Louisa & Anita 1.2

()

Eigenlijk werd zijn aandacht getrokken door die fraaie Zweedse vrouw. Hij had haar al bij het avondeten gezien en nu, zittend in een fauteuil in de grote zaal bij de bar, zag hij haar weer, met dat halflange blhonde haar, van achteren vastgebonden met een donkerblauw lint, dat mooie, erudiete, Scandinavische gezicht met de sprekende grijsblauwe ogen. Ze leek een combinatie van Liv Ullmann en Ingrid Thulin, zo weggelopen uit een film van Ingmar Bergman. Hij schatte haar achter in de dertig, maar constateerde tevens dat ze nog steeds het figuur van een jonge vrouw had. Ze hoorde bij een groepje met een echtpaar van ongeveer dezelfde leeftijd en een ouder paar, wellicht haar zuster en ouders. Er was een jongetje bij en een meisje van een jaar of acht.

Hij volgde haar bewegingen tijdens de vrolijke conversatie met haar familie. Hun blikken kruisten elkaar soms, maar ze reageerde niet echt, al bleef ze soms een seconde kijken. Ze intrigeerde hem mateloos en hij begon allerlei manieren te verzinnen om op een onopvallende manier met haar in contact te komen. Hij wilde iets zeggen tegen zijn vriend die naast hem zat, maar die was vol in de slag met een nogal mollige Duitse tegenover hem en hoorde hem nauwelijks. Even schatte hij haar in, DD-Cup (of meer), een bol gezicht met sluik donker haar en dijen als boomstammen. Duidelijk mijn type niet en geen partij voor de Zweedse verderop, besloot ik.

Pas toen ze opstond en richting de toiletten liep, merkte hij háár op. Ze was lang voor haar leeftijd, boven de 1.70, vooral door haar lange dunne benen. Hij keek haar na en zag een strak kontje wiebelen in een zeer kort rokje, dat haar fraaie benen nog langer maakte. Ze had lang blond haar dat los over haar schouders hing en toen ze afsloeg, zag hij haar van opzij. Ze had kleine borstjes, hooguit een A-cup, maar ze zagen er zeer stevig uit, met harde tepeltjes, die dwars door de stof van haar naveltruitje te zien waren. Even keek ze achterom en hij bespeurde een sensuele blik die hem enigszins vragend aankeek.

Hij aarzelde, maar stond toch op en liep langzaam richting de toiletten. Daartegenover was de deur, die naar de terrassen en de zwembaden voerde. Hij sloeg af en wachtte even in de deuropening. Na een paar minuten, kwam ze naar buiten, keek hem snel aan, speurde even naar het gezelschap Zweden en liep zonder iets te zeggen langs hem heen naar buiten. Hij volgde haar terwijl ze dwars over het terras naar één van de zwembaden liep. Nog steeds zei ze niets, maar hij voelde de spanning die er was ontstaan in heel zijn lichaam, wat moest hij hiermee? Ze was jong, te mager, maar had een enorme mysterieuze en fysieke aantrekkingskracht voor iemand van achttien jaar.

Plotseling dook ze in een nis vlak bij het zwembad, ze stak haar hand uit en trok hem ook die inham in. Ze stonden recht tegenover elkaar, hun gezichten op enkele centimeters afstand. Hij keek haar strak in haar blauwe ogen en herkende de expressieve blik van haar moeder. Ze tuitte haar lippen en zoende hem vol op zijn mond, sloeg haar armen om hem heen drukte zich tegen hem aan. Hun tongen raakten elkaar, gleden langs elkaar heen en ze zoog de zijne haar heerlijke brede mond binnen. Ze plantte haar been tussen zijn benen en drukte een van haar dijen tegen zijn kruis. Hij streelde haar blote rug en schoof met zijn handen onder haar topje.

Net toen hij met zijn handen naar voren wilde schuiven om haar kleine stevige borstjes te strelen, hoorden ze voetstappen en stemmen, die dichterbij kwamen. “You go to the left, I go to the right”, zei hij en hij draaide zich snel om. Terwijl zij richting zwembad liep, zocht hij weer de weg over het terras terug naar de lobby bij de bar. Onderweg kwam hij een gezelschap Engelsen tegen, dat hij vriendelijke gedag zei en liep de deur naar de hal binnen. Even overwoog hij rechtdoor te lopen naar de toiletten om zijn stijve pik wat lucht te geven, maar hij besloot toch weer terug te gaan naar zijn vriend en diens Duitse del.

Toen hij weer naast hem zat, verontschuldigde hij zich en zei dat hij even naar het toilet geweest was, maar zijn vriend antwoordde dat hij niet eens had gemerkt dat hij weg geweest was. “Ik denk niet dat ik vannacht op onze kamer slaap”, zei hij en hij voegde er lachend aan toe, dat hij hem niet wakker wilde houden. “Het maakt mij niet uit hoor”, antwoordde hij, “Ik denk niet dat haar vriendin het op prijs stelt als je bij hen op de kamer blijft”. Hij keek naar de spichtige dame, die naast de Duitse zat; haar tegenbeeld met dunne benen en armen, nauwelijks borsten en lichtrossig haar en sproeten. Langs haar heen ving hij een blik op van het meisje dat weer had plaatsgenomen naast haar moeder en even snel zijn kant op keek. Hij glimlachte, maar trok zijn blik weer strak toen hij zag dat haar moeder ook even naar hem keek.

Hij lag op bed, met alleen een slip aan, televisie te kijken, toen zijn vriend en zijn Duitse verovering luidruchtig de kamer binnen rolden. Het all-inclusive concept had wat de drank betreft in ieder geval toegeslagen. En samen met de warme avond op het Spaanse vakantie-eiland zorgde het in dit geval voor een broeierige sfeer. Onverstoorbaar zapte hij van het ene naar het andere kanaal, terwijl de twee al in het halletje van hun kleding begonnen zich te ontdoen. Even keek hij opzij en zag twee enorme billen met daartussen het touwtje van een string, tevoorschijn komen toen zijn vriend haar rok naar beneden trok.

De televisie was niet veel boeiends, hij liet hem staan op een muziekkanaal, deed het grote licht uit en knipte het bedlampje aan zijn kant aan. Hij hoorde de douche lopen en veel gelach en geproest in een koeterwaals van Duits en Nederlands. Hij lag zich net af te vragen waarom dat meisje eigenlijk zo snel met hem naar buiten wilde en op welke manier hij morgen met moeder en/of dochter in contact kon komen, toen er twee naakte lijven op bed rolden. Hij schoof een eindje opzij en zag twee hele grote tieten met donkerbruine tepelhoven van wel vijf centimeter doorsnede met daarop twee grote knoppen. Zijn vriend begon die borsten te kneden en aan de tepels te zuigen, terwijl zijn andere hand tussen twee machtige dijen verdween, waarboven een bos donker schaamhaar duidelijk zichtbaar was. De Duitse begon gelijk te kreunen en te steunen en spreidde, haar benen wijd, zodat hij er goed bij kon. Hij zag dat zijn vriend een volle erectie had en hem kennende zou het niet lang duren voordat die grote paal in die diepe Duitse grot verdween. Zelf begon hij ook een stijve te krijgen, want het mocht dan niet zijn type zijn, het was wel een geil gezicht en dat gevoegd bij de opwinding van de avond, bezorgde het hem wel een geil gevoel.

Zijn vriend draaide de dikke Duitse om, zette haar op haar knieën en schoof achter haar. Ze steunde nu op haar handen, haar grote tieten bungelden onder haar en raakten zonder moeite het bed. Ze kreunde nog steeds heftig en toen mijn vriend zijn harde pik in haar stootte, volgde er een lange kreet. “Tiefer, tiefer,”, hijgde ze, terwijl hij hard en snel heen en weer begon te bewegen. Met zijn linkerhand pakte hij een van de grote memmen beet en met de ander gaf hij af en toe een klap op haar dikke billen. Ze hijgde steeds harder en sneller.

Intussen was zijn eigen lul tot volle omvang gerezen en hij aarzelde geen moment om zijn slip uit te trekken en onder haar hoofd te schuiven. Ze wist precies wat ze doen moest en nam zijn paal in haar mond en begon er stevig aan te zuigen. Hij pakte de andere grote tiet beet en kneep er hard en langdurig in. Dit wond haar zichtbaar op, want ze begon steeds feller te bewegen en harder te zuigen, waarbij ze ondanks haar volle mond nog steeds geile geluiden lag te maken. Het leek wel een wedstrijd wie het eerste zou komen, maar tegen haar was geen kruit gewassen. Terwijl ze gewoon doorging met pijpen, begon haar onderlichaam heftig te schudden en kwam ze hard kreunend klaar. Zijn vriend wilde in ieder geval tweede worden stootte harder en harder, tot hij met een harde schreeuw zijn zaad in haar grote kut spoot. Ze dreigde weer te komen, maar dat wilde hij niet op zich laten zitten en vlak voordat ze voor de tweede keer een orgasme bereikte, loosde hij de inhoud van zijn ballen in haar opengesperde mond.

Toen hij de volgende ochtend wakker werd, was de Duitse weg en lag zijn vriend nog in een roes te ronken. Zijn lul voelde klef aan van zijn eigen sperma en Duits speeksel, hij moest vrij snel in slaap gevallen zijn, want hij had zich niet gewassen ‘s nachts. Na een verfrissende douche ging hij ontbijten. Hij was net op tijd om de Zweedse familie te zien vertrekken van het terras waar ze hadden zitten eten. Het meisje met de lange benen liep zonder op of om te kijken door, hoewel hij zeker wist dat ze hem gezien had. Ze zag er goed uit met een rode driekwartbroek, die haar lange benen goed deed uitkomen en een wit naveltruitje dat weinig verhulde. Haar moeder keek hem aan, maar toonde geen emotie. Toen hij omkeek, zag hij dat ze hem volgde met haar ogen en hij dacht dat ze glimlachte, maar dat kon ook schijn zijn.

Toen hij echter zijn gebakken eitje opschepte bij de counter, stond ze ineens naast hem en fluisterde ze: “What did you do with my daughter?”. Hij keek haar verbijsterd aan en kon nog net uitbrengen: “Nothing”. Ze keek hem strak aan met die expressieve ogen en dat mooie gezicht, en zei: “I will keep my eyes on her”. Voordat hij wat terug kon zeggen, liep ze weg en ditmaal zag hij wel degelijk een mysterieuze glimlach om haar lippen. Hij volgde haar tot de uitgang van de eetzaal en constateerde weer dat ze een prachtig figuur had voor haar leeftijd.

Aan het eind van de middag lag hij op een stretcher bij een van de zwembaden. Zijn vriend was met de Duitse na de lunch naar het strand of naar zijn kamer vertrokken en hij was verdiept in een boek, toen hij ineens iemand hoorde fluisteren: “At five I am in room number 840”. Hij keek op en zag het Zweedse meisje naast zijn stoel staan. Onmiddellijk kwam hij overeind en keek rond of hij haar moeder zag, maar die was nergens te bekennen. “My mother is near the other swimming pool”, zei ze en ze liep weg. Hij keek een tijdje naar haar schommelende billen in een klein bikinibroekje en dacht na wat dit nu weer betekende. Hij kwam er niet uit en besloot zich, maar om 5 uur te melden. Voorzichtig klopte hij aan bij kamer 840 en vrijwel onmiddellijk ging de deur open, en toen hij binnenstapte meteen weer dicht en op slot. Ze liep voor hem uit de kamer, waar de gordijnen dicht waren en een klein bedlampje brandde. Ze had een rode minibikini aan, waardoor hij haar hele slanke lijf goed kon zien, van haar lange dunne benen naar boven tot haar harde A-cup met de stevige knopjes erop. Zelf had hij een zwembroek en een T-shirt aan. Bij het bed draaide ze zich om en spreidde haar armen en sloeg die net als de vorige avond om hem heen. Ook nu drukte ze zich hard tegen hem aan en ze zoende hem vol op zijn mond.

Hij klikte het topje los en schoof de stof tussen hun lichamen vandaan, zodat de harde tietjes tegen zijn borst drukten en de tepeltjes als een soort spijkertjes in zijn vel prikten; hij werd er bloedgeil van en voelde zijn lul als een komeet omhoog komen. “I am Louise”, zei ze toen ze haar mond van hem losmaakte, en hem zachtjes achterover op het bed duwde; ze nam de regie helemaal in handen. Hij lag op zijn rug en ze stroopte direct zijn zwembroek langs zijn benen naar de grond, waardoor zijn stijve pik met een plof omhoog schoot. Even keek ze er naar, toen deed ze zelf haar slipje uit en ging op zijn benen zitten om zijn T-shirt beter over zijn hoofd te kunnen trekken.

Ze ging languit op haar zij naast hem liggen en begon zijn borst en zijn buik te strelen. Hij keek naar haar lichaam, lang, dun, maar alles in de goede proporties. De stevige tietjes, recht vooruit, de platte buik en het kleine blonde driehoekje boven dat lange, smalle roze spleetje. Hij dacht dat hij gek werd, maar ze bleef hem rustig strelen en keek hem glimlachend aan, ze zei niets. Zijn pik bereikte het toppunt van de erectie, hij voelde zijn eikel kloppen. Toen draaide hij haar op haar rug en kroop naar onder. Hij begon haar benen te likken en te strelen, langzaam naar boven.

Hij streelde de binnenkant van de smalle lange dijen en daarna de buitenkant en sloeg bewust dat roze streepje over. Hij streelde haar schaamhaartjes, haar buik en haar navel en likte die vervolgens traag en intens. Zijn handen gingen naar haar tietjes, klein, maar heel hard. Hij aaide ze aan alle kanten en schoof toen met zijn tong naar boven om de harde knopjes te likken en eraan te zuigen.

Hij voelde haar genieten, ze rilde, ze huiverde af en toe en ze maakte hele zachte kirrende geluidjes. Ze had haar armen om zijn hoofd geslagen en ze drukte zijn mond tegen haar tepels, maar hij maakte zich los uit die omklemming en gleed met zijn tong weer omlaag, zoog even aan haar navel en belandde weer bij haar smalle streepje. Nu schoof hij de schaamlipjes echter opzij en likte voorzichtig de binnenkant van het strakke kutje en begon aan haar klitje te zuigen. De kreetjes werden harder en Louise begon met haar onderlichaam te draaien. Hij voelde dat ze steeds natter werd en proefde haar sapjes langs zijn tong sijpelen. Met één hand deed hij haar lipjes iets verder uit elkaar en langzaam gleed er een vinger naar binnen, en vervolgens twee. Hij begon haar snel, steeds sneller te vingeren, terwijl hij hard aan haar klitje zoog. Dat maakte haar helemaal dol en met een lange zucht kwam Louise heel heftig klaar. Hij bleef nog even doorvingeren en zuigen tot ze weer een beetje tot rust was gekomen, maar haar kutje droop nog van geiligheid.

Dutchman

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *