Louisa & Anita 2.2

()

Snel schoof hij naar boven, pakte zijn lul beet, en schoof die snel bij haar naar binnen. Zijn eikel klopte als een bezetene, het was hem een raadsel waarom hij al niet was klaargekomen, zoveel zelfbeheersing had hij niet van zichzelf verwacht. Maar de ontlading kon nu niet lang meer op zich laten wachten. Hij voelde de natte en hete binnenkant van het smalle tienerkutje en na een paar stoten, stroomde zijn warme sperma met kracht haar baarmoeder binnen. Hij bleef doorstoten tot er geen druppel meer uit kon en drukte intussen een warme kus op haar geopende mond. “You are the most horny teeny I ever have met”, kon hij nog uitkramen, toen hij zich van haar afrolde en op zijn rug lag na te genieten.

Ze hadden gedoucht en zaten op het bed wat na te praten. Hij was erg nieuwsgierig waarom ze hem had uitgekozen en zo snel zonder enige voorbereiding. Het antwoord verraste hem behoorlijk, want ze vertelde dat ze dit gedaan had om haar moeder voor te zijn. Die had ze tegen haar tante horen vertellen, dat ze al meer dan een half jaar geen seks had gehad en op deze vakantie wel weer eens een avontuurtje wilde beleven. Ze had in zijn richting geknikt en tante had toegegeven dat hij er wel rustig en betrouwbaar uit zag en bovendien kennelijk alleen met zijn vriend in het hotel was.

Louise had zich echter voorgenomen ook eens lekker te genieten tijdens de vakantie en als hij goed genoeg was voor zijn moeder dan moest dat ook voor haar gelden, dus had ze er vaart achter gezet. En lachend constateerde ze dat ze had gewonnen. Hij lachte terug, maar door zijn hoofd speelde dat hij toch wel erg veel zin had haar moeder alsnog een kans te geven. Zij was tenslotte de vrouw, waar hij in eerste instantie op viel. Het leek hem niet zo moeilijk te bewerkstelligen. Louise had kennelijk door wat hij dacht, want ze vroeg niets van hun vrijpartij te vertellen als hij iets met haar moeder zou doen. Hij beloofde dat er niets van naar buiten zou komen.

Bij het avondeten kwam hij zijn vriend weer tegen, die hij al anderhalve dag niet meer gezien had. Hij zag er vermoeid uit, uitgewoond als hij was door die dikke Duitse, die intussen was vertrokken richting Heimat. Zijn vriend vroeg of hij nog wat beleefd had, maar hij hield zich op de vlakte en zei alleen dat hij die Zweedse vrouw, die drie tafels verder zat te eten, wel zag zitten. Zijn vriend keek in de richting van de tafel en zei dat hij dat jonge meisje ook niet zo gek vond, die zat de hele tijd naar hun tafel te kijken. “Te jong”, zei hij schijnheilig en concentreerde zich weer op haar moeder, die af en toe sluiks zijn kant uit keek, “ik heb ze liever iets ervarener en rijper”.

Plotseling stond de vrouw op en liep in de richting van de bar, die niet zichtbaar was vanaf het terras. Snel keek ze nog even achterom en draaide de hoek naar de zaal bij de bar om. “Je moet nu snel zijn”, zei zijn vriend lachend. Hij stond inderdaad direct op en volgde haar spoor in de richting van de bar. Daar was ze niet en hij keek rond waar ze dan gebleven kon zijn, toen hij nog net zag, dat ze door een andere deur naar het andere terras bij het zwembad liep. Hij wachtte even en snelde toen ook door die deur naar buiten.

Ze stond aan de andere kant van het zwembad en leunde over de balustrade, die uitzicht gaf over het strand dat in de verte in de schemering lag. Hij ging naast haar staan, zei goedenavond en vervolgde: “It’s a nice evening for a walk on the Beach, don’t you think so?”. Ze keek opzij, glimlachte en bevestigde dat het haar ook wel wat leek. Hij keek haar eens goed aan en wat hij zag, beviel hem wel. Ze droeg haar blonde haren weer in een opgestoken staartje, had een halflange kleurige, wijde rok aan en een strak truitje met daarover een doek geslagen tegen de langzaam opkomende avondkoelte, hoewel het nog steeds zwoel aanvoelde.

Even later liepen ze gezamenlijk over het stille strand, steeds verder weg van het hotel, tot ze bij een gedeelte kwamen waar nogal duinachtige heuveltjes begonnen met enige begroeiing. Ze hadden wat gekeuveld over de vakantie, het eiland en het hotel, ze had hem verteld dat ze al enige tijd gescheiden was en met haar dochter en zoontje eindelijk weer eens met vakantie kon. En hij had verteld dat hij alleen maar even een weekje ertussen uit was met zijn vriend om de dagelijkse sleur van het werk even te vergeten. Ze waren hier eigenlijk alleen maar om de hele dag niets te doen en op het strand te liggen, maar zijn vriend had hem in de steek gelaten en het strand verruild voor een dikke Duitse tante, die hem behoorlijk uitgeput had.

Ze heette Anita, zei ze en ze vertelde dat ze wel had gezien, dat zijn vriend met die vrouw verdwenen was. Dat had ze wel sneu voor hem gevonden, voegde ze lachend er aan toe, die plotselinge eenzaamheid. Ze waren stil blijven staan en keken naar het spiegelende water, waar de golven af en aan rolden, toen Anita ineens haar arm om hem heen sloeg en in zijn oor fluisterde dat zij hem wel voor even van die eenzaamheid wilde verlossen. Hij draaide zich naar haar toe en langzaam kwamen hun monden bij elkaar en verdrongen hun tongen zich in elkanders monden.

Hij pakte haar hand en liep in de richting van een duinpannetje dat omringd was door wat struiken. Ze volgde hem zonder aarzeling en eenmaal in de grote kuil aangekomen, legde ze haar omslagdoek op het zand en ging erop zitten. Haar rok schoof wat omhoog en hij kon een groot deel van haar fraaie dijen zien in het vage licht van de opkomende maan. Hij ging op zijn knieën voor haar zitten en begon langzaam en teder haar dijen te strelen, zij sloeg haar armen weer om hem heen en drukte zijn borstkas tegen zich aan. De rok was omhoog geschoven en zijn handen bereikten haar kleine witte slipje. Ze deed haar benen verder uit elkaar en hij streelde even licht haar kruis en voelde door de stof heen dat ze drijfnat was geworden. Toen duwde hij haar zachtjes achterover tot ze met gespreide benen op haar rug lag.

Rustig trok hij haar slip uit, duwde zijn hoofd tegen haar natte kutje aan en begon met lange halen haar spleetje te likken. Ze reageerde er heel snel op en begon licht te kreunen, terwijl ze haar truitje omhoog trok en over haar beha heen haar borsten streelde. Zijn tong drong diep door in haar kut en af en toe zoog hij even aan haar klitje, terwijl zijn handen haar hielpen haar beha uit trekken en haar stevige volle borsten te kneden. Ze ging steeds sneller hijgen en met haar kont bewegen, zo snel, dat hij moeite had met zijn tong in haar te blijven. Ze had intussen ook zijn T-shirt omhoog getrokken en aaide hem hard over zijn rug. Toen duwde ze hem ineens omhoog en maakte snel zijn broek open en bevrijdde zijn harde pik uit de omknelling, waar die ondertussen in verzeild was geraakt. “Fuck me, fast and heavy”, hijgde ze, “I need it, please!”.

Hij trok zijn broek verder naar beneden en schoof op haar, zette zijn eikel voor haar nu wijd openstaande kut en duwde zijn lul snel naar binnen. Hij vervulde haar wens, zoals ze het wilde, snel, hard en vakkundig. Binnen een minuut kwam ze hijgend en steunend klaar. Hij bleef door stoten tot hij zelf zijn zaad op voelde komen, stopte toen even en overwoog zijn lul uit haar te halen en haar gezicht vol te spuiten. Maar daar zag hij vanaf, want dan zou ze wel erg getekend het hotel weer in moeten en met nog een paar forse stoten loosde hij zijn zak in haar lichaam. Het was waarschijnlijk de snelste one-night-stand, die hij meegemaakt had, maar daarom niet minder prettig. Op haar liggend genoot hij nog een paar minuten na van deze onverwachte neukpartij.

Anita vertelde dat ze hier al een tijdje naar verlangd had, omdat ze al heel lang geen seks had gehad. Ze keek hem een tijdje strak aan en vroeg toen wat hij met haar dochter had gedaan. “Nothing”, herhaalde hij zijn antwoord dat hij ook al bij het buffet gegeven had, maar aan haar gezicht kon hij zien, dat ze hem niet echt geloofde. Ze zei echter niets meer en na een kwartiertje liepen ze hand in hand over het strand terug naar het hotel. Anita liep gelijk door naar de toiletten en hij probeerde zo neutraal mogelijk de zaal bij de bar binnen te lopen, maar de eerste die hij zag was Louise, die hem vragend en een beetje glimlachend aankeek. Hij draaide zijn hoofd weg, liep naar de bar en bestelde een whisky. In de verte zag hij zijn vriend zitten, die alweer met een nieuwe verovering bezig was, een minder dikke, maar toch nog wel behoorlijk gevulde Engelse. Op weg daar naartoe, moest hij langs de tafel waar Louise en de familie zaten en toen hij er langs liep, zonder te kijken, hoorde hij zacht: “Proficiat” fluisteren.

Dutchman

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *