Net als in de film

()

Het duurde even voordat ik de moed vond om voor te stellen of we een keertje samen een pornofilm zouden kijken, maar uiteindelijk floepte ik het er gewoon uit. Toen ik het eenmaal aan mijn vriend had voorgesteld reageerde hij wat timide. Ik dacht dat hij het misschien niet zo’n goed idee vond. Maar daar kwam ik snel van terug, want de volgende avond had hij er al een gevonden om samen te kijken… Na tien minuten inleiding van het verhaal begint het spannend te worden. Een brunette doet haar bril af en trekt het potlood uit haar haar. Ze gaat in de boardroom voor haar collega staan die onderuitgezakt op een stoel zit.

Ze kleedt zich langzaam voor hem uit. Eerst haar blouse, die ze knoopje voor knoopje los maakt. Daarna trekt ze haar geplooide minirokje over haar heupen naar beneden en zij stapt er met haar hoge donkerrode hakken uit. Met haar armen achter haar rug maakt ze haar bh los waarna haar grote borsten het beeld opeisen. Haar prachtige stijve tepels priemen naar voren.

Ze draait zich met haar rug naar hem om, om al bukkend haar string over haar billen naar beneden te duwen. Hij bijt op zijn lip van genot bij het aanzicht. Zijn keiharde piemel pronkt tussen zijn benen vooruit en ze gaat door haar knieën om hem in haar mond te nemen. Gretig begint ze heen en weer te bewegen met haar hoofd, om hem steeds iets dieper te nemen. Hij pakt haar haren bijeen in een staart, streelt haar rug en geeft het tempo aan door zacht tegen haar hoofd te duwen. Ze kijken elkaar aan en hij zegt tussen zijn kreunen door hoe lekker het is en dat ze door moet gaan. Even gaat ze door met het likken van zijn eikel en het zuigen aan zijn lul. Dan komt ze overeind en ze laat ze zich op zijn schoot zakken. Langzaam zie je hem in haar glijden. Zijn gezicht begraaft hij tussen haar borsten, die hij hardhandig met zijn handen vastpakt en nog dichter tegen zijn hoofd aan drukt. Ze laat haar hoofd naar achter vallen van genot en beweegt met haar lichaam heen en weer zodat zijn hoofd tussen haar borsten kaatst.

Ik kijk naast me op de bank en zie de stijve lul van mijn vriend door zijn broek heen prikken. Ik schuif dichter tegen hem aan en leg mijn hand erop. “Vind je het lekker?” Fluister ik in zijn oor. Hij legt zijn hand op die van mij en duwt hem nog iets steviger op zijn harde lul. “Heel lekker.” Antwoordt hij. Hij kijkt me even aan en geeft me een kus op mijn mond. Ik zoen hem terug en ik open mijn mond een beetje om ruimte voor zijn tong te geven om naar binnen te glijden. “Hm…”, kreun ik zachtjes. “Nog even verder kijken.” Met moeite maak ik hem van me los. Natuurlijk was het idee van de film dat het een opwarmertje voor onszelf was, maar het zou zonde zijn om na een kwartiertje al te stoppen met kijken. Wie weet wat de brunette nog voor ons in petto heeft.

Ik nestel me naast hem in zijn arm en we proberen nog even verder te kijken. De vrouw ligt ondertussen op tafel en de man heeft de moeite genomen om op te staan. Hij duikt tussen haar benen en spreidt, haar lippen, zodat haar clit in volle glorie te zien is. Langzaam gaat hij er met zijn tong overheen, eerst met lange halen, dan specifieker en sneller. De vrouw zoekt houvast door met haar handen de zijkant van de grote tafel vast te grijpen. Haar rug kromt van genot waardoor haar borsten nog verder naar boven prijken. Ze kreunt het uit en beveelt de man om door te gaan. Terwijl hij blijft likken glijden zijn handen via haar heupen, haar zij, over haar borsten naar haar hals en dezelfde weg weer terug naar beneden. Dan draait hij haar met een ruk om op de tafel. Hij duwt haar armen weer opzij. Na een harde tik op haar billen trekt hij ze uit elkaar. Dan weer een tik en weer trekt hij ze uit elkaar zodat alles in volle glorie te zien is. Hij duwt zichzelf helemaal bij haar naar binnen en trekt zichzelf er dan heel langzaam weer helemaal uit. Dan dringt hij weer naar binnen en hij grijpt met een hand haar keel en met de andere haar haar zodat haar hoofd helemaal naar achter wordt getrokken. Ze smeekt hem om haar keihard te nemen en dat doet hij dan ook.

Ondertussen voel ik de hand van mijn vriend over mijn schouder, mijn shirt in glijden en mijn borst vinden. Met zijn vingers gaat hij over mijn tepel zodat deze hard en gevoelig wordt. Hij klemt hem tussen zijn wijs- en middelvinger en trekt er een beetje aan. Ik sluit mijn hand strak om zijn lul als teken dat hij vooral niet moet stoppen… “Wacht even”, roep ik dan. Ik spring de bank af en sprint de trap op naar boven. Ik blijf even voor mijn gigantische kledingkast staan en trek er dan een blouse, minirokje en hoge hakken uit die het dichtst in de buurt komen van wat de vrouw in de film ook aan had. Uit mijn ondergoed la pak ik dat ene rode lingeriesetje dat ik ooit voor Valentijnsdag had gekocht en maar één keer aan had gehad. Zo snel mogelijk trek ik mijn dagelijkse spullen uit en ik trek de rode string, kanten bh en de rest van het uitgekozen setje aan. Niet te veel knoopjes van de blouse dicht natuurlijk, ik wil wel dat hij mijn bh kan zien. Als ik in de spiegel kijk ben ik verbaasd dat ik er ook zo uit kan zien. Ik doe een snelle knot in mijn haar en gris de leesbril van mijn vriend van het nachtkastje. Schouders naar achteren, tieten vooruit en voorzichtig de trap af met die hoge hakken.

Als ik naar beneden loop zie ik dat mijn vriend zijn hand in zijn broek heeft laten glijden en onderuitgezakt op de bank is gaan zitten, zijn ogen nog altijd strak op de tv. Zodra hij mij echter van de trap ziet paraderen, veert hij op: “Wat is dit nu?!” roept hij enthousiast uit. “Ik was geïnspireerd.” Grap ik. “Geen idee waardoor, ik voelde deze outfit opeens helemaal.” Vervolg ik met een dikke knipoog. “Wat vind je ervan?” Ik draai een rondje voor hem zodat hij me goed kan bekijken en buk expres even als ik met mijn rug naar hem toe sta, zodat hij onder mijn ultrakorte rokje kan kijken.

“Top outfit.” Reageert hij. “Wacht even, ik moet hem denk ik, van iets dichterbij bekijken. Kom eens hier.” Hij steekt zijn armen naar me uit en ik loop naar hem toe. Ik ga tussen zijn benen staan en hij laat zijn handen over mijn bovenbenen onder mijn rokje glijden. Hij pakt mijn billen vast en kneedt er even in. “Hm…” hoor ik hem genieten terwijl hij zijn gezicht tegen me aandrukt. Dan duw ik hem van me af en ik zet een stap naar achter. Langzaam kleed ik me net als de vrouw op tv voor hem uit. Eerst mijn blouse, knoopje voor knoopje. Mijn rok laat ik naar beneden glijden en ik haak mijn bh los zodat mijn borsten vrij spel krijgen. Dan draai ook ik me om en laat ik mijn string over mijn billen op de grond glijden. “Ik wil dat je me neukt.” Zeg ik tegen hem terwijl ik naar de eettafel loop. “Net zoals in de film.”

Dat hoef ik hem niet nog een keer te zeggen. Hij komt achter me aan lopen terwijl ik op de tafel wip en duwt me gelijk naar achter. Hij zakt door zijn knieën en begint met lange halen te likken. Net als in de film grijp ik de zijkanten van de tafel en krom ik mijn rug zodat ik mijn borsten omhoog duw. Zijn tong voelt heerlijk, hij weet precies wat ik lekker vind en ik lig dan ook al snel te kronkelen van genot. Ik wil nog niet komen. “Nee, nog niet.” Hijg ik tegen hem. Hij komt overeind en zoent zijn weg naar boven toe. Via mijn navel, over mijn buik, tussen mijn borsten waar hij even een zijspoor neemt naar mijn tepels. Verder omhoog waar hij zijn gezicht in mijn hals begraaft voordat hij mijn oorlel te pakken krijgt. Dan komt hij overeind.

Ik laat me van de tafel glijden en zak door mijn knieën. Langzaam neem ik hem in mijn mond. Eerst alleen zijn eikel, daarna laat ik hem steeds dieper naar binnen glijden. Even beweeg ik mijn hoofd heen en weer op het tempo dat hij met zijn handen in mijn haar aangeeft. Maar al snel trekt hij me weer overeind en legt me dit keer met mijn buik op de tafel. Met zijn voeten duwt hij mijn zwarte lakhakken verder naar buiten. Hij trekt net als in de film mijn billen uit elkaar, maar kan het niet laten dan zijn tong er even tussen te laten glijden. Ik word erdoor verrast en een kreun ontsnapt uit mijn mond. Hij vervolgt door zijn vingers erlangs te laten glijden en verder richting de voorkant over mijn clit te laten gaan. Ik ben ondertussen zo nat dat hij gemakkelijk heen en weer, naar binnen, er weer uit en de behandeling herhaalt.

Dan voel ik zijn stijve lul naar binnen gaan. Hij drukt mijn handen naar de zijkant van de tafel en ik grijp volgzaam de zijkanten vast. Hij grijpt mijn borsten en kneedt ze hardhandig voordat hij me aan mijn schouders vastgrijpt om in me te stoten. Onze tafel is iets minder stevig dan die in de film en stoot dan ook in hetzelfde ritme tegen de muur als hij in me stoot. Het idee dat de buren dat misschien horen windt me alleen maar meer op. Ik begin steeds harder te kreunen als ik voel dat ik mijn orgasme nader. “Ja, kom voor me. Laat je gaan.” Hijgt hij achter me. Het gekreun dat nog steeds uit de televisie komt, duwt me over het randje en mijn orgasme raast door mijn lichaam. Het centreert zich om zijn lul heen en op het moment dat alles daar zich samenspant, hoor ik dat hij ook komt.

Gille

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *