Zonsondergang

()

De zonsondergang is rustig, de zon kleurt van geel naar rood en een zacht briesje fluistert door de hoge palmbomen. Het strand is verlaten, alleen bij de vloedlijn is een schaduw te ontdekken, van twee mensen innig in elkaar verstrengeld. Mijn haren zijn nat en vallen strak achterover, het water er nog uitdruipend. Waterdruppels vormen parels op mijn gezicht, goud gekleurd door de ondergaande zon. Met gesloten ogen lig ik daar, jouw handen omvatten teder mijn gezicht, en jouw lippen proeven een voor een de druppels. Onze borsten liggen op elkaar, terwijl mijn handen de vormen van jouw lichaam volgen.

Mijn vingers glijden onder je zwembroek. Ik trek je zwembroek uit terwijl jij mij helpt. Even later schuiven jouw handen behoedzaam het bandje van mijn badpak over mijn schouder naar beneden. Ik weet wat er gaat gebeuren en mijn lichaam komt in vuur en vlam van verlangen, verlangend naar de zachte, dwingende, maar liefdevolle opwinding en het geile genot. Je richt je op en gaat op je knieën naast mij zitten; je ogen kunnen zich niet losmaken van mijn gezicht vol verlangen. Het andere bandje schuif je nu ook behoedzaam naar beneden. Nog even en dan ben je bij datgene wat jou zo opwindt, mijn borsten. Ik kijk naar je gezicht, je behaarde borst en heupen. En vanuit mijn ooghoeken zie ik je lid langzaam oprijzen.

Je brengt je gezicht dicht bij het mijne, je opent je lippen iets en kust mij vol op de mond. Mijn lippen openen zich en innig smelten onze monden samen. Mijn handen woelen door je haren en nek en omvatten ze je gezicht. De kus duurt lang, en ondertussen schuiven jouw handen het badpak van mijn borsten en ontbloten ze. Ik til mijn bovenlichaam lichtjes op en met een vloeiende beweging trek je het badpak naar mijn middel. Jouw lippen verlaten de mijn en jij richt je weer op. Je kijkt naar mijn borsten met een schittering in je ogen, en een glimlach verschijnt om je mond. Heel langzaam steek je je handen naar voren, je handpalmen geheel geopend om voorzichtig je handen vol op mijn borsten te plaatsen. De zachte aanraking brengt een golf van rillingen teweeg die koortsachtig door mijn lichaam schieten. Ik duw mijn hoofd achterover in het zand en mijn schouders komen omhoog.

Tevreden kijk jij op mij neer, wetend dat jouw aanrakingen mij zo opwinden. Je handen pakken mijn borsten vast en met overgave begin je ze te strelen. Door de aanraking van jouw handen richten mijn tepels zich op, worden hard en steken naar voren, smekend om meer aandacht. Je vingertoppen draaien kringetjes om de hele tepel wat mij een zacht gekreun ontlokt. Vergeefs probeer ik jouw aanrakingen te voorkomen, en mijn schouders komen nog verder omhoog van het witte zand. Dan stoppen jouw vingers met draaien om mijn tepels nog intenser te bewerken, en om mij nog verder op te winden. Je buigt je voorover en je mond komt steeds dichter bij mijn tepel. Je handen houden mijn borsten van onder vast. Het lijkt eeuwen te duren voordat jouw hongerige mond contact maakt met mijn tepel, maar dan ontvlamt er in mij een brand van genot.

Mijn handen steunen mijn borsten aan de zijkanten, mijn hoofd nog steeds achterover gedrukt in het witte zand en mijn mond licht geopend. Ik zucht en steun door de opwinding. Hard zuigt jouw mond zich vast op mijn borst, en zachtjes rol je mijn tepel tussen je lippen om haar dan weer liefdevol met het puntje van je tong te volgen. Het schokken van mijn lichaam wordt heftiger; ik voel een warme gloed van mijn borsten uitstralen naar mijn buik. Afwisselend neem je de linker- en dan weer de rechterborst onder behandeling en genoegzaam hoor jij mij smeken om meer.

Mijn linkerhand pakt je heup vast; mijn rechterhand zoekt vergeefs steun in het rulle zand. In een ruk komt mijn bovenlichaam omhoog. Mijn handen vlechten zich om je nek, en tegelijk bewegen onze hoofden naar elkaar en kussen we elkaar hartstochtelijk. Onze tongen kronkelen om elkaar heen, maar niet voor lang. Wild ruk jij je los van deze kus en pak je me bij mijn schouders. Loom en gewillig laat ik me weer naar achteren dwingen. Vrijwel meteen betasten jouw grote handen wederom mijn lijf; iedere aanraking, elk teken van mannelijke lust windt me nu vreselijk op. Je mond zoekt via mijn borsten een weg naar beneden over mijn buik. Jij schuift je hand in mijn badpak en vastberaden stroop je het kledingstuk naar beneden over mijn heupen en benen.

Je mond zoekt zich verder een weg naar beneden over mijn buik naar mijn schede. Als vanzelf spreid ik mijn benen, verlangend naar de aanraking van je tong en mond. Je verplaatst je en knielt tussen mijn benen. Je begint me te likken en je duwt je tong tussen mijn schaamlippen. “Je bent nat, geile meid”, hoor ik je hijgend zeggen. “Neem me, lik me, ik wil het”, hijg ik zachtjes terug. Ik gooi mijn armen boven mijn hoofd en klauw van genot in het witte zand. Steeds verder tracht ik mijn benen te spreiden, om mijn warme natte schede onbeschaamd aan jou te laten zien en alles te kunnen voelen van jou.

“Ik wil dat je me vult. Neuk me, neem me, geile vent”, kreun ik. Mijn stem trilt en in een vloeiende beweging, zoals een kat zich uitstrekt, verander jij van positie en kom je tussen mijn benen liggen. Nog steeds streelt een van je handen mijn borsten. Mijn nagels dringen diep in mijn handpalmen. Uit alle macht denk ik jouw vingers in mijn schede, maar dat lukt niet. Met grote ogen zie ik dat je met je andere hand je stijve geaderde lid naar mijn schede leidt. De spanning en opwinding is groot, en alles lijkt zich in slow motion af te spelen. Dan stoot je in me, hard en stijf voel ik je glijden langs mijn gevoelige lippen. Langzaam schuif je dieper en dieper in me. Ik begin zachtjes te kreunen dat van toon verandert naarmate ik meer en meer word gevuld. “Neuk me, hard” en ik vouw mijn benen zo hard mogelijk om je middel. Met moeite weet jij je daardoor op en neer te bewegen, en je grijpt me bij mijn billen.

“Laat los die benen, zo kan ik niet doen wat je vraagt”, fluister je. Ik laat je middel los, maar ik draai me tegelijkertijd op mijn buik. Je harde lid glijdt met een zuigend geluid uit mijn natte schede. “Neuk me van achteren, doe het”, kreun ik. Op dat moment wil ik als een geil beest geneukt worden door mijn geile beest. Ik kijk onder mijn lichaam door en zie nog net je harde lid van achteren in me dringen. Ik voel me helemaal gevuld worden en ik merk hoe opgewonden jij bent geworden. Je stoten worden heftiger en dieper en met elk stoot giert het geile genot door mijn lijf. Ik wil je in me, om me, overal.

Ik hoor je kreunen, ik voel je ballen tegen mijn lippen slaan. Ik wil dat je klaarkomt in mij en je helemaal laat gaan! “Ja, ja, spuit me vol, geile neukvent”, grom ik buiten zinnen en voordat ik uitgesproken ben stroomt je warmte in me, die mannelijke, zinnelijke, geile warmte. Ik voel aan mijn lijf dat je al je spieren spant; je nagels dringen in mijn billen. Het doet pijn, maar ik geniet. Je barst uit in een intens en diep gesteun en ik hoor je allerlei geile woorden kreunen. Met je laatste diepe stoot voel ik hoe alles in mij begint te koken. Op dat moment voel ik me overal opeens gloeien. Ik word overvallen door mijn eigen orgasme. Van diep in mijn buik verspreidt het zich snel naar mijn borsten en nek. Ik voel het orgasme door mijn lijf jagen en geniet.

Nog nagenietend van ons geile genot, voel ik je lid uit mijn schede glijden. Ik draai me om en zie je rechtop staan, glimmend van mijn geil en jouw zaad. Ik neem je in mijn mond. Het smaakt onbeschrijfelijk, en iedere beweging die mijn tong over je eikel maakt beantwoord jij met een wild schokken. Dan richt ik me op en sla een arm om je nek. Ik leg een hand om je ballen en wieg ze zachtjes. Ik hoor je zachtjes hijgen en kreunen. Je slaat je armen om me heen en drukt me tegen je aan.

De zon is ondertussen verdwenen en ons gekreun verstoort de serene stilte. De vogels vliegen verschrikt weg uit de palmen en zoeken een nieuw heenkomen. Onze lichamen zakken terug op het stille strand, jij zo manoeuvrerend dat ik met mijn rug tussen jouw benen kom te zitten. Je slaat je armen beschermend om me heen en samen zitten we, zonder een woord te zeggen, te genieten van elkaar en van de bloedrood gekleurde avondlucht. Lang duurt de stilte en het lijkt uren later als jij zachtjes in mijn oor fluistert: “Ga je mee?”. Nog steeds naakt staan we op en lopen hand in hand de warme, zoute zee in.

Dorien Vercammen

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *