Onverwachte overnachting

()

Het is een lange dag geweest met veel vergaderingen. Bovendien moet ik nog een heel eind naar huis rijden, want het hoofdkantoor van mijn bedrijf ligt in het midden van het land, terwijl ik in het zuiden woon. Daarom besluit ik om, voordat ik naar huis ga, nog een hapje te gaan eten in een restaurant in het centrum. In je eentje eten heeft soms iets zieligs, vind ik. Daarom ben ik blij dat ik in het midden van het restaurant een grote tafel zie staan waar meer mensen iets eten. Ik neem plaats, bestel een glas wijn – dat heb ik na zo’n drukke dag wel verdiend – en een bord pasta. Om de tijd te doden blader ik door een tijdschrift.

Als mijn pasta wordt geserveerd, kijk ik op en zie ik dat jij schuin tegenover me bent gaan zitten. Je lacht naar me en maakt een ‘proost-gebaar met je wijnglas. Ik schiet in de lach, proost terug en voordat ik het weet, zijn we in een geanimeerd gesprek beland over van alles en nog wat. Je vertelt me dat jij ook voor je werk in deze stad bent en ver weg woont; in het noordelijkste puntje van Groningen. Jij bent echter wél zo slim geweest om een overnachting te boeken in het hotel dat bij dit restaurant hoort.

Hoe langer we praten, hoe aantrekkelijker ik je begin te vinden. Je bent eigenlijk precies mijn type: je bent lang, je hebt donkerblond haar en blauwe ogen, voor zover ik het kan beoordelen ben je niet te gespierd, maar ook niet mager – gewoon, een heel leuke, knappe man. Je vertelt me dat je sinds twee jaar weer single bent en dat je niet op zoek bent naar vastigheid. Datzelfde geldt ook voor mij: sinds mijn relatie een jaar geleden stuk liep, vind ik het gezelschap van mijn kat eigenlijk wel genoeg.

De bodem van mijn bord is ondertussen bereikt. Je vraagt of ik nog een glaasje wijn wil. Dat lijkt me niet verstandig; ik moet immers nog rijden straks. “Nou ja, je hoeft niet per se naar huis te rijden vanavond…”, zeg je met een twinkeling in je ogen en een ondeugende glimlach. Dus jij hebt het ook gevoeld, die aantrekkingskracht tussen ons. “Bedoel je wat ik denk dat je bedoelt?”, vraag ik, en ik laat mijn voet even heel kort langs jouw enkel gaan. “Ja, dat is precies wat ik bedoel”, zeg je met een knipoog. Er vliegen razendsnel wat praktische zaken door mijn hoofd – de kat, de auto in de parkeergarage, het feit dat ik geen tandenborstel heb en o ja, dat ik jou ook eigenlijk helemaal niet ken – maar ik besluit om voor het eerst in mijn leven eens gewoon toe te geven aan mijn gevoel. En mijn gevoel zegt dat ik jou wil. Alles van jou. Helemaal.

We bestellen allebei nog een Verdejo en ik app op het toilet even snel een vriendin zodat ze weet in welk hotel ik ben, gewoon, voor de veiligheid. Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik zelf het type was voor een onenightstand, maar jouw aantrekkingskracht maakt iets in me los dat ik niet kan of wil negeren.

De drankjes zijn op en je vraagt me of ik bij nader inzien niet toch liever naar huis ga, want jij wilt dit alleen als ik het ook echt wil. Jazeker, ik wil dit. En hoe. We lopen naar de lift en het voelt voor ons allebei toch een beetje ongemakkelijk. Alsof iedereen kan zien wat wij zo meteen gaan doen. Maar zodra we je kamer bereiken en je het ‘niet storen-bordje’ aan de buitenkant hebt gehangen, is dat gevoel weg. Je neemt mijn gezicht in je handen en zoent me teder. “Dit wilde ik al doen vanaf het moment dat ik je aan die tafel zag zitten”, zeg je terwijl je me diep in mijn ogen kijkt. Je handen hebben mijn billen gevonden. Al snel wordt het zoenen wilder en beginnen er links en rechts kledingstukken, op de grond te belanden. Opeens stop je. Je zegt dat je eigenlijk eerst nog even wilt douchen, na zo’n lange dag. Ik vertel je dat ik dat prima vind. “Maar ik kan natuurlijk ook met je mee de douche in?” Opper ik. “Wat een heerlijk idee”, zeg jij, en de rest van de kleren gaan uit, terwijl we wild zoenend de badkamer binnenlopen.

Je hebt precies het lichaam dat ik dacht en hoopte dat je had. Strak maar niet overdreven gespierd, de perfecte hoeveelheid borsthaar dat onder je navel in een streepje naar onderen loopt. Je pik is al behoorlijk stijf en heeft een ideaal formaat. Ik kan niet wachten om alles te ontdekken. Samen stappen we de grote inloopdouche in en daar zepen we elkaar al zoenend in. Ik begin zachtjes met jouw pik te spelen en ik trek je met langzame bewegingen af. Ik zie een druppel voorvocht verschijnen en die aanblik maakt me nog geiler dan ik al ben. Met mijn duim wrijf ik het vocht uit over je eikel en ik blijf draaiende bewegingen maken. In de tussentijd zijn jouw handen verplaatst van mijn borsten naar mijn clitoris. Zachtjes speel je ermee en plagend schuiven je vingers steeds een beetje verder naar achteren, tot je middelvinger tussen mijn schaamlippen zit en langzaam naar binnen mijn kut in glijdt. “Wat ben jij heerlijk nat”, kreun je terwijl je je vinger een klein beetje kromt en er zachtjes mee op een neergaat.

Ik wil zeggen dat dat komt, doordat jij precies de juiste plekjes weet te vinden, maar ik kan niet veel uitbrengen, omdat ik sidder van het genot dat jij me bezorgt. Je likt aan mijn tepels en zuigt er zachtjes op. Dan ga je langzaam door je knieën, met je mond op weg naar onderen. “Even een waarschuwing, als je me nu gaat likken kom ik waarschijnlijk binnen tien seconden”, kan ik nog net uitbrengen. Jij kijkt met een ondeugende blik naar boven en zegt zachtjes: “Uitdaging geaccepteerd”. Ik kan een lach niet onderdrukken, maar dan bereikt jouw tong mijn clit terwijl je met ondertussen twee vingers op en neer blijft gaan in mijn kut. Zachtjes begin je aan mijn klit te likken, zonder er al te veel druk op te zetten. Gewoon, zacht, nat en geil. Ik voel bijna meteen dat ik ga klaarkomen en je blijft me heel zachtjes likken terwijl ik helemaal gek word van genot. Dan sta je langzaam op. “Nou, dat was eerder vijf seconden dan tien, hè?”, zeg je met een stout glimlachje. Uitdagend lik je je vingers één voor één af en daarna geef je me een lange tongzoen. Ik proef mezelf en ik voel dat ik nog lang niet klaar ben met jou.

Het is wel duidelijk dat jij niet alleen aan je jezelf denkt. Daarom durf ik het aan om de touwtjes in handen te nemen, want ik heb al precies bedacht wat ik nu met je wil doen. Je pik is nog harder dan daarnet en ik heb gezien dat er een paar condooms in je open toilettas lagen. “Ik wil je in me voelen, nu meteen”, zeg ik en ik ben zo brutaal om een condoom uit je toilettas te pakken en het aan je te geven. Daarna draai ik me om en pak het stenen blad beet waarin de wastafel zit, en waarachter een spiegel begint die doorloopt tot aan het plafond. Je doet het condoom om en we kijken elkaar even aan via de spiegel. Ik steek mijn billen naar achter en je weet meteen wat ik bedoel. “Vind je het geil om jezelf bezig te zien met mij? Ik ga, jou precies geven wat je wilt”, kreun je en je gaat achter me staan. Je brengt je pik richting mijn drijfnatte lippen en beweegt hem tergend langzaam van voor naar achteren tussen mijn lippen door.

Uitdagend kijk je me aan terwijl je plagend telkens heel even mijn clit raakt, langs mijn kut glijdt, en er steeds nét niet in gaat. “Ik houd het niet langer, kom, neuk me”, hijg ik en eindelijk ga je zachtjes met je eikel mijn kutje in. Ook nu blijf je me plagen. Je trekt je terug, glijdt weer van voor naar achteren tussen mijn lipjes door en komt weer zachtjes in me. Deze keer blijf je waar je bent en je legt je handen op mijn heupen. Dan ga je met korte, langzame stoten steeds dieper mijn kut in. “Jezus, wat ben jij ongelooflijk nat”, hijg je en we kijken elkaar strak in de ogen terwijl je me met diepe langzame stoten neukt. Opeens fluister je in mijn oor. “Ik wil zien hoe jij lekker met je eigen clitje speelt. Wil je dat voor me doen?” Ik doe meteen wat je vraagt.

Met mijn wijsvinger begin ik langzaam rondjes te draaien op mijn klit en al snel leg jij je hand op mijn hand. Je wijsvinger ligt losjes op de mijne; je probeert mijn bewegingen niet te sturen of te beïnvloeden, je wilt alleen precies voelen wat ik doe. Ik blijf in de spiegel kijken en ik besef dat ik nog nooit zoiets geil heb meegemaakt. Ik kan mijn ogen niet van jou afhouden, van jouw lijf, van de manier waarop je stiekem goedkeurend naar mijn rug en billen kijkt. Van jouw hand die precies de bewegingen van de mijne volgt, en van jouw stoten in mij die steeds een beetje sneller en harder worden. De aanblik wordt me teveel en ik voel mijn orgasme opkomen. Ik voel mijn kut samentrekken om jouw pik, harder en intenser dan ik in jaren heb meegemaakt, en ik word overspoeld door golven van genot. In de spiegel zie ik nog net dat jij grote ogen opzet door het plotselinge gevoel van strakheid om je pik. Meteen daarna kom jij ook en ik voel hoe de ontlading van je keiharde pik in een paar golven mijn kut vult. Als mijn orgasme langzaam wegebt, blijf je in me tot ik weer helemaal ontspannen ben.

Samen staan we nog een beetje beduusd uit te hijgen, terwijl we elkaar aankijken in de spiegel. Je trekt jezelf langzaam terug, ontdoet je behendig van het condoom en trekt me daarna dicht tegen je aan. “Nou, jou wil ik wel vaker onverwacht tegenkomen na een lange werkdag!”

Dorien Vercammen

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *