Cocktail weekeinde

()

Nadat ze op het resort waren ingecheckt, doken de meiden, Anne, Lucia, het zwembad in. Ze waren al vriendinnen sinds de lagere school en ondanks hun verschillende persoonlijkheden waren ze nog steeds bevriend. Na een eerste deugddoende zwembeurt en waterspel is het al gauw tijd voor het avondmaal, waarna ze nog een gezellig bezoek brengen aan de bar. Ze drinken een paar fikse cocktails waarna ze naar hun kamer gaan, douchen en naar bed.

Als Anne rechtop gaat zitten in bed, voelt ze toch een lichte nevel. Lekker aangeschoten is ze wel. Ze had met Lucia die laatste borrels nog weggetikt en samen waren ze teruggelopen naar hun hotelkamer. Lucia… Haar vriendin lag in haar bij elkaar passend setje op bed. Rood, met een heel subtiel rood werkje erop. Het accentueert haar borsten en laat haar billen zo mooi uitkomen. Ze kijkt naar Lucia en ziet dat ze haar ogen neerslaat, te snel. Zat ze nu naar mij te kijken? Denkt Anne. Ze bloost. Ze heeft wel vaker gefantaseerd over haar en Lucia, en nu ze daar zo op bed ligt, voelt ze haar nieuwsgierigheid weer opkomen. Anne kijkt weer en ziet Lucia blozen. Kom op! Denkt ze. Ze staat op en gaat op de rand van Lucia’ s bed zitten. “Hé Liek, heb je ’t leuk gehad?”

Lucia gaat rechtop zitten en kijkt Anne aan. Wat moet ik nu zeggen? Denkt ze. Ineens flapt ze eruit: “Sinds vanmiddag ben ik zo nieuwsgierig naar alles van jou. Niet omdat…” Voordat ze haar zin af kan maken, legt Anne haar hand op Lucia’ s wang en kust haar. Die eerste zin van Lucia was voor Anne bevestiging genoeg. Ze kust haar en voelt hoe haar hele lijf op scherp komt te staan.

Zoals Anne die ochtend onder de douche al gefantaseerd had, laat ze haar vingers langs Lucia’ s nek naar haar borsten zakken. In het echt voelen ze nog fijner dan in haar fantasie. Ze voelt haar huiveren onder haar vingers. Lucia duwt Anne voorzichtig achterover op bed en komt over haar heen zitten. Ze buigt voorover en kust haar, zoekt met haar tong die van haar. Anne drukt haar borsten tegen die van Lucia, terwijl ze haar handen door haar krullen laat gaan. Haar vingers glijden over haar rug, waar ze de sluiting van haar BH losmaken. Ze zet Lucia rechtop en laat haar handen langs haar borsten glijden. Ze zijn zo mooi. Met een vinger draait ze rondjes om de tepel en ziet hoe deze stijf wordt. Anne kan zich niet meer inhouden, trekt Lucia tegen zich aan, borsten in haar gezicht. Ze bijt, likt en zuigt aan haar tepels terwijl ze haar vingers in haar rug zet.

Lucia voelt een siddering door haar hele lijf gaan en duwt zich dichter tegen Anne aan. Ze legt haar terug op bed en gaat naast haar liggen. Met haar handen gaat ze over haar lijf heen, ontbloot haar borsten en ziet hoe ze geniet van elke aanraking. “Als iets niet fijn voelt, wil je het dan alsjeblieft zeggen?” Fluistert ze in Anne ‘s oor. “Ik heb dit nog nooit eerder gedaan.” “Ik ook niet”, zegt Anne, “maar laten we samen ontdekken.” Met een dikke knipoog probeert ze Lucia gerust te stellen. Ze voelt hoe Lucia haar hand naar de rand van haar broekje beweegt en in haar broekje laat glijden. Anne kreunt en merkt nu pas goed hoe nat en opgewonden ze is.

Ze kronkelt onder Lucia’ s vingers. Zachtjes laat Lucia haar vingers tussen Anne ‘s gezwollen lippen glijden. Anne voelt de natte vingers naar haar klit glijden en sluit met een zucht haar ogen. Lucia draait rondjes om haar klit heen en voelt hoe hij verder opzwelt. Ze voert het tempo en de druk wat op waarbij ze hoort en ziet Anne hoe geniet. Haar vingers dwalen van haar klit verder tussen haar lippen en voorzichtig brengt ze eerst één en daarna een tweede vinger naar binnen. Ze kromt haar vingers en Anne kromt haar rug. Ze drukt zich dicht tegen Lucia aan, kust haar intens en kan alleen maar zuchten en kreunen. “Ik wil je voelen en proeven”, hijgt Anne.

In geen tijd hadden ze elkaar uit hun slipjes getrokken en waren hun armen en benen in elkaar verstrengeld. Zoenend, knijpend en strelend verkennen ze elkaars lichaam. Lucia voelt Anne onder haar vingers en haar hart klopt in haar keel. Haar reactie windt haar op. Ze voelt dat ze steeds natter wordt en knijpt haar benen bij elkaar. Anne ‘s vingers drukken in haar rug terwijl ze zachtjes met haar vingers over haar klit gaat. Ze is zo nat dat windt haar nog meer op. Langzaam voert ze het tempo op en wrijft net wat sneller. Ze voelt Anne schokken en knijpen met haar benen. Haar borst wordt vastgepakt en ze voelt dat er in haar tepel wordt geknepen. Ze kreunt zachtjes en voelt Anne aanspannen als ze klaarkomt.

Licht buiten adem kijkt Anne haar aan. Vol verlangen, vol lust. Anne vindt het spannend. Zou ze het goed doen? Vindt Lucia het wel fijn? Haar twijfel verdwijnt als Lucia kreunt, terwijl ze haar vingers in haar laat glijden. Ze kust haar, spreidt haar vingers en zet haar duim op haar klit. Lucia zet haar tanden in Anne ‘s schouder. Anne schrikt, maar eigenlijk vindt ze het best lekker. Het bijten wordt kussen en zuigen in haar hals. Lucia zet haar nagels in Anne ‘s borst en even vergeet ze adem te halen. Ze vergeet helemaal te bewegen en Lucia drukt zich verder over haar vingers. Langzaam laat Anne haar vingers rondjes draaien, tot Lucia klaarkomt en haar kreunend zoent. Lucia laat haar vingers door Anne ‘s hals glijden, door haar sluike haren en over haar wang. “Dat was lekker”, glimlacht ze. Anne kust haar en zucht. “Echt wel”, beaamt ze. Anne kruipt dicht tegen Lucia aan en valt in slaap.

Anne wordt langzaam wakker en als ze haar ogen probeert te openen, moet ze knijpen tegen het felle zonlicht dat de kamer in schijnt. Ze voelt de zachte arm van Lucia om haar heen. Ze is meteen klaarwakker. Ze had het niet gedroomd! O meid, wat heb je gedaan, denkt ze. Maar in dezelfde gedachte denkt ze ook aan Lucia’ s handen die haar hoofd op hol hadden gebracht. Ze krijgt het meteen warm en haar onderbuik tintelt. Ze had haar vriendin gekust, maar dat het hier op uit zou lopen had ze nooit gedacht. Wat zou deze vakantie hen nog meer gaan brengen?

Desiree

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *