Te laat

()

“Oké, oké, heel even dan.” Met een speelse knipoog begin ik me uit te kleden. Over een half uur moet ik de deur uit en ik was er eigenlijk net zo trots op dat ik al helemaal klaar was. Maar wie zegt er nu nee, tegen een fijne vent die je met zijn allerliefste puppyogen uitnodigt om bij je onder de douche te komen staan? Precies, niemand. Ik veeg met de handdoek wat stoom van de beslagen spiegel en check mijn make-up. Ondertussen schat ik de kans zeer klein dat die de douchestraal zal overleven. Mijn brein maakt gelijk een optelsommetje van de tijd die ik nodig heb om mezelf weer op te lappen.

“Ik kan amper wat zien in de spiegel, sta je hier al lang?” Mike begint te lachen. “Al ruim twintig minuten. Ik hoopte dat je uit jezelf bij me zou komen staan.” Terwijl ik mijn trui over mijn hoofd trek, kijk ik hem lachend aan. “Je wist toch dat ik al klaar was?” Ondertussen raakt mijn beha de grond, trek ik mijn slipje over mijn billen en hang het netjes over het rekje. Mike opent de douchedeur en doet een stap naar achteren. “Natuurlijk”, begint hij, “maar daarom mag ik toch wel hoop hebben?” Hij slaat zijn warme natte armen om mijn naakte koude lijf. De druppels vallen tintelend op mijn huid. Zodra ik volledig onder de straal sta, merk ik pas hoe koud mijn lijf eigenlijk was.

Ik span me in om het verlangen om mijn hoofd tegen zijn borst te leggen te onderdrukken. Ik ben erop voorbereid dat ik straks waarschijnlijk mijn make-up opnieuw moet doen, maar ik zal op zijn minst mijn best doen om mijn haren droog te houden. “Hm…”, zucht hij luid, “volgens mij is er maar weinig lekkerder dan met jou onder de douche staan”. Zijn armen drukken me stevig tegen zijn naakte lijf en ik kan niets anders doen dan het laten gebeuren. “Wat is er wel lekkerder dan?”, Vraag ik op een plagerige toon. Het antwoord kan ik zelf wel invullen, want ik ken hem ondertussen, maar soms is het gewoon leuk om het te horen. “Dat weet je wel.”

In zijn ogen zie ik een verandering in stemming. Hij gaat van liefdevol naar vurig, precies zoals ik gehoopt had. Want laten we eerlijk zijn, er kwamen meteen beelden in mijn hoofd toen hij me onder zijn douche wilde hebben. Plagerig geef ik hem een tik tegen zijn schouder. Mijn ogen bekijken hoe de druppels over zijn stevige lijf heen druppelen. Iedere druppel neemt een andere weg en ze lijken mijn verlangens alleen maar verder aan te wakkeren. “Zal ik je even inzepen?” Nog voor mijn vraag volledig over mijn lippen is gerold, heeft Mike de fles douchegel al gepakt. Hij doet een stap onder de douchestraal vandaan en houdt dan de fles omhoog. Ik maak een kommetje met mijn handen en kijk toe hoe hij het goedje verdeelt.

Dan draait hij zich om, zodat ik de zeep goed over zijn rug kan verdelen. Zijn spieren spannen zich af en aan op de bewegingen die hij maakt, terwijl hij zijn voorkant inzeept. Ik kan mijn ogen niet van hem af houden. Met een stevige grip begin ik hem in te masseren. Tot mijn genot kreunt hij zacht en doet een stapje naar achteren zodat ik er beter bij kan. Mijn vingertoppen voelen zalig over zijn huid. De geur van de douchegel dringt mijn neus binnen en het lijkt wel alsof al mijn zintuigen op scherp staan. Diep in mijn onderbuik begint het te tintelen. Zodra mijn handen over zijn schouders masseren, laat ik ze steeds verder naar voren vallen om zijn blote borst en tepels te strelen.

Mike lacht ondeugend. Er is geen twijfel over mogelijk, hij weet precies hoe laat het is. Ik druk mijn lijf strak tegen zijn rug aan en laat mijn handen via de voorkant naar zijn mannelijkheid glijden. Nonchalant neemt hij een ontspannen houding aan om mij wat meer de ruimte te geven. Mijn linkerhand dwaalt over zijn hete bovenlijf terwijl mijn rechterhand zijn stijve heeft gevonden. Ik sop speels zijn ballen in en neem al zijn centimeters dan stevig in de hand. “Je bent ondeugend.” Doet hij verbaasd. “Alsof dit niet precies is waar je op hoopte toen ik me begon uit te kleden.” Mike lacht en laat zijn hoofd wat naar voren vallen. De druppels vallen van zijn donkere haren en het stoom dampt van zijn schouders af.

Ritmisch begin ik hem af te trekken. Gelijk neemt zijn ademhaling een ander ritme aan en ik merk dat ik moeiteloos met hem meedoe. Mijn hartslag gaat omhoog en zelfs mijn mond begint droger te raken. Na amper een paar bewegingen, draait hij zich hongerig om. Zijn blik haakt in die van mij en hij drukt zijn natte lippen op de mijne. Onze tongen dansen wild om elkaar heen, terwijl onze handen vliegensvlug ieder stukje huid van elkaar verkennen. “Draai je om”, mompelt hij tegen mijn lippen. Gehoorzaam als ik ben, draai ik me om en plaats mijn platte handen tegen de koude natte tegelwand. Hij vult zijn handen met mijn haren, die ik heb opgestoken in een slordige knot. Dan drukt hij me stevig voorover. Mijn kont duw ik als vanzelf gewillig naar achteren in zijn richting.

Grommend lacht hij en geeft me een kleine omschrijving van het uitzicht dat hij door dit tafereel heeft gekregen. Ik bijt op mijn onderlip terwijl hij me voorover gedrukt houdt en mijn billen speels uit elkaar trekt. Mijn lichaam zet zich schrap voor wat er komen gaat. Eerst voel ik hoe zijn stijve vochtig tussen mijn billen door glijdt. Stevig en drukkend tegen iedere opening. Ik huiver van genot. Hij pakt zijn top vast en drukt hem een paar keer doelgericht tegen mijn meest gevoelige plek. Zijn andere hand heeft zich zo stevig in mijn kont vastgegrepen, het niet anders kan dan sporen achterlaten. Net wanneer ik op het punt sta om te smeken, stoot hij zichzelf bij me naar binnen. Een luide gil galmt door de klamme badkamer. “Fuck”, roep ik buiten adem.

Mike begint te lachen. Hij pakt een van mijn handen en verplaatst hem in de richting van mijn clit. “Speel maar mee.” Ik til mijn rechterbeen tegen het glas van de douchedeur en begin met mezelf te spelen, terwijl hij met stevige stoten op me in dreunt. Het is bloedheet en de warme straal geeft een extra dimensie aan wat zich hier afspeelt. Dit is nog beter dan ik had gehoopt. Het geluid van onze lichamen die keer op keer weer tegen elkaar aan beuken, is op z’n zacht gezegd bloedgeil. Na een paar minuten weet ik al niet meer waar ik het zoeken moet en voel ik hoe er steeds meer spanning op mijn benen komt te staan. Ik kreun steeds luider en snak steeds meer naar adem. Mike begint vaker te vloeken en zijn gegrom laat me weten dat hij ook niet meer ver van zijn orgasme vandaan zit.

Terwijl mijn benen wankel worden, mijn spieren strak staan en de hitte het overneemt, knalt mijn hoogtepunt ongecontroleerd door mijn hele lijf. Tussen mijn benen voel ik hoe mijn huid om die van hem pulseert en het duurt amper drie seconden voor Mike om ook zijn hoogtepunt te bereiken. In schokkende bewegingen leegt hij zich in me en hijgt hoe lekker het voelt. Compleet buiten adem trekt hij zich terug, mijn lijf huivert kort wanneer hij het verlaat en ik doe een poging om weer rechtop te staan.

“Fuck, wat was dat lekker! Zal ik jou nu inzepen?” Met een trotse lach kijkt hij me aan en grijpt naar de fles met douchegel. Schuddend kijk ik hem aan en neem de positie aan die hij had toen ik met het sop in de weer ging. Nu is het zijn beurt. Te laat ben ik nu toch vast al.

Arjan

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *