Een wilde meid

()

Lucia stond bekend als een wilde meid die overal voor in was. Een geil, pervers katje en daarom zeer populair bij de jongens. Haar lange, slanke benen mochten gezien worden en niemand wist dat beter dan Lucia zelf. Daarom droeg ze altijd liederlijk korte rokjes of jurkjes die alleen het hoognodige aan het zicht onttrokken. Maar als ze los ging, in disco’s of op woeste feestjes, liet ze dat “hoognodige” uitdagend zien, of ze een slipje aan had of niet.

Van een beha had ze nog nooit gehoord en ze was zich heel goed bewust van het effect dat ze met haar volmaakt gevormde borstjes kon bereiken door ze in een strak truitje te persen of ze juist in een luchtig bloesje te laten bengelen. Zo maakte ze de jongens razend. Het gaf haar een machtig gevoel als ze haar kwijlend van begeerte smeekten om haar te mogen neuken, wat ze genadig toestond als het haar uitkwam. Op haar studentenflatje wurmde ze orgasmes uit zichzelf los met behulp van dildo’s die ze liefkozend naampjes had gegeven. Eigenlijk deed ze dat nog liever dan haar kutje afstaan aan jongens van haar eigen leeftijd, omdat die vaak al kwamen voordat Lucia goed en wel begonnen was.

Maar al enige tijd ontbrak ze in de bars en kroegen waar de jongens haar oppikten voor een vluggertje. Lucia was verliefd en niet zo’n beetje! Verliefd op een gescheiden man van bijna veertig, 22 jaar ouder dan zijzelf. Henry was de oom van haar vriendin; ze had hem ontmoet op haar verjaardag en het was meteen stormachtig gegaan. Dezelfde nacht al lag ze in zijn bed en wat hij presteerde, had ze niet voor mogelijk gehouden. Dat ze zelf moest vragen om haar een paar uur rust te gunnen! Hij had haar compleet en finaal kapot genaaid. Ze had in hem eindelijk iemand gevonden die haar behoeften begreep, daaraan tegemoet kwam en nog meer onvermoede verlangens in haar kon losmaken.

Wild van begeerte lag ze in haar boeien te trekken als hij haar gladgeschoren kutje tergend vulde met de meest ongelooflijke dingen. Als hij haar open spleet met zijn geweldige penis en steeds maar weer en weer waanzinnige orgasmes in haar losscheurde. Hij kon haar compleet van haar verstand beroven als hij haar in de auto opdroeg zich uit te kleden en te masturberen met haar voeten op het dashboard, schaamteloos en voor iedereen zichtbaar, of als hij haar onverhoeds nam terwijl ze buiten wandelden. Er was niets wat ze niet voor hem wilde doen. Weg de nonsens met die jongetjes die haar broekje afstroopten en snel hun ballen leegden, weg dat amechtig gekreun als ze in haar tietjes mochten knijpen. Nu had ze met een volwassen kerel te maken die haar zonder mankeren iedere dag meer dan eens tot een fantastisch hoogtepunt bracht.

En daarom was ze zonder verder nadenken al na een maand bij hem ingetrokken. “Je hoeft alleen je tandenborstel mee te brengen”, had hij gekscherend gezegd en ze had hem de verrassing van zijn leven bezorgd door dat letterlijk te nemen. Het was het meest gewaagde wat ze ooit had gedaan. Spiernaakt was ze in het holst van de nacht op haar brommertje gestapt en zo had ze de drie kilometer naar zijn huis afgelegd. Toen ze rillend van de zenuwen bij hem aanbelde, had ze haar tandenborstel in haar kut gestoken. “Zo, hier ben ik dan!”

Toen ze dacht alles te hebben meegemaakt, kwam de dag dat Henry haar meenam naar een nachtclub met een liveact. Ze keek haar ogen uit. Daar, op het podium, bedreven twee mensen de liefde, gadegeslagen door 50 of 60 bezoekers achter een tafeltje met een pilsje en een hapje. Ze werd er enorm hitsig van. “Als je wilt, kun je me hier meteen neuken”, zei ze, “zo geil word ik ervan.” Toen de jongen op het podium duidelijk klaar kwam en het meisje een snerpende gil door de zaal liet knallen, duwde ze Henry’s hand tussen haar benen om hem te laten voelen hoe nat ze was. “Laten we gaan”, fluisterde ze, “dan kunnen we er een geil avondje van maken.”

Maar hij wilde nog even wachten. “Even nog”, zei hij. “Ik denk dat er nog iets komt dat je wel zal aanspreken.” Het duurde een minuut of twintig voordat de lichten weer werden gedimd en het podium door een spotje werd bestreken. Vanuit de coulissen verscheen een grote neger met een prachtig glimmend, gespierd lijf, slechts gehuld in een lendendoekje, die als een soort bodybuilder zijn spieren liet bollen en zich op de maat van sensuele muziek in allerlei bochten begon te wringen. Toen hij zich omdraaide, liet hij uitvoerig zijn machtige blote kont bewonderen. Daarna zweeg de muziek. Het geweldige lijf draaide zich weer naar de zaal en terwijl hij doodstil bleef staan klonk door de speakers een vrouwenstem, die de man aanprees als een gepassioneerd minnaar en de vrouwen in de zaal opriep de proef op de som te nemen. Er was wat hilariteit, maar niemand reageerde.

Toen stootte Henry Lucia aan. “Waarom ga jij niet?” Wauw! Meende hij dat nu? “Ja, ik zou het heel geil vinden”, spoorde hij haar aan. Ze aarzelde. Enerzijds was ze nog steeds zo nat als een dweil, anderzijds schrok ze toch terug voor de mensenmenigte. Maar de beslissing werd haar uit handen genomen doordat Henry zijn hand opstak. Er klonk een oorverdovend applaus. Zoiets zou waarschijnlijk niet vaak gebeuren, dacht ze nog toen ze moeilijk opstond.

Het applaus begeleidde haar naar de trappen van het podium. Toen werd het doodstil. De neger nam haar gracieus bij de hand en voerde haar in triomf naar het midden. De stem van Joe Cocker galmde door de speakers en hij nam haar in zijn armen. “Wees niet bang”, fluisterde hij in haar oor. “Ik doe niets wat je niet wilt.” Tegelijk drukte hij hitsig zijn halfnaakte lijf tegen haar aan en nam haar linkerhand in zijn grote knuist, die hij op zijn blote billen legde. Terwijl hij ongegeneerd zijn handen over haar achterste liet dwalen, voelde ze voorzichtig of er tussen zijn billen niet toch een spoor van een slip te ontdekken was. Nee, dus, ze kon zo vrije doorgang krijgen naar de voorkant, waar een ongetwijfeld zwellend apparaat op haar wachtte.

Hij voelde kennelijk haar ingehouden begeerte en besloot haar wat te stimuleren. Met haar rug naar de zaal schoof hij haar rokje omhoog. Ze verstarde, maar het gejoel van de toeschouwers joeg adrenaline in haar aderen. Ze kon nog natter worden, merkte ze. Een alles overweldigende geilheid trok door haar heen en ze liet haar hand over zijn heup naar voren krommen. Onder dat lendendoekje loerde een enorm apparaat. De gedachte dat dit nietige doekje door die paal helemaal kon worden opgeheven vond ze buitensporig opwindend en ze schoof omzichtig haar volle hand om de penis heen.

Natuurlijk had ze kunnen bedenken wat zijn reactie zou zijn, maar op dat moment overschreed ze doelbewust de grens. Hij hoefde niet meer om toestemming te vragen toen hij zijn hand langs de bovenkant in haar broekje liet glijden. Het geschreeuw van het publiek overstemde Joe Cocker. Hoewel Lucia zich concentreerde op zijn snel groeiende lul, was ze zich ervan bewust dat hij het publiek haar billen liet zien. Haar bloed begon te koken en ze haalde haar andere hand erbij.

Met twee handen begon ze aan zijn knots te trekken, die tot geweldige proporties uitgroeide. Zijn adem stootte in haar oor en hoewel zijn opwinding enorm was, wist hij het op te brengen haar te vragen of hij haar mocht uitkleden. “Als ik je doekje af mag doen en je lul aan het publiek mag laten zien”, treiterde ze. Ze was al te ver heen om zich tegen wat dan ook te verzetten, maar hij ging akkoord. Lucia maakte de knoop op zijn heupen los en stapte opzij. Enorme toejuichingen en gehuil vanuit de zaal maakten haar zo driest dat ze de enorme lul in haar hand nam en er obsceen aan begon te rukken. Hij liet haar even begaan, maar toen was het zijn beurt.

Als bij toverslag werd het doodstil toen hij resoluut haar bloesje begon open te knopen. Als een zoutpilaar bleef ze staan, maar inwendig kolkte en borrelde haar liefdeselixer naar het kookpunt. Triomfantelijk gooide hij het bloesje op de grond en draaide haar om, met haar gezicht naar de zaal. Nadat hij de toeschouwers een ruime blik had gegund op haar trillende borstjes schoof hij haar rokje omlaag. Een verzengend vuur verteerde haar toen ze alleen nog in haar slipje op het podium stond. Hij kwam achter haar staan en legde zijn handen op haar heupen. Nu ging het gebeuren. Nog een paar seconden en ze zou naakt zijn, helemaal naakt onder die felle spot die haar verhinderde de zaal in te kijken.

Het werd onrustig. Hier en daar klonk een kreet. Hij wachtte tot het doodstil was. Hij schoof haar broekje niet naar beneden, hij scheurde het eenvoudigweg van haar af en tegelijkertijd duwde hij zijn stormram tussen haar benen. Zo begon hij haar te neuken, terwijl ze met haar voorkant naar de zaal bleef gekeerd. Er zijn geen woorden voor om te beschrijven wat er in haar omging. Ze had op haar jonge leeftijd toch al wat meegemaakt op seksgebied, maar dit sloeg echt alles. Het was alsof een strak gespannen veer afliep die het ene orgasme na het andere in zich borg. Ze schokte, steunde, kreunde en gilde van liederlijk genot, terwijl de neger stootte, stootte en stootte, die grote machtige lul in diepe, diepe halen in en uit haar brandende, verzengende, van geil lekkende kut.

Het moest voor de toeschouwers een ongekend geil tafereel zijn, want haar houding was nogal krampachtig. Zonder houvast voor zich, moest ze zich wel met beide handen aan zijn schokkende billen vasthouden, waardoor elke vierkante centimeter van haar lichaam onbedekt naar de zaal was gekeerd. Henry vertelde later dat het zo opwindend was geweest dat hij spontaan een zaadlozing had gekregen. Lucia ‘s partner was zo attent om zijn klaarkomen aan te kondigen, wat haar de gelegenheid gaf zijn penis uit haar kut te trekken en hem tussen haar benen door op haar buik te laten spuiten. Het was een mooie apotheose die door de aanwezigen zeer op prijs werd gesteld.

Hoe zeer het schouwspel in de smaak was gevallen, bleek toen ze samen met de neger het podium had verlaten en daar een zeer opgewonden manager van de nachtclub aantrof. Hij gaf haar een handdoek, nam haar bij de arm en trok haar terzijde. “De mensen willen je nog een keer zien”, zei hij gehaast. “Hoor hoe ze uit hun dak gaan. Ik bied je meteen tweehonderd gulden als je op een passende wijze hun applaus in ontvangst gaat nemen.” Op een passende wijze? “Hoe je dat doet laat ik aan jou over.” Lucia was nog altijd zo geil als een beer en had er wel oren naar, maar nu ze eenmaal een bedrag had gehoord ontwaakte ook haar zakelijk instinct. “Voor vijfhonderd ga ik de zaal in”, zei ze. Zijn mond viel open. “Naakt?” Ze knikte. “Afgesproken!”

Het spotje op het podium was uit, de zaal was weer verlicht. Toen Lucia zich vertoonde, klonk er een donderend applaus. Als een volleerd actrice bedankte ze en liep daarna de drie trapjes af. Het was muisstil toen ze haar wandeling begon. Langzaam liep ze langs de tafeltjes. Ze voelde zich geweldig onder de bewonderende blikken van de merendeels mannelijke gasten. Links en rechts werden handen uitgestoken en ze liet zich aanraken, ontweek van tijd tot tijd guitig een al te begerige hand, maar liep soms ook doelbewust naar iemand toe die even haar borsten, billen of buik mocht bevoelen.

Toen ze vlak bij het tafeltje was gekomen waar Henry gespannen haar komst afwachtte, liet ze zich expres door een wat oudere man uitvoeriger betasten. Hij mocht ook aan haar kutje voelen en dat wond hem bijzonder op. “Wat zou ik graag dat jonge kutje eens neuken”, hijgde hij, terwijl zijn vingers begerig naar binnen gleden. Plagerig voelde ze aan de bobbel in zijn broek en toen was hij helemaal door het dolle. De man die naast hem zat en een stuk jonger was – zijn zoon, wie weet – boog zich naar voren en vroeg of er iets te regelen was. Er werden bankbiljetten over de tafel geschoven. Allemachtig, ze kon hier een fortuin verdienen!

Henry zat op twee meter afstand ingespannen naar haar te kijken. Ze knoopte de broek van de man open en haalde zijn penis tevoorschijn. Overal gingen mensen staan. Ze stal opnieuw de show. Het was een kranig hard piemeltje dat ze met twee, drie snelle bewegingen klaar had voor de strijd. Ze deed haar benen uit elkaar, zakte over de eikel en begon lustig even te wippen. Toen ze aan de zwellende aderen op zijn voorhoofd zag dat hij bijna zo ver was, trok ze hem eruit en zette met een paar geroutineerde rukken zijn fontein in werking. Daarna griste ze de biljetten van de tafel en vervolgde haar weg naar Henry.

“Geweldig”, zei Henry hees toen Lucia voor hem stond. “Dit is wat je wilde, is het niet?” “Ja, het was fantastisch.” Zei ze. “Je bent de ster van de show hier”, ging Henry door, “en ik verheug me er nu al op om die ster straks te neuken.” Fleemde hij. “Ik ook”, zei Lucia naar waarheid, “ik wil de hele nacht met jou de liefde bedrijven.” Begeleid door applaus liep ze terug naar het podium, waar ze met een buiging afscheid nam.

A & M

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *