Naakte overgave

()

Hij is de meest geliefde leraar van de scholengemeenschap; sportleraar van de bovenbouw en drijvende kracht achter schoolfeesten. Groot, breed, gespierd, een stevige Six pack en een gulle lach. We hebben het over mijn echtgenoot. Hygiëne na het sporten is het nieuwe adagium van de schoolleiding. Tot verbazing van zijn collega’s ziet hij kans daar streng toezicht op te houden.

Zo charmant als hij op school is, zo weinig blijft daar thuis van over. Op een avond zit ik weer eens alleen thuis. Zijn laptop licht op. Nieuwsgierig ga ik kijken en zie de foto van een mooie, uiterst schaars geklede jonge vrouw die reageert op zijn verzoek voor een avondje heftige seks. Woedend wil ik de laptop dichtslaan als ik nieuwsgierig kijk naar wat daar op die site zoal wordt gevraagd en aangeboden. Advertenties van mannen, op zoek naar ongeveer alle varianten van seks en grote aantallen dames die deze service bieden. Boos stuur ik de dame in kwestie, een cynisch antwoord dat hij al bezet is. Helemaal murw denk ik bij mijzelf: ‘Ik ga mij ook maar eens aanbieden. Beroerder dan nu kan het niet worden. Misschien zit er wel een leuke kerel tussen.’

Het idee van de advertentie blijft de volgende dagen in mijn hoofd rondspoken. Als hij weg is, zoek ik een aantal keren die website weer op. Twijfel slaat toe of ik dat wel wil doen. Dan neem ik een ferm besluit en plaats de volgende aanbieding: “Leuke vrouw is in voor een spannende ontmoeting”. Ik beschrijf mijzelf en vergeet vooral niet te vermelden dat ik mooie borsten met priemende tepels heb en een kaal kutje. Verder nog dat ik uitsluitend reageer als de kandidaat een originele manier kan bedenken om mij zover te krijgen. “Alleen dan, wanneer bij het lezen van jouw reactie mijn kutje nat wordt, gaat de afspraak door.” Met kloppend hart sluit ik af. Nu maar eens afwachten wat er gebeurt.

Op reacties hoef ik niet lang te wachten, maar de kwaliteit van de aanbiedingen is ronduit teleurstellend. Hijgende, bronstige dekhengsten die mij graag willen “verwennen”. ‘Ja, ja, zichzelf,’ bedoelen ze. De een na de ander verdwijnt onder de Delete knop. Dan is er plotseling het volgende bericht:

“Lieve schat,

Of mijn reactie ervoor zorgt dat jij nat wordt, kan ik op afstand niet vaststellen. Onze eerste afspraak zal wat mij betreft kort zijn. Zo kort dat als we afscheid hebben genomen, je niet weet hoe snel je de telefoon moet pakken om mij te bellen voor een volgende afspraak. Ik beloof je dat na afloop behoorlijk opgewonden zult zijn.”

Voor je naar onze afspraak komt, ga je, op hoge hakken, naakt voor een spiegel staan waarin je jezelf helemaal kunt bewonderen. Streel je borsten en tepels tot ze hard zijn. Laat je handen afzakken naar je venusheuvel en voel of die echt helemaal zo glad is als een babyhuidje. Vergeet ook niet even te voelen of je klitje reageert en te kijken of je oesterlippen zijn gaan glanzen. Daarna trek je een leuke jurk aan. Die rode jurk op de foto met knopen aan de voorkant, staat je overigens erg opwindend! Een slipje en beha heb je niet nodig. We gaan naar buiten, dus zoek ook een lange warme jas uit. Wil je het echt spannend maken dan moet je misschien alleen maar die jas aantrekken. Aan jou de keuze.

We spreken af op neutraal terrein; het grote stadspark. Je ziet mij zitten op de eerste bank na de ingang; blauwe jeans, groen jack. Laten we eerst wat gaan wandelen, dan kunnen we een beetje aan elkaar wennen. Wanneer het voor jou goed voelt schuif je je hand in de mijne en zoeken we een stil plekje. Bij een grote boom laat ik je rusten tegen de stam en vraag of ik je mag bewonderen. Het is nu aan jou of je wilt laten zien hoe je naar onze afspraak bent gekomen.

“Mijn handen zullen langzaam van je schouders naar je borsten en tepels glijden. Als ik voel dat ze hard zijn geworden trek ik je zachtjes tegen mij aan. Je voelt mijn lid dan waarschijnlijk tegen je buik kloppen. Dan gaan ze langs je (naakte?) rug omhoog, en ze nemen je hoofd liefdevol in beide handen. Ik kniel voor je neer en zal je enkels strelen om dan langs de binnenkant van je benen weer teder omhoog te gaan tot ze je liefdesnestje hebben bereikt. Heb ik geluk, dan ben jij nat geworden en zullen jouw liefdessappen op mijn vingers druppelen die ik aflik om jouw delicate nectar te proeven. Als het mag, drink ik het meteen uit je lipjes. Het moment van afscheid nemen is dan aangebroken. Kan ik je hiermee overhalen voor onze eerste date?”

Ik sta te trillen op mijn benen en heb het eerste halfuur als een zombie door het huis gelopen. Keer op keer lees ik deze reactie. Nu moet ik ook antwoorden en schrijf: ‘Het is je gelukt! Ik ben drijfnat. Morgen 11 uur in het park.’

De volgende dag is het heerlijk vriezend, windstil en zonnig weer. Ik ga me klaarmaken voor de ontmoeting en volg het door hem voorgeschreven ritueel. ‘Shit, die weet dus heel goed hoe hij een vrouw moet opwarmen.’ De gevolgen blijven dan ook niet uit. Met de rode jurk aan bekijk ik mijzelf in de spiegel. Dan besluit ik “all-out” te gaan en gooi het weer op bed. Uit de kast pak ik die lekkere roodvos bontmantel met capuchon die ik ooit eens voor een prikkie op de kop heb getikt. ‘Dat is genoeg. Als het gaat zoals ik hoop, dan laat ik me toch afpellen.’

Onderweg klopt mijn hart als een bezetene. Zodra ik in het park ben, zie ik hem zitten. Hij ziet er goed uit, staat op en stelt zich voor, maar door de zenuwen hoor ik nauwelijks wat hij zegt. Zwijgend gaan we op stap. Bij het koffiehuis even verderop kijkt hij mij vragend aan. Ik schud nee en laat mijn hand in de zijne glijden; het signaal om door te gaan.

Op een rustige plek aangekomen doet hij een stap achteruit en kijkt naar mij. Langzaam maak ik de knopen los, laat de jas half over mijn schouders glijden en toon hem mijn totale naakte overgave. Hij kan zijn ogen niet geloven. Dan volgt hij liefdevol het beschreven scenario. Nadat hij zijn vingers met mijn, zo romantisch omschreven als: nectar, heeft afgelikt kijkt hij vragend omhoog. Ik knik. Dan pakt hij me zachtjes bij mijn billen, kantelt het bekken en laat zijn tong door mijn schaamlippen glijden om pulserend te rusten op mijn klitje. Een paar keer is voldoende om mij sidderend te laten klaarkomen. Als hij mij niet had vastgehouden, dan zou ik weerloos door mijn benen zijn gezakt. Hij staat op, geeft me een kusje op het voorhoofd en knoopt de jas dicht. “Dank je, mooie Eva.” Ik krijg een kaartje. “Bel je me weer?” Nog lang nadat hij uit het zicht verdwenen is, sta ik te trillen van emotie.

Nog dagenlang zindert mijn lijf van de spanning. Ongeloof – is het eigenlijk wel gebeurd? – Wisselt af met heftige herinneringen. Op verstandige momenten – wat zijn dat eigenlijk? – Besluit ik dat het eens, maar nooit weer is geweest, om al snel weer te verlangen naar nog zo’n ervaring. Zal het net zo intens zijn als de eerste keer? Twee weken worstelen die gedachten in mijn hoofd. Dan stuur ik hem impulsief een berichtje. Nu pas zie ik op zijn kaartje dat hij Mark heet. Dat is me door de emoties van toen helemaal ontgaan.

’Heb je morgen tijd?’ Uren verstrijken. Nog steeds geen antwoord. Nu twijfel ik echt. Was het een grap? Eindelijk een korte reactie: ‘Ja.’ Ik stuur hem de locatie van een parkeerplaats waar ik dagelijks langs rijd. ’s Avonds en in het weekeinde staat het daar tjokvol met vrachtwagens. Overdag, doordeweeks is het er uitgestorven. ‘Morgen 11 uur. Alleen beffen. Niet meer. Oké?’ Voeg ik er nog aan toe. Mark bevestigt mijn verzoek en dan probeer ik, trillend van de spanning, die dag nog iets zinnigs te doen.

Vandaag staat er alleen een Engelse truck met oplegger. Voor alle zekerheid rij ik een rondje en zie dat de gordijntjes gesloten zijn. ‘Die slaapt’, vermoed ik en parkeer er vervolgens vlak achter. Niet lang daarna nadert een auto die aan de andere kant stopt. Als hij uitstapt, zie ik gelukkig dat het Mark is. Ook ik stap uit en sta met mijn rug tegen de auto. Terwijl hij nadert, knoop ik, net als de eerste keer, mijn mantel langzaam los om hem opnieuw mijn naakte overgave te tonen. Na een innige omhelzing gaan we naar andere kant van mijn auto die ons enige beschutting biedt.

Zijn voorspel is, net als de eerste keer, even teder als subtiel. Zijn handen koesteren mijn benen, venusheuvel, borsten en tepels waar hij nu zachtjes op bijt. De eerste siddering schokt door mij heen. Ik open het portier en ga achterover op de bank liggen. Mark knielt, lippen naderen mijn liefdesgrotje. Als zijn tong mijn klitje beroerd is het meteen raak. Het wordt me zwart voor de ogen. Hier heb ik naar verlangd!

Na enige tijd vraagt hij: “Mag ik je beffen terwijl je boven me zit?” We verwisselen van plaats. De bontmantel blijft achter op de bank en ik nestel mij boven zijn mond. Opnieuw die zalige tong die van geen ophouden weet, net als mijn intense orgasmes overigens. Dan, tegen mijn voornemen in, reik ik achter mij naar de sluiting van zijn riem. Mark stopt met zijn liefkozingen en kijkt me met verbaasde ogen aan. ‘Sst’, fluister ik en leg een vinger op zijn lippen. Terwijl hij opnieuw mijn liefdessappen drinkt, maak ik zijn broek verder los en geef de vrijheid aan een prachtige steigerende paal. Ik maak me los van zijn lippen, schuif langzaam naar achteren en laat me er voorzichtig overheen zakken. Met mijn handen op de hoofdsteunen kantel ik mijn bekken van achter naar voor om die heerlijke paarse eikel goed tegen mijn g-spot aan te voelen.

Mark is een op-en-top gentleman. Zijn handen glijden voortdurend over mijn lichaam. Vanaf mijn heupen via mijn borsten, schouders en nek om dan mijn hoofd liefdevol vast te houden. Het lijkt wel uren te duren; ik heb geen besef van tijd. Ongelooflijk hoe lang hij in staat is zijn orgasme uit te stellen, terwijl ik hem met gesloten ogen berijd. Als ik weer een hoogtepunt nader voel ik zijn eikel zwellen en spuit een hete stroom lava mijn oester binnen. Ik val voorover op zijn borst waar hij mij teder omarmt.

Enigszins bekomen richt ik mij weer op en zie tot mijn schrik naast de auto een ietwat gedrongen figuur met een donkerrood aangelopen gezicht naar mijn naakte lichaam staren. Zijn broek hangt op zijn enkels en hij staat zich af te trekken. De man maakt bezwerende gebaren dat hij niets kwaads in de zin heeft. Mark kijkt nu ook even op en geeft hem een duimpje. Dat is voor hem het signaal door te gaan en niet veel later vliegen dikke klodders sperma door de lucht. Aanvankelijk geschrokken door de onverwachte toeschouwer geeft het me toch een kik. De man hijst zijn broek weer op en gaat terug naar de truck.

Voor Mark en mij is het nu ook langzaam tijd het “normale” leven voort te zetten. Met een innige tongzoen nemen we afscheid. “Tot de volgende keer, lieve Mark”

Eva

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *