Geheime seks

()

Dit verhaal gaat over mijn geheim, m’n heftige geheime intimiteit met een andere man. Ik heb hem 5 jaar geleden op de tennisvereniging tijdens een toernooi ontmoet. Het contact was meteen goed, want we bleven maar doorpraten, en doorpraten. We werden persoonlijke (sport-)vrienden, zonder onze beide eigen partners daarin te betrekken, we wilden blijkbaar iets voor onszelf… Met het tennissen ben ik twee jaar geleden gestopt, maar we konden niet zonder elkaar, steeds weer verlegden we de grenzen in onze vriendschap, en nu zijn we al een aantal jaar elkaars minnares en minnaar. Vrijwel wekelijks ontmoeten we elkaar op een doordeweekse avond op een geheime plek voor een korte vurige romance.

Waarom doe ik het? Is het voor de spanning, lust, verkwikkende aandacht van een ander of misschien toch liefde? De quote “Geeft geheime seks dan toch de meest ultieme intimiteit?” van Jessica Parker uit de tv-serie ‘Sex and the city’ lijkt voor mij zo goed doordacht.

Ik rij weg en geruststellend zie ik op het autoklokje dat ik me niet hoef te haasten. De spanning klopt een beetje in m’n keel, wat het zal er vanavond weer gaan gebeuren. Hij is zo’n lieve, gevoelige rustige man, en een fantastisch minnaar, bij hem heb ik m’n eigen seksuele passiviteit kunnen doorbreken en ontstijgen. Hij staat er al…, ik draai de kleine parkeerplaats op, die mooi verscholen ligt aan de rand van een rustig bos en parkeer m’n auto naast de zijne. Het daglicht loopt teneinde, het gaat al wat schemeren. Hij stapt uit, lacht naar me, en komt bij mij in de stoel naast me zitten.

We begroeten elkaar met een kus, en praten ronduit over dingen die we met elkaar kunnen delen, en dat is veel, want we geven om elkaar. Het lijkt net alsof minnaars meer over hun diepste gedachten en intiemste gevoelens kunnen praten, dan met de eigen partner, het gaat zo vrij. Zijn handen strelen zachtjes mijn gezicht en gaan door m’n haar. Hij buigt naar voren, zoent m’n hals en sabbelt aan mijn oorlelletje, wat zo lekker kriebelt. Zijn volle lippen bedekken m’n gezicht overal met kusjes, en dan gaat het over in echt zoenen, minutenlang heftig tongen, zoenen. Ik krijg het overal warm van binnen, en op m’n tast zet ik het autoraampje alvast een beetje open.

Onaangekondigd voel ik door mijn dunne blouse zijn warme stevige hand, die mijn borsten betasten. De spanning stijgt, want ik voel dat geraffineerd de bovenste knoopjes van de blouse worden losgemaakt. Een zoekende hand schuift naar binnen, maakt verkennende bewegingen. Voorzichtig tilt de mannenhand m’n borsten één voor één uit de bh. Afwisselend neemt hij een borst teder in z’n hand, laat ze telkens daarin rusten en dan weer rollen. Ik krom mijn rug een beetje, zodat zijn hand nog beter mijn borsten kan omvatten. Mijn borsten zijn erg gevoelig en de aanraking daarvan – door een ander – maakt echt alle erotiek in me los.

De vingers kneden en volgen de rondingen van mijn borst. Duim en wijsvinger nemen zachtjes de tepel, die zich meteen verhardt. Ik voel m’n priemende tepels tussen zijn vingers, ze worden om beurten gepakt, beknepen, en er wordt een beetje aan getrokken, eerst nog zacht maar dan telkens strakker en heftiger. Het windt me op, en ik voel me blij dat ik zoveel opwinding ervaar. Zijn vingers doen mijn tepels laten gloeien, ze worden vuriger en vuriger… zijn hoofd buigt naar voren, en mijn oververhitte tepels worden door zijn mond geblust, z’n lippen sabbelen er lustig aan en brengen een lange weldadige koelte.

Ondertussen glijdt zijn hand over de blouse naar beneden. De vingers openen gretig de gesp van mijn broek, alsof ze een cadeautje open gaan maken, de rits gaat bijna als vanzelf. Zijn hand schuift verder, duikt onder de rand van mijn slipje en het kroelen door krullig schaamhaar verraadt dat hij dichtbij is. Even beweeg ik mijn heupen en de hand vlijt zich neer in mijn kruis, de vingers volgen de zachte plooien van mijn geslacht. Zijn middelvinger ligt het meest bevoorrecht, over de gehele lengte drukt hij zachtjes m’n schaamlippen een beetje uit elkaar. Meteen gaat mijn natheid stromen, en de vinger baadt zich in het gladde vocht. De andere vingers sluiten aan, soepel strelen zij de binnenkant van mijn schaamlippen. Het is er zo glad, en langzaam maar zeker glijden ze naar boven, en gaan op zoek naar mijn genotsknopje.

Ja… er gaat een siddering door mijn lichaam, ze hebben m’n kittelaar gevonden, en zijn liefdevolle vingers maken zacht draaiende en drukkende bewegingen rondom mijn gevoeligste plekje. Ik zucht, ik hoor mijn eigen ademhaling verzwaren, mijn lichaam komt op gang. Heftiger en heftiger spelen de vingers met mijn knopje, mijn heupen bewegen onrustig, ik houd het niet meer en vraag gehaast: “Kom in me.”

De vingers gehoorzamen, de middelvinger dringt langzaam in me, gaat eerst wat zachtjes op en neer, dan er even uit om me direct weer langzaam te vullen. Stotende bewegingen maakt de vinger nu, en ik raak in extase als één voor één de andere twee vingers ook gaan meedoen. Alle drie de vingers spelen in mijn genotsgrotje, ze spreiden en krommen zich, om alle hoekjes in mijn binnenste te raken. Daarna gaan zijn vingers weer heftig op en neer, terwijl zijn duim stevig over mijn kittelaar blijft glijden. Ik beweeg met mijn heupen wild mee op de stoten van z’n krachtige vingers. Het opzwepend ritme maakt me gek van genot. Ik geef me over, m’n kutje verkrampt en dan, ineens wordt alles ruimer, mijn grot opent zich voor hem, mijn sappen komen vrij, ik kom en kom klaar. Op de orgastische schokken zakken zijn vingertoppen steeds dieper en dieper weg in een meer van gladheid.

Loom leg ik mijn hoofd in de hoofdsteun van mijn stoel. Hij bedekt mijn gezicht met tedere kussen en onze lippen vinden elkaar voor een intense zoen. Maar echte rust dat gunnen zijn vingers mij nu nog niet, het lijkt wel of ze weten hoe overweldigend een tweede orgasme bij een vrouw aanvoelt. Een voor een gaan ze weer langzaam in me, en de duim vindt ook weer mijn gevoelig knopje. Zijn vingers tasten en stoten, ze hebben vrij spel want het is allemaal erg glad. Mijn heupen en de vingers komen weer in dat lekkere ritme dat me zo wellustig maakt; het doet me vergeten waar ik ben, mijn ademhaling wordt nu erg zwaar en ik laat mijn genotskreten meer en meer de vrije loop. Ik voel een subtiele verandering, ik voel dat één vinger stiekem uit me gaat, en doelbewust doorglijdt naar beneden.

Zacht drukt die spannende vinger steeds ondeugend tegen m’n kontgaatje, gelijk op de ritmische stoten van de twee achtergebleven vingers. Ik voel me super-erotisch, met die duim, de twee stotende vingers, en de speels drukkende vinger tegen mijn kontgaatje, worden al mijn intiemste plekjes tegelijk geraakt. De opwinding stijgt, een nieuw hoogtepunt nadert, en plotseling voel ik een vingerkootje in mijn kontgaatje binnen dringen, dit is te veel voor me, ik houd het nu echt niet meer, en na een paar tellen kom ik… met een eindeloze heftigheid, schokkend en schokkend op zijn vingers.

Nagenietend strek ik me uit in de stoel, en raak langzaam weer bij zinnen. Zijn krachtige hand ligt nu rustig op mijn buik, terwijl zijn andere hand door mijn hals en haar streelt. We voelen ons allebei gelukzalig, die overgave naar elkaar, onze diepste gedachten worden geraakt. De serene rust wordt doorbroken, want vastberaden zeg ik: “En nu jij…”. Met mijn hand tast ik in z’n kruis, en door de ruwe spijkerstof voel ik onmiskenbaar een forse bobbel. Nu is het aan mij om een cadeautje open te maken…, handig open ik zijn broek en bevrijd zijn geslacht uit de echt wel te strak geworden slip.

Ik buig voorover, mijn lippen raken het topje van zijn stijve staaf, en ik proef het mannelijk geil. Ik ervaar de wellust in me, om hem te verwennen. Met mijn lippen schuif ik de voorhuid naar beneden, en ik voel de zachte eikel in m’n mond. Mijn vingers bevoelen verkennend de mooi gevormde staaf, ik speel ermee, laat hem door mijn hand glijden. Ik neem de staaf in mijn mond, en laat hem steeds in en uit gaan, mijn lippen glijden over de kop van z’n staaf. Eerst nog zachtjes, maar ik ben nogal oraal ingesteld, nu dat kan zijn paal weten want met een gelijkopgaand samenspel tussen mond en hand, neem ik heftig zuigend en trekkend de staaf tot mijn bezit. Soms laat ik de eikel even los, zodat ik met mijn hand nog krachtiger aan de stam kan trekken, terwijl ik met mijn andere hand zijn ballen vasthoud, als teken van geef het aan me. Maar ik wil hem weer in m’n mond voelen, en ga door met mijn wilde spel.

Plotseling stop ik, laat zijn staaf los. Zonder handen te gebruiken omsluit ik de eikel met mijn lippen, en schuif door. Stukje bij stukje verdwijnt de staaf in m’n mond, steeds iets verder, en in de diepte voel ik de eikel het achterste van mijn keel raken. Met m’n vingers omklem ik de staaf tot waar m’n lippen komen, en langzaam hef ik mijn hoofd omhoog en laat de staaf uit mijn mond glijden. Ik ben een verbaasd over wat m’n vingers aangeven, zover had ik niet gedacht, een fors deel van zijn stam heb ik in me gehad. Hij verroert zich niet, want … ik neem nog eens diep adem en daal weer. Erg ver zak ik nu over de staaf, in een voorzichtige poging om zoveel mogelijk vlees naar binnen te happen. In een uiterste concentratie lukt het me om m’n vingers van de eerste poging iets naar beneden te schuiven, het is me gelukt, wat een sensueel spel.

Zijn staaf staat bijna op springen, en vol overgave ga ik door met het ritmisch spel van zuigen en trekken. Ik merk dat hij z’n controle verliest, ik heb hem volledig in m’n greep, zijn onderlichaam gaat onrustig schudden. De staaf spant zich tot het uiterste, ik weet het, het moment is dichtbij, hij fluistert nog snel iets van “Ik kom” en dan ontlaadt hij zich… golf na golf schiet het warme zaad omhoog, en ik neem deze mannelijkheid. Straktrekkend met m’n hand geleid ik de stroom uit z’n paal, stevig klem ik mijn lippen achter de wild kloppende eikel, en de kleine zacht hoorbare geluidjes maken duidelijk dat ik m’n best doe om geen sporen achter te laten. Als hij tot rust komt, streel ik de gevoelige eikel teder met mijn tong, en mijn minnaar zucht weldadig diep…

Ik richt mijn hoofd omhoog, met een triomfantelijke lach kijk ik hem aan. Onze beide blikken raken elkaar in het schemerdonker, wij beiden weten het, dit is ons intens samenzijn, onder de sterrenhemel, voor even afgesloten van de dagelijkse wereld om ons heen. En dat intense gevoel ligt voor altijd opgeslagen in een van de kamers van ons hart.

Veronique

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Geheime seks”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *