Vakantiehuisje

()

Ik ben Dorien, een 29-jarige vrouw, blond haar, blauwe ogen normaal sportief uiterlijk en sinds twee jaar gescheiden. Omdat er bij mij verbouwd werd, had ik twee weken een huisje op een vakantiepark gehuurd. Het was buiten het hoogseizoen dus heerlijk rustig. Ik zat er al een paar dagen toen er opeens een auto stopte voor mijn huisje en ik iemand naar het huisje naast mij zag lopen. Ik lette er niet op en ik ging verder met mijn laptop om nog wat mail af te handelen. ’s Avonds, na mijn rondje hardlopen, zag ik mijn nieuwe buurman. Ik vond hem meteen een lekker stuk. We begroetten elkaar en ik vroeg hem of hij even wou helpen met het aansteken van de open haard in het huisje. Mijn dochter van 4 vond dit leuk omdat ze nog nooit een houtvuur had gezien. De buurman liep met mij mee het huisje in en stelde zich voor:

“Ik ben Joris.” Mijn dochter van 4 kwam ook vrolijk naar hem toe, gaf hem een handje en zei: “Ik ben Lotje.” Ik bracht Joris naar de open haard. Hij had hem al snel aangestoken en daarna praatten we nog wat na. “Ik ben hier alleen met mijn dochter, want mijn man is twee jaar geleden vertrokken na het uitspreken van onze scheiding.” Joris vertelde mij dat hij een aantal relaties achter de rug had en zich hier nu kwam bezinnen op zijn vrijgezellenbestaan. De volgende dag ging ik met Lotje ‘s middags even naar het zwembad om wat baantjes te trekken en even te relaxen. Ik kwam daar Joris ook tegen en ik vroeg hem om bij ons te komen liggen. Joris ’s ogen waren meteen op mij gericht, na mijn bevalling heb ik nog een prachtig lijf en daar was hij niet ongevoelig voor. Hij kon het ook goed vinden met Lotje, want hij ging wel vijf keer met haar van de glijbaan. De middag vloog om en bij het teruglopen naar het huisje bedankte ik Joris. “Waarvoor?” Vroeg hij “Voor de gezelligheid en omdat je zo leuk je met mijn dochter om gaat, mijn ex-man had er nooit tijd voor.” Meteen vroeg ik hem of hij mee wilde eten. Ik wilde patat bestellen. Joris zei: “Heel graag, maar ik wil mij eerst even opfrissen.”

Een half uur later kwam Joris naar ons toe. Lotje was druk buiten aan het spelen en rende bij de vijver naast het huisje achter eendjes aan. Toen het eten er was waren de eendjes niet meer zo belangrijk, maar had de patat meer belangstelling. Ik vond het erg gezellig. “Zo nu even snel afruimen, dan snel douchen en Lotje in bed doen.” zei ik om daarna wat tijd voor Joris te hebben. Joris vroeg me: “Waarom alles zo snel, je hebt vakantie, neem rustig een bad. Ik ruim wel af, jij laat het bad vol lopen, neemt een bad en ondertussen vermaak ik Lotje wel even.” Ik twijfelde even, maar stemde toch in terwijl Joris afruimde, liet ik in de badkamer het bad vol lopen.

Lotje was in de kamer bezig met haar poppen. Joris ging er bij zitten en al snel was hij het paard en kroop hij als lastdier met Lotje op zijn rug door de kamer. Het paardje rijden verveelde Lotje al snel en ze wilde naar de eendjes. Joris pakte wat brood mee en samen voerden ze de eendjes. Toen ze even later terug waren stond ik in mijn badjas in de opening van de deur. “Dank je Joris”, zei ik, “maar Lotje moet nu naar bed.” Joris liep langs mij heen en zei: “Wat ruik je lekker.” Ik lachte en zei: “Ja, ruik maar eens goed, dat komt onder andere dankzij jou.” Joris rook in mijn nek, we keken elkaar daarna even aan. Er ging een siddering door mijn lijf, maar ik liet niets merken. Ik legde Lotje in bed vroeg of Joris nog wat wilde drinken. Met een glaasje wijn kletsten we nog wat na op de bank. Na een gezellig uurtje stond Joris op en wilde teruggaan naar zijn huisje. Ik liep achter hem aan en voordat hij bij de deur was hield ik hem tegen. “Ik heb je nog niet bedankt voor deze leuke dag”, zei ik en ik zoende hem vol op de mond. Joris stopte de kus en zei: “Dit kan toch niet.”

“Ssst, ik wil je,” zei ik en ik zoende hem weer vol op zijn mond en al snel cirkelden onze tongen om elkaar. Ik knoopte zijn blouse open die was in no-time uit en ik trok de ceintuur uit mijn badjas. Nu had Joris in de gaten dat ik hem vrij spel had gegeven. Hij gleed met zijn handen achter het elastiek van mijn string en kneedde mijn billen. We liepen naar de bank, ik duwde hem achterover op de bank, liet de badjas van mijn schouders zakken, steunde op zijn knieën en likte met mijn tong over zijn bovenlijf richting zijn navel omlaag. Ondertussen was ik al druk bezig zijn broek open te maken. Ik zakte van de bank en ging op mijn knieën voor hem zitten. Zijn broek en boxer trok ik uit, ik hapte naar zijn ballen en likte er zachtjes over terwijl ik met mijn hand het velletje naar beneden trok. Mijn tong liet ik langs de paal omhoog glijden om vervolgens rondjes te draaien om zijn eikel. Daarna liet ik hem in mijn mond glijden stukje voor beetje tot hij er helemaal in zat. Ik keek hem geil aan, zoog hard op zijn eikel en liet hem dan rustig uit mijn mond glippen. Nu begon ik sneller te zuigen en ik kneep harder in zijn ballen.

“Ik ga komen als je zo door gaat”, zei hij hijgend. Ik keek hem aan met mijn geile ogen en met zijn pik in mijn mond zoog ik nog sneller. Hij begon te kreunen en snel daarna spoot zijn zaad in mijn keel. Ik zoog door tot de laatste druppel, want het was bijna drie jaar geleden dat ik dat voor het laatst meemaakte. Nadat ik alles had doorgeslikt, kwam ik likkend omhoog en zoende hem. Ik had zo’n zin in hem. “Kom, we gaan naar de slaapkamer.” Daar aangekomen liet ik mij achterover vallen op het bed en trok hem boven op me. Onze tongen draaiden vol passie en vuur om elkaar heen, zijn lul groeide alweer en schuurde langs mijn string. “Neuk me”, kreunde ik. Hij lachte en zei: “Blijf lekker liggen dat gaat helemaal goed komen.” Zijn tong gleed over mijn tepels, hij likte er rondjes om heen, zoog ze in zijn mond en beet er zachtjes in. Daarna ging hij likkend omlaag tot aan mijn string. Hij likte mijn kutje door het stofje van de string heen. Toen ik zwaarder ging hijgen trok hij mijn string uit en likte plagend over mijn lipjes. Jammer genoeg niet er tussen, alleen plagend er over. “Heerlijk zo’n nat kaal kutje”, zei hij. Dan trok hij mijn lipjes uit elkaar en likte rustig heen en weer tot over mijn klitje. Ik kronkelde van genot dus zoog hij mijn klitje even in zijn mond en liet dan zijn tong in mijn grotje glijden. “Ah… heerlijk”, kreunde ik. Toen hij leek op te houden pakte ik zijn hoofd stevige vast en duwde dat strak op mijn kutje. Joris voelde zijn hele gezicht nat worden. Ik trilde van opwinding, trok hem omhoog en tijdens het zoenen proefde ik mijn eigen geil op zijn tong.

Nu hing zijn pik voor mijn kutje en hij duwde hem een klein stukje in mijn spleetje. Mijn ogen werden groot en ik riep: “Ja, doe het, ik wil je in mij voelen.” Hij bleef met zijn eikel voorin bewegen en duwde hem er dan ineens diep naar binnen. Dat deed hij een paar keer totdat ik riep: “Neuk mij harder.” Nu begon hij met diepe lange stoten het tempo op te voeren. Ik zwaaide met mijn armen om mij heen omdat ik de controle verloor. Met het geluid van het soppen van mijn poesje zoog hij op mijn tepel en liet hij zijn pik lekker diep in mijn natte grotje glijden. Plotseling haalde hij hem er dan uit. “Wat doe je”, hijgde ik. “Ik wil een ander standje proberen Dorien”, zei hij. “Ga eens op je knieën zitten.” Omdat ik zijn pik weer in mijn kutje wilde voelen ging ik zo snel als ik kon op mijn knieën op bed zitten en smeekte hem: “Toe ga door.” Hij ging achter mij zitten, pakte mijn heupen beet, plaatste zijn pik tussen mijn schaamlipjes en trok mij aan mijn heupen naar zich toe. Nu zijn genotstaaf diep in mij tekeerging en hij met zijn hand mijn klitje streelde, voelde ik mijn kutje samentrekken. “Ah… kom doe het, zet je spuit open,” kreunde ik wild. Ik merkte dat Joris ook zo ver was, hij stootte nog even door en toen spoot hij zijn zaad diep in me. We vielen samen uitgeput neer op bed. Na nog even van elkaar te hebben genoten ging Joris naar zijn eigen huisje, om mijn dochter niet in verwarring te brengen.

De volgende morgen werd ik heerlijk wakker, vol energie en verlangen. Omdat ik zijn gezelschap wel miste ging ik naar zijn huisje en vertelde Joris dat ik met Lotje wilde gaan zwemmen en of hij zin had om ook mee te gaan. Hij vertelde mij dat hij echt niet kon omdat hij nog wat werk te doen had. Lotje zei schattig dat ze met hem weer van de glijbaan wilde. Hij beloofde door te werken en probeerde nog even te komen. “Leuk”, zei ik, ik keek hem zwoel aan en liep weg. Tegen 13 uur had Joris al een hoop gedaan en besloot toch maar even naar ons toe te gaan. In het zwembad was het aardig druk voor een doordeweekse dag, gelukkig lagen we op ongeveer dezelfde plek dus had hij ons zo gevonden. Net op dat moment begon het golfslagbad. Lotje kwam op hem af en hij moest met haar mee. Hij tilde haar op en samen gingen ze de golven in. Lotje vond het prachtig. Ik vond het tafereel ook aanstekelijk en ging ook het water in.

Daar legde ik een hand op Joris zijn schouders en liet die afzakken over zijn rug, om dan via zijn buik over de bobbel in zijn zwembroek te glijden. Ik liet mijn hand vervolgens in zijn zwembroek glijden, maar hij draaide zich snel weg en zei: “Straks durf ik het water niet meer uit, omdat er dan iets over de rand van mijn zwembroek uit steekt.” Ik lachte en keek hem geil aan en stopte toch maar. Om het Lotje naar haar zin te maken ging Joris meteen met haar van de glijbaan waar ze zo graag vanaf wilde. Na een paar keer gingen ze naar de wildwaterbaan zodat ik ook mee kon. In de wildwaterbaan ging ik wel vaak erg dicht langs Joris heen om hem op alle plekken. Waar ik maar kon, te betasten. Ik merkte dat ik nog niet genoeg gehad na gisteravond. Lotje was gelukkig nog te jong om te snappen wat er allemaal speelde. Na de wildwaterbaan kleedden we ons aan. Het was al 5 uur en dus gingen we snel naar het pannenkoekenrestaurant.

Onder tafel duwde ik mijn voet tussen Joris zijn benen en keek nonchalant om mij heen. Mijn voet zocht zijn kruis en dat maakte hem blijkbaar gek. Het eten kwam er aan dus ik ging weer rechtop zitten. Lotje at de pannenkoeken ook snel op zodat we terug konden naar het huisje. Bij het huisje liep Joris met ons mee naar binnen om de grote tas met zwemspullen binnen te zetten. Lotje wilde naar Pépé Tv kijken. Binnen de kortste keren was ze verzonken in het tv-programma. Joris liep naar mij toe en trok mij aan mijn arm mee de badkamer in. Hij gooide de deur dicht en duwde mij met mijn rug tegen de deur. Hij zoende mij en trok mijn blouse zo fors open dat de knoopjes er van af spatten. Omdat ik geen bh meer aan had kneedden zijn handen al vlot mijn tieten. Een rustig voorspel had ik niet nodig, want ik had hem zo gek gemaakt en ik kon zelf ook niet wachten. Onze kleren vlogen uit, hij zette de douche aan en zoenend, elkaar strelend en vingerend stapten we er onder.

Ik sloeg mijn handen om zijn nek en gooide mijn benen om zijn middel want ik wilde zijn paal ook meteen in me. Ik pakte zijn pik, plaatste die voor mijn grotje en liet mij over zijn paal zakken. Ik gooide mijn hoofd achterover en kreunde het uit: “Ah… ik wil hem al heel de dag, heerlijk wat vul je mij lekker met die pik van je.” Hij pakte mijn billen beet en hielp mij zo het tempo op te voeren. Heerlijk gleed zijn lul in en bijna uit mijn natte grotje. Het warme water stroomde over ons heen en onze monden en tongen konden niet van elkaar af blijven. Ik zette mijn nagels iets in zijn rug. Dat maakte hem wild en hij begon harder te stoten. “Hm… ja doe het maar”, kreunde ik, “geef mij je zaad, ik ben van jou, pak me.” Ik knalde steeds met mijn rug tegen de douchewand aan. Nu hij hard in mij stootte en nog dieper in mij zat en kwam ik klaar. Ik maakte mij van hem los, ging snel door mijn knieën en begon hem keihard af te trekken. Hij moest zich vasthouden aan de douchestang om de controle niet te verliezen. Hij hield het niet meer uit en daar kwamen 5 dikke stralen zaad die over mijn strakke tieten heen spoten. Hij trok mij omhoog, pakte mij vast en nam mij in zijn armen terwijl we zoenend onder de warme douche onszelf afspoelden.

We kleedden ons aan en gelukkig zat Lotje nog, zonder iets gemerkt te hebben, naar de tv te kijken. Joris vertelde dat hij weer weg moest, maar daar was ik het niet mee eens. De kachel moest nog aan dus moest hij blijven. “Maar ik moet nog wat werk doen”, legde hij mij uit. “Dat kan, haal je laptop op zodat je hier wat kunt doen.” adviseerde ik hem. Hij zoende mij en zei dat het een goed idee van mij was. Een half uur later lag hij op de bank te werken met zijn laptop, brandde de kachel en waren Lotje en ik op de grond bezig met de poppen van Lotje. Nadat ik Lotje naar bed had gebracht, ging ik bij hem liggen en hadden onze monden elkaar al snel weer gevonden. Hij stopte plotseling met zoenen en zei: “Ga op bed liggen met je badjas uit op je buik, ik kom zo bij je.” Ik keek hem vol verwachting aan en liep naar de slaapkamer toe. Toen Joris de kamer binnen kwam, lag ik op mijn buik op bed met alleen een mooi zwart kanten string aan. Hans zag een flacon Zwitsal staan en pakte die. Ik riep enthousiast: “Ah, massage, I love it.” Hij ging naast mij op zijn knieën zitten, liet wat olie over mijn benen lopen en begon met het uitwrijven van de olie via mijn kuiten omhoog tot aan mijn billen. Ik gaf mij helemaal over aan hem. Hij liet wat olie op mijn rug lopen en masseerde en wreef het uit over mijn schouders. Ook mijn onderrug masseerde hij goed en vervolgens ging hij langs de zijkant van mijn lijf naar mijn borsten.

Nadat hij die een tijd onder handen had genomen zei hij: “Tijd voor het vervolg,” en hij trok mijn string uit. Hij deed mijn benen wat uit elkaar, ging er op zijn knieën tussen zitten en liet de olie over mijn billen lopen. Zijn handen pakten de stevige billen beet en kneedden ze alsof zijn leven er vanaf hing. Hij liet een vinger tussen mijn benen glijden en door de olie schoot die zonder moeite, quasi per ongeluk, ineens mijn kutje in. “Ah…” kreunde ik, terwijl ik hem verder zijn gang liet gaan. Tijdens het vingeren van mijn kutje zoende hij ook nog mijn billen. Hij pakte een kussen, tilde mijn buik iets op en legde het kussen er onder zodat mijn kontje wat omhoog stak. Mijn klitje was nu gemakkelijk bereikbaar en zijn tong speelde er ook heerlijk tussen de lipjes. “Ah… je maakt mij gek”, kreunde ik, “ik ben van jou en doe alles wat je wil.”

“Ga eens op je rug liggen”, vroeg hij. “O.k.”, hijgde ik en deed wat hij vroeg. Hij pakte de ceintuur van mijn badjas en bond mijn handen vast aan de spiralen van het bed. Hij trok snel zijn kleren uit en wreef zijn bovenlijf in met de olie. Daarna klom hij op het bed vanaf mijn benen. Hij duwde zijn bovenlijf ter hoogte van mijn kutje tegen mij aan en ging, terwijl hij zijn lijf tegen mij aan duwde, omhoog. Heerlijk gleed zijn lijf over mijn lijf door de olie en bij mijn tieten aan gekomen prikten mijn tepels tegen hem aan want ze stonden heerlijk omhoog. Hij gleed iets terug en zoog ze zijn mond in. “Hm”, kreunde ik, “neuk mij,” zei ik er zachtjes achter aan. Hij keek mij aan en zei: “Alles op zijn tijd schat.” Hij ging op mij zitten met zijn knieën aan beide kanten van mijn bovenlijf. Hij liet zijn lul tussen mijn borsten liggen en duwde ze tegen elkaar terwijl hij heen en weer stootte. “Hm… stop hem er in dat is veel lekkerder”, kreunde ik. “Ah… je wilt mijn lul liever in je kutje”, Fluisterde hij “Ja… dat wil ik liever,” riep ik. “O.k., maar dan moet je hem eerst even in stemming brengen.”

Hij kwam omhoog en hing zijn pik boven mijn mond. Ik opende mijn mond en hij duwde hem er langzaam in. Ik zoog er meteen hard op en zo neukte hij mijn mond zachtjes. Toch haalde hij hem even later er uit en ging likkend omlaag naar mijn kutje. Hij zoog mijn klitje in zijn mond terwijl zijn tong er rondjes om heen cirkelde. Ik kreunde meteen hard, want ik was al aardig opgewarmd, mijn orgasme was dichtbij. Hij liet zijn tong afzakken mijn grotje in, liet hem rustig rondjes draaien. Hij pakte mijn klitje, rolde het kleine ding heen en weer. Ik begon met mijn bekken te draaien en te stoten, dan begon hij met zijn tong nog sneller in mijn grotje te draaien, zette zijn duim op mijn klitje en draaide er overheen. “Ah…, fuck, ik hou het niet meer,” kreunde ik en dan schokte ik behoorlijk en voelde hoe de sappen uit mijn spleetje tegen zijn gezicht aan spoten. Ik bleef nog even heerlijk natrillen, terwijl hij naast mij kwam liggen en mij weer liet proeven hoe lekker mijn sappen smaakten.

Hij maakte mij los en ik voelde mij net een tijger die uit de kooi ontsnapt was en zijn prooi aan viel. Ik duwde hem op zijn rug, kwam boven op hem zitten en liet mij ineens over zijn lul zakken. “Ah… fuck, dat is een geil gevoel; in een knal er diep in schuiven.” Hij zat er nu helemaal in. Ik boog mij voorover, zoende hem en draaide heerlijk met mijn bekken terwijl zijn pik in mij zat. Daarna ging ik rechtop zitten, gooide mijn hoofd achterover en ik bereed hem door mijn bekken wat omhoog te trekken en weer te laten zakken over zijn pik. Toen ik voorover boog om hem te zoenen trok hij mij ineens dicht tegen zich aan, draaide mij om zodat ik op mijn rug lag. Nu kroop hij tussen mijn benen, stopte zijn lul weer in mijn grotje en ging wild tekeer. Het voelde fantastisch om die pik diep in mijn binnenste te voelen glijden en ik ging met mijn handen wild over zijn rug heen en kneep in zijn billen.

Joris wilde weer een ander standje proberen. Hij ging met zijn rug tegen het hoofdeind van het bed zitten, ik kwam met mijn rug tegen zijn borst aan en liet mij zo zakken op zijn lul. De eikel gleed door alle kutsappen en olie zo naar binnen. Joris streelde langs mijn rug omhoog naar mijn schouders, legde zijn handen op mijn schouders en duwde mij aan mijn schouders ineens naar beneden. Zo stootte hij zijn pik nog dieper mijn kutje in. Omdat ik met mijn rug tegen zijn buik aan lag, kon hij goed bij mijn borsten die uitgebreid werden gestreeld. Steeds wat sneller ging ik op en neer op zijn pik en ondertussen streelde ik zelf mijn klitje. Joris speelde verder met mijn tieten terwijl hij mij in mijn nek zoende. “Ah… dit is mijn droom”, kreunde ik, “want het geeft een supergeil gevoel, ga door. Ik wil dat je mijn kutje vol spuit, doe het Joris kom in mij klaar. Geef mij al je zaad, tot de laatste druppel,” riep ik en ik ging wilder op zijn pik tekeer. Hij kneep harder in mijn tepels ik wreef zelf heel wild over mijn klitje. “Hm… ik ga je vol spuiten”, riep Joris. “Ja, doe het. Ja! Ik kom ook bijna,” kreunde ik, “spuit mij vol, doe het.” Joris voldeed aan mijn verzoek en explodeerde diep in mij terwijl ik het ook niet meer hield. Tijdens de krampachtige samentrekkingen voelde ik de gezamenlijke sappen langs zijn pik tussen mijn benen weglopen. We bleven zo liggen om van de pulserende bewegingen van mijn kutje en zijn pik te genieten totdat zijn pik slapper werd. Wat was dit heerlijk zeg. Gelukkig is de vakantie nog niet voorbij.

Dorien

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs,

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *