Een natte droom

()

Een badkamer met een groot, diep, eivormig bad, daar droomde ik al jaren van. Liefst op gouden pootjes, met een gouden kraan en sproeier. Die zaterdag ging ik mee naar de toonzaal van een grote interieurzaak. Zoals altijd wanneer ik ging winkelen, had ik een mooi slipje en bijpassende bh aangetrokken. Je wist nooit wie je tegenkwam. In de winkel aangekomen, keek ik heel even naar de eetkamermeubels, maar het waren de baden die me interesseerden, dus liet ik de andere meubels snel links liggen en ging op zoek naar mijn droombad. Tussen de vele rechthoekige, ronde, diepe en ondiepe baden, baden met en zonder pootjes, baden met jet stream en alle mogelijke andere snufjes zag ik het plots: mijn droombad!

Het was prachtig, zowel qua vorm als qua afwerking. Alleen… het prijskaartje maakte me duidelijk dat ik dit bad nooit zou kunnen kopen. De teleurstelling moet van mijn gezicht af te lezen zijn geweest, want de verkoper die naar mij toe kwam gelopen legde troostend zijn hand op mijn arm en vroeg of alles oké met mij was. Hij was knap: groot, zongebruind en met prachtige, diepgroene ogen. Ik zei hem wat er scheelde. “Misschien is er wel een oplossing”, zei de verkoper. “We hebben voor onze brochures foto’s van onze baden en douches nodig en wie daar model voor wil staan, kan korting krijgen op zijn aankoop.”

Ik voelde een sprankeltje hoop. Zou ik dan toch mijn droombad kunnen kopen? Samen met de verkoper ging ik naar de zaal waar de foto’s werden genomen. Daar stond een groot bad met een paar spots rond, een paar exotische planten, een camera op statief en een scherm waarachter, zo zei de verkoper, ik mij kon uitkleden. Ik aarzelde geen seconde. Terwijl ik achter het scherm mijn kleedje, slipje en bh uittrok, liet de verkoper alvast een bodempje heerlijk warm water in het bad lopen. Ik dacht dat hij mij zou vragen om in het bad te gaan zitten wanneer het vol was, maar neen, ik moest er al in gaan zitten toen er nog maar een goede tien centimeter water in het bad stond.

Het water was heerlijk warm. Ik hurkte, met de bedoeling me neer te zetten, maar de verkoper hield me tegen. “Omgekeerd”, zei hij. “Je bips aan de kant van de kraan, zodat de waterstraal op je buik komt en niet op je tenen.” Gehoorzaam deed ik wat hij vroeg. Die korting was immers belangrijk voor mij. Het warme water stroomde heerlijk op mijn buik. Intussen had de verkoper de camera aangezet. “Laat maar zien hoe je geniet”, zei hij. Dat was niet moeilijk, ik genoot met volle teugen en het feit dat alles gefilmd werd, maakte het nog spannender. Ik wist niet dat ik zo’n ondeugend kantje in mij had. Toen gaf hij mij de opdracht om een klein stukje naar achter te schuiven en mijn heupen wat te kantelen, zodat de straal niet meer op mijn buik landde, maar recht op mijn klitje. Een heerlijke tinteling ging door mijn onderlichaam. Het water was net warm genoeg, de druk was zalig en mijn klitje werd gemasseerd zoals geen enkele hand of mond dat ooit zou kunnen.

“Nu wil ik dat je met je tepels speelt”, zei hij. Ik was intussen zo geil dat ik geen moment aarzelde. Ik draaide en kneep zachtjes in mijn tepels, terwijl ik kreunde van genot. Mijn tepels waren hard en ontvankelijk voor mijn strelingen. Ik beeldde mij in dat ik mijn borsten niet zelf masseerde, maar dat de verkoper naast mij stond en mij streelde en kneep. Mijn klitje, waar het water nog steeds heerlijk op stroomde, trilde van spanning. Ik voelde dat ik niet veel meer nodig had om klaar te komen. De verkoper zag het ook en remde mij wat af door de camera stil te zetten en mij wat naar voor te duwen, zodat het water terug op mijn buik stroomde in plaats van tussen mijn benen. Hij stond nu achter mij.

Ik liet mijn hoofd achterover vallen zodat hij mij kon kussen. Ik sloot mijn ogen. En ja, slechts een seconde later voelde ik zijn zachte tong tussen mijn lippen, terwijl zijn handen over mijn hals en schouders naar beneden gleden, het masseren van mijn borsten en tepels van mij overnamen. Ik kreunde en zuchtte. Ik verlangde naar meer. Ik wilde dat hij zich uitkleedde en bij mij in bad kroop. Ik wilde zijn harde, kloppende penis in mij voelen. Mijn heupen wriemelden en ik stelde mij voor dat hij mij nam. Ik kon mij niet herinneren dat ik ooit zo geil was geweest.

“Misschien kruip ik straks wel bij je in bad”, zei hij. “Maar eerst gaan we dit filmpje afmaken.” Hij zette de camera weer aan en ik wist wat ik moest doen. Ik kantelde mijn heupen weer zodat het water terug op mijn klitje stroomde. Het bad was overigens zo gemaakt dat het water nooit hoger dan vijfentwintig centimeter kwam te staan, zodat alles goed zichtbaar was voor de camera. Ik begon weer met mijn tepels te spelen. Eerst wreef ik er zachtjes over, dan harder en harder. Ik kneep en kreunde en voelde hoe het bloed zich in mijn onderlichaam verzamelde. Alle spieren in mijn vagina knepen zich samen en mijn klitje was één groot veld van genot. “Ik ga komen”, zuchtte ik. “Ik kom, ik kom, ah…ja… ik kom!” En ik kwam zoals ik dat nog nooit eerder had gedaan. Ik voelde golven van genot door mij stromen en ik genoot: van mezelf, van de blik van de verkoper, van het idee dat straks andere mannen en vrouwen dit filmpje zouden zien en zouden voelen hoe ik had genoten.

En de verkoper hield zijn belofte. Nadat ik zo lekker was klaargekomen kroop hij bij mij in bad. Zijn penis was groot en stevig en mijn kutje schreeuwde van verlangen om dat prachtige lid in zich te voelen. Toen mijn lipjes opzij werden geduwd en ik zijn penis diep in mij voelde, kwam ik een tweede keer klaar. Zelf had hij ook niet veel meer nodig, merkte ik. Zijn sperma vulde mijn kutje en hij gromde van genot. Daarna lagen we samen nog even uit te blazen in het zalig warme water.

En die korting? Ja, die heb ik gekregen. En wanneer ik thuis in mijn prachtige bad met gouden pootjes zit, denk ik terug aan die zalige zaterdag waarop ik het kocht. Dan voel ik golven van genot door mij stromen en voel weer wat ik toen voelde.

Arjan

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *