Een hete zomerdag

()

Ik woon sinds enkele jaren in een koophuis, hier in de stad. Het is een gezellig straatje met leuke buren. In het bijzonder mijn buurmeisje. Een leuke dame van 26, ongeveer 1,68m met een getraind lijf en lange, blonde, krullende haren. Ze heeft groene ogen en een prachtige glimlach. Altijd goed gekleed in mooie outfits en soms in haar strakke trainingspak. Iedere keer als ik haar zag lopen, kreeg ik het spontaan warm en voelde ik kriebels in mijn buik.

Het was een heerlijk warme dag in de zomer. De zon scheen en ik was in de voortuin bezig met het wassen van de auto. Ik zag vanuit mijn ooghoeken de witte auto van de buurvrouw de hoek om komen. In ons straatje kunnen we voor de deur parkeren en ze stopte de auto achter die van mij. De deur ging open en ik zag een paar hakjes en haar prachtig geschoren benen uit de auto stappen. Daarboven had ze een heerlijk zomerjurkje aan met blote armen en schouders. Ik voelde direct weer een kriebel in mijn buik en wist niet zo goed wat ik moest zeggen.

“Hai buur. Lekker weertje, hè? Ben je vandaag vroeg klaar met werken?” Dat was het enige wat ik zo snel kon bedenken. Ze zei: “Ja, ik ben klaar met werken en kan vanmiddag heerlijk van de zon gaan genieten. Ik zie dat jij lekker bezig bent met de auto? Die ziet er weer prachtig uit.” Met een glimlach zei ze gedag, liep me in dat fladderende jurkje voorbij en ging naar binnen. Ik kreeg het er warm van.

Nadat ik klaar was met het wassen van de auto ben ik naar binnen gegaan om mijn spulletjes op te ruimen. Ik heb de was uit de droger gehaald en netjes opgevouwen. Met de gevouwen was in de wasmand ging ik naar boven om het op te bergen. In de slaapkamer legde ik de was in de kast en toen ik naar buiten keek, kon ik mijn ogen niet geloven. Daar lag ze, mijn buurvrouw, op een ligbed in de tuin met alleen een stringetje aan. Ze lag op haar buik een tijdschrift te lezen. Ik kon mijn ogen niet van dat prachtige lichaam en die mooie ronde billen afhouden. Ik denk dat ik wel 5 minuten heb staan staren. Toen zag ik dat ze het tijdschrift dichtdeed en zich om wilde draaien. Snel heb ik het gordijn dicht gedaan om te voorkomen dat ze me zag.

Door een kiertje in het gordijn zag ik hoe ze zich omdraaide en op haar rug ging liggen. Ik had zicht op haar prachtige ronde borsten met een paar mooie bruine tepels. Er stond een klein briesje, dus haar tepels stonden overeind. Met dit uitzicht voelde ik een bult ontstaan in mijn broek. Ik kon het niet helpen om erover te wrijven en langzaam aan mijn lul te trekken, terwijl ik door het kiertje van het gordijn aan het gluren was. Naarmate ik daar langer stond, werd ik minder voorzichtig en werd het kiertje in het gordijn wat groter.

Precies op dat moment keek mijn buurvrouw omhoog en keek me in mijn ogen aan. Ze greep naar de handdoek die naast haar lag en bedekte zichzelf. Ik bleef van schrik verstijfd staan en wist niet wat ik moest doen. Zo staarden we elkaar enkele seconden aan. Dit leek wel een eeuwigheid te duren, tot ik de blik in haar ogen zag veranderen. De schrik en paniek in haar ogen veranderden in iets ondeugends. Ik zag een glimlach op haar gezicht verschijnen en ze gebaarde met haar vinger om naar haar toe te komen.

Ik wist niet wat mij overkwam en gespannen liep ik mijn huis uit naar de achtertuin. Ik liep door het tuinhek naar de steeg en klopte op de schuttingdeur van de buurvrouw. Ze deed de deur open en daar stond ze. Met een handdoek om haar middel keek ze me aan en zei: “Zo buurman, heb ik je dus betrapt op het gluren daar achter het gordijn? En vond je het leuk wat je zag?” Met het schaamrood op mijn kaken knikte ik ja, en op datzelfde moment liet ze de handdoek vallen.

Daar stond ze dan, mijn prachtige blonde buurvrouw met een ondeugend lachje en haar ontblote lijf. Ik keek naar haar borsten, buik, heupen en benen en raakte direct weer opgewonden. “Dus je vindt het leuk wat je ziet? Zou je me willen insmeren? Ik kan er zelf niet zo goed bij.” Ze gaf me een fles zonnebrandolie en liep voor me uit in haar kleine stringetje. Ik had een prachtig zicht op haar wiegende billen. Ze ging langzaam op haar buik op het ligbed voor me liggen. Een beetje zenuwachtig deed ik wat zonnebrand op mijn handen en begon haar rug in te smeren.

Eerst over haar rug van boven naar beneden en daarna haar schouders en haar nek. Het insmeren werd al gauw een massage. Ik zag en voelde haar genieten door de tedere en soms harde aanraking van mijn handen. Langzaam zakten mijn handen af langs haar rug en kwam ik bij haar heupen. Ik masseerde haar zij en heupen, en ging af en toe over haar billen. Daarna masseerde ik haar kuiten en bovenbenen langzaamaan weer naar boven richting haar billen. Af en toe gingen mijn handen over haar billen en aan de reactie te merken vond ze het wel fijn, dus ik ging door met masseren. Mijn handen gingen over haar heerlijk ronde billen en af en toe gleden ze langs de binnenkant van haar dijbenen. Ik zag haar ervan genieten. Ik deed dit zelf ook, want er stond ondertussen een behoorlijk harde paal in mijn korte broek.

Ze draaide zich voor me om en zei: “Nu is mijn rug wel goed ingesmeerd. De andere kant moet ook nog.” En ze keek me met die prachtige ogen en ondeugende glimlach aan. Ik deed weer wat zonnebrand op mijn handen en begon bij haar benen. Eerst masseerde ik haar onderbenen en haar bovenbenen. Langzaamaan werkte ik mijn weg naar boven en masseerde haar heupen en buik. Toen gingen mijn handen naar haar borsten. Langzaam nam ik beide borsten in mijn handen en begon erover te wrijven en te strelen. Ik zag haar tepels groeien. Ik draaide er met mijn vingers rondjes omheen, pakte ze tussen mijn vingers en kneep er zachtjes in.

Ik zag de glimlach op haar gezicht groeien en ze begon zachtjes te kreunen. Intussen had ik het zelf behoorlijk warm gekregen en trok ik mijn shirt uit. Daarna gingen mijn handen weer over haar hete lijf en ik wreef over haar buik en ging langzaam naar beneden. Rustig masserend ging mijn hand over haar stringetje en er weer vanaf. Ik zag dat ze het fijn vond en ging zo een stapje verder. Mijn ene hand ging vanaf haar buik naar beneden en de andere hand zat aan de binnenkant van haar dijbeen. Langzaam ging mijn hand omhoog en ik voelde hoe warm het was geworden tussen haar benen.

Terwijl mijn handen stap voor stap wat verder gingen, voelde ik ineens haar hand in mijn kruis. Ik keek haar aan en zag hoe blij verrast ze was over wat ze voelde. “Vind jij het ook zo spannend?” Vroeg ze. Ik zei “ja” en voelde hoe ze over die dikke bult in mijn broek begon te wrijven. Langzaam ging ze met haar handen over mijn lul en kneep er af en toe in. Terwijl ze dit deed, ging mijn hand verder haar stringetje in en ik kwam in de buurt van haar poesje. Toen mijn vingers de eerste keer langs haar klitje en lipjes gingen, stokte haar adem en kneep ze in mijn lul. Ik voelde hoe ongelooflijk warm en nat ze was geworden. Langzaam gingen mijn vingers over haar poes en wreef ik over haar klit. Ik voelde hoe ze aan het genieten was. Niet alleen omdat ze lag te kronkelen in mijn armen, maar ook omdat ze harder over mijn lul begon te wrijven.

Om het voor ons beiden makkelijker te maken, deed ik eerst mijn broek uit. Mijn lul was zo stijf dat hij recht vooruit stond. Ze pakte hem vast en begon er rustig aan te trekken in lange halen. Af en toe wreef ze over mijn eikel en merkte aan mijn reactie dat ik dit fijn vond. Zo ging ze rustig door en vonden mijn handen haar poesje weer. Ik drukte haar stringetje opzij, ging met mijn vingers langs haar klitje en stak een vinger in haar kletsnatte poesje. Zo ging mijn vinger langzaam in en uit haar poesje. Ze spreidde haar benen en mijn vingers gingen steeds dieper in haar poesje. Ze begon steeds dieper en sneller te ademen. Na enkele minuten kwam ze kreunend klaar over mijn vingers die in haar poesje zaten. Ze keek me aan en zei dat ze mijn harde, warme lul diep in haar wilde voelen.

Ik haalde mijn vingers uit haar poesje en ging voor haar zitten. Ik zag hoe haar poesje droop van het vocht en glinsterde in het zonlicht. Langzaam wreef ik met mijn lul over haar poesje en haar klitje. Af en toe drukte ik mijn eikel een klein beetje naar binnen en trok hem dan weer terug. Ze keek me aan en fluisterde: “Neem me nou, alsjeblieft”. Langzaam stootte in mijn harde lul dieper in haar poes en begon haar met grote halen te neuken. Ik hoorde en zag haar heerlijk genieten. Ik voerde het tempo wat op en begon haar sneller te nemen. Ondertussen speelde ik met haar borsten en haar tepels. Het was een heerlijk gezicht. Even later legde ik haar benen in mijn nek en pakte haar heupen vast. Zo kon ik haar nog wat dieper en harder neuken. Ik voelde haar poes samentrekken en steeds strakker worden en ze kwam kronkelend en kreunend voor de tweede keer klaar.

Met een geile glimlach zag ik dat ze even bij moest komen. Veel rust kon ik haar alleen niet geven en draaide haar op haar buik. Ik trok haar heupen omhoog en keek naar die prachtige billen. Ik zat op mijn knieën achter haar en stootte in één keer mijn lul diep in haar poesje en begon haar van achteren te nemen. Ik pakte haar haren vast en trok er zachtjes aan, terwijl haar hoofd in de gevouwen handdoek zat. Met haar gezicht in de handdoek begon ze harder te kreunen van genot, terwijl ik haar steeds harder en dieper nam. Ik liet haar haren los en pakte haar bij haar heupen. Zo ging ik door met stoten en ik voelde dat ik ging komen. Steeds sneller en harder stootte ik mijn lul diep in haar poesje tot ik kreunend klaarkwam in haar poesje. Toen ik mijn lul terugtrok, zag ik mijn zaad uit haar poesje druipen. Ze keek me met een voldane blik aan.

“Nu buurman, dat was heerlijk. Hebt u er ook van genoten?” Vroeg ze. Met een grote glimlach zei ik hoe ik van haar had genoten. We lagen met onze ontblote, warme lijven tegen elkaar aan. Toen pas realiseerden we ons dat we dit alles in de tuin hadden gedaan en dat de andere buren het weleens gehoord of gezien konden hebben. Wij vonden dit toch wel een spannende gedachte.

We kwamen enkele minuten op adem. Ze vroeg of ik mee naar binnen ging en onder de douche wilde. Hier zei ik natuurlijk geen nee tegen en samen liepen we haar huis binnen. Ze liep voor me uit en ik had een heerlijk uitzicht op haar prachtige naakte lichaam. We stapten samen onder de douche en begonnen elkaar in te zepen. Het was heerlijk om met mijn handen over haar hele lijf te gaan en na te genieten van wat er net allemaal gebeurd was. Zo te zien had zij er ook van genoten. Na het douchen kleedden we ons aan en namen we afscheid.

“Bedankt voor de fijne middag, buurman. Ik hoop je snel weer te zien”, zei ze toen ik de schuttingdeur opendeed. En met een dikke zoen op mijn mond ging ik de deur door en zei dat ze me snel weer zou zien voor een nieuw avontuur.

Gust

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *