Driehoeksverhouding

()

Het beeld van het schilderij dat hij gezien had op de tentoonstelling bleef, maar in Alfreds gedachten. Hij snapte opeens dat driehoeken verschillend van vorm kunnen zijn. In principe zijn het altijd drie zijden en drie hoeken die samen 180 graden zijn, maar verder zijn ze volkomen vrij in hun vorm. Maar om de sterkste vorm te creëren is de beste manier het vinden van een perfect evenwicht, tussen alle zijden en hoeken.

Alfred was nog niet bezig om de huidige formatie van hun driehoeksverhouding een andere vorm te geven, maar hij werd zich opeens heel bewust van de tijd en de moeite dat het zou kosten om te streven naar een perfect evenwicht. Maar het ging niet altijd om het perfect evenwicht. Op dit moment was er geen evenwicht, maar was het moment wel perfect. Hij glimlachte een beetje. Hij was al serieus bezig met een toekomst waarin ook Rebekka paste.

Plotseling pakte Rebekka de benen van Karen vast en vouwde deze uit elkaar, zodat ze goed zicht had op en vooral toegang tot de sappige vagina voor zich. Alfred bleef erg gefascineerd door alles wat er voor zich afspeelde. Rebekka was vol overgave bezig om Karen te plezieren. Ze gebruikte er al haar zintuigen bij. Af en toe keek ze op om de uitdrukking op Karens gezicht te bekijken. Dan luisterde ze naar het kreunen dat uit Karens mond ontsnapte, en ze zocht naar subtiel veranderingen er in. Ze genoot van Karens geur en smaak, wat heel specifiek was, ze was er nu al verzot op. Het leek of ze haar overal aanraakte. Haar handen hielden de taille van Karen vast, en konden het ritme van de golven van plezier voelen. Maar haar hele bewustzijn had zich gefixeerd op de regio waar haar mond dwaalde. Terwijl ze de textuur van het zachte vlees ontdekte, en de locatie en zachtheid van de clitoris onderzocht. “Als ze net zo goed kan pijpen als ze kan beffen staat je iets heel lekkers te wachten!”

Rebekka keek naar Alfred, uit de blik die ze wisselde bleek dat ze dezelfde gevoelens hadden. Het was een kort, maar veelbetekenend moment, waarin ze gevoelens van acceptatie, van goedkeuring, van dankbaarheid uitten, op een manier waarop woorden dat nooit zouden kunnen. Het gebeurde zo snel, en Karen had er niets van meegekregen, omdat ze alweer voelde hoe haar zachte vlees werd opgezogen door Rebekka’s warme mond. Omdat ze er nu beter bij kon, stak Rebekka haar stijve tong langzaam in Karen, die luid kreunde. Het kostte wat moeite, maar het was het dan ook waard. Terwijl ze haar snelheid opbouwde leek het alsof Rebekka Karen neukte met haar tong en Karens bewustzijn trad bijna uit haar lichaam van genot. Alleen de gedachte al aan het genot dat ze hadden maakte de ervaring energiek. Toen de ademhaling steeds meer versnelde, verstijfde het lichaam en Rebekka kon het vlees onder haar tong voelen pulseren en harder worden. De hele som van alle genotsmomenten hadden geleid tot Karens lange en intense orgasme. Rebekka veegde haar mond af. “Je smaakt heerlijk.”

Karen was nog verloren in haar orgasme en kon nog nergens op reageren of haar ogen opendoen. Alfred zat er verdwaasd en vol bewondering bij met zijn stijve penis naar het plafond gericht. Rebekka, nog steeds tussen de benen van Karen leunend, kon het niet laten naar hem te staren. Ze was ontzettend opgewonden. Rebekka stond op en liep richting Alfred, met het voornemen om hem ook een geestverruimend orgasme te geven. “Wacht”, riep Karen en ze trok Rebekka naar zich toe, “nog één kus”. Toen keek ze hoe Rebekka van haar weg bewoog, en haar ogen gleden over de mooie rondingen van haar atletische lichaam. Ze kon haast niet geloven hoe beeldschoon hun nieuwe liefde was.

“Hey, hallo”, zei Rebekka plagend en ze ging naast Alfred zitten. Ze begon hem gelijk heel wild te zoenen, ze nam duidelijk het initiatief. Alfred liet het toe, hij gaf zich over. De eerdere zachtheid die ze had ervaren was nu ingewisseld door robuustheid. Haar handen streelden zijn lichaam, voelde de stoppels van zijn baard, de haren op zijn borst, en al de spieren eronder. Hij had een sterk lichaam, maar was niet intimiderend. Op dezelfde manier als hiervoor, bewoog ze langzaam en plagend naar beneden, en deze keer keek Karen toe. De vorm was veranderd, Rebekka en Alfred vormden nu het focuspunt. Hij wilde haar waarschuwen, maar ze vond het niet erg en ging door tot hij hard klaarkwam in haar mond.

Haar lippen raakten de zachte punt aan van zijn penis, groette hem met zachte kusjes. Ze bleef zijn hele penis van kleine kusjes voorzien, als een liefdesverklaring voordat ze verder ging om hem ook haar lust voor hem te laten zien. Met iedere kus groeide het verlangen naar haar zachte warme mond binnen in Alfred. In Rebekka’s hoofd was hij al diep in haar mond, en liet ze zijn vloeibare seksuele extase door haar keel glijden. Ze moest zich echt inhouden, want ze wilde hem dezelfde opbouw geven om tot een spetterend orgasme te komen, net als Karen. Ze opende haar mond een beetje, net genoeg om haar tong er uit te laten. Karen was in een trance, ze kon haar ogen niet afhouden van de bewegingen die werden gecreëerd aan de andere kant van de kamer. Het was erotisch, maar ook beeldschoon en sensueel. Zonder dat ze het door had, dwaalde haar hand weer af naar haar genotsplekje. Ze werd gegrepen door de scene die zich voor haar afspeelde. Ze was verliefd.

Alfred boog zijn hoofd naar achteren en sloot zijn ogen, hij wist dat het niet meer lang ging duren voordat zijn kloppende geslacht door haar werd opgenomen. Plotseling voelde hij de warmte en zachtheid overal. Met één hand hield Rebekka zijn toren van plezier stevig vast bij de basis en ze begon iedere plekje te zuigen en likken met passie. Steeds sneller, ze wist precies wat ze moest doen. “Ik ga komen…” Hij wilde haar waarschuwen, maar het maakte haar niets uit en ze bleef doorgaan tot hij heftig klaarkwam in haar mond. Het feit dat ze allebei in haar mond waren klaargekomen was ontzettend opwindend. Alleen al het geven van zoveel plezier aan de mensen op wie ze verliefd was had Rebekka op het punt gebracht klaar te gaan komen. Het bereiken van een orgasme was niet altijd gemakkelijk voor haar. Ze wist dat ze zich vertrouwd en veilig moest voelen om daar te komen. Als ze in zo’n situatie was, kon ze zich helemaal grenzeloos laten gaan.

Karen ging naar Alfred en Rebekka toe, ze wilde Rebekka samen met hem gaan plezieren. Zonder woorden uit te wisselen had Alfred Rebekka al beet gepakt en masseerde haar borsten met beide handen. Ze leunde tegen zijn borst, omringd door zijn sterke benen. Karen wist even niet hoe ze in het plaatje moest passen. “Ga op me zitten”, stelde Rebekka voor, terwijl ze heimelijk hoopte dat beide genotsknopjes zo dicht mogelijk bij elkaar waren.

Karen ging op Rebekka zitten en voelde de hitte van haar vagina bijna direct met die van haar. Alfred zag de twijfel op Karens gezicht, maar toen ze zich verder op Rebekka liet zakken veranderde de blik in één van totaal genot. Rebekka pakte de heupen van Karen beet en begeleidde deze naar de ultieme positie. Karens mond viel open toen ze het warme vlees zachtjes over het hare voelde glijden en begon instinctief met haar heupen op en neer te bewegen, nog steeds begeleid door de handen van Rebekka. Hun clitorissen raakten elkaar bijna, alles er om heen was gevoelig genoeg om de spanning weer op te bouwen. Karen kneep haar ogen dicht, haar gezicht verstrakte en ze kreunde samen met Rebekka, die haar had meegenomen naar het volgende orgasme.

Alfred was niet vaak getuige geweest van zoveel schoonheid en opwinding, en buiten zijn eigen verwachting voelde hij zichzelf weer stijf worden. Rebekka voelde dat ook. Ze hield de informatie voorlopig tussen hen beiden. De wrijving werd steeds intenser en versnelde. Rebekka stond op het punt om te komen, maar wilde het moment nog even uitstellen. “Vertel me wanneer je gaat komen” eiste ze. Karen zei niets en bleef in hetzelfde ritme doorgaan. Ze staarde in de ogen van Rebekka en daarna in die van Alfred. Waarmee ze vertelde hoe geweldig deze ervaring was, voor haar geest en lichaam. Alfred herkende de blik waaruit bleek dat ze bijna ging komen. Karen wreef hard en Rebekka bewoog met veel kracht. Het ging haar niet meer lang lukken dit heerlijke orgasme uit te stellen en ze hapte naar adem. Toen liet ze de controle los en schreeuwen van plezier ontsnapten uit haar longen. Karen bleef doorgaan met bewegen.

“Ze gaat komen” fluisterde Alfred, toen hij haar blik herkende. Karen kneep haar ogen dicht, haar gezicht verstrakte en ze kreunde samen met Rebekka, die haar had meegenomen naar het volgende orgasme. “Niet stoppen”, kreunde Rebekka. Karen kon ook niet meer stoppen, het voelde te goed. Samen genoten ze weer van een orgasme. Alfred kon zijn zintuigen niet geloven, alles wat hij had ervaren was ongelooflijk, ook het feit dat er weer genoeg bloed was verzameld tussen zijn benen. Hij was ook klaar voor het volgende orgasme.

Heer Halewijn

Graag uw waardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *