De meisjeskamer

()

Even vertellen hoe het allemaal begon. Ik was toen een jong meisje van 19 jaar, twijfelde over mijn geaardheid, was onzeker, maar voelde me aangetrokken tot andere vrouwen. Ik had toen nog geen relatie. Toen ik op een zomer door de stad liep en al die jonge mooie meisjes en vrouwen in hun lichte zomerjurkjes zag lopen, fantaseerde ik over hun ondergoed. Wat droegen zij onder die spannende jeans, fleurig wapperende kleedjes of rokjes. Het idee wond me op en liet me niet meer los.

Ik werd al geil bij de gedachte aan hun kleine bh en flinterdunne slipjes. Ik was echt benieuwd naar de geur van een slipje van een meisje, hoe de fijne stof tussen hun benen en rond hun billen spande en de geur van hun kutje opslorpte als ze dit een ganse dag droegen, naar de vorm en het materiaal dat hun borsten omvatte, de dunne, fijne kant, de schouder- en rugpandjes die alles op hun plaats hielden. Ik ben zelf een lingeriefreak, ik hou van mooie spulletjes zoals Marie-Jo en Passionata, ik ken mijn geur en ik hou ervan om aan m’n eigen slipjes te ruiken zo nu en dan terwijl ik masturbeer. Ik fantaseerde erover hoe opwindend het zou zijn moest ik één van deze dingetjes kunnen bemachtigen, ik moest weten hoe een ander kutje ruikt, maar hoe? Het werd een obsessie.

Toen ik op een zaterdag in de stad aan het slenteren was, kwam deze gedachte weer bij me op. Op dat moment liep ik langs een blok met studentenverblijven. De voordeur van de hal stond wagenwijd open, ik was benieuwd en besloot binnen te gaan om een kijkje te nemen. Er was een grote wand met brievenbussen waarop naamkaartjes kleefden met namen en kamernummers van zowel jongens- als meisjesstudenten. Ik ging deze een voor een af en keek door de gleuf.

Van de meeste deurtjes was het slot stuk zodanig dat ik het deurtje kon openen. Benieuwd als ik was, keek ik wat erin lag. In eentje ervan lag een witte enveloppe die een beetje bulkte, ik voelde eraan en merkte dat er een sleutel in stak. Ik keek naar het kaartje op de bus en zag de naam van een meisje. Mijn hart klopte in m’n keel, zou ik het riskeren? Mijn nieuwsgierigheid was te groot en ik besloot binnen te gaan, maar de inkomdeur naar de trappen, de lift en de kamers was dicht. Ik treuzelde er even en enkele ogenblikken nadien kwam er een meisje naar buiten die de deur vriendelijk voor mij openhield en zo kwam ik binnen.

Ik ging op zoek naar het bewuste kamernummer dat zich op de begane grond bevond. Het was een gang met 10 kamers, 5 links en 5 rechts. Het betrof de tweede kamer, links. Nog steeds met een snel kloppend hart en opwindend gevoel legde ik mijn oor te luisteren tegen de deur, aangezien ik geen geluid hoorde, klopte ik op de deur… ‘gelukkig’ geen antwoord, ik klopte nog eens enkele keren omdat ik niet betrapt wilde worden. Toen ik er echt zeker van was dat er niemand op de kamer was, stak ik de sleutel in het sleutelgat en draaide voorzichtig de sleutel om.

Ik deed zachtjes de deur open en gluurde binnen, niemand, gelukkig. Ik ging de kamer binnen en zag direct dat het een meisjeskamer betrof. Ik was echt superopgewonden omdat het de eerste keer was dat ik dit deed. Ik opende een kast, er hingen kleedjes, T-shirts, truitjes en allerhande, bovendien vond ik er ook enkele witte, proper gewassen slipjes op een hoopje. Ik nam er gauw eentje mee en vertrok snel nadat ik de deur terug op slot deed, ik wilde niet betrapt worden.

Haar slipje rook fris naar wasproduct, ik masturbeerde er meer dan eens mee terwijl ik het droeg, ik fantaseerde over haar terwijl ik mijn eigen geur rook. Ik waste het regelmatig en droeg het dikwijls, ik werd echt geil van het idee dat ik het slipje van een ander meisje droeg. Dit was echt de eerste keer dat ik dit deed, het was zo spannend allemaal. Ik wilde echter meer, ik wilde een slipje van haar dat haar geur had, de geur van haar lichaam, haar zweet, haar kutje, eentje dat zij droeg, zodat ik haar intieme geurtjes kon opsnuiven. Ik had haar sleutel en was dus superopgewonden.

De vrijdag nadien ging ik terug en klopte enkele keren aan met een smoes in m’n achterhoofd, weer geen antwoord. Ik stak de sleutel in het sleutelgat en wou deze omdraaien, maar dit lukte niet, ik voelde aan de klink, de deur was niet op slot. Ik verschoot even en opende ze zachtjes. Er was niemand en ik ging direct naar de bewuste kast met haar ondergoed, op de bodem hiervan vond ik een klein, wit plastiek supermarktzakje dat openstond, bovenop lag een klein, wit katoenen slipje. Ik bukte me en nam het eruit en stak het in m’n bh tussen m’n borsten, het was nog een beetje warm en ik merkte dat het kruisje ervan nat was. Op dat moment droeg ik een jurkje met haar slipje eronder. Ik trok het snel uit en legde dat in de plaats, het was zelfs een beetje vochtig van opwinding. Ik wilde niet dat ze iets zou merken en ging terug naar de deur. Ik was zo opgewonden, want dit was er echt eentje dat ze gedragen had.

Ik maakte aanstalten om te vertrekken, ik stond nog met de deur in m’n hand, kwam er plots een meisje in de gang, ze bekeek me meewarig, het was haar kamer. Ik was betrapt, mijn hart sloeg over en met een rood aanlopend hoofd haastte ik me weg. Ik kwam er gelukkig met de schrik vanaf. Eenmaal thuis en hersteld van het voorval bekeek ik haar slipje dat zo lang in mijn bh had gestoken. Het slipje was nog een beetje warm, niet meer van haar lichaam maar van mijn borsten. Het kruisje voelde gelukkig nog steeds een beetje vochtig. Er zat een geel streepje plakkerige vaginale afscheiding op met enkele donkere schaamhaartjes dat herkende ik evenals de vouwen die haar schaamlippen aftekenden. Ze was dus niet geschoren net als ik.

Dit slipje had ze dus waarschijnlijk de vorige dag en nacht aangehad en net uitgedaan om zich te wassen, omdat het nog warm was toen ik het vond. Ik bracht het aan mijn neus en rook haar vrouwelijkheid, haar muskusachtige, opwindende en intieme geur. Ik werd duizelig en voelde m’n eigen slipje plakken tussen m’n benen. Met het tipje van mijn tong proefde ik ook voorzichtig aan het vochtige plekje in het slipje, het smaakte een beetje ziltig en naar urine. Ik wreef over mijn eigen slipje en voelde m’n klitje hard worden onder de stof, m’n tepels werden superhard toen ik schokkend klaar kwam, ik kreeg wel enkele orgasmes na elkaar op dat moment, het was heftig.

Aangezien ik haar had gezien, wist ik ook dat ze mooi, slank, en een student was. Dus ongeveer 20 jaar, dit wond me nog meer op. Het was de eerste keer dat ik een slipje van een mooi, jong meisje in handen had, en ik wist nu ook hoe een ander meisjeskutje ruikt en proeft, het was zalig. Ik had veel geluk dat ze me niet echt op haar kamer betrapte. Ik weet de naam van het meisje niet meer, ik zal haar hier Anja noemen. Omdat ik toen bijna betrapt was, durfde ik ook nooit naar haar kamer terug gaan en ben toen zelfs een tijdje uit dat gebouw weggebleven.

Ik wist toen dat het kon en was toen quasizeker van mijn geaardheid. Het heeft nog enkele jaren geduurd voordat ik er echt voor durfde uitkomen. Ondertussen zijn we enkele jaren verder, ik ben nu echt gelukkig en heb een fijne relatie met een andere vrouw. Haar slipje heb ik steeds gekoesterd, ik deed het zelfs in een plastiek zakje om haar geur zo lang mogelijk bij me te houden en heb nog lang van haar genoten. Nadien droeg ik het tot het versleten was en heb het nog steeds op een speciaal plaatsje.

Ik had dus de sleutel van Anja haar kamer nog. Op een weekeinde ging ik terug omdat ik toen zeker wist dat de meeste studenten naar huis waren. Ik was benieuwd en probeerde haar sleutel ook op een andere deur nadat ik me ervan vergewist had dat er niemand thuis was. Deze deur ging er ook mee los, tevens alle andere deuren die ik probeerde in dat gebouw. Ik schrok, het bleek dus heel toevallig een passe-partout sleutel. Ik had hiermee zonder het te weten het grote lot.

Ik probeerde enkele kamers van studentes nadat ik me ervan vergewiste dat ze niet thuis waren, meestal tijdens het weekeinde. De mannelijke studenten interesseerden me niet. Ik ben toen in vele meisjeskamers geweest allemaal tussen de achttien en 25 jaar en heb er veel mooie dingen beleefd, maar hierover later meer. Op één van deze kamers vond ik een sleutel die toegang gaf tot de inkomdeur van de hal, zo kon ik ook telkens ongemerkt binnen zonder problemen en op elk moment dat ik dit zelf wilde.

Zo ontdekte ik ook de kamer van een ander meisje genaamd Evelien. Maar Evelien vertelt hier haar eigen verhalen.

TaniaB

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *