Frisse lucht

()

De frisse lucht, de vallende sterren en de hele stemming van deze boot maakt dat ik zin in je heb. Zin zoals die ene keer dat we ’s ochtends om zes uur niet van elkaar af konden blijven. Tussen de touwen van de boot, kijk je me aan met een blik die ik ondertussen erg goed ken. Dat zelfverzekerde lachje waaruit eigenlijk al blijkt dat je meer plannen met me hebt dan je mij van tevoren laat weten.

Stiekem moet ik een beetje grinniken. Vooral om het feit dat ik het hele plan al in mijn hoofd heb uitgestippeld. Hoe ik je naar het bovenste dek krijg, welk tijdstip het moet zijn om niet al te snel gesnapt te worden en bovenal, de standjes die ik wil dat je me neemt. Direct voel ik die bekende kriebel en weet ik wat me staat te gebeuren. Steeds een beetje natter voor het moment dat we het goed kunnen gebruiken. Mijn gedachten gaan verder naar het fijne gevoel wanneer ik je in me voel en hoe ik je daarna klaar wil laten komen.

“Wat lach je?” vraag je aan me. Een ontkennend antwoord is het enige dat ik je kan geven. Je moest eens weten… “Heb je zin om sterren te tellen?” vraag ik aan je. Uiteraard weet ik dat het je een leuk plan lijkt, omdat ik je met verwondering heb zien kijken naar de lichtjes die flikkeren in de lucht. Het tellen ervan lijkt onmogelijk, maar dat is ook juist niet de activiteit die ik graag met je zou willen uitvoeren. “Yes, leuk idee!” zeg je enthousiast terwijl je mijn hand pakt en me naar het bovendek leidt. Precies zoals ik het me voorgesteld had, kom ik naast je liggen en leg mijn been over je heen. Mijn hand ligt op je borst en zachtjes beweeg ik mijn vingers heen en weer. Je spieren zijn duidelijk voelbaar en ik denk terug aan de laatste keer dat je geen shirt aan had. Ondanks dat ik je vaker naakt heb gezien, blijft het een genot voor het oog.

Je trekt me dichter naar je toe. Misschien omdat je het koud hebt of omdat de gezelligheid toeneemt. Mijn hand gaat naar je wang en draait je hoofd naar me toe. Voordat ik mijn lippen op die van jou druk, kijk ik je nog even aan. Opeens besef je wat er gaande is en draait je lichaam helemaal naar me toe. “Wat heb je nog meer bedacht?” vraag je me glimlachend terwijl je je hand op mijn bil legt. “Hm, niet per se iets speciaals…” fluister ik nog voordat ik je eindelijk zoen.

Ondanks dat ik dat al verschillende keren heb mogen doen, blijft het fijn en kan ik er geen genoeg van krijgen. Onze kus is zacht, liefdevol, maar toch erg opwindend. Al snel zoenen we heftiger en glijden onze vingers onder kledingstukken om ze zo snel mogelijk uit te trekken. Voor ik het weet zit ik op je, in alleen mijn kanten string. We pauzeren onze zoen om op adem te komen en te checken of we nog steeds alleen zijn. Je handen glijden over mijn rug, waardoor er over mijn hele lichaam kippenvel ontstaat. Je erectie is duidelijk voelbaar en ik kan het niet laten om over je heen en weer te schuiven om je nog meer op te winden. Een kreun ontsnapt uit je mond. Dit vat ik op als een teken dat ik verder mag gaan. Direct kruip ik van je af en ontdoe je van je boxer. Terwijl ik verlekkerd naar je erectie kijk, hoor ik je zuchten. Niets liever wil je dan dat ik je in mijn mond neem. Het is lang geleden, té lang geleden en ook ik kan niet wachten om je weer te proeven.

Allereerst lik ik je zacht en sluiten mijn lippen langzaam om je eikel. Steeds verder laat ik je mijn keel in glijden tot ik niet meer verder kan. Om je extra te laten genieten maak ik mijn handen zo nat mogelijk en laat deze om je penis heen glijden terwijl ik je pijp. Zuigen, likken, sabbelen, alles doe ik om je te laten kreunen van genot. We moeten zacht doen, want nog steeds liggen we op het dek van een boot met meerdere passagiers. Het heeft iets opwindend en ik weet dat jij dat ook zo voelt. Je vindt het wel genoeg geweest en trekt me zacht omhoog. In één beweging draai je me op mijn rug en fluistert in mijn oor: “Nu is het mijn beurt”.

Ik kan bijna niet wachten op wat me te wachten staat omdat je goed bent in aanvoelen wat ik wil. Net op het moment dat ik denk ‘laat die vingers maar komen’, duwen ze zacht tegen mijn clit en vagina. Een kreun ontsnapt me en om me te smoren, druk je direct weer je lippen op die van mij. “Waarom ben je zo nat?” vraag je me, ondanks dat je het antwoord eigenlijk wel weet. Ik kan het niet helpen. Je maakt me meer dan geil, meer dan nat en op dit moment zou ik werkelijk alles doen om voor je klaar te kunnen komen. Je hebt dit door en fluistert in mijn oor hoe geil ik eruit zie als ik zo van je vingers aan het genieten ben. Wanneer je ook nog besluit om je tong naar mijn clit te bewegen terwijl je me vingert, houd ik het niet meer.

“Mag ik voor je komen?” kreun ik zacht. “Kom maar.” hoor ik je antwoorden terwijl er een zelfvoldane glimlach op je mond verschijnt. Door de hele opbouw kom ik heftiger dan ooit tevoren. Mijn rug kromt en ik kreun harder dan twee mensen die seks hebben in het openbaar eigenlijk zouden moeten doen. Als ik op adem ben gekomen, besef ik dat ik degene ben die jou naar boven heeft gelokt en de touwtjes weer snel in handen moet nemen. In een ogenblik zit ik weer boven op je. Door mijn nattigheid en jouw geilheid glij je ontzettend gemakkelijk naar binnen. Deze keer ben ik niet degene die kreunt, maar het maakt me blij je zo te zien genieten.

Lang laat ik je niet in me zitten. Ik glij van je af en zak direct naar beneden om je weer in mijn mond te nemen. Deze keer hoef ik je niet natter te maken, omdat je onder mijn vocht zit. Ik lik op de manier waarop je het fijn vind: eerst het topje, daarna de rest inclusief handwerk. Je pakt mijn hoofd vast en duwt me zacht naar beneden om nog dieper te gaan. Dit herhaalt zich een paar keer tot het punt waarop je me aangeeft dat je het iets te lekker begint te vinden. Je weet dat je in mijn mond mag komen en ik het met alle liefde doorslik. Op het moment dat je op het randje zit, zuig ik nog een klein beetje extra aan je eikel en neem je daarna helemaal in mijn mond. Dit trekt je over de grens en deze keer is het jouw beurt om te kreunen. Je pakt mijn hoofd vast om nog niet te stoppen. Ik laat je uitrazen terwijl ik nog zacht op en neer ga. Een fantastisch gevoel is het, om je te laten klaarkomen.

We blijven nog even genieten van de sterren terwijl we naakt naast elkaar liggen. Wanneer we besluiten om naar beneden te gaan om te gaan slapen, komen we een van onze reismaatjes tegen. “Jullie hadden het wel leuk net, of niet?” Krijgen we toegeworpen. Het enige dat we kunnen doen is lachen. Leuk was het zeker.

Dorien Vercammen

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *