Geil gezelschap

()

De kamer was perfect, het bed lekker zacht en groot, de zon gleed gefilterd door het glasgordijn over jouw hoopje kleren. Je ligt netjes in het midden met je naakte getrainde lichaam klaar voor gebruik. Langzaam knoop ik mijn blouse open en laat hem over mijn schouders glijden. Daarna stap ik uit mijn rokje. Je werpt een goedkeurende blik op mijn body. Je gebaart me naar je toe te komen. Ik buig voorover en laat mijn tong over jouw lippen glijden. Je probeert me te ontdoen van het laatste beetje stof dat tussen ons inzit. Ik fluister in je oor dat je nog even moet wachten omdat er elk moment een verrassing kan arriveren. Je kijkt me vragend aan, maar ik schud lachend m’n hoofd. Je geduld zal snel worden beloond.

Ik streel plagend je dijbeen tot vlak bij je ballen en daarna weer naar beneden. Je kreunt en beweegt je onderlichaam ongeduldig richting mijn vingers, maar ik geef nog niet toe. Je vraagt me of ik al wil vertellen wat mijn verrassing is, maar weer krijg je geen antwoord van me. Net wanneer ik wil beginnen met een kusjesoffensief rond jouw heerlijke penis, hoor ik een zacht geklop op de deur. Verrast kijk je me aan en ik werp je een ondeugende blik toe. Voor ik naar de deur loop, zeg ik nog wel dat je uiteraard niets hoeft te doen dat je niet wilt. Maar je zegt me dat je alle vertrouwen hebt in mijn plannetje. Ik doe de deur open en zie een prachtige blonde dame voor me staan. Ze stelt zich voor als Lucia en geeft me als begroeting drie warme zoenen op m’n wangen. Haar parfumkeuze belooft in ieder geval al veel goeds.

Ik zie hoe ze jouw richting opkijkt en jij haar blik met een glimlach rond je mond beantwoordt. Ze loopt naar je toe en begroet ook jou met drie zoenen waarbij je de laatste zoen al op haar mond plaatst. Deze enthousiaste begroeting laat het laatste beetje stress van me afglijden. Ik weet dat ik de komende uren volop ga genieten. Eerst jou maar eens even flink gek maken. Ik pak Lucia ’s hand en trek haar omhoog tegen me aan. Zoenen met een vrouw heb ik nog nooit gedaan, maar dat gaat nu veranderen. Ik ga met m’n tong langs mijn lippen en al snel voel ik haar mond tegen de mijne. Eerst nog wat onwennig, maar al snel hebben onze tongen elkaar gevonden. Het voelt anders dan zoenen met een man, maar zeker niet minder lekker. Ik werp een blik in jouw richting en zie hoe je verlekkerd ligt toe te kijken.

Tijd voor meer actie. Ik trek haar strakke truitje uit en stroop de hotpants van haar billen. Onder de hotpants zit een doorschijnend, knalroze setje waarin zo te zien een stel prachtige borsten zit. Weer kijk ik jouw kant uit en de geilheid is van je gezicht af te lezen. Ik zie dat het laken dat je bij Lucia ’s binnenkomst over je heen had getrokken nog steeds over je heen ligt. “Zullen we eens kijken wat er onder dat laken verborgen zit?” vraag ik haar. Als antwoord loopt ze al in jouw richting en trekt de stof van je lichaam. Alle overgebleven twijfels of je een trio met twee vrouwen wel ziet zitten, verdwijnt als sneeuw voor de zon bij het zien van jouw erectie. Kaarsrecht staat hij overeind in afwachting van wat komen gaat. “Wel, zal ik jou ook eens even begroeten?” zegt onze blonde dame met een verlekkerde blik op jouw penis. Ze buigt zich voorover en drukt met haar warme lippen een kus op jouw vochtige eikel. Ik zie de siddering die door jouw lichaam gaat. Zelf voel ik ook hoe mijn kutje reageert op deze aanblik. Zonder dat iemand mijn klitje aan heeft geraakt, voel ik hetzelfde gevoel als net aan tafel toen jouw vingers mijn poesje bewerkten.

Ik ga achter haar staan en maak de sluiting van haar bh los zodat jij goed zicht hebt op haar weelderige borsten. Daarna schuif ik ook haar slipje naar beneden en een prachtig gladgeschoren kutje komt tevoorschijn. Zo te zien geniet je volop van deze aanblik. Maar al snel draait onze kamergenote zich om en ontdoet ook mij van mijn laatste kleding. Om je nog wat meer te prikkelen geef ik Lucia opnieuw een lange zoen en neem daarna een van haar tepels in mijn mond. Met mijn tong draai ik kleine rondjes en een goedkeurend gekreun ontsnapt uit haar keel. Zou ik het durven om nog wat verder omlaag te zakken?

Even twijfel ik, maar in de wetenschap dat jij toekijkt, besluit ik door te zetten. Ik kniel op de grond voor haar neer en voel met mijn vingers dat zij evenveel geniet als wij. Haar kutje is al wijd opengesperd en nat van opwinding. Een zoetige geur komt me al van een afstandje tegemoet. Ik buig langzaam naar voren en voorzichtig lik ik rondom haar klitje. Mijn onwennigheid verandert al snel in vastberadenheid. Ik beweeg mijn tong tussen haar lipjes en proef haar opwinding. Ik kijk even opzij in jouw richting en zie dat je jezelf aan het aftrekken bent onder het genot van dit uitzicht. Het is echt zo gaaf om je zo te zien genieten.

Dan voel ik een stel handen op mijn hoofd die me gebiedend dirigeren naar mijn afgebroken activiteiten. ‘Oké,’ denk ik ‘als je het zo graag wilt dan zal ik het je geven.’ Opnieuw glijdt mijn tong, al cirkeltjes draaiend, over haar klitje. Vervolgens begin ik eraan te zuigen, terwijl mijn tong nog steeds doorgaat met draaien. Aan haar gekreun hoor ik dat ik het goede tempo te pakken heb. Ik blijf zuigen en likken terwijl haar lichaam steeds meer beweegt. Ineens slaakt ze een kreet en al schokkend bereikt ze haar hoogtepunt. Ik sta op en leg haar naast je op bed om even bij te komen. “Wow”, zeg je “wat was dat een onwijs geil gezicht.” Je paal, die fier overeind staat, is daarvoor afdoende bewijs. Ik geef je een zoen zodat ik de smaak van Lucia met jou kan delen. “Moet je straks ook eens proberen”, zeg ik zacht. “Dat ben ik ook zeker van plan”, is jouw reactie.

Na een korte pauze is Lucia weer overeind gekomen. Ze nestelt zich tussen jouw benen en maakt zich klaar voor een uitgebreide pijpbeurt. Ik besluit naast je te gaan liggen en lekker met mezelf te spelen. De aanblik van jullie bezigheden zorgt voor genoeg inspiratie! Ik zie hoe ze je ballen aan het likken is en daarna met haar tong een lange lik- beweging omhoog maakt tot aan het topje van je penis. Omdat ik weet dat je graag toekijkt wanneer je wordt gepijpt, schuif ik een extra kussen achter je zodat je bovenlichaam wat omhoog komt. Je geeft me een tongzoen en fluistert daarna in mijn oor dat ik je wel erg goed begin te kennen. Ik voel je lichaam ineens aanspannen en ik denk dat ik wel weet waardoor. Achter me zie ik hoe jouw pik in Lucia ’s mondje verdwijnt. Jezus, wat is dit een geil gezicht!

Ik ga weer naast je liggen, zodat jij uitgebreid van het schouwspel kunt genieten. Samen kijken we hoe haar lippen helemaal tot aan je ballen komen en daarna weer langzaam omhoog bewegen. Heen en weer, steeds iets sneller terwijl ze met haar vingers zachtjes in jouw ballen knijpt. Het zien van jouw geile blik en haar mond om jouw erectie zorgt ervoor dat mijn kutje bijna ontploft. Ik breng mijn hand naar beneden en wrijf over m’n klitje. Ik voel hoe nat ik ben, het geil druipt eruit. Het duurt niet lang voordat een nieuw orgasme zich aankondigt. De aanblik van jullie zorgt voor een nog intenser gevoel dan normaal.

Na even bijkomen, besluit ik om actief mee te doen. Ik ga voor haar zitten en zeg: “Schuif eens op naar boven, zodat hij je van onder kan verwennen, dan neem ik jouw plaats in.” Ze doet wat ik zeg, en gaat op haar knieën boven je zitten met haar kutje vlak bij jouw gezicht. Van hieruit kan ik net zien hoe jouw tong bezig is haar intieme plekjes te verkennen. Ik zie hoe je ook je vingers gebruikt die zonder moeite één voor één bij haar naar binnen glijden.

Na even verlekkerd te hebben toegekeken, richt ik me weer helemaal op jou. Ik moet het rustig aan doen, want volgens mij is er niet veel meer voor nodig om je klaar te laten komen. Ik trek een spoor van kusjes vanaf je eikel langs de schacht naar beneden en neem vervolgens je ballen één voor één in m’n mond, waarbij ik plagend mijn tong gebruik. Jij bent zo te horen ook lekker bezig, want ik hoor zowel Lucia als jij volop kreunen boven mij.

Ik neem je nu helemaal in mijn mond. Je bent zo stijf dat ik flink m’n best moet doen. Ik heb mijn handen en vingers ingewreven met olie zodat alles lekker kan glijden. Ik cirkel met m’n wijsvinger rond jouw gaatje en breng hem voorzichtig naar binnen. Ik weet hoe lekker je dit vindt. Het gekreun boven me neemt toe en zo te horen is Lucia dicht bij een tweede orgasme. Hoewel het idee om jullie gelijk te laten klaarkomen me wel aanspreekt, blijf ik toch zo voorzichtig mogelijk. Tenslotte zijn we nog lang niet uitgespeeld!

Tergend langzaam beweeg ik mijn lippen op en neer terwijl ik mijn vinger naar binnen stoot. Ik voel je onderlichaam kronkelen en verlangen naar meer. Ondertussen ben je vol passie Lucia ’s kutje aan het likken en zuigen en weer voel ik die siddering door mijn klitje gaan. Het gekreun van Lucia wordt steeds luider en al snel bereikt ze haar hoogtepunt. Ze gooit haar hoofd in haar nek waardoor haar borsten fier overeind komen te staan. En net zoals je bij mij altijd doet, stop je ook bij haar niet na het wegebben van het orgasme. In eerste instantie is dat bijna ondragelijk, maar al snel lijkt het ene orgasme dan in het volgende over te lopen.

Na zich even te hebben verzet, waarbij jij haar stevig vasthoudt, geeft ze zich nu weer helemaal aan je over. Ongelofelijk, wat een uithoudingsvermogen jij hebt. Het zachte gekreun van zo-even maakt nu plaats voor gilletjes en schreeuwtjes. Ik zie dat één van je vingers zich heeft verplaatst en in haar kontje is gegleden. Als reactie beweeg ik me nog eens nadrukkelijk in jou en voer het tempo licht op. Voor mij zie ik dat Lucia begint te schokken en ze schreeuwt nu ongeremd terwijl ze klaarkomt. Ik voel dat ik nu moet stoppen omdat je anders gaat komen. Na een kus op je glimmende lid beweeg ik me weer omhoog en nestel me naast je.

Ook Lucia is van je afgeklommen en even liggen we bij te komen, jij tussen ons in. Je wisselt links en rechts tongzoenen uit en onze handen bewegen zich strelend over elkaars lichaam. Na een tijdje nemen de strelingen in intensiteit toe en de handen van Lucia en mij verplaatsen zich naar jouw kruis. Terwijl haar hand jouw ballen streelt, en het gevoelige plekje daarachter, sluiten mijn vingers zich om jouw staaf. Al snel staat hij weer helemaal strak van de opwinding.

Ik ga op mijn rug liggen en vraag Lucia om boven mij op haar knieën te zitten met haar kutje ter hoogte van mijn mond. Vervolgens moedig ik jou aan om haar te nemen. Dat hoef ik je geen twee keer te zeggen en ik zie boven me hoe jouw lul haar kutje binnen glijd. Met mijn tong bewerk ik haar knopje en lik ik aan jouw staaf. Het is ongelofelijk geil om je van zo dicht bij een ander te zien neuken. Ik voel het geil langs m’n benen glijden.

Plots voel ik jouw hand tussen mijn benen, maar al snel is hij weer weg. Even ben ik in verwarring, maar dan zie ik dat je mijn vocht gebruikt om haar sterretje voor te bereiden. Daar werk ik natuurlijk aan mee. Ik open m’n benen nog wat meer en nog eens voel ik je vingers naar binnen glijden. Nu blijf je iets langer hangen en wrijft over m’n klitje dat meteen reageert. Bijna kom ik, maar dan ben je weer verdwenen. Nog eens verdwijnen je vingers in haar gaatje waarna je jezelf terugtrekt uit haar kutje en hem naar boven verplaatst. Lucia duwt haar billen nog wat verder naar achteren als teken dat je je gang kunt gaan. Door het voorbereidende werk hoef je weinig druk te zetten en al snel zie ik je haar kontje binnenglijden. “Hm… wat voelt dat heerlijk strak”, kreun je terwijl je in en uit haar stoot.

“O kom maar, spuit me helemaal vol”, kreunt Lucia aanmoedigend. Om zo dicht mogelijk bij jullie te kunnen zijn, breng ik mijn mond weer naar haar lipjes en plaats tegelijk twee vingers in haar kutje. Van binnen voel ik hoe jouw pik in haar kontje beweegt en ik neem jouw ritme over. Terwijl ik zuig en lik, hoor ik jullie gekreun steeds harder worden en ik voel Lucia boven mij kronkelen van genot. Met de vingers van mijn vrije hand knijp ik zachtjes in je ballen en dat is genoeg om je te laten komen. Terwijl jij jouw zaad in haar spuit, brengt mijn tong haar naar een spetterend orgasme. Tevreden en voldaan schuiven we met drie op onze rug in bed met jou in het midden, klaar om na de pauze een volgende partij te starten.

Britt

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *