Vakantiepret

()

Enkele jaren geleden was ik samen met mijn neef op vakantie. We maakten een huttentocht in de bergen van Oostenrijk. Rugzak om en lopen door prachtige valleien, over steenvelden, en over in de zomer nog besneeuwde passen. Elke dag stonden we vroeg op om vervolgens uren later weer bij een volgende berghut te verschijnen waar je de rest van de dag doorbracht met lezen, genieten van het uitzicht, rusten en lekker eten van apfelstrudel en ander lekkers waar de hutten daar zo bekend om staan. Wij reisden samen, maar elke avond zagen we wel dezelfde groep jongeren onder begeleiding van enkele gidsen in de berghutten. Ze maakten dezelfde tocht dezelfde kant op.

’s Avonds in de hutten was het erg gezellig. Een beetje luisteren naar de sterke verhalen van gidsen en het spelen van spelletjes met een aantal jongens en meiden van de Nederlandse groep. De groep was van een leeftijd van 13 tot 20 jaar. Binnen deze groep, zaten een aantal leuke meiden van 18 en 20 jaar waarmee we elke avond dan ook veel lol hadden. Het nadeel is echter dat de lol altijd van korte duur is, omdat om stipt 10 uur de lichten uit gaan in de berghut en haast iedereen plat gaat. Je moet er tenslotte weer om een uur of half 6 uit om op tijd aan je tocht te beginnen. Een van de meisjes had wat meer interesse in mij dan de rest van haar vriendinnen en ik ook wel in haar. Ze was slank, vrij lang maar had een heerlijk figuur met kleine, maar stevige borsten. Mijn ervaring met meiden ging niet veel verder dan een keer zoenen en een beetje licht handenwerk, maar toch voelde ik me zeker genoeg om een beetje plagend op haar avances in te gaan. We wisselden vaak geile blikken uit die weer werden afgebroken in een beetje lacherig wegkijken van een van ons tweeën.

Het slapen in een berghut doe je meestal op een lager. Dit is een slaapruimte waar je veelal losse stapelbedden of vaker nog stapelrijen hebt. Kortom, er liggen bijv. 10 matrassen naast elkaar op een groot bed met daarboven nog een rij van 10 naast elkaar. En dat dan maal twee omdat er tegenover eenzelfde megabed staat. Normaal is het heel stil in de slaapzalen, maar op de laatste avond dat wij in de bergen zouden zijn had de groep een rustdag gepland staan de dag erna. Verder sliep er in ons lager niemand en was stilte van een minder belang. Het bleef daardoor wat langer rumoerig en mijn neef en ik lagen in onze slaapzakken te kaarten op onze ondergelegen bedden. Het Nederlandse meisje had haar slaapzak aan de overzijde liggen op het hoge deel.

Toen op een zeker moment de leiding sommeerde dat er meer rust moest gaan komen zakte het geluidsniveau in en vroeg het meisje (Linda) of ze met ons kon meedoen, omdat ze weinig zin had om al te gaan slapen. Natuurlijk kon dat. Ze gleed uit haar slaapzak en ik zag dat ze vrij sexy ondergoed aan had voor in een berghut. De meeste mensen dragen thermos-ondergoed of zo en de vrouwen slapen meestal in een T-shirt. Zij had haar T-shirt al uitgedaan in bed en hechtte weinig waarde aan het bedekken van de rest omdat de meeste nu wel sliepen en het donker was in de zaal op ons zaklampje na. Ze sleepte haar slaapzak mee naar onze kant en kwam naast mij liggen. Gedrieën kaartten we door tot na twee uur mijn neef moe begon te worden en ook ging slapen. Zo bleven alleen wij nog over.

We deden het licht uit en op onze rug met onze hoofden dicht bij elkaar lagen we nog een paar uur te praten op zeer gedempte fluistertoon. Er hing een lichte spanning tussen ons terwijl we praatten over van alles en nog wat en ook over seks natuurlijk. Ze vertelde me dat ze geen maagd meer was en het al met 2 jongens gedaan had. Aangezien ik zelf niet goed wist hoe ik het moest aanpakken om haar te benaderen lag ik, maar wat te praten, terwijl ik aan haar lichaam dacht en hoe ze daar zo dicht naast me lag. Omdat zij meer ervaring had, voelde ik me onzeker en uiteindelijk gebeurde er niets en zijn we maar gaan slapen.

Maar na een kwartier voelde ik ineens een hand die zich een weg zocht naar de ingang van mijn slaapzak. Haar hand vond mijn hand en ze trok deze mee naar haar slaapzak. Zonder iets te zeggen legde ze mijn hand op haar bh. Zacht en met kloppend hart begon ik heel zacht haar borsten te betasten. Terwijl ik dat deed, haalde ze een bandje van haar schouder en ontblootte een borst met heerlijk harde tepel als een erwt op een zacht maar stevig heuveltje. Ik gleed met mijn hand over haar strakke buikje en over het randje van haar slipje. Ik had nog nooit een poesje gevoeld en wilde wel graag. Mijn vingers schoof ik net onder het randje van het slipje door en gleed iets verder naar beneden. Op het moment dat ik wat krulletjes van haar zachte schaamhaar voelde, ademde ze heel zwaar in. Ze wilde aangeraakt worden, maar ik durfde niet en trok mijn hand weer terug en ging verder met het strelen van haar borsten.

Ze was echter vastbesloten om haar poesje te laten strelen en ze pakte vastberaden mijn hand op en duwde hem zacht in haar slipje terwijl ze me zachtjes toefluisterde: “voel maar even heel zachtjes.” Aangespoord door haar zachte woorden en daadkracht overwon ik mijn onzekerheid en ging voor het onbekende maar o… zo beminde. Langzaam en zacht tastten mijn vingers over haar onderbuik. Ik voelde dat ze een wollig streepje had op haar poesje met daarnaast korte stekelige haartjes van anderhalve week. Niet echt sexy natuurlijk, maar ja, in een berghut waar je koud onder de douche gaat of de hoofdprijs betaalt voor een muntje voor warm water voor een minuut heb je weinig mogelijkheden om dat bij te houden. Daarbij was het zeer spannend om het kruisje te verkennen van een mooie meid terwijl je in een slaapzaal ligt met 25 man. Langzaam zakte ik verder tot ik haar zachte schaamlippen voelde. Ook deze hadden kleine haartjes nu, maar ze waren heerlijk warm en zacht.

Toen ik wat verder naar achter zakte, hoorde ik haar diep zuchten en meteen voelde ik dat mijn vingers nat en glibberig werden aan de topjes. Ik drukte licht en een vinger gleed tussen haar lipjes in. Ik begon wat te wrijven en hoopte maar dat ze het lekker vond. Ik wist niet precies wat en hoe, maar al snel voelde ik haar hand op mijn hand en ze duwde hem nog verder naar achter. Daar duwde ze met haar vinger op mijn vinger die tussen haar schaamlipjes zat en tot mijn verbazing voelde ik hem ineens veel dieper zakken. Ze was zeiknat en heel heet. Mijn vingers gleden over haar kutje en een vinger gleed lekker diep in en uit.

Na een minuutje ritste ze haar slaapzak en de mijne iets verder open en ze legde beide flappen over elkaar heen zodat we wat meer ruimte kregen. Ze spreidde haar benen nog iets verder en fluisterde dat ik er wel een vinger bij mocht stoppen. Ik hield het haast niet meer. Een tweede vinger gleed in haar zachte kutje en haar ademhaling werd nog zwaarder. Ik was bang dat anderen het zouden kunnen horen en fluisterde dat ze stiller moest zijn. Als antwoord draaide ze naar me toe en begon me te zoenen. Ze klemde mijn hand stijf tussen haar benen en begon met haar poesje zacht tegen mijn hand te rijen. Haar hand gleed in mijn onderbroek en vond mijn harde paal. Ze maakte een heel zacht goedkeurend geluidje en begon me zachtjes af te trekken. Dit was zo hemels. Ze boog naast mijn hoofd en fluisterde me heel geil toe: “wil je door mij ontmaagd worden?” Alleen het idee al maakte me gek, maar ik zei haar dat dat hier nooit kon zonder dat we opgemerkt zouden worden. Daar had ze al aan gedacht. De toiletten…

Tja, dat was wel een heel goed idee. Maar nu nog even een condoom zien te vinden die ik verstandig genoeg wel had meegenomen. Terwijl zij alvast naar de toiletten ging zocht ik zachtjes met een lantaarn in het topvak van mijn tas. Tijdens het zoeken kreeg ik er ineens erg in het feit dat mijn vingers nog nat waren van haar kutje. Ik rook aan mijn vingers en rook haar heerlijke sap. Ik wilde het proeven en likte aan mijn vinger. Hm… dus zo smaakt een kutje. Ik wilde meer. Eindelijk, daar waren ze. Ik pakte er een uit en ging op mijn slippers naar de toiletten. Daar was ook alles donker en bij het licht van mijn zaklamp keek ik in zowel het mannen als vrouwen toiletten of ik Linda kon vinden. Geen van beide shit!! Zou ze zich hebben bedacht. Net toen ik zacht fluisterend haar naam zei, ging er een deur open. Het was Linda die de opslagruimte voor extra matrassen had gevonden. Ze trok me naar binnen en sloot de deur.

Het was donker in de ruimte op een zwak maanschijnsel na dat door een heel klein raampje kwam. Het was koud in de ruimte, maar daar hadden we geen erg in. Zij bloedgeil en ik geil en gespannen. Ze kwam voor me staan en ging op haar knieën zitten. Ze trok mijn onderbroek uit en begon zachtjes te trekken. Heel zacht voelde ik toen haar tong cirkeltjes draaien over mijn eikel pik en ballen. Een golf van geilheid trok door me heen en ik voelde een beetje voorvocht uit mijn pik komen. “Hm…” fluisterde ze en likte over mijn eikel. Ik werd gek op het moment dat ze haar mond opende en hem over mijn pik schoof. Binnen 4 halen voelde ik dat ik op het punt stond om klaar te komen, maar wilde er niets meer aan doen. Door haar ervaring met anderen voelde ze dit echter aankomen en stopte abrupt met haar verwennerij. “Nee ventje nog niet. Nu wil ik je in me voelen.”

Ze nam het condoom dat ik nog steeds in de hand had en heel soepel deed ze het om. Ze ging liggen op een stapel matrassen en begon zichzelf te strelen. Het was zo’n mooi gezicht. Een jonge lekkere naakte meid in het maanlicht die zichzelf betast. Ik wilde op haar gaan liggen, maar ze weerde me af. “Nee, ik wil dat je mij nu eerst even lekker gaat likken.” In mijn spanning was in al helemaal vergeten dat ik dat net zo graag had willen doen. Ik knielde tussen haar benen en terwijl ze haar kutje opende voor mij begon ik haar onderlichaam te kussen. Ik rook haar heerlijke geile grotje en begon haar kutje te kussen. Een beetje onwennig en de stoppeltjes prikten aan mijn lippen. Ik begon haar kutlipjes te likken en proefde haar geil weer. Heerlijk. Ze fluisterde dat ik haar lekker diep moest likken en duwde zacht mijn hoofd meer naar beneden.

Mijn tong vond nu haar ingang en gleed diep in haar vrouwelijkheid. Haar sappen stroomden rijkelijk en ik likte door haar kutje. Ze begon te kronkelen en te bewegen en soms gleed mijn tong daardoor even uit haar kutje door naar achter tussen haar billen. Normaal vind ik dat niet zo’n fijn idee, maar ik was zo geil dat me dat niet meer kon schelen. Ik wilde haar helemaal. Haar sappen liepen tussen haar billen door en steeds als ze neerkwam op de matras bleef er wat achter op de matras tot er een natte plek ontstond.

Ze fluisterde in mijn oor dat ze me nu wilde voelen en duwde me op mijn rug. Ze kwam op mijn buik zitten en greep mijn harde pik beet zodat ze hem naar haar kutje kon leiden. Ze keek me aan en vroeg: “Ben je er klaar voor lekker ding?” Ja, ik was er wel klaar voor. Ik voelde hoe ze me tegen haar kutje aan liet drukken en na licht drukken weken haar lipjes uiteen. Het gevoel dat ik kreeg was niet te beschrijven. Het voelde heet aan mijn eikel en heel zacht. Ze zakte zachtjes door tot ik half in haar lekker natte kutje zat. Ze boog naar me toe en begon me te kussen. “Hm… lekker, hè? En hoe is het nu om een lekker kutje om je pik te voelen? Beter dan je je voorstelde?” Ik kon alleen maar kreunen van genot. Wat was dit lekker.

Ze begon heel zacht te bewegen op en neer maar bleef, maar tot halverwege zakken. Ik wilde meer en begon op de drukken telkens als ze zakte, maar dan ging ze weer wat hoger. Ze maakte me helemaal gek en ik wist niet meer hoe ik het had. Ze vroeg me haar tepels te likken en te kussen en haar billen te strelen. Deze meid had zulke strakke billen. Ze vroeg me of ik iets lekkers wilde voelen. Lekkers? Kan het nog beter dan. “Voel eens met je vinger achterlangs aan mijn kutje.” Ik deed wat ze vroeg en voelde haar strakke natte kutje over mijn harde lul heen glijden. Het geil aan mijn vingers, het knijpende glijdende kutje en mijn kloppende pik maakte me helemaal gek.

Toen ze dat merkte, gebood ze me bijna, om mijn middelvinger in haar kontje te duwen en haar kontje zacht te vingeren. Normaal had ik het nooit gedaan, maar ik was buiten zinnen van geilheid en zette mijn vinger op haar kontgaatje. Haar bilspleet was nat van haar geil en met een lichte druk gleed mijn vinger in en uit haar kontgaatje. Op dat moment zakte ze helemaal door en nam mijn pik tot aan mijn ballen in haar wat mij mogelijk nog gekker maakte. Ik pompte mijn vinger zo diep mogelijk in haar reet en voelde mijn ballen strak trekken. Onder haar stevig pompende bewegingen en mijn vinger begon ze klaar te komen en kneep met haar strakke kutje mijn pik zowat af. Ik hield het niet meer en spoot al mijn zaad in dikke stralen diep in haar in het condoom.

Ontmaagd en op wat voor manier. Toen alle golven waren weggeëbd zakten we slap op elkaar en we knuffelden terwijl mijn vinger nog in haar ondertussen verslapte kontgaatje zat. Het maakte me allemaal niet meer uit; dit was heerlijk. Even later hadden we ons wat opgefrist met het ijskoude water in de doucheruimte en totaal verkleumd gingen we terug naar onze slaapzakken. Met de hoofden tegen elkaar zijn we in slaap gevallen en de volgende ochtend hebben we nog even stiekem privé kunnen napraten voor we vertrokken. Na een afscheidskus achter de hut zijn we ieder ons eigen weg gegaan.

Ik heb haar nog wel een paar keer gebeld, maar nooit meer gezien. Toch was het voor beiden een heerlijke ervaring en ik zal haar nooit meer vergeten.

Antoon

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *