Yoga in India!

()

Vroeg in de ochtend zijn we geland op het vliegveld van Mumbai. Wow, wat een stad, is echt iets voor mij! Op straat zie ik bij een eetstalletje een leuke jonge vrouw van een jaar of dertig een lekker ontbijtje naar binnen werken. Ik loop op haar toe en glimlachend vraag ik in het Engels “Smaakt het goed?” Zij heeft haar mond vol en antwoordt met een handgebaar, “heerlijk”. Ik neem hetzelfde. We raken aan de praat en ik stel mij voor, “John is mijn naam.” Stel ik mij voor “Ik ben Irene” zegt het lekkere ding. We praten over van alles en nog wat. Het blijkt dat ze een yoga retraite heeft. “Ik ben de lerares”. En gelijk er achteraan “Heb je zin om met mij mee te gaan?” Ik kijk haar een ogenblik verrast aan, in haar verleidelijke bruine ogen en ik ben meteen verkocht.

“Gezien de kosten”, vervolgt ze, “heb je er bezwaar tegen als we één kamer delen, ik wil dat liever met jou doen dan dat ik mijn kamer deel met een andere vrouw en jou vertrouw ik wel”, terwijl ze met haar hand over de binnenkant van mijn bovenbeen strijkt. “Nee” zeg ik. “Totaal geen bezwaar tegen, gezellig juist” zeg ik een beetje onthutst over de vlotheid van dit lekkere ding, terwijl we elkaar wat langer in de poppetjes van de ogen kijken dan normaal is voor mensen die elkaar nét ontmoet hebben. Ik voel in mijn korte broek langzaam wat beweging. Zij vertrouwt mij, hoe is het mogelijk…

“Wil je wat van mij drinken?”. Vraag ik haar. “Natuurlijk, altijd lekker, kunnen we elkaar wat beter leren kennen” geeft Irene aan. Daar heb ik uiteraard geen bezwaar tegen om elkaar beter leren te kennen. We zitten in een hoekje in een soort van restaurant waar er in India zovele van zijn, lekker eten, gezellige bediening en hoewel we geen van beiden Indiaas praten, als we iets willen en de persoon die bestellingen opneemt bij onze tafel komt, dan wijzen we gewoon op een bord of op een drankje van iemand anders in het restaurant en bestellen door met onze vingers aan te geven hoeveel wij ervan willen hebben.

We gaan naar het station, de trein staat al op ons te wachten. We stappen in en vinden al snel onze plaatsen. De treinreis is voorspoedig, we kletsen nog steeds veel en de 6 uren reizen richting het zuiden zijn zo voorbij. Er worden allerlei snacks in de trein verkocht door kleine handelaartjes, en soms gebeurt dit vanuit het raam bij een treinstation, waar we wachten tot de ons tegemoetkomende trein ons passeert en wij verder kunnen rijden.

‘s Ochtends in alle vroegte, het is nog donker, komen we aan op het station. “Er komen nog 7 mensen aan” zegt Irene. “Allemaal vrouwen”. Wow denk ik bij mezelf, als al die vrouwen net zo verleidelijk zijn zoals ‘mijn’ Irene, denk ik bij mezelf, dan krijg ik het nog moeilijk. Irene krijgt in ieder geval ‘de aftrap’ dat voel ik. We wachten tot de groep compleet is en vertrekken daarna gezamenlijk naar de plaats van bestemming. Het blijkt dat Irene de knapste is, maar ik zie toch ook wel andere leuke vrouwen. Irene en ik lopen hand in hand, gezellig met elkaar pratend. De groep volgt ons automatisch.

De retraite ligt aan de kust, aan het strand zelfs! Irene en ik installeren ons in één van de huisjes. Ik leen van Irene een yogabroek. Het blijkt dat ik er, dankzij de rekbare stof, goed in pas. Mijn zaakje steekt wel wat ver naar voren, want het is tenslotte een dames broek. Ik heb daardoor behoorlijk wat bekijks van de dames. We gaan het strand op voor een eerste les. De zon is nog achter de bergen, en de temperatuur is nog te doen, ongeveer 25 graden. De ene na de andere oefening tovert Irene te voorschijn. Sommige daarvan zien er best verleidelijk uit en regelmatig kijk ik om mij heen om te zien hoe de vrouwen er met hun benen wijd of in andere lekkere yogastandjes eruitzien. Regelmatig wissel ik verleidelijke blikken met andere deelnemers, maar mijn aandacht gaat vooral uit naar Irene. Als onze blikken elkaar kruisen, knipoog ik naar haar.

De stemming is heel gemoedelijk onder de deelnemers en ik voel mij de koning te rijk met al deze dartele leuke dames. Na afloop van de yogales zitten we met z’n allen bij elkaar, nog steeds in onze yogakleding. Mensen uit allerlei andere landen doen eraan mee, zo blijkt. Tussen de middag lunchen we samen en we nemen een paar wijntjes, gezellig toch. De rest van de dag zijn we vrij, tot de avond, dan is er voor donker nóg een les. Ook hierna weer hetzelfde ritueel, wat Indiaas eten en wat alcohol drinken. Het ijs is ondertussen al gebroken. We zitten knus tegen elkaar aan, ik in het midden, tussen paar leuke vrouwen in.

Ik besluit naast Irene te kruipen, leg een hand over haar schouder heen en trek haar naar mij toe, haar een kus op haar voorhoofd gevend. Met een brede glimlach kijkt ze mij eventjes aan, en ze besluit hier gebruik van te maken door haar hand op mijn bovenbeen te leggen. Ik vermijd haar aan te kijken, is too much for me op dit ogenblik, die prachtige verleidelijke donkerbruine ogen. Op onze groep na, zijn er geen bezoekers.

De drank vloeit gemakkelijk en de sfeer wordt steeds gemoedelijker. De plek waar we zitten is verlicht met slechts een paar lampjes, dus lekker sfeervol. “Ik vind het hier zó warm, ik trek mijn broek uit”, vertel ik haar, “maar ik heb geen onderbroekje aan”. Stel ik plots vast. “Ik ook niet”, zegt Irene, terwijl zij het voorbeeld geeft en die van haar uittrekt. Een verrukkelijke kale poes komt tevoorschijn. In geen tijd heeft de halve groep de yoga broek uit! Het blijkt dat wij niet de enigen zijn zonder onderbroek, heerlijk, zo’n groep vrouwen bij elkaar! Ik voel de sfeer veranderen, het wordt steeds warmer lijkt het wel.

Mijn hand gaat naar een borst van Irene. Haar hand gaat via mijn borst naar beneden en ligt die in mijn lies, nét tegen mijn joystick aan die gelijk reageert door zich wat op te richten. Het lijkt wel of hij wil zeggen. Joehoe! Hier ben ik, valt hier nog wat te versieren?! Moet ik mij alvast nog wat stijver laten zien aan al die vrouwen?! Ik ruik hier wat lekkere poesjes! Verschillende vrouwen kijken naar ons, nieuwsgierig als ze zijn. Irene pakt zonder omwegen mijn ondertussen stijve piemel vast en sjort er zachtjes aan. Telkens komt mijn eikel tevoorschijn als haar hand naar beneden gaat en verbergt zich dan weer in mijn voorhuid als haar hand naar boven gaat. Ik buig mij iets voorover en grijp nu met een hand een borst vast en ik lik aan haar tepel. De vrouwen om ons heen kijken naar ons. Ze hebben nu een kringetje om ons heen gemaakt zodat ze niets hoeven te missen van ons minnespel. Ik kus Irene zwoel op haar mond terwijl ik haar borst zachtjes kneed en de tepel die ik vast heb voorzichtig tussen mijn vingers heen en weer wrijf.

Een zachte kreun ontsnapt uit haar mond en haar lichaam reageert er wat onrustig op. Eventjes stopt ze met mij te zoenen, buigt wat voorover, trekt de voorhuid van mijn pik naar beneden en haalt speels haar tong over mijn ontblote eikel heen. “Ah…ja dat is lekker” zeg ik en er trekt een rilling door mijn lichaam als gevolg. Het tongzoenen maakt mij snel nóg geiler. Mijn hand verplaatst zich teder naar haar verrukkelijke kleine kutje. Irene spreidt haar benen wat meer. Terwijl ik dat doe, denk ik nog, past mijn pik hier wel in, kutje ziet er zo strak en klein uit. Vingerend, lekker geil, mijn vingers langs haar lipjes heen en weer halend. Hm…, ik voel dat Irene steeds geiler wordt. We kijken elkaar diep in de ogen, ik draai met mijn vingers rondjes om haar klitje heen, lipjes beginnen al wat meer te wijken en ik begin er wat glinsterend tussen te zien, terwijl ik automatisch mijn lippen aflik.

Ik zit nu voor haar, op mijn knieën en glij met mijn handen over haar beide dijen, tot aan haar poesje zonder die aan te raken. Er volgt nog een zucht van haar, alsof zij zeggen wil ‘tast in godsnaam toe’. Irene laat zich nog wat meer onderuit zakken en ik laat mijn handen nu over haar borsten en over haar benen glijden, haar kussend waar ik bij kan. De andere vrouwen zijn nog wat dichterbij gekomen, hongerig naar ons kijkend, hunkerend. Ik vind het in ieder geval geil te merken dat wij zo bekeken worden. Ik kijk Irene aan terwijl ik haar aan het strelen ben, lekker geil.

De bank waarop we zitten leent zich uitstekend om Irene eens stevig te gaan nemen. Ik til haar op en leg haar op de leuning. Eén been richt ze op zodat ze die over mijn schouder kan leggen, zo haar kutje aan mij openend. Ik pak haar bij haar heupen vast en trek haar naar mij toe, zodat mijn geval vlak bij haar heilige grotje is. Ik haal, zonder mijn handen daarbij te gebruiken, mijn stijve over haar lipjes heen, haar klitje daarbij voortdurend rakend. Haar lichaam schokt hier continu bij!

Vrouwen kunnen bijna niet op hun stoel blijven zitten, ze willen zien hoe ik mijn stijve heen en weer over Irene ’s lipjes haal. Irene richt zich een beetje op, hijgend kan ze zo nét mijn pik zien die met haar lipjes en klitje speelt. Ik haal mijn stijve nu ook af en toe door haar lipjes heen. Sappige geluiden van ons geil hoor ik. We zijn zeiknat. Mijn pik glijdt over haar lipjes heen, duwen ze telkens opzij, heerlijk om te zien! Hier houd ik van, een vrouw als Irene gek maken met mijn paal! Ik zet mijn pik recht voor haar spleetje en schuif hem langzaam helemaal in haar. Het is voor Irene het sein om gigantisch lekker, hijgend en schokkend voor de eerste keer klaar te komen!

Ik houd het ook niet veel langer meer uit, mijn pik jeukt, wil spuiten. Ik rag nu hard op Irene in, een tweede orgasme van haar als gevolg. Ik haal mijn pik uit haar, zij pakt hem beet en sjort mij af, terwijl ik mijn geil over haar heen spuit, tot in haar hals toe. De vrouwen die om ons staan kijken hoe ik spuit, wat een geile aanblik voor hen. Ik zie ze bloedgeil naar ons kijken. Wat zullen hun spleetjes nat zijn. Eén vrouw pakt mijn pik vast en zuigend maakt ze hem binnen geen tijd weer stijf.

Ik zet Irene op de grond, op handen en knieën nu. Zij weet precies wat er gaat komen, en leunt wat voorover. Doordat ze is klaargekomen, is ze nu nog natter. Ik plant mijn geval achterlangs in haar en begin haar stevig te neuken, mijn ballen kletsen bij elke stoot tegen haar billen aan. “Wat heb jij een lekkere dikke pik zeg, en wat ben ik nauw. Ik voel elke ribbel van jouw pik in mijn kutje”. Ik zie dat Irene, op één hand steunend, zichzelf naar nog een hoogtepunt vingert. Af en toe grijpt ze naar mijn ballen, knijpt er zachtjes in. “Ga door, ik vind dit zo lekker”, zegt Irene. Ook voel ik dat ze af en toe met haar hand tussen onze benen voelt, hoe mijn leuter in en uit haar spleetje gaat, hoe ik haar aan het berijden ben.

O… wat heeft zij een strak jong kutje, ik voel de weerstand van de wanden van haar kutje aan mijn eikel en aan mijn paal. Rillingen trekken door mijn lijf! Ik voel dat door haar zo stevig te palen en door haar strakke kutje om mijn geval heen ik niet ver meer af ben van een tweede keer klaarkomen. Ik pak haar bij haar beide schouders vast en terwijl ik toestoot trek ik haar naar mij toe zodat ik telkens haar baarmoeder kan raken. Ik heb het niet meer en zeg “Ah, ik spuit je vol, het jeukt zo, hier komt het, wat ben jij geil” en ik spuit haar kutje kreunend vol met mijn geil, terwijl zij zichzelf vingerend nog een derde keer met een gil laat klaarkomen.

Ik trek mijn half stijve pik uit haar en plof hijgend naast haar neer. Geil van ons beiden druipt uit het kutje van Irene. Ik besef nu pas dat de andere vrouwen dit spektakel bijna ademloos hebben gevolgd. Muisstil kijken ze naar ons en naar onze geslachtsorganen die onder ons geil zitten. Bewonderende blikken zie ik. We nemen nog wat wijn en besluiten ons bedje in te kruipen. We zijn nog maar aan het begin van de yogaretraite. Ik heb al een paar geile spleetjes gezien, met vrouwen daaraan vast die duidelijk belangstelling hebben!

En heerlijk dat we, zo laat op de avond, nog steeds gewoon in ons nakie kunnen rondlopen. Ik met mijn pik die nog steeds nat is, Irene met een kutje waar het meeste geil ondertussen uit is gedrupt, er zijn nog wat slierten geil zichtbaar aan de binnenkant van haar dijen. We lopen naar de zee toe, duiken erin, wat een lekker watertje. Hand in hand lopen we naar ons huisje, en ineengestrengeld vallen we in een diepe slaap.

Hans

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *