De buitendouche

()

Na een aantal weken flink blokken, zat de tentamenperiode erop. Ondanks alle seksuele afleiding in deze eerste periode, had ik een goed gevoel over mijn uitslagen. Zo goed dat ik besloot ja te zeggen, tegen twee weken Ibiza met mijn huisgenoten. Althans, niet allemaal. Olivier en Merel hadden wat minder geluk en zaten al vol in de hertentamens. Onder het mom, ‘feesten kunnen we thuis genoeg’ besloten we de rustigere kant van Ibiza te bezoeken. We huurden een haciënda in het noorden. Het had een fijne jacuzzi waar we allemaal in konden en een bescheiden zwembad voor de hetere dagen. Omdat het seizoen al op zijn einde liep was de haciënda goed te betalen, het was niet te warm meer op het eiland en bovendien was het niet zo druk meer. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Bij het inpakken van mijn koffer twijfelde ik. Niet over mijn jurkjes of ondergoed, maar of ik speeltjes mee moest nemen voor de eenzame nachten. Voorlopig vond ik seks met één van mijn huisgenoten wel genoeg, en wie weet kwam ik niemand tegen. Ik besloot een vibrerend eitje mee te nemen en mijn favoriet; mijn dildo met zuignap. Door de zuignap kun je hem op elk glad oppervlak ‘vastplakken’ en jezelf neuken. Soloseks is niet altijd vervelend.

De haciënda was precies zoals de website voorspeld had. De mannen deelden een kamer en wij meiden hadden geluk. Ik pakte mijn koffer uit, legde alles netjes in de kast en mijn speeltjes legde ik in het laatje van mijn nachtkastje, samen met de condooms, voor als solo ineens toch duo of trio zou worden. Je weet het maar nooit op Ibiza. Ik trok mijn kleren uit, mijn bikinibroekje aan en liep meteen naar het zwembad. Ik lag languit op het opblaasbed te genieten van de zon en de rust toen de rest met z’n allen tegelijk in het zwembad sprong en ook in het water belandde door de vloedgolf die dat had veroorzaakt. De toon was gezet, de vakantie begonnen. De eerste dagen verliepen heerlijk. We deden eigenlijk niet heel veel. Overdag een beetje een stadje bezoeken of een strandje, dan naar de haciënda om te borrelen in en om het zwembad met gin-tonics en ijskoude colaatje. De borrel liep eigenlijk naadloos over in koken in de buitenkeuken. ’s Avonds speelden we vaak bordspelletjes en een nachtelijke duik in zwembad of jacuzzi mocht natuurlijk niet ontbreken. Wat een leven, ik wilde nooit meer naar huis.

Halverwege de week wilde mijn gezelschap naar de hippiemarkt. Ik had online gelezen dat ze daar goedkope rommel verkochten, dus ik liet deze even aan me voorbij gaan. De groep vertrok al vroeg en ik werd uitgeslapen wakker. Ik nam naakt een ochtendduik in het zwembad, er was tenslotte niemand thuis, dus naast het bovenstukje dat ik de hele week al niet had gedragen, bleef ook mijn broekje dit keer achterwege. Ik voelde het toch wel ietwat koude water langs mijn lichaam glijden. Mijn tepels reageerden meteen en de sensatie van het koude water tussen mijn benen gaf me een kriebel. Ik hing even aan de rand van het zwembad en liet mijn onderlichaam omhoog drijven tot mijn kontje net boven het water uitstak, mijn benen iets gespreid.

Ik betrapte mezelf erop dat ik aan ondeugende dingen begon te denken. Ik draaide me om en legde mijn hoofd op de rand. Opnieuw liet ik mijn lichaam omhoogdrijven. Mijn borsten staken ruim boven het water uit en mijn kutje bleef er net onder. Ik merkte dat ik zin kreeg om aan mezelf te zitten en besloot één van mijn speeltjes te pakken. Mezelf snel een beetje droogdeppend met een handdoek liep ik naar mijn slaapkamer, en pakte de dildo. 22 cm lang en 5 cm in omtrek. Een flinke jongen, ik weet nog dat toen ik hem kocht niet voor de kleinste wilde gaan, maar toen hij eenmaal thuis kwam met de post, moest ik toch even slikken. Gelukkig bleek het eigenlijk heel goed te passen en dat gevoel van helemaal gevuld worden als je zelf heel geil bent is onbeschrijfelijk lekker.

Ik twijfelde even, of ik voor binnen of buiten moest gaan, maar besloot voor dat extra ondeugende te gaan en de buitendouche te nemen. Vlak bij het zwembad, achter een matglazen scherm was een buitendouche. Ik zette de douche aan en liet het warme water over me heen komen. Ik liet de dildo langs mijn borsten gaan, mijn tepels plagen en heel even sloeg ik er zachtjes mee op mijn clitje. Ik was bloedgeil dat wist ik natuurlijk allang. Ik maakte de dildo vast aan de muur en nam hem in mijn mond. Langzaam begon ik mijn dildo te pijpen. Door de aderen, de ballen en de eikel kwam het gevaarlijk dicht in de buurt van een echte. Het pijpen ervan wond me dan ook altijd op. Met mijn ogen dicht fantaseerde ik er heerlijk op los terwijl mijn handen over mijn lichaam gingen. Ik kende mezelf en kon me al snel niet meer beheersen. Ik liet de dildo tussen mijn lipjes doorglijden, terwijl het water over mijn rug tussen mijn billen stroomde.

Ik zeepte mezelf in met douchemousses en toen ik mijn borsten masseerde, hield ik het niet langer en liet de dildo in me glijden. Ik kreunde terwijl ik mijn heupen zachtjes richting de muur bleef bewegen. Mijn handen zochten steun tegen het scherm en met een ietwat holle rug voerde ik het tempo op. Ik zag hoe mijn borsten heen en weer schudden op het ritme van mijn eigen stoten en werd er geil van. Ik liet me steeds iets harder terugglijden richting de muur. Ik neukte mezelf lekker stevig en de dildo vulde mijn natte kutje helemaal. Mijn hand vond al snel mijn clitje en ik vingerde mezelf naar een hoogtepunt. Mijn benen waren wat slapper geworden, mijn natte haren plakten aan mijn gezicht en borsten. De honger naar nog een rondje was groot, maar ik hoorde stemmen. Shit, mijn gezelschap was terug. Ik knoopte een handdoek om verstopte de dildo en zei de rest gedag. Mijn rode wangen zeiden vast genoeg.

De rest had de hele ochtend over de hippiemarkt geslenterd en wilde bij het huis blijven, terwijl ik er juist op uit wilde. Ik besloot naar Cala Xaracca te gaan. Een mooie baai, met helder water, omringd door natuur en een natuurlijk modderbad, daar was ik wel nieuwsgierig naar. Daar aangekomen was ik de enige, lang leve het einde van het seizoen. Ik legde mijn handdoek neer en genoot topless van de zon terwijl ik een tijdschrift las. Helaas werd niet veel later de rust verstoord door een groep jongens. Jongens van mijn leeftijd, met een koelbox, speaker en volleybal. Ik voelde me ietwat ongemakkelijk dus besloot ik mijn topje aan te trekken en naar het modderbad te lopen. Ik stapte er voorzichtig in en moest even wennen. De warme, glibberige modder tussen mijn tenen kietelde. Ik ging zitten en smeerde mijn lichaam in en wachtte tot het opgedroogd was.

Toen kwam één van de jongens vragen of hij bij me mocht zitten. Hij heette Benjamin. Goede kop met blond haar, fijn lichaam en blauwe ogen die als een magneet werkten. Hij kwam uit Amerika en hij en zijn vrienden waren op een tour door Europa. Alleen vandaag nog was hij op Ibiza. Hij keek er ondeugend bij, terwijl ook hij zich insmeerde met modder. We besloten na het opdrogen, de modder van ons af te spoelen. Ondertussen zag ik natuurlijk ook wel dat die ogen mijn hele lichaam al hadden bekeken. Ik voelde me gevlijd. Mijn solosessie van vanochtend voelde toch als unfinished business. Dus ik besloot te kijken of Benjamin mijn honger naar nog een orgasme kon stillen. We zwommen wat, speelden volleybal met zijn vrienden, flirten er op los en besloten toen het strand te laten voor wat het was en op de rotsen te gaan zitten om wat wind te vangen.

We vonden een mooi plekje en het duurde niet lang voor Benjamin mij begon te zoenen. Een hongerige zoen. Hij was gretig, ik merkte het aan alles. Hij kwam op me liggen en voelde zijn pik door zijn zwembroek heen. Hij zei meer dan eens hoe fantastisch geil hij mijn tieten vond en hij niet kon wachten me te neuken. In het Engels klinkt het allemaal net een beetje geiler… Hij maakte mijn bikini-topje los en daar waren die ondeugende blauwe ogen weer. Hij likte mijn tepels, liet ze door zijn vingers rollen en masseerde mijn borsten vrij hardhandig. Het zou dit keer geen vanilleseks worden dat had ik al snel door. Ik besloot zijn pik te bevrijden uit die te strakke zwembroek en begon hem af te trekken. Zijn vingers daalden af naar mijn bikinibroekje en vonden al snel mijn kletsnatte kutje. Hij vingerde me en bleef zeggen dat ik hem aan moest kijken. Terwijl we tegenover elkaar zaten vond ik het moeilijk me te blijven focussen. Maar steeds als mijn blik afdwaalde, zei hij dat ik naar hem moest kijken. Zijn vingeren werd heviger en ik voelde dat ik klaar ging komen door zijn duim op mijn clitje. Ik keek hem aan zoals hij wilde en ik ervoer mijn orgasme intenser dan ooit. Nog voor ik bij kon komen trok hij me op zijn schoot.

Ik sloeg mijn benen om zijn rug en voelde hoe zijn pik diep in me zat. Door de subtiele heupbewegingen van ons allebei gleden we een tijd heerlijk in en uit, terwijl we elkaar zoenden, hij mijn borsten aandacht bleef geven en ik geiler en geiler werd. Hij deed zijn handen onder mijn billen om me op te kunnen tillen en een beetje te kunnen stoten. Ik voelde dat hij me harder wilde nemen, maar heel erg beschut lagen we niet. Het leek echter alsof we alleen op de wereld waren, alleen hij en ik en die ogen. En dus ging ik staan, met mijn handen steunend tegen de rotsen, mijn kontje naar achteren. Hij liet zijn pik tussen mijn lipjes glijden voor hij me direct diep neukte. Ik moest een kreun onderdrukken, zijn pik kwam in de buurt van mijn dildo formaat.

Hij had zijn handen op mijn heupen en neukte me meteen snoeihard en diep. Ik gooide mijn hoofd achterover en merkte dat ik door zijn kracht klem stond met mijn borsten tegen de warme rotsen gedrukt. Hij pakte mijn armen en hield ze boven mijn hoofd. Ik voelde zijn borstkas tegen mijn rug en zijn lippen in mijn nek. Zijn vingers zochten mijn kutje en ook al lag het tempo wat lager, hij neukte me nog steeds diep. Zijn vingers lieten mijn clitje niet met rust en alles samen, zorgde dat ervoor dat ik binnen een mum van tijd voelde dat ik ging komen. En ook nu zei hij weer dat ik hem aan moest blijven kijken. Ik keek over mijn schouder in die blauwe ogen en kwam hard kreunend klaar. Ik liet me op mijn knieën zakken, om bij te komen.

Ik nam zijn pik in mijn mond en zei nu dat hij mij aan moest blijven kijken. Ik zoog hem naar zijn hoogtepunt en terwijl hij me aankeek, voelde ik zijn zaad in mijn mond stromen. Ik keek hem ondeugend aan, slikte zijn zaad door en likte mijn lippen schoon. Een middagje strand om niet snel te vergeten en een goed vervolg op mijn solosessie in de ochtend.

Deugnietje

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *