Haar wens…

()

Mijn vrouw begon er enige tijd geleden over. Hoe zou het zijn met een ander? Ze had iets gelezen over sommige mensen die met een ander dan hun partner seks hadden. Nu heb ik niet echt de behoefte om met een ander in bed te duiken, maar het idee dat mijn vrouw met een ander seks zou hebben leek me wel spannend. Wat begon als een vraag bleef ons achtervolgen. Op een gegeven moment zaten we te praten, wie en hoe?

We keken in onze vrienden- en familiekring wie ervoor in aanmerking zou kunnen komen? Er waren een aantal personen, maar na allerlei dingen naast elkaar te hebben gezet, bleef er één over. Hij woont in het buitenland en is van onze leeftijd (iets jonger) en heeft, zoals wij het kunnen schatten, weinig seks. Zijn vrouw heeft al eens laten vallen dat zij er niets om geeft. Als wij in zijn land zijn, neemt hij altijd een paar dagen vrij, om ons overal heen te brengen. Alles bij elkaar een geschikte kandidaat, voor dubbele seks voor mijn vrouw. Voorwaarde was dat zijzelf de stappen zou nemen en ik moest erbij zijn. Na lang denken besloten we om de stap te nemen. Het was spannend, want hoe zou hij reageren. Je lokt toch overspel uit en de kans bestaat dat hij boos wordt en het aan de anderen zou vertellen, want de persoon in kwestie was haar neef.

Het was begin juli toen we aankwamen op het vliegveld en we werden door een nicht opgehaald. We hadden een auto gehuurd en die konden we 400 km verder ophalen. Daar zou haar neef ons naar toe brengen. We bleven een paar dagen bij de familie, voor we vertrokken. Haar neef bracht ons in zijn grote Amerikaanse auto, naar het noorden. We zaten met zijn drieën op de grote voorbank. Het was nog niet zo warm en in de loop van de dag steeg de temperatuur flink.

Na een paar uur rijden hadden we wel behoefte aan iets te drinken. Bij een benzinestation, tankten we en gingen naar het kleine restaurant wat erbij hoorde. Mijn vrouw ging naar het toilet en toen zij terugkwam, had zij zich omgekleed. De lange broek was vervangen door een korte broek en een bloes, welke ze van onderen had vastgeknoopt. Kortom ‘het’ zag er een stuk beter uit. Na een uurtje gingen we via de toeristische route verder. Dit duurde wel wat langer, maar het uitzicht was fantastisch. Plotseling reden we langs een klein meertje, mijn vrouw stelde voor om een duik te nemen. We konden wel een verfrissing gebruiken. We reden een stukje van de weg af en parkeerden vlak bij het water. We stapten uit en zover als ik kon kijken waren er geen huizen of mensen te zien. Wat een stilte en rust.

Plotseling hoorde ik iemand in het water springen en zag mijn vrouw weer boven water komen. Ze had zich gewoon uitgekleed en was poedelnaakt het water ingedoken. Ik kleedde me ook uit en dook haar achterna. Haar neef stond nog te twijfelen wat hij zou doen. Mijn vrouw liep het water uit en pakte een flesje drinken uit de auto. Ze keek haar neef aan en zei: “durf je niet? Ben je soms bang?” Dat was te veel voor hem en hij dook even later ook naakt het water in. Ik zag dat zijn pik al aardig stijf was en het koude water zou er wel voor zorgen dat dat wat minder zou worden. Mijn vrouw ging op het gras liggen zonnen en droogde zich wat af met haar bloes. Toen we een half uur later weer in de auto zaten, plakte het bloesje aan haar lichaam. Ze zag er heerlijk uit.

Om een uur of vier kwamen we bij de plaats aan waar de auto klaarstond. De reden dat wij hem daar moesten halen, was dat de auto daar door een andere huurder was achtergelaten. We reden met twee auto’s naar het motel waar we verbleven, wij gingen naar onze kamer, leverden onze koffers af en zochten een restaurant op. We hebben daar heerlijk gegeten en van de bediening hoorden we dat er vlak bij het motel, een nachtclub met liveshows was. We wilden eerst gaan douchen en schone kleren aantrekken.

Haar neef had een eigen kamer, was al snel klaar en hij kwam naar ons toe. Mijn vrouw was nog aan het douchen en kwam de douche uit toen wij op de bank naar de tv zaten te kijken. Ze was zich nog aan het afdrogen en stond naakt bij het bed, haar kleding uit te zoeken. Haar keus was een licht blauw zomerjurkje met een halfopen rug. Ze trok deze jurk over haar hoofd, stapte in haar zwarte teenslippers en zei: “heren ik ben klaar. Het is zo warm dat ik niet te veel kleding aan wil hebben.” We liepen, met haar tussen ons in naar de aanbevolen nachtclub. In de nachtclub kregen we tafel niet ver van het podium af en volgens de aankondiging begonnen de voorstelling na 23.00 uur. We waren net op tijd voor het eerste optreden.

Het was een danseres met grote borsten en een mooi klein geschoren kutje. Mijn vrouw zat Positieve opmerkingen te maken, zo van, wel dat ziet er goed uit. De wijn en het bier maakten dat we steeds losser werden en haar neef begon opmerkingen te maken over het zwemmen in het meertje. Hij vond dat zij ook een mooi sexy lichaam had en zo op het podium kon. Mijn vrouw zei dat ze alleen privéoptredens gaf en dan nog alleen aan speciale gasten. Die avond ging snel voorbij en terwijl we terugliepen, vroeg haar neef wat iemand moest doen om voor een optreden in aanmerking te komen? “Die moest te allen tijde zijn mond houden tegen anderen”, was het antwoord. “Goed dat ik kan zwijgen als een graf” zei hij lachend. “Dat zal wel” zei mijn vrouw, “je gaat er altijd prat op hoeveel vrouwen je hebt gehad.” Pareerde zij. “Dat is allemaal grootspraak”, antwoordde hij.

Bij onze kamer aangekomen, vroeg ik of hij een afzakkertje wilde. We deden de tv even aan voor het nieuws en mijn vrouw ging de douche in. De deur ging na een tijdje open, daar stond ze, mooi sexy opgemaakt en in een rok, bloes en op haar rode hoge hakken. Ik deed de tv uit en de radio met zachte muziek ging aan. Ze begon langzaam te dansen en zich heel rustig uit te kleden. Ze stond in haar string en bh voor ons en vroeg, “iedereen houdt zijn mond oké?” Haar neef knikte alsof zijn kop los op zijn romp zat. Ze trok haar bh uit, speelde met haar tieten en schudde ze voor onze ogen heen en weer. Ze draaide zich om en met haar kont naar ons toe trok zij haar slipje naar beneden. We kregen een mooi zicht op haar billen en kut. Ze stond voor ons en vroeg of we tevreden waren en of er nog verzoeken waren. Ik vroeg of er ook een hardcore optreden inzat?

Ze keek haar neef aan en vroeg wat hij ervan vond? Na uitleg te hebben gegeven, steunde hij mijn vraag. Als dansend pakte mijn vrouw het kleine flesje water en begon daarmee te dansen, ze haalde het tussen haar benen door en stak twee vingers tussen haar kutlippen. De dikke kant van de fles drukte zij tegen haar schaamlippen. Deze gingen iets uit elkaar staan, ze duwde verder en de bodem verdween in haar kut. Ze trok de fles er weer uit en likte de onderkant van fles. Ze had haar hoge hakken nog aan en ze schopte deze uit. Ze zette de fles op de tafel en ging er voor staan, ze zakte terwijl ze ons aankeek, langzaam over de bovenkant van de fles naar beneden. De fles verdween in haar natte kut.

Mijn pik stond rechtop in mijn broek en bij haar neef was dat ook zo. Mijn vrouw stond op en met de fles nog in haar kutje kwam ze naar ons toe lopen. Nu is mijn vrouw oraal ingesteld en ik had wel een idee wat ze kwam doen. Ze ging voor ons op de grond zitten, begon de broek van haar neef los te knopen, ze pakte zijn pik en begon hieraan te trekken. Zijn pik was rond de 20 cm en een kleine 5 cm dik. Mijn vrouw begon met haar tong langs zijn paal te likken. Uit zijn eikel kwam al wat voorvocht, ze likte dit met haar tong weg, er verscheen een draadje geil tussen haar mond en zijn pik. Toen zij weer naar de eikel ging opende zij haar mond en ze nam zijn dikke eikel in haar mond. Haar neef zat verstard te kijken, maar had de kracht niet meer om weg te gaan.

Mijn vrouw begon haar hoofd op en neer te bewegen, ondertussen neukte zij ook de fles. We kwamen er achter dat haar neef al heel lang geen seks had gehad, want in hele korte tijd spoot hij zich leeg in haar mond. Mijn vrouw zoog zijn pik helemaal leeg en slikte alles door. Ze stond op en aangezien zijn pik nog steeds hard was, klom zij op zijn schoot en stak zijn pik in haar kut. Aan haar gezicht was duidelijk een moment van triomf te zien. Eindelijk, had zij haar neef in haar spleet zitten en had zij hem een blowjob gegeven. Nu zou ze hem ook in haar kut laten klaarkomen en daar zou het niet bij blijven. Ze had hem nu, en al haar fantasieën zou ze uitproberen.

Aan zijn reactie te zien was hij ook niet van plan om weg te gaan. Ik had mezelf ook uitgekleed en mijn vrouw had al snel mijn pik vast en begon er aan te trekken. Straks zei ze, wil ik hem eerst in haar kut laten klaarkomen, ik wil zijn sperma in mijn kut voelen spuiten. Ook dat duurde niet lang en luid kreunend spoot hij voor de tweede keer. Na eerst wat te hebben gedronken en elkaar te hebben gestreeld, werd ik even stevig gepijpt. Haar neef zat aan haar billen stak een paar vingers in haar kutje, even later gevolgd door zijn pik. Mijn vrouw liet hem op de grond gaan liggen en ging bovenop hem zitten, ik moest achter haar staan en mijn pik ook in haar kut duwen.

Mijn harde pik schoof gemakkelijk in haar kut en ik begon haar flink te neuken, we kwamen tegelijkertijd klaar, het sperma stroomde eruit. Later die avond heeft haar neef haar op de ouderwetse manier geneukt, zij onder en hij tussen haar benen. Hij tilde haar benen omhoog, haar benen lagen op zijn schouders en hij kon zo heel diep zijn pik in haar kut duwen.

Ik zat op de bank te kijken hoe haar fantasie werkelijkheid werd, ze kwam twee keer gillend klaar. Ze keek aan en zei; “wij moeten het morgen, maar gewoon doen.”

A & M

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *