Een godsvermogen

()

Mijn haren vormen een kietelend spoor over je huid. Vanuit mijn ooghoeken zie ik een flits van het rood van haar nagels op je dijen. Ik lik in één lange haal van je ballen naar het topje van je pik. Deze schokt omhoog. Je eikel lijkt nog iets verder op te zwellen. Hij glinstert van het gecombineerde vocht van haar en mijn speeksel. Ik maak ruimte voor haar en laat haar nog eens van je proeven. Ze klemt haar lippen om het topje van je erectie. Haar mond staat een beetje open en ik zie haar tong heen en weer flitsen. Ze laat je gaan en nu is het mijn beurt.

Ik neem in een keer je hele pik in mijn mond. Laat de kop tegen de achterkant van mijn keel stoten. Ik ontspan mijn kaken en spin van genoegen. Ik schuif mijn mond in langzame halen over je erectie heen en weer. Als we samen waren geweest was ik wellicht in de verleiding gekomen om je af te zuigen. Maar ik weet zeker dat je niet klaar wilt komen. Niet nu en niet zo. Jij bent overduidelijk degene die hier de regie voert. Niet zij en niet ik. Ik lik langs mijn lippen en schuif omhoog, terwijl ik het kusjes laat regenen over je buik en borst. Ik weet dat zij ondertussen je pik verwent. Het heeft zo z’n voordelen dat je met z’n tweeën op meer plekken tegelijkertijd kunt zijn. Je opent je ogen als je voelt dat ik met mijn gezicht boven het jouwe hang. Ik leun voorover en druk een kusje op je mondhoek. Je draait je gezicht en kust me hongerig en diep. Het is het soort zoen waardoor ik subiet door je geneukt wil worden. Ik hap naar adem.

“Ga eens op je rug liggen”, beveel je me. Ik doe wat me gezegd wordt. Je dirigeert haar bovenop me. Ik krom omhoog als ik haar schaambeen tegen mijn klitje voel persen. “Ik wil niet dat je klaarkomt”, waarschuw je me. Ik haal een paar keer diep adem om tot rust te komen. Je neemt achter haar plaats en kijkt op ons neer. De bewegingen van je arm suggereren dat je een paar keer aan je pik trekt. Ik voel dat ze zachtjes in mijn nek likt. Likjes die een beet worden op het moment dat je haar penetreert.

Ze maakt een hoog geluid en haar heupen bewegen nu naar voren over de mijne onder het geweld van jouw stoten. Ik spreid mijn benen wat verder om jullie bewegingen beter op te kunnen vangen. Elke keer als jij je pik diep in haar laat wegzinken, prangt haar kutje tegen het mijne. Ik houd mijn heupen stil om te voorkomen dat ik klaarkom. Mijn handen laat ik over haar rug glijden in de richting van haar billen. Ze zijn zacht en rond en voelen heel anders dan jouw strakke bilspieren. Via haar flanken glijd ik weer omhoog. Haar gezicht duwt nu in mijn hals en ik voel haar hete, hortende adem tegen mijn huid. Haar borsten glijden over mijn tietjes. Haar hoofd zakt nog iets verder opzij, waardoor ik je kan zien. Onze ogen vinden elkaar onmiddellijk. Ik zink weg en voel mezelf nog verder opgaan in het hier-en-nu.

Je likt aan je duim en ik weet wat je gaat doen, voordat zij het weet. Ze kreunt laag en bijna dierlijk op het moment dat je het topje tegen haar kontje aanzet. Ik stoot mijn bekken omhoog en hoor haar zachtjes jeremiëren. Ik veeg wat vochtige blonde lokken uit haar gezicht. Haar ogen zijn gesloten, haar gezichtsuitdrukking gespannen. Jij maakt geen aanstalten om het tempo terug te schroeven. Je wilt haar blijkbaar klaar neuken. Het duurt niet lang voor haar hele lichaam verstart. Haar bovenlichaam komt onder het intense gevoel van haar orgasme overeind. Haar mond vormt een perfecte O. Ze laat zich met haar volle gewicht terug op me zakken. Instinctief sla ik mijn armen om haar heen, beweeg mijn handen in rustige kalmerende gebaren over haar rug. Ze drukt een kusje in mijn hals en laat zich dan van me afrollen.

Ik lig nu voor je uitgestrekt. De gelegenheid is uitgelezen om aan me voorbij te laten gaan. Ik trek een knie op en laat deze opzij vallen; je hiermee een onbeschaamde blik op mijn kutje gunnend. Ik kijk naar je stijve pik en lik onwillekeurig langs mijn lippen. “Wil je geneukt worden schatje?” vraag je me. Ik neem niet eens de moeite te antwoorden, we kennen allebei het antwoord. “Kom maar eens hier.”

Ik schuif gretig mijn bekken in de richting van je bovenbenen. Je klemt een hand om mijn heupen en tilt me omhoog zodat de opening van mijn kutje zich recht voor je pik bevindt. Je haalt de kop van je eikel plagend over mijn klitje en beweegt hem langs mijn opening. Ik kreun luid. “Ah… toe.” Ik klink als een kind dat om een ijsje zeurt, maar ik heb echt het gevoel dat ik zou kunnen verdampen van geilheid als je me nu niet neemt. Je zet je eikel tegen de ingang van mijn kutje. Ik neem wraak door iets achteruit te bewegen en mijn spieren vast om de top van je harde lul te klemmen. Voor je kunt reageren, span ik mijn bekkenbodem aan en draai rondjes met mijn heupen. Je gromt en kijkt me onder half geloken ogen aan. Genoeg gespeeld. Ik zie het aan je blik.

Je blijft me aankijken terwijl je jezelf tot aan je ballen in me begraaft. Door de kracht van je stoot schiet ik naar achteren en omlaag. Ik kom daardoor bij haar op schoot terecht. Je kijkt bijzonder ingenomen met jezelf dus het zal ongetwijfeld je bedoeling zijn geweest. Haar borsten vormen een kussen voor mijn hoofd terwijl jij mijn benen zo wijd kunt spreiden als je zelf wilt. Je laat je vingers naar mijn enkels glijden en vormt een wijde V met mijn benen. Zij laat haar handen over mijn borsten glijden en trekt willekeurige patronen langs de gevoelige onder- en zijkanten. Ik zie je kijken naar haar bloedrode nagels op mijn tietjes voor je blik weer afglijdt naar je eigen pik die diep in mijn kutje zit. Tergend langzaam trek je je terug. Het soppende geluid als je weer bij me naar binnen stoot verraadt hoe opgewonden ik ben. Ik kreun nu volstrekt onsamenhangend. Het is een combinatie van je naam en “ja” en “lekker”.

Haar vingers plukken aan mijn tepels. Ze rolt ze tussen haar duimen en wijsvingers. Ik voel de sensaties rechtstreeks in mijn klitje. Ondertussen penetreer jij me heel diep, maar het tempo heb je terug laten zakken naar extreem langzaam. Je lul moet onder mijn geil zitten, ik voel het bijna uit me spuiten, zo hitsig ben ik. Mijn hoofd beweegt heen en weer tussen haar borsten. In mijn onderbuik heeft zich het gevoel van een te strak opgedraaide veer genesteld. Je hoeft het maar te zeggen en ik kom gillend klaar, maar je zwijgt. Kijkt me alleen maar aan terwijl jij je pik bijna uit mijn kutje laat glippen om dan weer genadeloos toe te stoten. Het lijkt erop dat ik erom zal moeten smeken. Ik span de spieren in mijn benen en hef mijn dijen nog hoger op. Ik kan voelen dat jouw lul nu krapper komt te zitten. Ik til mijn bekken iets op en knijp je af of op het moment dat je heel, heel ver in me zit. Ik verbeeld me dat het voor jou voelt alsof je in een hete, natte, klamme vuist gevangen zitten. Je ontbloot je tanden en ik weet dat mijn trucjes hun beoogde effect hebben. Ik daag je uit om het op me af te reageren.

Je reactie laat niet lang op zich wachten. Je trekt jezelf uit me terug en keert me in dezelfde beweging om zodat ik op mijn handen en knieën terechtkomt. Je zegt iets tegen haar, maar ik kan het niet horen door het geraas van bloed in mijn oren. Zij schuift onder mij door tot haar gezicht tussen mijn gespreide dijen ligt. Ik voel haar tong over mijn klitje glibberen op hetzelfde moment dat ik voel dat jij mijn kontje oprekt met je duim. “Denk erom, je mag niet klaarkomen,” herinner je me. Ik breng een miauwend geluid voort uit pure frustratie. Ik voel mijn kutje bonzen en kloppen. Er is niets voor nodig om me over de rand heen te duwen en haar tongetje likt met kleine snelle haaltjes over mijn klit. Ik haal diep adem en probeer ergens de zelfbeheersing vandaan te halen waar jij om vraagt.

Je zet je eikel tegen mijn strakke gaatje en glijdt niet al te zachtzinnig naar binnen. Ik kreun laag en steek instinctief mijn arm naar achteren uit. Mijn hand klem ik om je pols. Ik voel de keiharde spieren in je onderarm. Je stoot in een moordend ritme heen en weer in mijn kontje. Haar tong flitst over mijn klitje en ik denk niet dat ik ooit geiler ben geweest dan nu. Ik voel aan het schokken van je heupen dat jij er nu ook heel dicht bij zit. Ik bok met mijn billen en probeer nog meer wrijving te creëren. Ik knijp onderzoekend alle spieren in mijn onderlijf samen. Jij haalt sissend adem. “Ik wil dat je haar vingert”, hoor ik je tussen elkaar geklemde kaken tegen haar zeggen. Ik heb blijkbaar straf verdiend voor mijn laatste actie.

Ze pakt het niet subtiel aan, duwt meteen drie vingers bij me naar binnen. Ik voel haar nagels krassen over de gladde wanden. Ze moet jouw pik kunnen voelen die in en uit mijn kontje schuift. Mijn stem schiet uit en ik spies mezelf nog vaster op jouw lul. Ik was vast van plan het niet te doen, maar ik verlies mezelf compleet. “Alsjeblieft, mag ik klaarkomen?” smeek ik je. “Alsjeblieft, alsjeblieft, laat me alsjeblieft komen.”

Jij versnelt je tempo en ik voel je pik nog verder opzwellen. “Ja, ja, ja,” stoot je uit, maar ik weet dat dit nog niet betekent dat ik mezelf ook mag laten gaan. Secondes later vallen de verlossende woorden. “Kom maar schatje. Kom maar, kom maar. Je mag komen.” Mijn reactie is instant. Alles spieren in mijn lijf trekken op hetzelfde moment samen. Mijn ogen rollen naar achteren in hun kassen en als jij je zaad heel diep bij me naar binnen spuit, kom ik klaar.

Mijn blote benen bungelen over je schoot en ik nip van een glas wijn. Je draait lome cirkels met je vingers op mijn naakte huid en kijkt me vragend aan. “Wat is er lief?” reageer je. “O niets”, antwoord ik afwezig. “Ik zat me een beetje te verbazen over het feit dat ze zover wilde gaan.” Ik zak nog iets verder onderuit om het mezelf gemakkelijker te maken. “Normaal doen ze alleen massages toch?” Jij knikt. “Tjee… dan moet je haar echt een godsvermogen hebben betaald om haar zover te krijgen”, stel ik vast. Je buigt je voorover en kust me op mijn lippen. Als je je terugtrekt, fluister je. “Dat viel erg mee.”

Deugnietje

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *