De schilder

()

“Ik kom je tegenwoordig ook overal tegen.” Hoor ik opeens een opgewekte stem zeggen. Traag open ik mijn ogen, ik was net aan het wegdoezelen in de zon. Het is een hete dag en aangezien ik een dag vrij ben, heb ik mijn bikini aangetrokken en lig in de tuin te zonnen. Ik moet even zoeken voordat ik je gevonden heb, je staat op een ladder het kozijn bij de buren te schilderen. Een week geleden heb ik je ontmoet toen je bij mijn ouders aan het schilderen was. Toen hebben we al een tijd gezellig zitten kletsen. Mijn lippen krullen zich in een glimlach en vrolijk begroet ik je. “Als ik niet beter zou weten, zou ik denken dat je me achtervolgt.”

Je ogen glijden langzaam over mijn lichaam als je antwoordt “jij bent zeker het achtervolgen waard”. Ik ben verrast door deze spontane flirt en kijk nog eens goed naar je terwijl jij weer verder gaat met schilderen. Je ziet er erg goed uit; gespierde armen, lekkere kop en heerlijke billen die ik nu heel goed kan bekijken. Opeens draai je je hoofd naar mij toe en je ziet me gluren. Betrapt sluit ik snel mijn ogen en ik hoor je zacht grinniken. Voor de zekerheid houd ik mijn ogen een tijdje gesloten en als ik uiteindelijk deze weer open, zie ik dat je je shirt hebt uitgetrokken.

Meteen krijg ik een ongelooflijke droge mond, wat heb je een heerlijk lijf met je zongebruinde huid, platte buik en gespierde borst. Er glijden een paar druppeltjes zweet naar beneden tot ze je broekrand bereiken. Jij bent ondertussen weer verder gegaan met je werkzaamheden en ik pak mijn boek en probeer te lezen. Dit valt echter niet mee nu jouw aanwezigheid mij afleidt. Daarom sluit ik mijn ogen weer en geniet van de warmte van de zon. Langzaam doezel ik in tot ik jouw hese stem in mijn oor hoor fluisteren “heb je soms stoute fantasiën dame, ik hoor je zelfs op de ladder kreunen. Misschien kan ik je ergens mee helpen?” Ik open mijn ogen en kijk rechtstreeks in je mooie bruine ogen en zie een ondeugende grijns rond je lippen. Ik heb zin in je en besluit mijn stoute schoenen aan te trekken. “Ik heb binnenkort wat schilderwerk in mijn slaapkamer, misschien wil je alvast komen kijken hoeveel werk je denkt dat het is?”.

“De komende tijd ben ik wel erg druk” antwoord je waarna je mond naar mijn oor glijdt, “maar als je me alvast je slaapkamer laat zien, kan ik vast wel een oplossing bedenken om je gelukkig te maken”. Je pakt mijn hand en trekt me omhoog totdat ik dicht tegen je aan sta. Je geeft me een klein kusje op mijn mond en ik trek je resoluut naar binnen. Eenmaal binnen duw je me direct tegen de muur en we beginnen hongerig te zoenen. Je handen glijden over mijn lichaam en ik laat mijn handen over je harde borst naar beneden glijden totdat ik de broekrand bereik. Jij hebt ondertussen de sluiting van mijn bikinitopje gevonden. Soepel open je deze en trekt het kleine kledingstuk vervolgens van mijn lichaam. Bewonderd kijk je even naar mijn middelgrote cup C en ik hoor je genietend kreunen.

Je mond begint in mijn hals met kleine likjes en kusjes en je weet me ondertussen al aardig gek te krijgen met je plagerijen. Als je hete tong voor de eerste keer over mijn linker tepel glijdt, kreun ik ongeduldig en laat ik mijn handen in je haar glijden om je aan te sporen vooral niet te stoppen. Gelukkig lijk je dit ook niet van plan te zijn en kus, lik en bijt je met volle overgave. Aangemoedigd door mijn snelle ademhaling en kreuntjes zak je met je hoofd langzaam af via mijn buik tussen mijn benen. Door mijn broekje kus je mijn gevoelige plekje terwijl je handen ondertussen de verwennerij aan mijn borsten hebben overgenomen. Het voelt zo goed wat je met me doet dat ik niet weet of ik het nog lang ga volhouden als je zo doorgaat. Ik trek je hoofd voorzichtig omhoog en fluister met mijn lippen tegen de jouwe “Ik heb zin in je”.

“Je krijgt me ook maar je moet een beetje geduld hebben” besluit je. “Blijf nog even staan” fluister je daarna in mijn oor. Snel zakt je mond weer naar beneden. Je geeft beide borsten nog een heet likje, maar zakt hierna al snel nog verder naar beneden. Terwijl je mijn buik kust, trekken je vingers de strikjes van mijn bikinibroekje los. Eenmaal los gooi je deze onmiddellijk weg en zakt je mond dwingend tussen mijn benen. Vol overgave begin je me te likken. Ik voel je tong een stukje in me glijden en ik kreun genietend je naam. Als je tong na een tijdje mijn overgevoelige clitje vindt, schokt mijn lichaam en onderga ik trillend je verwennerij. Met je sterke handen op mijn heupen houd je me stil en voorkom je dat ik teveel beweeg. “Open je benen nog eens een beetje meer schatje” vraag je me. Als ik mijn linkerbeen hierop over je schouder en rug leg, heb je nog meer ruimte en schokkend voel ik het verschil als je met je tong nog beter bij mijn overgevoelige plekjes kan.

Mijn lichaam maakt zich op voor een heftig orgasme en jij voelt dit. Als je onverwacht twee vingers diep in me stoot kan ik mijn orgasme dan ook niet langer tegenhouden en trillend kom ik heerlijk klaar. Al kussend kom je weer langzaam omhoog en vraagt me fluisterend in mijn oor of het een lekker voorproefje was. Een retorische vraag lijkt me want dat ik genoot heb je al lang door. We vervolgen onze weg naar de slaapkamer, maar als we de bank tegenkomen, krijg ik een ander idee. Ik ga op de hoek zitten en manoeuvreer je zo dat je voor me staat. Terwijl ik omhoog kijk en je blik vang, openen mijn vingers langzaam je riem en knoop van je broek. Deze eenmaal omlaag getrokken zie ik aan de harde bobbel in je boxershort dat dit alles je niet onberoerd laat. Bij het eerste kusje op je short terwijl ik je weer aankijk, grom je al ongeduldig en met je ogen smeek je me snel door te gaan. Plagend langzaam trek ik het laatste kledingstuk omlaag en ik ben onder de indruk van wat ik zie. Je bent groot geschapen en netjes geschoren en ik bijt in mijn lip om mezelf te dwingen niet te snel te gaan. Ik wil hier zo lang mogelijk van genieten, al denk ik dat jij hier anders over denkt aan je blik te zien.

Je buigt je naar me toe en gromt in mijn oor dat je nu in me wil. Met een ondeugende glimlach schud ik mijn hoofd en met beide handen op je borst duw ik je weer omhoog. Ik zie de eerste druppel voorvocht verschijnen en met een klein likje lik ik dit eraf. Je hele lichaam verstart en een getergde kreun, komt over je lippen. Heel langzaam laat ik mijn tong helemaal over je keiharde penis glijden en als ik je vervolgens diep in mijn mond laat glijden, zakt je hoofd in je nek met wederom een wanhopige kreun. Ik geniet van de macht die ik momenteel over je heb en laat je heel traag in en uit mijn mond glijden. Als je na een tijdje met je heupen naar voren begint te stoten, merk ik dat je het niet heel lang meer gaat uithouden en stop direct.

Ik ga weer voor je staan, je kust me wild en duwt me weer iets verder richting de slaapkamer. Bij de eettafel aangekomen draai je me om zodat ik met mijn rug tegen je aan sta. Ik laat mijn hand achterlangs naar jou glijden, pak je penis vast en open verder mijn benen. Je duwt echter mijn hand weg en fluistert in mijn oor “je hebt me net zo gek gemaakt dat als ik nu in je kom het na twee stoten al klaar is. We moeten dus maar even iets verzinnen om me rustiger te krijgen”.

Je pakt mijn handen en zet deze op de tafel zodat ik licht gebogen voor je sta. Je vingers glijden langs mijn armen omhoog om bij mijn borsten even te stoppen om deze heerlijk te masseren. Vervolgens glijden je vingertoppen vlinderzacht over mijn buik omlaag om tussen mijn benen te eindigen. “Jezus! Wat ben je nat” mompel je in mijn oor. Als je met je wijsvinger en middelvinger diep in me stoot, schokt mijn lichaam van genot. Ik duw mijn billen naar je toe zodat ik je keiharde penis tegen me aan voel terwijl je me heerlijk vingert. Ik laat mijn hoofd op je schouder zakken en je lippen vinden de mijne terwijl je vingers doorgaan met de heerlijke verwennerij. Als je een derde vinger in me laat glijden, verbreek ik onze zoen en smeek tegen je lippen “alsjeblieft niet stoppen”. Je stelt me gerust dat je dit niet van plan bent “ik wil je eerst schokkend op mijn vingers voelen klaarkomen. Daarna neem ik je heerlijk langzaam en diep totdat we samen gek worden. Tot je gillend je orgasme bereikt”. Je verhoogt de snelheid van je vingers iets en ik grijp je arm toch nog bang dat je opeens stopt. Ik hoor je grinniken “eigenwijze dame.”

Wanneer je mijn clitje met je duim streelt, dendert mijn orgasme toch nog redelijk onverwacht over me heen en schokkend sta ik tegen je aan. Langzaam glijden je vingers uit me en je laat me even op adem komen, terwijl je nog steeds dicht tegen me aan staat. “Ik ben bang dat ik me niet aan mijn beloftes kan houden. Je slaapkamer ga ik niet redden en langzaam gaat ook niet meer lukken” hijg je schor in mijn hals. Op hetzelfde moment voel ik je keiharde penis een heel klein stukje in me glijden. “Is het veilig zonder bescherming?” Ik ben aan de pil dus knik snel. Direct glij je helemaal in me. Ik hoor je vloeken en ik demp mijn gil door in mijn bovenarm te bijten.

Een moment zit je diep in me verankerd en wennen we allebei aan het overweldigende gevoel. Als je vervolgens terugtrekt en weer diep in me stoot, kreun ik wanhopig. Terwijl je handen over mijn hele lichaam glijden, worden je stoten steeds sneller en dieper. Ik kreun je naam en je hijgt in mijn hals “ik weet het schatje, ik weet het”. Met je hand op mijn rug dirigeer je me dwingend naar beneden zodat ik met mijn bovenlichaam op de tafel rust. Je handen glijden hierna naar mijn heupen en trekken me nog dichter tegen je aan. Je neemt me ondertussen hard en ik voel dat je bijna zo ver bent. Je rechterhand vindt tussen mijn benen door mijn overgevoelige clitje en ik gil terwijl je me plagend hier streelt. Je kunt je nu echt niet meer beheersen en met een rauwe kreet kom je hard in me klaar. Dit tilt mij ook over het randje en terwijl ik nog eens gil, leun ik schokkend tegen je harde borstkas aan. Je ondersteunt me stevig met je sterke handen totdat het trillen langzaam minder wordt, terwijl je ondertussen nog heel traag in me beweegt. Ik hef me gezicht naar je op en je kust me zacht terwijl we allebei op adem komen.

Je glijdt uit me en ik draai me naar je toe. We beginnen allebei te lachen. “Binnenkort toch maar even naar je slaapkamer kijken”, vraag je me. Lijkt me een heel goed plan.

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *