervan. Intussen staan we allemaal in ons ondergoed en terwijl ik dicht achter je sta, maak ik de bandjes van je bh los, ik omsluit de cups even met mijn handen en neem ze dan plagend weg. Je borsten krijgen nu de vrijheid. Onze vriend kijkt genoegzaam toe. Ik kus je weer in je nek en streel zachtjes met mijn handen langs je lichaam terwijl we goedkeurend bekeken worden.

Ik hou je stevig vast, je drukt je zachte billen tegen mijn kruis waar er onmiddellijk reactie komt. Onze vriend haakt zijn vingers achter zijn slip en trekt die met een vloeiende beweging uit. Ik laat mijn handen nu over je buik omlaag glijden en schuif dan met mijn vingers in je slipje. Ik ga nog even verder zodat dat ik je gevoelige lipjes kan aanraken. Dan trek ik je slipje naar beneden. Je draait je om en doet hetzelfde bij mij. Daar staan we dan met zijn drieën voor het eerst helemaal naakt. De eerste nieuwe ervaring voor vandaag, en ik vermoed dat er nog meer gaan komen.

De regendouches gaan aan en we genieten van het warme water dat langs onze lichamen stroomt. Er staat scrubzout klaar en jij draait me om zodat je mijn rug kunt inwrijven. Onze vriend pakt zijn kans en vraagt of hij ook jouw rug moet inwrijven. Dat sla je niet af. Zijn handen gaan voor het eerst over je lichaam. Een kleine rilling gaat door je lichaam, ondanks het warme water dat over je heen stoomt. Iedere aanraking voelt als tien keer versterkt door deze nieuwe opwindende ervaring.

Nadat we ons afgespoeld hebben, zetten we de douches uit en we nemen de grote zachte handdoeken die voor ons klaarliggen. Jij staat nog altijd tussen ons in en we beginnen je met z’n tweeën af te drogen. Ik begin op je rug en onze vriend wrijft aan de voorkant. Je voelt zijn handen door de handdoek heen over je borsten gaan en die reageren meteen op de aanraking. Hij zakt verder en droogt je buik om vervolgens op zijn knieën te gaan zitten om ook je benen en het streepje haar op je onderbuik te drogen. Zijn hoofd komt zo dicht bij je poesje, maar daar blijft het voor nu even bij.

We raken duidelijk alle drie opgewonden van deze situatie. We slaan de handdoeken om en lopen door naar het centrale gedeelte van de wellness. Hier staat een groot relax bed en brandt het haardvuur. Ondanks het mooie lenteweer buiten is de extra warmte welkom en de vlammen van de haard zorgen voor een heerlijke gloed die inwerkt op onze huid. Ik trek de handdoek die je had omgeslagen weer los en leg hem op het bed. Je naakte lichaam straalt en je lijkt je intussen relaxed te voelen in aanwezigheid van onze vriend. Je legt je neer op je buik en wij komen links en rechts naast je zitten.

Flesjes met heerlijk geurende massageolie zijn door onze vriend klaargezet. We warmen de olie in onze handen en beginnen dan je rug in te smeren. Je kreunt stilletjes bij de zachte aanrakingen van vier handen op je rug. Ik neem nog een tweede scheutje olie en zak vervolgens af naar je billen en je benen. Ik schuif je benen wat uit elkaar en ga ertussen zitten. Ik heb nu een fantastisch uitzicht: onze vriend die jouw rug verder masseert en een paar heerlijke billen met daartussen je lipjes en het sterretje waar ik plagerig overheen wrijf.

Na een tijdje stel ik voor om je om te draaien. Ik ga op het bed zitten en jij legt je hoofd in mijn schoot. Ik streel stilletjes over je voorhoofd, gezicht en hals. Onze vriend neemt nu de rest voor zijn rekening. Hij begint met je schouders, maar kruist al snel met zijn handen over je borsten. Ik voel weer een korte siddering door je lichaam. Zijn warme handen en de olie laten je lichaam glanzen. Het is heerlijk je zo te zien genieten. Nu schuift onze vriend naar beneden en wrijft langzaam richting je gloeiende poesje. Als hij over je dijen naar je benen gaat, slaak je een zuchtje. Is dat van een opluchting of van ontgoocheling dat hij niet je gezwollen lipjes aanraakte?

Nadat hij je benen eerst van een laagje warme olie heeft voorzien, legt hij ze voorzichtig een beetje uit elkaar. Je heerlijke poesje ligt nu open en ik zie dat hij zijn ogen van dat prachtige laat genieten. Hij neemt plaats tussen je benen en jij spreidt ze een beetje verder zodat hij ertussen kan. Nu kan hij met zijn handen je hele naakte lichaam bereiken. Ik buk me voorover naar je mond en we zoenen hartstochtelijk terwijl de handen van onze vriend over je warme huid gaan. Plots voel ik je reactie als hij zijn vingers tussen je lipjes door naar je genotsknopje laat glijden. Hoe geil is dit?

Hij weet precies wat hij moet doen. Dit is wat je nu wilt, je duwt je heuveltje tegen zijn warme handen. Ik vraag of je daar ook lekker gekust wil worden. Je geeft nog een klein knikje, maar onze vriend is al onderweg. Zijn tong vindt snel de weg van de binnenkant van je dijen naar de zachte gezwollen lipjes. Hoe geil is dit? Deze nieuwe ervaring van de tong van onze vriend over je kutje wordt al snel te veel. Ik hoor je adem versnellen en zeg dat ik je graag lekker wil zien klaarkomen. Je grijpt het hoofd van onze vriend en drukt hem tegen je geile kutje zodat je heerlijk klaarkomt.

We blijven alle drie zo nog even liggen om bij te komen. Onze vriend en ik hebben onze handdoek nog omgeslagen. Die zitten nu niet meer zo gemakkelijk en twee bulten maken onze opwinding duidelijk zichtbaar. Je hand gaat voorzichtig onder mijn handdoek op zoek naar mijn harde opwinding. Je pakt al snel mijn paal en masseert plagerig mijn ballen. Dan draai je jezelf om, en je laat je handen onder de handdoek van onze vriend verdwijnen. Aan zijn uitdrukking te zien krijgt hij nu dezelfde heerlijke behandeling.

Ik knijp in je billen en stel voor dat we samen naar de jacuzzi gaan. We staan op en je trekt onze handdoeken weg omdat die nu wel erg ongemakkelijk zitten. Met twee opgerichte pikken lopen we achter je aan naar de jacuzzi. We stappen in het bruisende water en gaan links en recht naast je zitten. Ik kus je weer in je nek en zeg hoe heerlijk je er uit ziet. Onder water begint je hand opnieuw richting mijn kruis te strelen. Aan onze vriend te zien doet je andere hand hetzelfde bij hem. Zijn ogen zijn gesloten en hij ligt overduidelijk te genieten van wat je hand met hem doet.

Ik laat mijn handen nu ook over jouw lichaam glijden, van je hals over je borsten naar beneden. Daar kom ik de hand van onze vriend tegen die ondertussen je poesje alweer zacht aan het verwennen is. Je ogen sluiten en je geniet van alle aanrakingen. Onze vriend schuift nu op naar het midden van de jacuzzi en komt voor je zitten. Zijn handen strelen je benen en je opent ze zodat hij er gemakkelijk tussen kan. Je zakt wat onderuit zodat je poesje in zijn schoot belandt. Zijn harde erectie raakt je zachte lipjes en opnieuw voel ik een siddering door je lijf gaan. Door het bruisende water kan ik niet goed zien wat er zich onder water afspeelt, maar jullie gezichten spreken boekdelen en daaraan kan ik aflezen dat het heerlijk aanvoelt. Zijn paal glijdt tussen je lipjes en streelt je genotsknopje. We zijn alle drie supergeil en genieten van iedere aanraking.

Vooraf hebben we een signaal afgesproken zodat we kunnen aangeven of we verder willen gaan of niet. Onze vriend heeft daarom de condooms die hij heeft meegebracht voor ons klaargelegd bij de massageolie op het bed. Als ik een pakje aan jou geef, dan is dat mijn signaal dat ik jou wil laten genieten van onze vriend, helemaal zoals jij dat op dat moment wilt. Als jij het pakje open maakt en doorgeeft aan onze vriend is dat jouw signaal dat je graag helemaal door hem verwend wil worden.

Ik sta op uit de jacuzzi en ga onze handdoeken halen. Op het bed pik ik ook een pakje op. Het voelt goed en als jij het ook wilt, mag je van mij verder gaan. Als ik terug kom stappen jullie uit de jacuzzi. Ik sla de handdoek om je heen en stop het pakje in je handen. Je kijkt me even vragend, maar geil, aan. Ik geef je een lange diepe kus. We lopen terug naar het bed bij de warme haard en drogen ons af. Ik leg je terug op bed en neem plaats tussen je benen. Onze vriend schenkt nog wat olie op mijn handen en ik wrijf die zacht uit over je onderbuik. Ik voel je poesje tegen mijn handen drukken van opwinding. Ik buk voorover en geef je kusjes op je geile spleetje. Onze vriend masseert intussen je borsten die heerlijk blinken in het licht van het haardvuur.

Ik zie hoe je hand de stijve paal van onze vriend vastpakt en langzaam aftrekt. Wat een geil gezicht. Terwijl ik je poesje verder verwen, komt onze vriend met zijn eikel dichter bij je mond. Je tong likt een eerste keer over zijn kloppende paal en ik zie hem zuchten van geilheid. Dan neem je hem in je mond en begint hem stilletjes te pijpen. Ik weet hoe heerlijk dat is. Hij sluit zijn ogen en geniet. Ik voel aan je bewegingen dat je dicht bij een volgend orgasme komt. Je haalt je handen door mijn haar en laat me stoppen. We kijken elkaar met supergeile ogen aan en je neemt het pakje dat ik je daarnet gegeven heb en scheurt het open. Onze vriend pakt het gretig aan en weet wat er van hem verwacht wordt. Ik schuif op naar boven en leg je hoofd weer in mijn schoot.

Onze vriend heeft het pakje uitgepakt en over zijn stijve pik afgerold. Hij komt nu tussen je benen zitten. Je spreidt ze nog wat verder open zodat hij dicht bij kan komen. Ik streel nu je borsten en kus je nek, terwijl onze vriend weer met zijn paal langs je lipjes glijdt. Met het topje raakt hij steeds plagerig even je genotsknopje. Je houdt het niet meer uit en je handen gaan naar beneden om zijn paal hard tegen je poesje aan te drukken. Hij schuift zo nog een paar keer heen en weer en jullie beginnen alle twee te kreunen. Dan druk je zijn geile paal wat lager zodat hij voor de ingang van je poesje komt. Ik geef je kusjes op je hals en borsten als hij voorzichtig voor het eerst een stukje bij je binnengaat.

Je kreunt en je benen slaan om hem heen en zo trek je hem dichter tegen je aan. Zacht glijdt hij naar binnen. De geile blik in jouw ogen is onbeschrijfelijk mooi. Onze vriend begint nu ritmisch heen en weer te bewegen en je handen pakken zijn billen om hem diep in je te drukken. Plots laat je hem stoppen en terugtrekken uit je poesje. Je rolt hem op zijn rug en gaat dan bovenop zijn kloppende paal zitten. Even laat je zijn paal tussen je lipjes heen en weer schuiven om hem vervolgens weer tegen de ingang van je superzachte poesje te duwen. Hij schuift naar binnen. Ik weet hoe fantastisch dat aanvoelt en zie dan onze vriend dat ook ervaart. Jij begint hem nu te neuken, terwijl je met een hand mijn kloppende paal vastpakt. De totale geile opwinding van deze nieuwe ervaring maakt dat je het niet lang meer uithoudt en je zegt kreunend dat je klaar gaat komen. Voor onze vriend is dit ook te veel en ik zie hem schokkend en stotend klaarkomen in je warme poesje.

Jullie gloeien nog even na totdat het orgasme wegebt en dan laat je jezelf van hem afglijden. Je neemt van opwinding een flesje olie en smeert een flinke scheut in het gleufje tussen je borsten. Ik weet precies wat je van plan bent en ga over je buik zitten. Je wrijft nog wat olie op mijn stijve paal en dan leg je hem tussen je borsten. Met je armen trek je me dicht tegen je aan en ik glijd tussen je borsten heen en weer. Wat een zalig gevoel. Door de opwinding van alles wat daarnet gebeurd is, duurt het niet lang of ik kom ook kreunend klaar over je zachte huid. We vallen in elkaars armen en het plakkerige goedje verspreidt zich tussen onze lichamen. Onze vriend heeft zich intussen stilletjes teruggetrokken.

Terwijl wij nog na liggen te genieten van dit avontuur horen we de deur van ons huisje dichtslaan.

Hagar DeLieverd

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *