Enjoy the party

()

Hallo, ik ben Paula, ben 26 jaar en werk in een kledingzaak. Ik heb leuke collega’s met wie ik het goed kan vinden. Met Denise ga ik af en toe uit. We hebben alle twee een vriend, maar soms wil je als meiden onder elkaar wat lol hebben, niets mis mee, toch? Afgelopen week hebben we een heet avondje beleefd. Ik word alweer vochtig als ik dit opschrijf. Laat ik bij het begin beginnen.

Denise had me meegevraagd naar een ‘mysterievoorstelling.’ Laat je verrassen, had ze gezegd. Wij op die bewuste zaterdagavond naar die tent. Het was er nog rustig, wij kochten een kaartje en werden naar een klein zaaltje gebracht. Er was een podium en er stonden wat gemakkelijke zit- en of ligbanken. Nadat we een kwartier gewacht hadden, stopte de muziek en gingen de lichten uit. Na enige momenten in het donker te hebben gezeten, floepte er een spot aan boven het podium en kwam van rechts een Afrikaanse man aanlopen. “Zo, die ziet er lekker uit”, fluisterde Denise. Op een professionele manier begon hij zijn show, we waren beland bij een striptease act. Ik moet zeggen dat deed hij met veel flair. Zijn hoed zeilde door de zaal, zijn jasje werd achteloos naar achter geworpen en na enige tijd stond hij in een tangaslip te draaien.

Ik keek even opzij en zag dat Denise een beetje onderuitgezakt zat en met haar hand onder haar rokje zat. Volgens mij zat die zich gewoon te vingeren. Wel geil, maar dat doe je toch niet in een openbare gelegenheid dacht ik toen nog. Ik zei het ook tegen haar. “Ach, meid” zei ze, “wat maakt het uit, niemand die het ziet.” Warempel ze had gelijk, er waren geen andere bezoekers meer bij gekomen, dus we kregen een solovoorstelling voor twee. Nu durfde ik ook wel en even later zaten we samen ongegeneerd te soppen. De neger had het in de gaten en lachte zijn tanden bloot. Denise, hierdoor aangemoedigd, begon mijn borsten te strelen door mijn truitje heen. “Trek het maar uit lieve schat” lispelde ze in mijn oor. Ik trok mijn truitje uit en even later volgde mijn bh. Haar vingers draaiden rondjes rond mijn tepels die gelijk rechtop gingen staan. O! Wat was dat heerlijk.

Ik kon nu niet achterblijven en bevrijdde Denise ook van enige knellende kledingstukken. Wat had ze mooie grote tieten, ik had al wel een vermoeden door de truitjes met decolleté die ze vaak in de winkel droeg. Denise had de smaak nu goed te pakken en ritste mijn rokje verder open en wierp het weg. Ze begon mijn kruis te strelen, ik werd gelijk weer nat. Alsof ze mijn gedachten had geraden trok ze gelijk ook haar eigen rokje uit. Ik was nu echt geil en deed mijn vingers in haar slipje. Ze was heerlijk vochtig en warm. Met mijn wijsvinger ging ik haar kutje in en begon haar ritmisch te vingeren. “O net de lul van Robert-Jan”, kreunde Denise, “geintje Rob”. Terwijl we zo helemaal in elkaar opgingen, merkten we niet dat onze artiest van het podium was geklommen.

Hij tikte me op de schouder en zei “Can i join the party?” We schrokken wel even, maar toen hij die heerlijke paal uit zijn broek haalde hadden we er verder geen problemen mee. Eerst neukte hij Denise en daarna kreeg ik een beurt. Hoewel zijn pik op springen stond was Denise er als de kippen bij om zijn kloppende lul nog even een pijpbeurt te geven. Gelukkig verdeelde hij zijn warme sperma eerlijk over twee paar borsten. Samen uit, samen thuis nietwaar. Toen gingen de lichten weer aan en begon de muziek weer te spelen. Einde voorstelling wisten we en met rode koontjes van opwinding verlieten we de zaal en gingen verzadigd naar huis.

A & M

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *