Een sterrenlunch

()

Ik heb onrustig geslapen. Vanmiddag heb ik een afspraak met de man waarvoor ik jaren heb gewerkt. Ik was zijn secretaresse. Nu werkt hij al een tijdje op een ander kantoor. Ons contact was vroeger intensief. En niet alleen op werkniveau. Jaren verstreken en ieder ging zijn eigen weg. Toch mis ik zijn dictaten, zijn grapjes, zijn aanraking. Hij heeft me overhaald weer eens af te spreken. Beter gezegd: ik heb me laten overhalen. Het zou een lunch worden. Op een mooie plek in het zuiden van ons land. Een kasteeltje bij een rivier. Met een Michelinster, zo vertelde internet mij. Hij wist vroeger al de juiste plekjes te vinden.

Ieder van ons heeft zijn eigen carrière, we zijn begin veertig en hebben een gelukkig gezinsleven. Toch mis ik iets. Is het zijn aandacht? Seksuele spanning? Met een mengeling van schuldgevoel, maar ook van spanning op wat gaat komen, maak ik me op voor onze ontmoeting. Ik heb uitgebreid gedoucht en mijn verleidelijkste kleren aangetrokken. Een wit kort rokje met daaronder een lichtblauwe bh en slipje. Ik vond het vroeger altijd leuk als hij me begeerlijk op kantoor aankeek. Ik merk dat ik ook nu indruk op hem wil maken.

Op de afgesproken tijd rijd ik de oprijlaan van het Limburgse kasteeltje op. Zijn Volvo zie ik al staan. Hij komt me tegemoet en begroet mij met een kus op m’n wang. Kort houdt hij daarbij mijn hand vast. Het voelt wat afstandelijk, maar toch weer vertrouwd. Hij ziet er goed uit. Gespierd en gebruind door de zon. Net terug van vakantie wist ik via zijn status op de Whatsapp. “Ik moet je teleurstellen”, zegt hij opeens. “De plannen zijn gewijzigd.” Ik slik. Geen lunch hier, denk ik. Een gevoel van teleurstelling kan ik moeilijk onderdrukken. Wat had ik hier graag op deze plek geluncht.

Hij nodigt mij uit om in zijn auto te stappen. Ik volg hem zonder te vragen wat hij van plan is. Ik merk dat ik ervan baal dat ik zo volgzaam bij hem ben. Terwijl het buiten warm is, zit ik naast hem in de koele auto. Zo dicht dat ik hem kan ruiken. De frisse geur van Acqua di Gio. Net als toen op kantoor wanneer ik bij hem binnenliep om zijn post te brengen. Nu jaren later ben ik weer bij hem en we rijden door de Limburgse heuvels. Op een verlaten weggetje stopt hij. We stappen uit en hij dirigeert mij door een korenveld. Opeens zie ik een open plek voor me. In het midden een grote rode deken midden van het hoge gras. Een picknickmand met broodjes, twee glazen en een fles wijn. “Laten we hier lunchen”, zegt hij. “Het is geen sterrenlunch, maar ik zorg dat het je bevalt.”

Ik voel een tinteling in mijn onderbuik. Hij pakt mijn hand en samen gaan we naast elkaar op het deken zitten. Over het koren heen zie ik in de verte het kasteeltje liggen. Hij streelt met zijn hand over mijn rug. “Voel jij je wel op je gemak?”, vraagt hij bezorgd. Hij leest nog steeds mijn gedachten. Met zijn handen masseert hij mijn schouders zacht en ik kijk hem in zijn blauwe ogen aan. Dan zoent hij mij in m’n nek. Ik merk dat m’n slipje vochtig wordt en mijn tepels hard op het moment dat hij me streelt. Mijn eetlust is totaal verdwenen. Zin in hem en zijn lichaam heb ik des te meer. Hij knoopt met speels gemak mijn blouse open en ziet mijn lichtblauwe bh. Mijn volle borsten hunkeren naar zijn aanraking. Ik trek mijn bh omlaag zodat hij mijn harde tepels ziet. Gulzig likt hij m’n borsten en een enorme geilheid maakt zich van mij meester. Ik bedenk dat ik hier in de buitenlucht onder een blauwe hemel door hem genomen wil worden.

Met één hand gaat hij soepel onder mijn rokje en trekt mijn slipje opzij zodat mijn lipjes open en bloot liggen. Wat ben ik blij dat ik m’n kutje vanmorgen nog geschoren heb, schiet er door me heen. De aanblik van deze gewillige ex-secretaresse laat hem niet onberoerd. Ik zie dat hij een grote erectie in zijn broek heeft. Speels wrijf ik met mijn handen over zijn stijve pik. Dan staat hij op en hij trekt zijn rits open. Zijn grote lul springt eruit. Zonder iets te zeggen neem ik hem diep in mijn mond. Afwisselend zuig ik zijn pik en laat ik speels mijn tong over zijn eikel gaan. Ik proef zijn geilheid terwijl ik hem uitdagend aankijk.

Ik kan me niet meer inhouden. Het gevoel dat ik zijn pik in me moet voelen kan ik niet meer weerstaan. “Ga liggen”, zeg ik kordaat. In zijn ogen zie ik een tinteling. Terwijl hij op de deken in het hoge gras ligt, met zijn stijve pik rechtop, ga ik op hem zitten. Ik trek m’n slipje wat verder opzij, klim op zijn gezwollen lul en laat hem diep in me glijden. Bij elke beweging voel ik hem intenser. Ik neuk hem langzaam en dan steeds sneller. Mijn rug is gekromd naar achteren en met zijn handen pakt hij mijn borsten stevig beet. Ik berijd hem zoals ik dat niet eerder bij iemand heb gedaan. Ik voel dat ik ga klaarkomen. Aan mijn gekreun merkt hij dat ook en hij zegt dat ik moet stoppen. Verbouwereerd kijk ik hem aan. Ik laat me van hem afglijden.

Hij draait me om en masseert erg zacht mijn billen. Hij weet dat het mijn erogene zone is. Gewillig laat ik het initiatief nu aan hem. Met zijn handen duwt hij mijn billen uit elkaar. Ik kreun nog heftiger dan eerst. Ineens voel ik zijn tong vanachter in mijn kutje gaan. Met draaiende bewegingen bespeelt hij mijn gezwollen klit. Ik krimp in elkaar. Mijn kutje trekt steeds meer samen naarmate hij met zijn tong dieper in me gaat. Net voordat ik een orgasme voel komen, stopt hij abrupt. “Vooruit doorgaan”, kreun ik geïrriteerd.

Ik wil nu klaarkomen en breng m’n vingers naar m’n klit om mezelf tot een hoogtepunt te vingeren. Dat lukt niet want hij duwt mijn handen op het gras. Ik voel zijn tong over mijn billen glijden richting mijn gaatje. Ik word nog geiler. Dan stopt hij zijn tong er diep in terwijl hij met zijn vingers mijn kutje bespeelt. Ik realiseer me dat ik me anaal laat beffen en ik geniet van volle teugen. Met een schaapachtige blik vraag ik wat hij toch met me doet. Eigenlijk weet ik al wat er gaat komen. Hij brengt wat vocht uit mijn kutje naar m’n gaatje en gaat met zijn vingers voorzichtig naar binnen. Eerst één vinger, dan twee en dan drie. Het verbaast me hoe gemakkelijk het gaat.

Zijn stijve pik gaat vanachter in mijn vochtige kutje om daarna langzaam in mijn gaatje te glijden. “Doe voorzichtig met me”, fluister ik nog terwijl ik mijn billen zelf gewillig uit elkaar duw. De gedachte om hier in de buitenlucht anaal genomen te worden, maakt me enorm geil. Met tederheid duwt hij zijn pik in mijn gaatje. Eerst zijn eikel en dan langzaam de rest van zijn lul. Het voelt zo ongewoon maar o zo lekker. Nooit gedacht dat zijn grote pik in m’n kleine gaatje kon.

“Sneller, sneller”, hoor ik mezelf zeggen. Gehoorzaam neukt hij me harder. Ik voel zijn stijve pik kloppen. Hij gaat komen. “Niet in mijn gaatje”, zeg ik snel. Hij trekt zijn gezwollen lid uit me en spuit zijn zaad over mijn billen. Het warme vocht voel ik naar mijn kutje gaan. Ik pak met m’n vingers wat van het witte goud en smeer het over m’n lipjes en klit. Met harde stoten kom ik nu eindelijk klaar. Heftiger dan ooit. Lekkerder dan bij wie ook. Uitgeput liggen we op de deken en samen kijken we naar de lucht. Nagenietend van deze heftige vrijpartij.

“Dit was het voorgerecht”, hoor ik hem dan bijdehand zeggen. “Nog zin in een volgende gang?” Ik knik instemmend terwijl ik me op mijn rug voor hem aanbied. Een betere lunch had ik me niet kunnen wensen.

Esmeralda

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *