Op locatie

()

Ze was die dag op zijn locatie. Ze werkten bij hetzelfde bedrijf, maar hij aan de andere kant van het land. Ze deelden hetzelfde vak, maar op verschillende afdelingen. Bij toeval hadden ze elkaar een keer getroffen op de chat en waren zo wat aan de praat geraakt. In een later stadium hadden ze ook telefoongegevens uitgewisseld en elkaar ook privé regelmatig opgezocht. Maar van een live ontmoeting was het nog nooit gekomen. En voor een vergadering moest ze op zijn locatie zijn.

Ze was op van de zenuwen. De gesprekken welke ze over WhatsApp hadden, waren na verloop van tijd steeds erotischer geworden, tot ze bijna porno-taal naar elkaar stuurden. Het ging er in hun gesprekken altijd heet aan toe en hij wist haar met zijn taalgebruik keer op keer enorm opgewonden te krijgen. Andersom had hij laten merken dat zij hem ook enorm wist te verhitten met haar woorden. In een paar geile buien hadden ze elkaar al eens wat foto’s gestuurd en op basis daarvan wist ze dat hij een lekker lijf had met een behoorlijk geslacht. En op zijn beurt had hij haar overladen met complimenten over haar borsten, haar kont en haar lekker uitziende poes.

En vandaag was zij daar, op zijn locatie. In zijn nabijheid. En ze was nerveus. Ze voelde zicht enorm aangetrokken tot hem, maar wist niet hoe een ontmoeting daadwerkelijk zou leiden tot een samenzijn. Laat staan dat ze wist of het tot seks zou gaan komen. Ze hoopte erop, maar was enorm gespannen. Hij had haar al verhalen verteld. Over dat de kelder van de parkeergarage, een plaats was die ruimte bood voor handelingen in diverse hoeken. De kelder. Hij hield van wat stevigere seks. Van bondage, maar dan wel van de tedere kant. Maar in dat licht had ze bij het woord kelder al vele fantasieën gehad. Maar toen ze er die ochtend parkeerde, vond ze het een koude en kille ruimte. Best een teleurstelling in vergelijking tot haar fantasieën.

Maar dan was daar nog de zestiende verdieping. De 16r. Zijn eigen verdieping, had hij zo vaak gezegd. Het was een verdieping welke verbouwd werd. Die al een tijd leeg stond. Hij ging er regelmatig naartoe als hij een telefoongesprek moest voeren of als het buiten regende en hij geen rondje buiten kon lopen. Op die plek hadden ze ook regelmatig een verhit telefoongesprek gevoerd. Zijn etage. Ze was erg nieuwsgierig, maar wist niet eens of ze hem wel zou zien. Hij was net op vakantie geweest en de bijeenkomst was op het laatste moment ingelast. Daardoor had ze geen tijd gehad om hem in te lichten. Wel had ze op sneaky wijze via-via weten te achterhalen waar hij werkte en waar zijn werkplek was. Als ze er tijd voor zou hebben, zou ze hem zeker opzoeken.

De bijeenkomst welke voor de ochtend gepland stond vloog voorbij. Een nuttige bijeenkomst waarin er grote stappen gezet werden naar een herindeling van de gehele afdeling. En ondanks dat ze een grote bijdrage kon leveren aan de besluitvorming, dwaalden haar gedachten toch regelmatig af naar hem. En of er tijd was om hem te ontmoeten. En zou ze het wel durven? Ze had hem wel een bericht gestuurd, maar die leek niet bij hem aan te komen. Hij zou er toch wel zijn? Wellicht was zijn telefoon leeg of hij had hem thuis laten liggen. Ze werd nerveus naarmate de vergadering zijn einde naderde. Ze waren zo productief geweest dat ze besloten een langere lunch te nemen. Met vijf kwartier zou de bijeenkomst verder gaan. Ze gaf aan niet mee te gaan met de gezamenlijke lunch omdat ze nog wat privédingen moest regelen. Daarop was ze vertrokken naar de afdeling. Zijn afdeling.

Daar aangekomen zocht ze naar waar hij zou moeten zitten. Haar hart sloeg over. Hij was er. Snel keek ze nog eens in haar telefoon. Hij had het berichtje nog steeds niet gekregen. Hij wist dus niet dat zij daar was. Ze verzamelde al haar moed en liep door het pad richting het blok waaraan hij aan het werk was. Ze keek quasi onopvallend naar diverse mensen die er aan het werk waren en toen ze vlak bij zijn bureau was, veranderde ze haar loop. Ze paradeerde voorbij aan zijn bureau op een manier die niet te missen viel. Dat hoopte ze tenminste. Vanuit haar ooghoek zag ze dat hij opkeek en dat zij zijn blik wist vast te houden. Ze gooide haar hele lichaam in de strijd om duidelijk te maken dat zij er was. Dat hij haar zag. Maar ze stapte door, richting de lift. Als hij iets zou willen, zou hij moeten volgen. Een paar bureaus verder lachte ze vriendelijk naar iemand die ook getroffen was door haar aanwezigheid. Maar het ging haar niet om hem, maar om hém. Door de man aan te kijken, kon ze wederom vanuit haar ooghoek zijn werkplek zien. Ze zag dat hij ondertussen was opgestaan en achter haar aan ging.

Haar voorsprong was fors. Een meter of dertig. Ze moest nu door de deuren, door een lange gang en dan was ze al bijna bij de lift. Aan het einde van de gang keek ze om en zag hem net door de deuren komen. Ze had beet. Ze liep de hoek om en snelde naar een lift. Ze drukte op de knop en de lift was er snel. Ze stapte in en drukte op de knop van de 16e. De deuren gingen dicht en ze had hem nog niet gespot. Ze was hem dus flink voor. Ze giechelde terwijl de lift zich snel naar de zestiende verdieping zoefde. Het was een snelle lift en de zenuwen welke ze in haar lichaam voelde, werden door dit gevoel alleen maar sterker.

Ze kwam aan bij de juiste verdieping, stapte uit en liep door de klapdeuren door, de vloer op. Het was één grote lege ruimte met een paar kamers. Je kon wel volledig rondlopen en zo over de hele stad heen kijken. Ze stond bij een raam naar buiten te kijken toen ze het belletje van de lift hoorde. Er was een lift gestopt op zijn verdieping. Hij was er. Ze hield het niet meer en merkte dat ze bijna uit elkaar klapte van opwinding. Ze hoorde stappen door de gang, maar deed of ze het niet hoorde. Hij was tot vijf meter van haar genaderd toen ze de voor haar zo bekende klank van zijn stem hoorde. “Ogen naar voren houden”, zei hij. Ze bleef strak voor zich uitkijken, over de huizen en gebouwen van de stad.

Ze voelde dat hij dicht tegen haar aan kwam staan. Hij sloeg één arm rond haar en legde zijn hand op haar buik. Ze zuchtte hardop. Hier had ze erg naar verlangd. Met zijn ander hand pakte hij voorzichtig haar haar en trok haar hoofd wat naar achter. Zacht kuste hij haar in haar nek. Hij liet haar haar los, maar ze hield haar hoofd naar achter. Ze genoot van zijn lippen in haar hals. Hij had zich al even niet geschoren en voelde zijn drie-dagen baardje langs haar nek schuren. Ze vond het zalig. Zijn andere arm had ondertussen ook zijn weg gevonden om haar middel. Hij trok zich voorzichtig tegen haar aan. Ze voelde dat hij haar ook wel zag zitten, want ze voelde dat hij zijn opgewonden status tegen haar billen aan drukte. Ze kon een zachte kreun niet onderdrukken.

Hij bleef haar zoenen in haar hals, maar verplaatste zijn handen ondertussen van haar buik naar haar heupen en van daar verder omhoog tot haar borsten. Hij omsloot ze met zijn handen en kneedde ze. Opnieuw kreunde ze zacht. Zijn handen gingen verder omhoog en kwamen aan bij haar schouders. Voorzichtig masseerde hij haar schouders en nek. Haar opgewonden staat werd er niet minder om. Ze moest moeite doen om hem niet te bespringen. Onder zijn masserende handen voelde ze zich steeds meer ontspannen. Toen draaide hij haar om en tilde haar met haar billen op de vensterbank. Hij kwam tussen haar benen staan en kuste haar hartstochtelijk op haar mond. Hun tongen vonden elkaar in geen tijd. Ze hield het niet meer. Qua geilheid was ze nu echt wel op haar top. Ze liet haar nagels over zijn rug gaan en pakte hem stevig bij zijn kont. Vervolgens trok ze die naar zich toe, tot ze zijn erectie bijna bij haar kruis had. Ze zag hem lachen. “Nog niet” zei hij tegen haar. “Nog even geduld”.

Hij tilde haar weer van de vensterbank af, tilde haar rokje op en met één soepele beweging ontdeed hij haar van haar slipje. Hij tilde haar opnieuw op de rand van de vensterbank deed, haar benen uit elkaar en knielde voor haar. Hij likte met zijn tong haar in de brand staande lipjes. Hij likte haar van boven naar beneden, draaide rondjes rond haar clit en met zijn tong drong hij diep naar binnen. Ze drukte zijn hoofd dicht tegen haar kruis aan, zodat hij wel moest blijven beffen. Ze hoorde hem grommen. Hij had het prima naar zijn zin. Zij ook. Ze gooide haar hoofd naar achter en genoot van zijn tong in haar o zo natte kut. Ze was zo opgewonden dat het niet heel lang duurde of ze begon te schokken en bereikte een orgasme. Jezus! Wat was ze geil. Gebeft worden met uitzicht over de stad was een hele geile belevenis.

Ze duwde hem tussen haar benen vandaan. Ze gleed van de vensterbank en zette hem tegen de muur. Ze knoopte zijn blouse open en zoende zijn borst. Plagerig beet ze in één van zijn tepels. Hij liet een kleine grom horen. Hij vond het lekker. Beneden bij zijn blouse aangekomen was ze door de knoopjes heen. Maar zijn broek had ook nog een knoop. Ze deed deze open en voelde gelijk dat zijn pik ongeduldig achter de rits op haar wachtte. Wat wild en onhandig ontdeed ze hem van zijn broek en ze trok zijn boxer omlaag. In vol ornaat staarde de pik die ze herkende van de foto naar haar.

Ze pakte hem beet met haar hand en zette haar mond over zijn eikel. Hij slaakte een kreet van opwinding. Ze zoog hard op zijn eikel en haalde haar tong daarbij van binnen haar mond langs zijn kop. Hij was enorm opgewonden en liet dat merken ook. Hij zette zijn hand op haar hoofd. Zij liet zijn pik los met haar hand en voelde hoe hij haar mond over zijn paal schoof. Vanuit zijn heupen schoof hij zijn lid naar voren, zodat haar mond in één beweging volledig gevuld was. Ze was wel wat gewend, maar deze aanval kwam toch onverwacht. Ze hapte even naar adem, keek hem schalks aan en zei: ”Niet zo ongeduldig, meneer”. Ze pakte zijn pik weer in haar hand en pijpte hem verder in haar eigen tempo. Niet zo diep als hij wilde, maar wel op een manier waar hij duidelijk van genoot. Hij kreunde en gromde iedere keer dat ze hem in haar mond nam en zijn schacht met haar hand aftrok.

Aan zijn ademhaling kon ze horen dat het niet lang zou duren voor hij zou klaarkomen. Dus liet ze hem los, liep naar een hoek van de verdieping en ging met haar kont naar achter staan. “Ik wil dat je me neemt. Hier, vanuit jouw toren waar we de hele stad kunnen overzien.” Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Hij liep met zijn erecte lul in haar richting en zette zijn eikel tegen haar schaamlippen aan. Ze was erg nat en zijn eikel droop ook van het geil. Hij drong dan ook gemakkelijk bij haar binnen. Ze had verwacht dat hij in zijn opgewonden toestand haar hard zou nemen, maar hij was teder. Lief bijna. Hij drong diep binnen in haar vrouwelijkheid, maar deed dat rustig en vol passie. Ze trilde en genoot ervan. Van achter liep hij te prutsen met haar Bh-bandje. Na een paar pogingen wist hij haar borsten te bevrijden en van achter omsloten zijn handen haar borsten volledig. Zijn stoten werden steeds wat harder en beetje bij beetje voerde hij ook het tempo op. Dit was een tempo waar ze zich heerlijk bij voelde en bewoog haar kont op hetzelfde tempo naar achter, om hem harder en dieper in haar te ontvangen. Hij pakte haar bij haar heupen en neukte haar hard met voor hen het uitzicht over de hele stad. Ze schreeuwde dat hij door moest gaan en dat ze bijna ging klaarkomen. Maar dat moment kwam voor haar al sneller dan ze zelf dacht. Een krachtige straal geil spoot langs zijn pik naar buiten terwijl haar lichaam opnieuw wild schokte. Dit vond hij zo’n geil moment dat hem dat enkele seconden later ook zover bracht dat hij een lading sperma diep in haar spoot. Trillend op zijn benen bleef hij achter haar staan. Hij zocht steun bij haar en pakte haar borsten stevig vast. Hij zoende haar in haar nek. “Lekker, schat” zei ze tegen hem. “Je stelt absoluut niet teleur. En je eigen verdieping ook niet. Je hebt een mooi plekje, hier.” Hij lachte. “Wat een aangename verrassing dat je zomaar hier was, zo vlak na mijn vakantie. En zo onaangekondigd ook nog.” “Onaangekondigd?” zei ze. “Ik heb je een aantal berichtjes gestuurd, maar die komen niet aan.” Verweet ze hem.

“Sorry”, zei hij. “Wat bedoel je?” vroeg ze. “Nou, mijn telefoon is op de laatste dag van mijn vakantie in het water gevallen en is nu stuk. Maar vanaf overmorgen heb ik een andere en dan kunnen we weer berichten sturen. Dan weet ik dus blijkbaar ook van tevoren dat je hier bent. Hoewel ik deze verrassing minstens zo leuk vond. Dus verras me de volgende keer maar weer.” Ze lachte. “Nou, de volgende keer kom je maar een keer bij mijn locatie langs. Kan ik daar laten zien wie er daar de baas is. Haha…”

Esmeralda

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *