Thuiswerken

()

Heerlijk zo’n dagje thuiswerken, lekker doen waar ik zelf zin in heb. En vooral ook wanneer. Vanochtend heb ik mij onder de douche lekker verzorgd en nu zie ik er weer glad uit. Ik heb mijn lievelingsjurkje aangetrokken. Dat helaas een keer te heet is gewassen en daardoor iets te klein is. En ik heb vanwege het gemak geen slipje aangetrokken, maar vandaag ben ik alleen thuis, dus dat maakt niet uit. Vanochtend heb ik een aantal mailtjes en telefoontjes afgehandeld en nu ben ik even bezig met de was.

Beneden hoor ik de buitendeur; dat zal mijn studerende zoon zijn. Ik roep dat ik boven ben en dat hij zelf maar thee moet zetten. Wel vreemd, ik had hem pas later verwacht. Dat zal wel een roosterwijziging zijn. Zo gaat dat vaak met laatstejaars op de universiteit. Mijn jongen begint een man te worden. Net als ik voorovergebogen sta om de was uit de mand te halen hoor ik achter mij: “nu dat ziet er goed uit, mevrouw.” Ik schrik; dat is mijn zoon niet, maar zijn studiegenoot Johan. Johan en mijn zoon zijn goede vrienden en hij is mij al eens opgevallen; een goed uitziende knaap. Ik heb hem al eens goed bekeken, en ik zag dat hij mij ook diverse blikken gunde. De interesse van een jonge knaap deed mij goed moet ik eerlijk bekennen.

Hij betrapt mij net op het moment dat ik voorovergebogen sta bij de wasmand en ik besef dat al mijn moois voor hem zichtbaar moet zijn. Ik voel mij betrapt, maar tegelijkertijd gaat er een tinteling door mij heen die het ook wel spannend maakt. Johan mag er zijn; een sportief type met een aantrekkelijk uiterlijk. Stiekem heb ik als eens over hem gefantaseerd. Ik besluit om net te doen alsof er niets aan de hand is en gewoon door te gaan. En eigenlijk ben ik wel benieuwd hoe deze jongeling daarmee omgaat.

Quasinonchalant antwoord ik: “o, en wat bevalt je daaraan het beste?” Terwijl ik gewoon verder ga met de was alsof er niets aan de hand is. “Deze aanblik is haast een uitnodiging en doet mij verlangen naar meer”, antwoordt de brutale knaap op schalkse wijze. “Zozo…”, antwoord ik, “en wat ga je daaraan doen?”, terwijl ik nog iets dieper voorover buig om de onderste was uit de wasmand te pakken. Eens kijken hoe hij hiermee omgaat. Uitdagend lang blijf ik zo staan om de was uit te zoeken. Het kan niet anders dan dat mijn intieme delen voor hem goed zichtbaar zijn. En om eerlijk te zijn, dat zorgt wel voor vlinders bij mij.

“Ik voel een dieper verlangen om mijn wellustige gedachten in daden om te zetten”, hoor ik vlak achter mij. Johan is ondertussen dichterbij gekomen en ik kan zijn nabijheid voelen. Uitdagend wieg ik wat met mijn billen, terwijl ik verder ga alsof er niets aan de hand is. Ik voel dat hij nu vlak achter mij staat. Ik hoor zijn ademhaling en voel zijn lichaamswarmte. “O, en hoe zien jouw gedachten er dan uit?”, antwoord ik nonchalant. Dat is voor Johan het teken om nog iets dichterbij te komen; ik voel hem tegen mijn lichaam. Ik voel zijn opwinding tegen mijn billen, en zijn armen omsluiten mij. Ik laat de was voor wat het is (of was?) en geniet van het moment. Johan komt met zijn wang tegen mijn wang en ik voel zijn ademhaling. Zachtjes zoent hij mij in mijn hals terwijl zijn handen beginnen te dwalen. Zijn handen dwalen over mijn lichaam; langs mijn schouders, via mijn buik subtiel naar mijn borsten. Hij neemt er rustig de tijd voor om ze losjes vast te pakken en zachtjes te masseren. Dan dwalen ze af naar beneden, langzaam over mijn buik verder. Bij mijn kruis aangekomen vermijdt hij mijn gevoeligste plekje en zijn handen gaan verder via de binnenkant van mijn dijen. Ik kan het niet helpen en slaak een zachte zucht.

Langzaam gaan zijn handen weer omhoog via mijn bovenbenen en ik voel dat hij opgewonden raakt en zijn jongeheer tegen mij aandrukt. Als zijn handen tussen mijn benen aankomen, beweegt hij ze langzaam over mijn lipjes omhoog zonder te veel druk uit te oefenen. Als zijn handen langzaam verder bewegen richting mijn borsten hoor ik hem zwaarder ademhalen. Bij mijn borsten aangekomen voel ik dat hij mijn pronte borsten stevig omvat en plots voel ik dat hij zijn heupen naar voren duwt, ik voel zijn ondertussen stevige erectie tegen mijn billen duwen. Een gelukzalig gevoel maakt zich van mij meester, deze knaap weet wat hij doet.

Zijn handen dwalen weer naar beneden en vinden de onderkant van mij jurkje. Het kost hem weinig moeite om zijn handen onder mijn jurkje te laten verdwijnen. Ondertussen zoent hij verder in mijn hals en nek, langzaam gaat hij richting mijn oorlelletje en omsluit dat teder met zijn lippen. Losjes sabbelt hij eraan. Zijn handen dwalen nu verder onder mijn jurkje, naar mijn borsten, die hij omsluit en af en toe neemt hij mijn ondertussen erecte tepels tussen zijn vingers om er losjes mee te spelen, en zo nu en dan stevig in te knijpen. Hij maakt mij gek. Zijn handen glijden omhoog naar mijn hoofd, hij pakt mijn hoofd vast en zoent mij op mijn mond. Onze tongen verkennen elkaar. Ik voel zijn lust.

Vervolgens glijden zijn handen weer langzaam naar beneden via mijn borsten over mijn buik naar mijn vagina. Ditmaal is hij kordater, hij dirigeert zijn handen stevig over mijn lipjes en laat één vinger tergend langzaam tussen mijn lipjes door glijden. Ik ben ondertussen flink opgewonden en rijkelijk vochtig, en hoop dat hij het hier niet bij laat. Stiekem verlang ik dat hij meer met zijn vingers doet. Langzaam bewegen zijn vingers verder omhoog tussen mijn lipjes en langs mijn clitje. Ik kan een zucht niet onderdrukken. Even drukt hij iets harder, maar gaat dan weer omlaag. Bij de ingang van mijn vagina aangekomen wacht hij even en duwt hij iets harder. Ik sta bijna te trillen en hoop dat hij verder gaat en zijn vinger, of liever nog vingers, naar binnen duwt. Zachtjes duwt hij op mijn ingang en ik bereid mij vast voor op zijn binnenkomst.

Maar dan gaat hij verder en fluistert zachtjes in mijn oor: “Even geduld, niet bewegen.” Ik blijf zo staan en hoor achter mij hoe hij zijn broek uittrekt. De gedachte dat hij nu in vol ornaat achter mij staat windt mij enorm op. Ik ben benieuwd wat hij tevoorschijn heeft gehaald en de gedachte wat hij daarmee gaat doen geeft mij vlinders. Ik voel dat hij zich weer tegen mij aanvlijt, zijn jongeheer voelt groot en krachtig. Met zijn voet duwt hij mijn voeten wat verder uit elkaar zodat ik wat wijder kom te staan. Het is duidelijk waar hij op uit is, een tinteling gaat door mijn lichaam. Voorzichtig duwt hij mijn bovenlichaam naar voren op de wasmachine. Voordat hij dit doet, zoent hij mij en gaat met zijn handen langs mijn borsten en ontdoet mij van mijn jurkje. En duwt mij dan resoluut voorover.

Zo sta ik enigszins met mijn benen wijd voorover gebogen. Ik ben benieuwd wat er komen gaat, maar ik ben er klaar voor. Van mij mag hij. Langzaam gaan zijn handen van mijn nek over mijn rug naar mijn billen. Hij pakt ze even stevig vast en gaat dan met gespreide vingers verder. Waarbij hij één vinger door mijn bilspleet laat glijden en bij mijn sterretje even halt houdt. Deze knaap is wel erg vrijpostig! Net als ik ademhaal om hem vermanend toe te spreken dat dit niet gewenst is, gaat hij verder. Ik zucht en ben benieuwd wat hij nog meer in petto heeft.

Terwijl één hand op mijn heup blijft, voel ik dat hij met zijn andere hand zijn jongeheer in stelling brengt. Smachtend wacht ik wat komen gaat, zal hij langzaam naar binnen glijden of bruusk binnendringen? Mijn gleufje is er klaar voor, ik verlang naar zijn pik. Ik voel hoe hij de eikel van zijn jongeheer tegen mijn lipjes duwt. Ik ben ondertussen al aardig nat en verlang ik naar zijn paal in mij. Tergend langzaam beweegt hij de eikel van zijn lid langs mijn lipjes. Plotseling duwt hij ietsje harder en zit zijn eikel tussen mijn lipjes. “Ja!”, denk ik, “daar moet je heen, ga maar door.” In plaats van door te duwen beweegt hij de eikel van zijn pik langzaam tussen mijn lipjes door op en neer. Als hij bij de ingang van mijn gleufje komt, stopt hij en duwt langzaam iets verder. “Eindelijk”, denk ik, “stoot naar binnen en neuk me!”

Maar hij gaat weer terug en beweegt weer langzaam tussen mijn lipjes door. Het lijkt wel alsof hij het erom doet. Dan buigt hij voorover en houdt zijn wang vlak naast de mijne en vraagt: “Vind je het lekker?” Fluistert hij. “Ja!”, gil ik bijna. “Wil je meer?” Plaagt hij. “Ja!” Terwijl hij zo over mij heen hangt, grijpt hij mijn handen en verstrengelt onze vingers. Plotseling stoot hij ietsje verder in mij, niet heel diep, maar wel genoeg om hem duidelijk in mijn gleufje te voelen. Ik slaak een zucht en kreun, dit is wat ik wil en het voelt zalig. Gestaag stoot hij zachtjes in het begin van mijn gleufje, een gevoelig plekje en ik voel dat ik nog meer opgewonden raak.

Eigenlijk wil ik zijn pik wel dieper in mij, dus ik duw mijn heupen wat naar achteren. Tot mijn verbazing trekt hij zich echter terug en duwt hij mij naar beneden. “Nee”, lispelt hij in mijn oor. Ondertussen neukt hij mij bestendig verder en ik houdt het niet meer, ik wil meer. Dus ik breng mijn hand naar mijn clit om mijzelf wat extra te stimuleren. Resoluut pakt hij mijn hand vast en brengt die terug tot voor mijn hoofd. Met zijn andere hand geeft hij mij een ferme pets op mijn bil, genoeg om flink pijn te doen, maar niet gemeen. Ik schrik en moet even naar adem snakken. Ik schrik niet alleen van de pijn, maar ook dat ik het eigenlijk wel lekker vind. Snel beweeg ik mijn andere hand richting mijn clit, maar hij heeft dit snel door en er volgt een flinke pets op mijn andere bil. Dit windt mij ontzettend op en ik merk dat ik steeds geiler word.

Helaas houdt hij zijn hoofd vlak bij het mijne en vraagt: “wil je dat ik stop? Dan moet je vooral zo doorgaan.” Even overweeg ik opstandig te doen, maar tijdig realiseer ik mij dat dit niet verstandig is. Gedwee laat ik hem nu mijn beide handen voor mijn hoofd houden, terwijl hij met korte stoten de ingang van mijn gleufje neukt. Terwijl hij met één hand mijn handen voor mijn hoofd houdt, dwaalt zijn andere hand verder. Langs mijn arm naar mijn schouder, nek, mijn hals, en door mijn haren naar mijn hoofd. Vervolgens langzaam over mijn rug, langs de zijkant naar voren om mijn borsten te pakken en ondertussen zoent hij weer mijn oorlelletje. Daarna gaat zijn hand via mijn rug weer langzaam verder naar beneden. Al die tijd stoot hij mij nog steeds gestaag en tergend langzaam in mij.

Af en toe trekt hij zijn roede terug tot hij er bijna geheel uitglijdt en komt hij op mij liggen en zoent hij mij losjes in mijn hals en zuigt zachtjes aan mijn oorlelletje. Zijn vingers dwalen dan door mijn haar en houden liefdevol mijn hoofd vast. Ondertussen schuift hij tergend langzaam zijn roede weer een stukje naar binnen zodat zijn ondertussen flinke eikel rustig langs mijn lipjes schuift. Wat een onbeschrijfelijk heerlijk gevoel! Zijn handen dwalen langs mijn hals en schouders naar beneden richting de zijkant van mijn borsten. Ik geef hem wat ruimte om ze beter te kunnen strelen. Zijn roede blijft gestaag mijn lipjes en de ingang van mijn gleufje beroeren. Het maakt mij helemaal gek van verlangen en eigenlijk wil ik dat hij zijn pik gewoon diep in me stoot. Maar elke keer als ik mijn billen uitnodigend naar achteren steek, duwt hij mij terug en hij trekt zich spoorslags terug.

Zijn handen gaan over mijn rug naar beneden en bij mijn billen aangekomen pakken ze deze stevig vast. Hij begint mij nu iets krachtiger te neuken, maar nog wel met korte stoten. Waarbij hij af en toe zijn roede helemaal naar buiten laat glippen, om vervolgens met een korte, maar ferme stoot weer in mij te dringen. Ondertussen ben ik zo nat dat hij zo naar binnen schiet. En het gevoel van zijn potente eikel die tegen mijn lipjes stoot en vervolgens bruusk binnendringt, maakt mij nog meer opgewonden dan ik al was. Ik begin steeds zwaarder te ademen en als dat overgaat in kreunen verlaagt hij het tempo. En fluistert hij in mijn oor: “nee, nog niet.” Ik weet niet meer hoe ik het heb; ik wil hem gewoon in mij!

Zijn ene hand houdt mijn bil nog stevig vast terwijl zijn andere hand via het midden naar beneden gaat. Bij mijn bilspleet aangekomen gaat hij langzaam verder met één vinger door mijn bilspleet. Ik ben zo geil dat ik uitdagend mijn billen omhoog duw. Zijn vinger gaat langzaam verder en houd halt bij mijn sterretje, terwijl zijn heerlijke pik nog steeds langzaam mijn gleufje bewerkt. Dan gaat zijn vinger verder naar beneden en hij haalt zijn roede plotseling naar buiten. Voordat ik tijd heb om bezwaar te maken, voel ik twee vingers naar binnen gaan. Gelukkig; ik was al bang dat hij zou stoppen!

Zijn vingers weten wel raad met mijn gleufje; zijn vingertoppen maken de ‘kombeweging’ en raken precies de juiste gevoelige plekjes, terwijl hij zijn duim op mijn clit laat rusten. Nou ja rusten; hij oefent synchroon met de ‘kombeweging’ een aangename druk op mijn clit uit. Een gelukzalig gevoel maakt zich van mij meester en ik begin weer dieper adem te halen. Hij stimuleert wel veel van mijn gevoelige plekjes tegelijkertijd en ik begin lichtjes te kreunen. Dit is ontzettend geil en ik voel een siddering opzwellen en begin nu heftig te kreunen. Plotseling stopt hij weer, haalt zijn vingers terug en fluistert in mijn oor: “nee, nog niet.” O, nee! Ik kan hem wel iets aandoen! Niet stoppen.

Maar lang tijd om boos te zijn heb ik niet; ik voel zijn ondertussen natte vinger van mijn gleufje omhoog bewegen. Zijn vinger gaat langzaam verder en houd halt bij mijn sterretje, nog voor ik iets kan zeggen stoot hij zijn pik weer naar binnen en moet ik even naar lucht happen. Langzaam begint hij mij weer te neuken, terwijl hij ondertussen met zijn natte vinger voorzichtig wisselend op mijn sterretje drukt. Ik merk dat zijn stoten ondertussen wat kordater zijn geworden en dat windt mij enorm op. Blijkbaar laat dit hem ook niet helemaal onberoerd. Ik houd het bijna niet meer, maar omdat ik bang ben dat hij weer zal stoppen durf ik geen geluid te maken. Af en toe moet ik op mijn lip bijten om niet toch te gaan kreunen, want ik wil dat hij doorgaat. Sterker nog; hij mag nu eindelijk weleens zijn pik diep in mij stoten.

Zijn pik in mijn geile gleufje en zijn vinger op mijn sterretje brengen mij in extase. In gedachten zie ik zijn potente pik met zijn machtige eikel in en uit mij glijden. Ik houd het niet langer en het kost mij steeds meer moeite om stil te blijven. Als ik voel dat zijn grip op mijn bil even verslapt grijp ik mijn kans. Precies op het moment dat hij zijn roede weer naar binnen schuift, beweeg ik plotseling mijn billen naar achteren waardoor zijn pik dieper binnendringt en zijn vinger zo mijn sterretje binnenschiet. Ik hoor Johan nog “nee!” zeggen, maar het is al te laat, ik voel alles tintelen en schokkend kom ik klaar.

Even lig ik bij te komen, maar bedenk dan dat dit nog niet klaar is. Snel draai ik mij om en ga op de wasmachine zitten. Nu pas zie ik Johan in vol ornaat voor mij staan. Wat een machtige pik heeft deze knaap! Het is maar goed dat hij daar niet meteen vol mee heeft toegestoten. Fier omhoog gericht kijkt zijn knuppel mij uitdagend aan; zijn ballen netjes geschoren, zijn erecte lid voorzien van duidelijk zichtbare aderen en zijn van mijn geil glimmende eikel torent boven alles uit. Deze kans laat ik mij niet ontnemen, vlug pak ik zijn pik stevig vast en trek Johan daarmee naar mij toe. Ondertussen kijk ik hem strak aan. Johan staat nu vlak voor mij tussen mijn benen.

Terwijl ik hem nog steeds strak aankijk, trek ik hem langzaam af. Langzaam over zijn glimmende eikel naar beneden via zijn potente pik en vervolgens weer terug. Als ik zie dat hij zucht en licht kreunt glimlach ik eventjes, dan kijk ik hem weer strak aan. Zo blijf ik hem langzaam aftrekken met mijn rechterhand, terwijl ik met mijn linkerhand losjes met zijn ballen speel. Fijne, warme ballen die al flink op spanning staan. Ik zie dat deze behandeling hem niet onberoerd laat en dat zijn ademhaling dieper wordt.

Plagen kan ik ook, dus plotseling pak ik zijn pik steviger vast en verhoog ik het tempo. Zijn ballen heb ik nu met mijn linkerhand vast en met mijn rechterhand trek ik hem stevig af. Johan kreunt en eventjes glimlach ik weer, om hem daarna weer strak aan te kijken. Ik verhoog het tempo nog verder en pak hem nog steviger vast, ik trek er flink aan. Schalks lach ik even naar Johan, om mijn gezicht vervolgens weer in de plooi te houden. Ik merk dat hij er van geniet, hij begint zelfs al af en toe ongecontroleerd met zijn heupen te bewegen. Plotseling stop ik en buig iets voorover en fluister: “nee, nog niet…”

Zijn pik laat ik echter niet los en ik blijf hem aankijken. Als ik merk dat zijn ademhaling weer rustiger is trek ik hem weer langzaam af. Zijn ballen heb ik nog steeds in mijn linkerhand. Terwijl ik hem aankijk en glimlach beweeg ik de middelvinger van mijn linkerhand naar achteren over zijn perineum. Johan kijkt mij verbaasd aan, maar ik geef hem geen tijd om iets te zeggen. Ik buig iets voorover, trek mijn rechterhand omlaag en neem tegelijkertijd zijn eikel in mijn mond. Terwijl ik losjes op zijn eikel sabbel laat ik mijn tong rondjes maken. Ik blijf hem met rechts aftrekken, en beweeg ik mijn linker middelvinger wat verder naar achteren en laat ik wat meer druk uitoefenen. Even laat ik zijn pik uit mijn mond schieten zodat ik hem weer kan aankijken, maar ondertussen trek ik hem weer flink steviger af. Ik zie hem genieten en glimlach even, maar neem zijn lid dan snel weer in mijn mond en pijp hem nu wat steviger en trek hem met dezelfde frequentie af. Aan zijn ademhaling en gekreun te horen geniet zij met volle teugen en ik merk dat de aanblik van deze wellustige jongeling en zijn potente pik mij ook niet onberoerd laat.

Ik verlaag het tempo en laat hem weer even uit mijn mond glijden. Terwijl ik hem tergend langzaam en losjes blijf aftrekken kijk ik Johan weer aan. “Vind je dat lekker?”, vraag ik. “Ja, ga door!” Kreunt hij. “O? Nou nee hoor.” Lispel ik in zijn oor. “Hoe bedoel je?” Vraagt hij. “Ik heb iets anders in gedachten.” Resoluut trek ik Johan met zijn pik naar mij toe en terwijl ik mijn benen wat verder spreid, positioneer ik zijn eikel tegen mijn gleufje. “Ik wil dat je mij neukt. Ik wil dat je mij met die geile pik van je neukt.” Johan kijkt mij verbaasd aan. “En niet zoals daarnet, maar nu echt. Geef alles!” Johan kijkt nog steeds verbaasd, dus ik sla mijn benen om hem heen om hem te verwelkomen, duw hem met mijn hakken tegen zijn billen dichter bij en leid zijn pik naar de ingang van mijn gleufje. Dat is voor hem genoeg stimulans om toe te stoten. En dat doet hij, plots stoot hij zijn potente pik bij mij naar binnen. Zo diep en bruusk dat ik even op mijn lip moet bijten en naar adem snak. Maar veel tijd krijg ik niet, want langzaam haalt hij zijn pik terug om vervolgens nog eens diep in mij te stoten.

Mijn benen had ik eerst om zijn middel geslagen, maar die leg ik nu in zijn nek zodat hij mijn bovenbenen vast kan pakken. Hij begrijpt de hint en pakt mijn dijen stevig vast terwijl hij weer in mij stoot. Ik kantel mijn bekken iets zodat hij de juiste plekjes raakt. Zijn grip op mijn benen voelt plotseling steviger en hij stoot weer diep in mij. Ik voel hem fel naar binnen gaan en zijn ballen tegen mijn billen ketsen, ik weet niet waar ik het moet zoeken. En deze keer stopt hij niet, hij blijft maar doorgaan. Zijn vlammende pik in mijn gleufje maakt mij steeds geiler. Het idee dat hij mij zo met een haast dierlijke drift neemt, maakt mij helemaal gek. Vol enthousiasme kreun ik op elke stoot die hij in mijn geile gleufje vlamt. Ik leun iets achterover zodat hij mij met zijn zalige ploert nog beter kan binnendringen. Heerlijk zo’n jonge knaap. Hij kijkt mij aan en nu glimlacht hij naar mij. Ondertussen stoot hij lustig door, en ik kan niet voorkomen dat ik begin te kreunen. Hij blijft maar doorgaan, en ik voel een zalige sensatie.

Ik moedig hem aan; “ja, ga door; geef alles!” Als hij het tempo verder opvoert, houd ik het niet meer, en begin ik luider te kreunen. En ik zie aan hem dat hij ook niet ver meer verwijderd is van extase. Zijn bewegingen worden steeds minder gecontroleerd en zijn stoten heftiger. Ongetwijfeld is de spanning in zijn ballen ondertussen haast ondragelijk geworden en is hij overmand door lust. Mijn kreunen, wordt steeds luider, en ik voel een tintelende zindering door mijn lijf. “Ga door, neuk me. Neuk me met die geile pik van je.”

Dat laat hij zich geen tweede keer zeggen; nog gretiger stoot hij zijn pik in me en neukt hij me verder. Ik merk dat hij de controle verliest en op weg is naar een climax. Zijn bewegingen worden steeds onstuimiger en zijn bronstige pik stoot door. De gedachte aan zijn zinderende pik in mij maakt mij gek, en het idee dat hij op exploderen staat zorgt voor hetzelfde bij mij. Ondertussen blijft hij maar doorstoten. Ik houd het niet meer en kom luid kreunend en schokkend klaar. Ik voel zijn grip op mijn bovenbenen verkrampen en zijn stootbewegingen worden reflexmatiger en ik zie dat hij overmand raakt door een golf van lust die vanuit zijn ballen de rest van zijn lichaam en geest overneemt. Hij gooit zijn hoofd achterover en komt luid grommend klaar. Reflexmatig schokt hij nog wat na en dan valt hij in mijn armen.

Sindsdien heb ik een vast hulpje als ik thuis werk dat heel goed voor mij zorgt en voorziet van alle geneugten van het leven.

Bert

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *