Écht swingen!

()

Mijn vriendin heet Linda en ik ben John. We zijn 27 en 30 jaar en wij hebben het er al vaak over gehad, swingen, maar dan ook ECHT swingen, Linda dus met een andere vent en ik met een andere vrouw. Ik wil in ieder geval een keer naar een parenclub toe! Lin heeft dat tot nu toe altijd tegengehouden, vindt ze maar niks zegt ze. Maar nu we af en toe porno kijken… ook Duitse Swingclub… merk ik aan Lin dat ze langzamerhand wat meer geïnteresseerd raakt. Ze zet zelf al van dit type films op om samen naar te kijken, die op mijn laptop staan. Ik heb daar wel “een paar” filmpjes van. Lin weet ze precies te vinden, ook als jij er niet bij bent. Vertelde ze mij een paar dagen geleden!

Dus vanavond, toen we na een partijtje heerlijk vrijen en stevig palen moe en voldaan tegen elkaar aan lagen, begon Lin daar zelf over. “Zeg mijn lieve, lieve John” terwijl ze mijn Johny boy nog even vastpakt, uitgeblust als hij is, “ik vind het toch eigenlijk wel geil, die mensen die dicht tegen elkaar aan liggen en met elkaar spelen. Ik heb best weleens zin om een andere pik vast te pakken. Ik weet nog niet of ik me dan ook door die andere man wil laten nemen, maar een geil idee vind ik het zeker.” Wow, dat uit haar mond te horen. Ik kijk naar mijn geval die door de uitspraak van Lin de weg naar boven heeft hervonden en keihard is geworden in haar hand die mijn voorhuid heen en weer over mijn eikel haalt.

Ik grijp de dichtstbijzijnde borst van Lin beet en geef een ferme lik recht over haar tepel heen. “Gaan we weer van voren af aan beginnen geile beer?” Zegt ze. “Ja, het idee alleen al dat jij bezig bent met een andere man en ik met een andere vrouw, maakt mij spontaan geil dat zie je maar”, terwijl ik naar beneden wijs. Ik pak Lin beet, en zet haar bovenop mijn stijve. Lachend zakt zij eroverheen en glijdt mijn pik bij haar naar binnen. Ze wipt op en neer, laat zich dan voorover vallen en samen neuken wij elkaar naar nóg een hoogtepunt toe.

Vandaag gaat het gebeuren, op naar een echte parenclub. Flink ver uit de buurt, zodat niemand ons herkent. Allebei hebben we wat geile kleding gekocht in een seksshop vlakbij. Dat het vlakbij is, maakte voor Lin niet uit. Ik een sexy boxershort, en Linda een rode beha maatje, te klein en daardoor lekker geil, met een rode string, met open kruis. Aan de randen van dat open kruisje zit lekker zacht pluizig spul, is extra fijn voor mijn pik als ik die in en uit haar schuif en hem langs dat zachte spul haal dat kietelt een beetje, maakt mij nog hitsiger.

Wij wonen zo ongeveer in het midden van het land en vandaag gaan we flink eind naar het oosten, vlak over de grens in Duitsland. Lin had op internet gekeken en de parenclub waar we naartoe gaan heeft goede reviews. Dat belooft wat. Spullen meegenomen en in de auto gelegd. Uiteraard ook wat speeltjes mee, je weet maar nooit. We komen rond 5 uur in de middag bij de club aan. “Ik vind het wel spannend hoor”, geeft Lin toe. Glimlachend, zonder iets te zeggen, kijk ik haar verliefd aan. Wat is ze toch een verrukkelijk ding, mijn wijf en geef haar een kus op haar lippen. Het smaakt naar veel meer. Auto geparkeerd, spullen eruit gehaald en op weg naar de voordeur.

“En wat nu als er alleen maar vieze oude mannen zijn”? Vraagt Lin. “Dan blijven we bij elkaar en geef ik jou een beurt zoals je nog nooit gehad hebt”, vertel ik haar. “Maar dan laten we wel de deur open, zodat andere mensen mee kunnen genieten van ons” eindig ik ons gesprekje. Dat vindt ze geen bezwaar en het stelt haar een stuk geruster. En dat meekijken door anderen vindt ze misschien ook best een beetje spannend bedenk ik me. Lin doet nog één poging: “En als er nu niets voor jou bij zit, wat doe je dan?” Vraagt ze. “Maak jij je daar nou, maar niet druk om, ik vind wel wat” antwoord ik. Om haar nog geruster te stellen, vertel ik haar dat we eerst met elkaar gaan beginnen en daarna zien we wel verder. Dat ziet ze wel zitten.

Bij binnenkomst in de parenclub wordt ons verteld hoe het er hier aan toegaat. Eerst uitgebreid douchen, sexy kleding aan, Lin haar rode setje en ik de boxershort zodat mijn zaakje strak zit en goed te zien is. Dan laat de vrouw van de receptie ons alle ruimten zien, en legt uit wat er te doen is. In één ruimte liggen 2 stelletjes al wat met elkaar te foezelen. In deze ruimte wil ik straks beslist terugkomen. Ik vertel het aan Lin. Mijn interesse is gelijk gewekt! Lin knijpt mij even in mijn arm. “Ik vind het nog steeds spannend” fluistert ze mij toe. De dame die ons begeleidt, heeft het blijkbaar toch gehoord. “Dat is normaal hoor, voor de eerste keer. Als je er maar plezier aan hebt, liefst zoveel mogelijk. Ik laat jullie verder alleen, ik ga terug naar de receptie. Genieten jullie er van.” Ze geeft Lin een knipoog, Lin bloost ervan.

We gaan naar de bar, waar nog een paar stelletjes zitten, en bestellen wat te drinken. Lin en ik, wij praten wat met elkaar. Ik kijk wat om me heen en zie een vrouw naar mij kijken. Een aantrekkelijk type, jaar of 35 schat ik, donker haar. Beha maat B cup schat ik. Ik glimlach naar haar, en zij glimlacht op haar beurt terug. “Ik geloof dat ik al een klik heb met een vrouw” fluister ik tegen Linda. “Ja zeg, nú al?!” geeft ze beetje verontwaardigd als antwoord. Het stel, hij is niet onknap, zij best een knappertje, beetje type Lin eigenlijk, komen op ons afgestapt. Lin kruipt beetje achter mij weg, ik houd haar hand vast. We stellen ons aan elkaar voor, zij heten Marion en Rob, gezellige mensen zo te merken. Marion heeft een uiterst sexy string aan met jarretels, en een beha met halve cups. Ik zie het wel zitten met haar. Hij heeft een short aan met gedeeltelijk doorschijnende voorkant. Interessant voor Lin, ik zie haar er al naar kijken.

Ik bestel wat te drinken voor het stel en we raken aan de praat met hen. Het blijkt dat zij voor de tweede keer aan partnerruil willen doen. Bij hun eerste keer was er al sprake van een echte partnerruil geweest en dat is hen uitstekend bevallen. Aanleiding genoeg om er vanavond weer te zijn, om te kijken of er wat lekkers voor hen bij zit. Hun ogen waren op Lin en mij gevallen en zodoende zitten we nu bij elkaar. We kijken nog wat meer om ons heen en zien dat er nog een paar mensen binnenkomen. Ik kijk mijn ogen uit en ik zie Lin ook wat meer om zich heen kijken, terwijl we aan het praten zijn met Marion en Rob.

“Zullen we dan maar”, zegt Rob plotseling. Lin schrikt er zichtbaar even van, maar ik voel tegelijkertijd dat de interesse er wel degelijk is. Ik vertel het stel wat de bedoeling is, eerst met je eigen partner heerlijk rotzooien en dan zien wat er verder van komt. Rob had andere plannen, hij wilde het liefst gelijk met Lin aan de haal dat zie ik aan zijn ogen. Maar hij gaat gelukkig akkoord met ons voorstel. Lin is er blij mee dat wij vasthouden aan mijn plan en kijkt mij geil aan. Ze is duidelijk wat meer op temperatuur gekomen, ik vermoed vooral door het zien van al het lekkers dat binnengekomen is en nog in de verpakkingen zit.

We gaan met zijn viertjes naar de kamer waar die twee stellen daarstraks al bezig waren op een heel groot matras. Ze zijn er nog steeds en het gaat er bij hen al heftig aan toe zien we. Eén man ligt missionaris tussen de benen van een vrouw. Hij ligt haar stevig te raggen. Het andere stel ligt elkaar in 69 houding te verwennen, zij bovenop. Marion en Rob trekken hun weinige kleding uit en wij volgen hun voorbeeld. Lin houdt mij aan mijn arm vast. We gaan in de buurt van die 2 stellen liggen en ik grijp een borst van Lin vast, terwijl zij met een hand afdaalt naar mijn half stijf staande genotsstaaf, terwijl we liggen te luisteren en te kijken hoe het met die 2 andere stellen eraan toe gaat. “Wat is dit geil zeg, heel wat anders dan die beelden op mijn laptop, dit is het echte werk…”, zeg ik tegen Lin

Ik voel aan de tepel van Lin wat het met haar doet, ze wordt langzaamaan botergeil. Mijn hand glijdt van haar borst af naar beneden toe, en ik voel tussen haar benen hoe nat zij ondertussen is geworden. Daar heb ik straks geen moeite mee om mijn hete staaf naar binnen te brengen. Lin sjort ondertussen wat meer aan mijn pik, terwijl ze gebiologeerd ligt te kijken naar de andere mensen. De pikken van de mannen, de kutten en de borsten van de vrouwen, het gehijg, het kreunen, de soppende geluiden. Dit is allemaal ECHT én het gebeurt vlák voor onze ogen!

Ik ga tussen de benen liggen van mijn lief, die ze gewillig spreidt. Bij de eerste lik van mij over haar kutlipjes ontsnapt er een diepe zucht uit haar mond en ze kijkt geil naar beneden, naar mijn ogen. Vervolgens gaan haar ogen naar het stel naast ons, waarvan de man een vrouw ligt te vingeren. Paar vingers diep in het kutje van die dame, die kreunend en zuchtend volop ligt te genieten van wat die man met haar doet. Zij richt zich een beetje op om het beter te kunnen zien. Het bevalt haar duidelijk, want ze begint nog harder te kreunen, waardoor mijn stijve nog wat meer gaat kwijlen op het enorme laken. Ik leg er een handdoek onder.

Lin vindt het kijken naar anderen én het likken van mij aan haar pruimpje zo geil dat ze met een kreetje haar eerste orgasme beleeft in de parenclub! Als ze wat is bijgekomen, grijpt ze mijn lul en schuift de voorhuid van mijn pik naar beneden. Ze neemt hem in haar mond en begint mij meteen heftig te pijpen. Ik had al niet veel meer nodig, om mij heen kijkend, dus al spoedig kom ik kreunend in haar mond klaar. Ze slikt mijn geil door. “Dit is alvast een beginnetje” zegt Lin, terwijl ze mijn pik nog even schoon likt. Een understatement!

In de deuropening zie ik een stelletje staan dat geil komen kijken wat zich hier afspeelt. Lin is ondertussen gewend geraakt om haar blote lichaam aan anderen te tonen. Ik zie de vrouw die haar partner aan zijn stijve pik vastpakt en hem meevoert de matras op. Zij heeft er zin in! We liggen te kijken naar de beffende man, die nu zijn tong heel diep in het kutje van de dame stopt, waarop zij heftig schokkend klaarkomt. Ik speel wat met het kale kutje van Lin. Heerlijk glad, zoals ik het altijd wil. Zij, een kaal poesje, ik een geheel geschoren zaakje, lekker als ik mijn pik straks over haar lipjes heen en weer haal.

Ik zie het stel met wie we daarstraks hebben kennisgemaakt naar ons toe kruipen over de matras. Ze komen gezellig naast ons liggen. Is net nog plek voor, liggen we zo direct tegen elkaar aan. Rob kruipt naast Lin en Marion komt naast mij. Ik merk aan mijn lul die schokkerig omhoog komt dat hij er alvast géén bezwaar tegen heeft om met een andere vrouw te spelen. Marion en ik kijken elkaar aan. Ik zie geilheid in haar ogen, en dat is bij mij niet anders, mijn geval heeft ondertussen volle hardheid bereikt! Gretig grijp ik met beide handen naar de borsten van Marion, die een kreun uit haar keel laat glippen van geilheid. Zij pakt mijn lul stevig vast en trekt mijn voorhuid fel naar beneden, de beurt aan mij om te kreunen. Tongzoenend glijden wij op de matras onderuit en komen onderweg Rob en Lin tegen die net begonnen zijn aan hun standje 69. Ik zie dat Lin gelukkig is met de situatie. Bloedgeil kijkt ze mij met haar ogen aan, pijpend en sjorrend aan de pik van Rob.

Als ik zie dat Rob zijn tong tussen de lipjes van Lin doorhaalt ontsnapt er een gilletje bij haar. Ze kijkt mij nog een keer aan en haar rug krommend van geilheid komt ze klaar. Nadat ze even is bijgekomen zet ze zich in om Rob af te sjorren, wat niet lang duurt. Hij spuit zijn geil hijgend op de handdoek die klaarligt op het matras.

Marion weet precies wat ik wil, vooral de voorhuid flink naar beneden halen, daar word ik supergeil van. En dat doet ze flink ook! Voorvocht komt al snel uit mijn pik en Marion likt het er telkens vanaf. Die lik over mijn gehele pik van beneden naar boven geeft telkens een extra geil gevoel, telkens heel even een extra, extra, kloppende lul. Ik pak Marion beet en prik haar eventjes vast aan mijn pik, haar even laten voelen wat wij straks gaan doen. Arme Marion, ik ben je heel even aan het pesten. “Kom maar fijn op mij liggen, kun jij jezelf een climax geven” zeg ik tegen haar. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd en ze gaat met haar kutje boven mijn pik hangen, pakt hem vast en laat mijn lul onder het uiten van een diepe zucht in één keer tot aan mijn ballen in haar grotje glijden.

We kijken elkaar geil aan terwijl zij mij aan het neuken is. Daarna, als op afspraak, kijken we naar opzij en zien nét dat Rob zijn lul in het kutje van Lin schuift. Hij rijgt haar aan zijn paal. Verrukt kijk ik naar haar en zie hoe geil die twee met elkaar bezig zijn. Ik wrijf met mijn vrije hand over Kim haar dij en dan merkt ze dat ik het ben. Ik glij met mijn hand tussen hen in en kom zo bij haar clitje uit, die ik met vlugge bewegingen even extra verwen. Ik voel dat Lin gaat klaarkomen en laat mijn vingers nog sneller hun werk doen. Rob voelt, door het nog strakker worden van haar kutje om zijn lans heen dat het voor hem ook moeilijker wordt om zich te beheersen. Beiden zijn nu zover dat er geen weg terug is, gewoon op weg naar hun eigen climax. Ik haal mijn hand weg en laat ze hun gang gaan. Rob schuift zijn paal diep in en uit mijn Lin haar grotje. Marion en ik kunnen het beiden goed zien en wij worden er flink door opgehitst. De gedachte dat Lin naast mij ligt en er een andere lul in haar steekt en die telkens tot diep in haar prikt, maakt mij bijna gek, zo geil ben ik nu.

Ik pak Marion beet en zet haar op handen en knieën. Zo houden we beiden goed zicht op wat er naast ons gebeurt. Ik steek mijn paal in haar gedeeltelijk openstaande kutje en schuift hem geheel in haar. Langzaam ga ik haar neuken, vooral langzaam anders kom ik te snel klaar, ik wil extra lang genieten! Telkens mijn paal er helemaal uithalen en daarna haar lipjes opzij duwend weer helemaal erin. Zo kan ik het nog eventjes uithouden, maar lang zal het niet duren. Naast mij ligt Lin te kreunen, haar volgende orgasme komt eraan. Rob kan het niet meer houden en spuit zijn zaad tot diep in haar grotje. Zijn kloppende lul zorgt ervoor dat Lin het uitgilt en ook klaarkomt! Marion en ik zijn nog niet zover, ik ben haar nog lekker aan het naaien.

Ik voel plotseling een hand aan mijn ballen, het is de hand van Lin! Oei, dat maakt mij nog gekker, ik voel de jeuk in mijn pik toenemen. Dan gaat die hand naar het clitje van Marion, dat is te veel voor Marion zodat zij gelijk daarop kreunend klaarkomt. Wat een wriemelende en kronkelende mensenmassa is het in deze kamer, even opkijkend. Ik kijk weer naar Marion die nog op haar hondjes zit na te hijgen. Ik voel de hand van Lin weer aan mijn ballen zitten die ze beetpakt en er zachtjes aan trekt. Terwijl ik mijn lul uit het kutje van Marion haal, pakt Lin hem vast en sjort mij af en laat mij zo spuitend op de rug van Marion klaarkomen.

Lin veegt met een handdoek het geil van de rug van Marion af en zuigt dan nog even als een lolly aan mijn slap wordende lul. We laten ons op het matras zakken en genieten van wat er allemaal ons heen gebeurt. Neukende stelletjes om ons heen, vrouwen sjorrend aan lullen, beffende mannen die tussen de benen van vrouwen liggen. Mijn avond kan niet meer stuk! Lin kruipt naar mij toe, en vertelt hoe ze genoten heeft van de pik van Rob. Ze wil nog wel een keertje terugkomen in deze club wat haar betreft. Ze heeft er al met Rob over gesproken geeft ze aan. Mijn mond valt er van open. Ik ben het er uiteraard helemaal mee eens! Ik vind het super om met andermans vrouw te gaan spelen. Kom maar op!

We nemen afscheid van Rob en Marion. We wisselen telefoonnummers uit en nadat we gedoucht hebben trekken we onze kleding aan. We rijden midden in de nacht terug naar huis. Ineengestrengeld vallen we in slaap, dromend over pikken en kutjes.

John Smith

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *