Thuiskomen

()

“Daar ben je eindelijk,” zegt hij. Rudy staat me met een grote glimlach op te wachten in de keuken. Ik plof mijn tas ergens in de hoek van een stoel en kijk hem met mijn meest liefdevolle blik aan. Met open armen komt hij op me af gelopen en geeft me een stevige knuffel. “Ik kijk al de hele dag uit naar dit moment.” Zijn stem klinkt warm, een beetje donker zelfs. Kort kijken we elkaar aan voordat hij een kus op mijn lippen drukt. Zijn handen glijden automatisch door mijn haren en zodra onze lippen elkaar loslaten, vraag ik wat het is waar hij precies naar uit heeft gekeken. Mijn blik valt op zijn natte haren en de geur van zijn shampoo komt me zonder genade tegemoet. Ik weet niet of het een combinatie is van de geur en het besef dat hij met smart op me heeft gewacht, maar ik voel me langzaam week worden.

“Op het moment dat ik je weer kan aanraken”, antwoordt hij. Zijn ogen glinsteren als kleine pretlichtjes. “Wat had je in gedachten?” Mijn vraag is amper gesteld of hij plaatst zijn handen onder mijn billen en tilt me omhoog tot zijn middel. Automatisch sla ik mijn benen om zijn heupen en mijn armen om zijn nek. Hij lacht trots, zoent me vurig en neemt me mee naar de woonkamer. Met een harde plof, en een soort opgewonden grom, gooit hij me in de hoek van de bank. Met een hongerige blik kijk ik toe hoe hij voor me komt staan. Iets in zijn blik is veranderd, hij heeft dezelfde dirty gedachtes als ik. Het is aan alles te zien. Speels trekt hij met zijn vingertoppen wat aan de touwtjes van zijn joggingbroek. “Misschien een klein beetje overbodig om te melden, maar ik heb hier niets onder aan.” zegt hij en kijkt me ondeugend aan.

Mijn ogen glijden langzaam over zijn kruis. Hij heeft gelijk, het is inderdaad overbodig, de omlijning van zijn stijve verraadt hem al. Even blijven we elkaar beestachtig in de ogen kijken, een blik vol verlangen. Dan schuif ik dichter naar hem toe, krul mijn vingertoppen om de rand van zijn broek en trek deze voorzichtig naar beneden. Bij iedere centimeter die tevoorschijn komt, gaat mijn hart sneller kloppen en ik heb hem nog amper aangeraakt voor ik de eerste grom over zijn lippen hoor komen. Zijn eikel glinstert van het voorvocht. Ik lik mijn lippen af en verzamel wat speeksel in mijn mond. Met beide handen pak ik zijn stijve en laat dan eerst mijn tong over zijn top glijden, gevolgd door mijn lippen. Waarna ik hem steeds verder in mijn mond laat verdwijnen. Zijn handen vullen zich opnieuw met mijn haren, hebberig deze keer.

“Shit, wat doe je dit toch lekker,” zegt hij met hese stem. Hoe meer complimentjes hij me geeft, hoe meer ik van mezelf geef. Zijn smaak knalt door mijn mond en laat keer op keer een verlangend gevoel achter. Ik laat één van mijn handen naar achteren glijden en begraaf mijn nagels in de stevige huid van zijn billen. Zijn ademhaling neemt in tempo toe, ik weet dat ik nu moet oppassen. Wat mij betreft, is het nog lang niet voorbij, maar aan zijn houding te merken, breng ik hem al aardig in de buurt. Ik begraaf mijn nagels nog iets dieper, zuig nog eens flink en laat mijn tong dan een laatste keer stevig om zijn eikel dansen. Met een trotse blik kijk ik hem aan en ga rechtop zitten. “Je maakt me helemaal gek, weet je dat?” zegt hij hoofdschuddend.

Mijn blik blijft onveranderd en ik trek tergend langzaam mijn trui over mijn hoofd. Instant vieren zijn mondhoeken omhoog en zijn ogen volgen de beweging van het stukje stof op mijn huid. Eenmaal in mijn beha, laat hij zijn vingers over het kant glijden. Mijn tepels schuren prikkelend tegen de binnenkant. Bijna, alsof ze smeken om vrijgelaten te worden. Zijn hand glijdt naar achteren en weet mijn beha moeiteloos los te maken. Met een zucht gooi ik mijn beha door de lucht. Hij bewondert mijn borsten, en begint ze dan hevig te zoenen. Zijn tong glijdt over mijn tepels, hij zuigt, bijt en streelt ze vol passie. Ik gooi mijn hoofd achterover en geniet luid van iedere aanraking. Na veel te korte, hemelse, minuten, daalt hij verder naar beneden. Hij gaat tussen mijn benen zitten en begint met het losknopen van mijn broek. Onze ogen laten elkaar geen seconde los.

“Dus hier heb je naar uitgekeken?” vraag ik ondeugend. “De hele dag”, antwoordt hij met dezelfde ondertoon. “Maar nog het allermeeste naar dit.” Mijn broek valt over mijn enkels en mijn slipje volgt amper een seconde later. Ik zucht, mijn lichaam zucht, ter voorbereiding op wat komt. Met zijn duim en wijsvinger pakt hij mijn kin stevig beet. Hij likt over mijn lippen en kijkt me doordringend aan. Dan pakt hij zijn stijve, positioneert zichzelf en stoot bij me naar binnen. Een luide kreun, rolt vanuit mijn keel de woonkamer door. Hij vult me op, volledig en het voelt fantastisch.

Ritmisch begint hij te stoten. Zijn handpalmen drukken tegen de achterkant van mijn bovenbenen en zorgen ervoor dat ze genadeloos ver uit elkaar blijven. Mijn borsten dansen op zijn ritme en ik kreun ongecontroleerd. Onder begeleiding van zijn intense blik laat ik mijn hand tussen mijn benen glijden en begin mezelf te verwennen. Steeds dichter kom ik in de buurt van mijn clit. Steeds wilder raak ik mezelf aan. “Ja”, zegt hij. “Speel met jezelf. Niet stoppen.” Zijn aanmoedigingen zorgen voor bloedhitte onder mijn huid. Ik lach speels en voer het tempo nog een tikkeltje op. Mijn vingertoppen strelen plagend over mijn clit. Het stukje huid lijkt in brand te staan, opgezwollen en compleet gek gemaakt.

Zijn lichtgrijze T-shirt begint vlekken te krijgen. Hij zweet, net zo hevig als ik. Dan voel ik het aankomen. Mijn lijf wordt warmer, mijn spieren gespannen en de nattigheid tussen mijn benen klinkt ondertussen oorverdovend hard door de ruimte. Rudy begint te vloeken en ook aan zijn bewegingen is te merken dat hij er bijna is. “Ga je met me mee?” vraagt hij hijgend. “Fuck, je wordt zo strak!” Mijn handen beginnen te trillen, mijn tenen krommen zich, een bepaalde druk borrelt op in mijn onderbuik en dan gebeurt het.

Ik knal uit elkaar. Tussen mijn benen voel ik het vocht uit me golven. Ergens in de verte hoor ik Rudy vloeken en vlak daarna begint zijn lichaam te schokken. Met een kurkdroge keel weet ik uiteindelijk op adem te komen. Ik lach, gespannen en compleet uitgeblust. Rudy drukt zijn voorhoofd op het mijne en laat zijn neus op mijn neus rusten. Snap je nu waarom ik niet kon wachten?” vraagt hij fluisterend. Ik schiet in de lach en geef hem een vurige kus. Ik snap hem helemaal.

Deugnietje

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *